Stand by your man

Blev lite shopping igår, kände mig väldigt nöjd och glad men det raserades rätt bra när jag kom hem. Resten av kvällen var jag inte lika glad.

Men idag har jag iaf på mig mina nya jeansleggings (ljusblå) och en svart lite längre topp som jag köpte :) Blev också ett till par tights med dragkedja längst ner, en svart bh och en mascara.

Önskar att det var fredag idag för jag vill åka :)

Kommentarer
Postat av: Helén

Jag kommer ju ikvälll =)

2009-02-26 @ 10:47:29
URL: http://jagochnissarna.blogg.se/
Postat av: Helén

Å va bra att du har mat hemma det har inte jag =S

Jag kan til å me erbjuda att platta håret =)

2009-02-26 @ 11:15:11
URL: http://jagochnissarna.blogg.se/
Postat av: Helén

Ja då Klart ja kan ...

Men 19 passar tänkte ta en tur p stan å byta Litens kläder innan..

Ska de va ett glas vin eller ett gals vatten idag??

2009-02-26 @ 11:24:09
URL: http://jagochnissarna.blogg.se/
Postat av: Lisa

Helt seriös var jag inte, nej, mest nyfiken kanske för jag tyckte det hela verkade så sjukt konstigt... sen kan jag väl inte påstå jag hade en bra bild av han efter det jag hört han sagt till Kaj och så. Man är alltid på sin systers sida. Å man är alltid på sin pojkväns sida =) det är väl allt som behöver sägas i detta fallet, hehe...

Men eftersom Carro skrev "alla" så undrade jag vad hon menade. Men men. Ha det fint i helgen med killen!

2009-02-26 @ 11:39:52
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: Helén

Då borde du kunna gissa svaret =P

2009-02-26 @ 11:41:37
URL: http://jagochnissarna.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jaha men då säger jag såhär då: Jag står inte bara på Kajs sida bara (även om jag visst tror att det spelar in då hon o jag tänker, tycker rätt lika) för att hon är min syster utan för att jag tycker inte man behandlar folk så omoget som han gjort (å nej jag tror inte Kaj ljuger om vad han sagt). Sen vet jag ingenting om hur han behandlar dig, men jag hoppas det är bättre i alla fall.

2009-02-26 @ 12:15:09
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: KAJSA

Systrar tänker lika, så är det bara :) Vi tänker oftast lika om det mesta och när någon beter sig märkligt mot den andra så är det klart man reagerar :) Skulle någon kalla Lisa för översittare och att den hatade folk som henne, för att hon var så jäkla märkvärdig och mallig så är det väl klart att jag inte skulle gilla den personen! Det är inte så konstigt tycker jag :)

2009-02-26 @ 12:23:51
Postat av: Milla

Men du är ju en översittare! Kommentarerna du har fått av honom är ju inte obefogade. Daniel skrev "hej" på msn och du svarade "Vi tycker inte om dig, fatta det" Är man annat är mallig och märkvärdig då? Sen omoget? Undrar vilka som är omogna egentligen? Ser ni Daniel skriva skit om folk bakom ryggen. Patetiskt!

2009-02-26 @ 12:44:34
URL: http://principessans.blogg.se/
Postat av: Lisa

Men vadå, så du tror inte han hade gjort nåt för att förtjäna det svaret? Utan att Kaj bara skrev så för att vara lite allmänt elak?! Då kanske du inte känner min syster. Förstår att hon inte vill att hennes kompis ska ha en pojkvän som dumpar henne via sms.

2009-02-26 @ 12:56:54
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Haha i så fall har du inte fått rätt version av honom. Klart jag inte svarar så till någon som bara säger hej :P Jag vet att jag inte är en översittare. Det vet nog du med innerst inne, för vi har nog känt varandra lite längre en några månader som ni har varit tillsammans Camilla :)



2009-02-26 @ 13:21:51
Postat av: Milla

Det var ju du som berättade det för mig. Han har inte sagt att du skrev att du och Kalle inte tycker om honom.



Har aldrig trott att du varit en översittare men efter att du dömer folk på en gång så är det vad jag skulle kalla dig. Om jag skulle döma dig utefter ditt beteende nu och bara se den dåliga sidan så skulle vi definitivt inte vara kompisar längre. Man jag brukar försöka se bra saker hos folk.

2009-02-26 @ 13:26:42
URL: http://principessans.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag dömde inte honom på en gång. Jag försökte ge honom en chans första gången vi träffades, men då var hans mobil mer intressant än mig och Kalle tycker jag det verkade som... Jag tyckte sedan att han gång på gång lämpade över sin son på dig och att du mer agerade nanny än flickvän. Sedan när han dumpade via SMS var det liksom droppen. Jag har liksom inget intresse av att tycka om någon som beter sig så himla illa. Jag har så svårt att förstå hur du kan vilja satsa på honom.



Äsch tror inte vi kommer längre än såhär. Jag drar mig ut. Hoppas ni blir lyckliga =P



Usch, mår illa av chokladen nu. Men nu har jag borstat tänderna, det säger Anna Skipper att man ska göra för att godissug ska försvinna. Hoppas det funkar!

2009-02-26 @ 13:34:11
Postat av: Daniel Eckebrant

Hej

Det var ett himla snackande om mig. Ja du detta är en fars. Kajsa vem var det som började? Ta du helgen på dig att fundera över det. Gärna med en flaska vin. Och glöm inte att din knähund kalle kan ju vara med. Att du ens har tid och lust att diskutera mig. Ett litet råd till dig. Du är säkert en jätte bra människa. Och älskad av alla på hela jorden. Dem man hatar ska man inte prata om. Har jag lärt mig. Nu är hatar ett starkt ord. Men tycker illa om. Och har inte du och din syster annat att prata om. Kan ju ni ringa upp milla. Så kan hon ge er mitt nr. Så kan jag säkert komma på massa andra bra saker för er att prata om. Tex. Vädret i Gbg. Regnar idag. Och om ni inte kan sluta prata om mig. Så kan jag alltid fixa så ni kan få komma på studiebesök. Om mitt liv är så intressant. Mvh Daniel i egen hög person

2009-02-26 @ 13:39:51
Postat av: Lisa

Ja du måste vara himla bra på att se bra sidor hos folk ;)

2009-02-26 @ 13:41:41
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ja studiebesök vore nice, får man lära sig hur man får skuldkänslorna att försvinna efter man dumpat nån via sms då?

2009-02-26 @ 13:44:58
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: Milla

Han har aldrig lämpat över Jonathan på mig. Jag erbjuder mig varenda gång för att jag tycker det är så himla kul. Men du verkar inte lyssna på det för du har redan bestämt dig för vad du ska tycka. Tvivlar på att du inte skulle erbjuda dig att hjälpa till och tycka att det var roligt om Kalle hade ett barn.



Sen hur han betedde sig mot er vet jag inte vad det berodde på. Men jag om nån har full förståelse för hur det är att vara kring människor man aldrig har träffat.



Och du skulle bara veta hur många gånger jag och Johan sa att vi ville göra slut när vi var irriterade :P



Nej vi kommer nog ingen vart. Brukar vara svårt att få andra att tycka som sig själv om dom inte gör det från början :P Har iaf Johan på min sida. Och han om nån borde ju inte gilla att jag har ny pojkvän hehe



Tar iaf väldigt illa upp när du säger sånt för det är jag som får ta skiten när du pratar illa om honom. Och känner inte alls att det är av omtanke om mig. Du har nämnt dina anledningar men jag tror ändå att din reaktion beror på nåt helt annat. Vad vet jag inte!



Borsta tänderna efter godis, bra tips, det har jag missat :P





2009-02-26 @ 13:47:16
URL: http://principessans.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Då ska jag sluta säga sånt jag tycker för jag vill inte att du ska ta illa upp heller, Camilla! :) Du får försöka skilja på vem jag har svårt för. Det är Daniel, inte du. Tråkigt att du ser det som så att du bara har Johan på din sida.



Håller med Lisa, ett studiebesök vore nice! Fast vore ännu bättre om du kunde maka dig någonstans än att vi ska komma till dig, pik pik =P

2009-02-26 @ 13:52:49
Postat av: Milla

Klart jag vet att det är honom du har svårt för men hur kan du tro att jag inte ska bli påverkad av det? Det är jag som får höra det hela tiden, inte han.



Och så konstigt för igår pratade du om hur du åkte till Norge, till Ted hela tiden. Och du dumpade inte honom för det. Var han som dumpade dig om jag inte minns helt fel.

2009-02-26 @ 14:06:13
URL: http://principessans.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Hmm, nu förstår jag inte riktigt vad du menar? Vi åkte varannan gång? Jag åkte 2 ggr/månden vissa månader och han 2 ggr/månaden vissa gånger. Vad jag vet har Daniel bara besökt dig i din stad en gång.



Och nej, han dumpade inte mig? Vi tog en gemensam paus som sedan rann ut i sanden för att jag flyttade till en ny stad, ny skola, nytt liv. Vad har det med saken att göra?

2009-02-26 @ 14:12:19
Postat av: Milla

Då missförstod jag. Trodde du jämt var hos honom och då hade det haft med saken att göra.

2009-02-26 @ 14:14:22
URL: http://principessans.blogg.se/
Postat av: Daniel Eckebrant

Hej

Visst kan jag utbilda dig i det. Inga problem. Sedan har vi en på jobbet som är expert på skitsnack. Han har öppet hus på tis torsdagar. Mellan 0900 och 11. Och det verkar ni 2 vara experter på. Så vem vet kanske blir det kärlek på företaget. Då ni som jag tycker har samma intressen. Och för att avsluta denna historia. Så tar jag ett litet ordspråk jag lärde mig på en kurs. Börja inte bygg på andras hus. Innan du är färdig med ditt eget.. Alltså tvätta din egen buk innan du går på andra. Nu känner jag inte din syster. Och ingen jag vill lära känna för den delen heller. har redan tillräckligt med vänner. Men skulle någon av mina vänner betett sig på erat sätt. Så hade jag funderat på om det var vänner. Har du inte nog med ditt liv kajsa? Måste du vara någon person godkännare? Så kajsa Titta dig själv i spegeln en morron. Och fundera på följande? Är jag perfekt? I din lilla värld är du säkert det. Hitler var likadan. En liten människa i en stor kropp. Som trodde han visste och kunde allt. Men Kajsa du är inte mer än människa. Dock en liten sådan. Men ändå människa. Och jag förmodar att ni vet vad förtal är. Eller människo kränkning? Det är vad ni sysslar med. Och det kan ge fängelse. Så Tänk nu på vad ni skriver. Om ni är vuxna människor. Men man börjar faktiskt undra hur gamla ni är. Och om ni båda lider av storhetsvansinne. MVH Daniel

2009-02-26 @ 14:15:22
Postat av: Kajsa

Men gud, nu jämför han mig med Hitler. Jag orkar inte mer. Godnatt Daniel.

2009-02-26 @ 14:21:39
Postat av: Carro

jag vet att ni inte menar det, Lisa och Kajsa, men man kan lätt misstolka era kommentarer som att ni tycker illa om Camilla me, som hon själv säger. jag lovar att hon är stor nog att ta hand om sig själv och kan fatta egna beslut. dessutom är jag övertygad om att hon blir ganska ledsen av det ni skriver.

jag har själv erfarenhet av hur jag hanterar människor som jag inte gillar och som inte gillar mig, jag struntar helt enkelt i dom! varför slösa tid och energi på sånt strunt? förstår inte hur ni orkar älta detta, varken Kajsa, Lisa eller Daniel. det är väl ganska klart att ni inte kommer komma överrens så lägg ner och sluta göra Camilla ledsen!

2009-02-26 @ 14:29:22
URL: http://jisses.blogg.se/
Postat av: Lisa Sundin

Haha, jag är ledsen Daniel Eckebrandt men vi sitter bara och garvar nu. Det bästa var den delen där du fick in Hitler i din lilla väl formulerade (?) text! Man märker att du ansträngt dig med ditt skrivande, men jag orkar tyvärr inte göra detsamma. Jag vill inte lära känna dig heller.

2009-02-26 @ 14:30:25
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: Daniel Eckebrant

Hej

Jag kan förklara det mycket väl Hitler var en liten människa. Med storhetsvansinne. Och som inte ville någon väl. Och kör man över sina vänner bara för att få sin vilja igenom. Ja då är man på djupt vatten. Är du kajsa svartsjuk på något sätt eller vad? Visst vi kan vara fiender i resten av ditt liv. Men jag lägger inte ner så mycket tid på sådana människor. Och jag skulle absolut inte skriva om en person som jag tycker illa om i en blogg. För skulle inte orka lägga ner tid på en sådan människa. Du får gärna tycka illa om mig. Men tyck illaom mig i tystnad. Låt det inte gå ut över Milla. Här har du min mail Kajsa och syster. Så kan ni varje dag skicka hatmail. Men ge fan i att gå på milla för det. [email protected] Mår du och ditt alter ego Lisa bättre av att skriva hatsaker till mig kan ni säkert skicka över ett par mail. Men låt inte din maktkamp gå ut över dina vänner. För då har du snart inga kvar. Och låt inte millas blogg bli en plats där du spyr galla över andra. Men du Lisa och kalle. Ursäkta din lilla knähund kalle kan starta en hatar sida åt mig typ en blogg. För jag tror verkligen inte Milla vill ha ett forum där du tar mest plats och låter mest. Och vill du ha ännu mer bekräftelse. Så kan ni ju söka till Idol. Trio Lisa kalle och Kajsa. Kan bli som gruppen EMD. Med bara hat låtar om mig. Mår ni bättre av att hata mig ska ni givetvis fortsätta. För jag vill i slutändan att alla ska må bra. Mvh Daniel Eckebrant PS Och Lisa Sundin. Ge dig inte på att stava till efternamn du inte kan stava till. Det blir bara så fel då. Men du kan givetvis få ett visitkort på jobbet när ni är här på studiebesök. Så kan ni ha högläsning om mitt efternamn. Ds

2009-02-26 @ 14:57:47
Postat av: Lisa Sundin

Har du hållt på att skriva det där hela tiden? Kul att du anstränger dig så mycket, imponerande. Ansträng dig lika mycket på stavandet så kanske särskrivningarna minskar. Eller vad tror du?

Å förlåt, du måste ha mått MYCKET dåligt över att jag råkade lägga in ett d i ditt efternamn. Det är en elak boskastav det.

2009-02-26 @ 15:06:24
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: Milla

Klart han anstränger sig, ska man bara ta emot en massa skit från personer som man inte ens känner? Det konstiga är varför du anstränger dig? Du har lagt bra mycket mer energi på det här än vad Daniel har gjort. Men det är klart, man måste stå på samma sida som sitt syskon hur illa det än beter sig.



Ja ingen av er verkar ju kunna stava då. Det var ett viktigt konstaterande i sammanhanget.

2009-02-26 @ 15:15:57
URL: http://principessans.blogg.se/
Postat av: Lisa Sundin

Förut var det tydligen okej att Kaj inte gillar Daniel, men inte nu? Är det för att jag kom in i bilden och försvarar min syster? Inte för att jag ens vet hur jag kom in!



Ja, det är verkligen ett JÄTTEfel att stava Eckebrant med d, för det finns det ju verkligen ingen i världen som gör.

2009-02-26 @ 15:20:00
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: elin♥

Hej!

Har du haft en bra dag hittills?

Ska vi prenumerera på varandras bloggar? : )



Kramar Elin

2009-02-26 @ 15:23:56
URL: http://eliwwn.blogg.se/
Postat av: Milla

Ok har det alltid varit, respekterar folks åsikter hur dumma jag än tycker att dom är. Men ibland tycker jag att man kan välja att vara tyst istället, om det inte rör sig om att ens kompis blir misshandel eller liknande för då ska man aldrig ge upp.



Att du la dig i har säkert påverkat, i och med att det resulterade i ett blogginlägg av kajsa som jag tycker var otroligt dumt. Hon skrev inte bara att hon inte gillade honom, utan hon skrev elaka saker om honom. Jag kände att det lite var droppen. Men menar absolut inte att det var fel av dig att lägga dig i. Som sagt så tog jag din kommentar lite som ett skämt, jag svarade och sen var det igång haha

2009-02-26 @ 15:29:49
URL: http://principessans.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jaså jag hann inte läsa det inlägget.

Jag antar att jag har lite svårt att INTE lägga mig i och säga mina åsikter!! Men nu ska jag försöka hoppa ur i alla fall och låta de inblandade klara sig själva. Du/ni får tycka vad ni vill om mig nu, det vet jag, men jag önskar att du o Kaj fortsätter vara lika bra vänner!

2009-02-26 @ 15:42:42
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: Milla

Inlägget finns nu i och med att hennes blogg är tillbaka.

2009-02-26 @ 16:12:19
URL: http://principessans.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Va?

2009-02-27 @ 10:38:11
Postat av: Kajsa

Va?

2009-02-27 @ 10:40:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0