Göteborg i helgen

Så skönt att sluta efter lunch idag. Och skönt att åka tåg och komma fram tidigt :) Blir nog att sova på tåget eftersom jag somnade rätt sent igår. Vid tolv sa jag och Helén hej då efter några drinkar, lite vin och en god middag.

I morse var Lillan uppe och åt och gick på lådan. Känns bra att hon börjar bli bättre eftersom jag ska lämna henne några dagar.

Ett föredöme?

En kvinnlig kollega på mitt jobb är 65 år och har en man som hon träffar då och då när hon har lust! Härligt när den äldre generationen kvinnor också tar för sig :D Hon är för övrigt min idol här på jobbet för hon är så stark, cool och har världens humor. En självständig, företagsam kvinna :)

Jag är också lite företagsam för jag har sökt sex stycken jobb. Fyra i Göteborg, ett i Linköping och ett i Norrköping. Men med tanke på dessa dåliga tider så känns det tufft.

Sängdags

Vilken huvudvärk jag har! Säkert mensrelaterat :P Sov en stund när jag kom hem men det blev bara värre och ingen ipren hemma. Hoppas jag sover bort den i natt. Har svårt nog att komma upp på morgonen ändå. Vill inte dras med huvudvärk hela dan heller för Helén kommer ju hit på kvällen :) Det blir lite middag och fix med gardiner som jag ska få.

God natt.

Bara betala och se glad ut

Fick min första CSN-räkning idag. Hoppades så att dom hade glömt mig ;) Men icke.

Lillan mår lite dåligt. Hon vinglar, är trött och fräser åt Polarn. Hon verkar ha lite ont också för hon pep när jag skulle lyfta henne till sängen. Tratt  runt huvudet har hon sluppit iaf. Det är tydligen annorlunda stygn som måste tas bort av vetrinären om 10 dar. Om hon inte lyckas ta bort dom själv trots att det är nåt stålliknande material ;)

Mätt i magen nu. Men blir nog en smoothie till efterrätt lite senare ;)

Slut på kåtslag...för Lillan

Precis varit med Lillan till veterinären för kastrering. Det gick bra förutom att en praktikant släppte taget om henne precis när hon fått narkossprutan så hon hoppade ner på golvet och somnade in i ett hörn :) Ska dit kl 15 och hämta henne. Skönt med en promenad tillbaka till jobbet.

Omvandlade en semesterdag till timmar  i och med att jag smiter iväg idag så tänkte ta några timmar av den på fredag också för då åker jag till gbg :) Efterlängtat!

Här kommer dom

Födelsedagsbarnet med bror, Petter


Snygging kajsa


Kalle och Petter


Carro


Kajsa nallade också på tequilan


Kalle, Petter och Kajsa


Till slut drog dansandet igång - ordentligt ;)


Som sagt


Till slut hamnade jag och Kajsa på golvet

Monday

Måndag och jag känner mig lite sliten. Hade inte varit fel med en extra ledig dag ;) Men efter lite kaffe börjar jag sakta piggna till.

Har bokat tid åt Lillan för kastrering. På onsdag 10.10 är det dags. 850 kr, jippie!

Dags att göra lite nytta.

Helgen

Tillbaka i Norrköping igen. Har landat i soffan med en kopp te och mackor. Katterna springer runt som galningar här! Helgen var toppen. Mycket rolig fest med roliga människor. Det utan att vara helt förstörd idag. Så ska det vara . Ska titta igenom alla bilder jag tog och välja ut några (roliga, pinsamma, fina, knasiga) bilder att lägga upp här :)

Innan jag går och lägger mig ikväll ska jag ta ett varmt bad!

25-årsfest nästa

Väldigt trevligt hos Helén igår. V hade inte setts på en månad! Det bjöds på goda hemmagjorda hamburgare och rött vin :) Var hemma vid 23.30 ungefär.

Min lilla kattunge har blivit könsmogen haha Imorse ropade hon på hankatter. Känner igen det där konstiga lätet. Så dags att kastrera henne snart.

Nu ska jag ta en dusch och packa och sen bege mig till skaune!

Underbara lönefredag

Var iväg på utbildning på eftermiddagen. Vi var klara 15.30 så jag kunde sluta lite tidigare idag. Sen blev det shopping på stan. Tillsammans med alla andra som fått lön! Jag var på bolaget och köpte lite dricka till imorgon och så blev det lite kläder att ha på festen ;) Hade tänkt köpa strumpbyxor med det blev en svart kjol och ett korallfärgat (?) linne.

Åt lunch på kinarestaurang idag med Kerstin och Goce, gott och trevligt.

Om ett par timmar ska jag hem till Helén och barnen och äta middag. Blir väl nåt glas vin till också för mig och Helén. Åker till Kristianstad och Lisas 25-årsfest klockan 12.35 imorgon så den lilla packning jag behöver ordnar jag imorgon.

Jag gör som Kajsa

Ctrl+C, Ctrl+V

Trött, trött, trött, trött, Trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, Trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, Trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, Trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, Trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, Trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött, trött

Tisdag

Hemma efter en tuff dag på jobbet. Börjat med den statistiska årsrapporten idag, spännande men det krävs koncentration för att hålla koll på alla siffror. För övrigt så går det magsjuka på jobbet. Det klarar jag mig utan men skulle inte förvåna mig om jag fick det :P


Tittar på 4.an. Barack Obama ska snart svära presidenteden. Just nu sjunger Aretha Franklin. Så fint så :) Varför måste Gud nämnas i presidenteden? Konstigt tycker jag att säga "help me" till någon som man bara TROR existerar. Vice presidenten svor precis den så är inte så att jag kan den utantill ;) Om ni satt och blev imponerade.

Saknar Daniel.

Måndagkväll

Jag överlevde dagen. En del att göra som sagt men inte överdrivet mycket. Bara att beta av i prioriteringsordning, vilket betyder att det blev statistik hela dagen. Tur att jag tycker statistik är kul :) Det är iaf kul när man får fram resultat och det inte är på alltför avancerad nivå som jag tycker det var på universitetet. För avancerat för mig åtminstone ;)

Tråkigt att börja söka nytt jobb.  Har svårt att tro att jag kommer hitta ett jobb som jag trivs såpass bra på som jag gör nu, roliga arbetsuppgifter och underbara arbetskamrater. Men man kan ju hoppas :)

Ätit middag nu och ska ta disken. Sen blir det tvn.

Tillbaka på jobbet

Det känns superbra. Mycket att göra men det gillar jag. Förutsatt att det är lugna perioder då och då ;)


Sunday

Imorse var jag uppe och tvättade kl 7, hur mycket tvätt som helst. När jag var klar gick jag och la mig och sov till klockan 15  :)

Varit en sväng på ica och handlat middag. Det blev egna köttbullar med makaroner till som jag precis ätit. Har använt min nya blender också och gjort hallonmilkshake som står i kylen och väntar på mig :)

Imorgon är det back to work. Jag längtar! Är fortfarande lite småförkyld men det är ingenting jämfört med hur sjuk jag har varit. Ska bli skönt att komma igång och ut från lägenheten.

Shopping makes me happy

Har äntligen hämtat ut mitt paket från hm med kläder som jag shoppade på rea nån gång i mellandagarna :) Allt utom en klänning kan ses nedan. Sitter och myser i min gosiga morgonrock nu :)



Torsdag

Vad folk är med i tv hit och dit. En gammal klasskompis (Erik Rydberg) ska tydligen vara med i den nya säsongen av Robinson.

Jag har börjat få tillbaka smak och luktsinne, vilket ledde till att jag tog ett bad ;)

Nu ringde min chef precis. Hon har varit så gullig och ring säkert fyra gånger när jag varit sjuk och varit orolig. Idag nämnde hon dock arbete :P Det är lite kris på jobbet, de behöver årsstatistiken så fort som möjligt. De hade till och med ringt Anna som jag vikarierar för men hon kunde inte komma in förrän måndag och då är jag tillbaka sa jag. Så på måndag vet jag vad jag ska göra, vara frisk och jobba snabbt :)


Tv-stjärna

Sitter och tittar på semestersvenskar. Irma som är en av reseledarna spelade jag handboll med i säkert 5 år. Alltid kul att se en bekant på tv :)

Lyckades handla lite mat idag och har ätit en del. Jag börjar bli frisk, men det går sakta. Bara att ha tålamod helt enkelt.

Sjukskriven

Var hos läkaren igen och fick läkarintyg. Sjukskriven veckan ut. 

Hon var konstig min läkare, frågade när jag kunde jobba igen. Det ska väl hon berätta för mig :P Och så frågade jag om min feber som jag haft i 9-10 dar och då sa hon men du har väl ingen feber nu. Värst av allt var när hon tipsade om ipren! Duh. Jag har ätit ipren i över en vecka nu, maxdos varje dag. Örat var inte lika rött längre iaf och jag har inte lika hög feber.

Håll tummarna för mig nu att jag väldigt snart blir frisk.

Tappert försök

Försökte få min själv inlagd på sjukhus idag men det gick inte. Tänkte att jag behövde dropp eftersom jag knappt ätit på över en vecka. Extra orolig på grund av min tarmsjukdom. Så jag tog taxi till akuten men dom hänvisade bara till vårdcentralen eftersom jag antagligen har influensa. Influensa som lett till öroninflammation och influensa är virus och därför hjälper inte penicillin :( Blev taxi tillbaka direkt.

Läget är alltså feber, hosta, täppt i näsan och ingen röst. Och det enda jag kan göra är att vänta på att det ska gå över av sig själv.

Fortfarande


Öroninflammation

Pratade med en sköterska på vårdcentralen igår och eftersom jag hade lock för öronen så tyckte hon jag skulle ta nässpray. Samma tips som jag fick i höstas när jag hade bihåleinflammation.
 
Satte klockan på 8 imorse och ringde vårdcentralen och fick en tid 10.45. Kände mig inte ett dugg friskare. Med eller utan nässpray. Läkaren sa iaf att jag har öroninflammation och att min trumhinna har spruckit. Så fick penicillin och hostmedicin. Så nu SKA jag bli frisk!

Nässpray, ipren, penicillin, hostmedicin - party ;)


Onsdag

Det räckte inte med feber, halsont, snuva, hosta och att jag tappat rösten. Nej, imorse hade jag fått ont i örat också :P Ringde vårdcentralen som ska ringa upp mig kl 14.

Snälla Helén och barnen ska handla lite åt mig. Soppa, saft och lite sånt. Behöver äta nåt varmt. Knappt ätit nåt sen i söndags. Trött på det här nu!

Halvdöd

Kan inte komma på när jag var så här sjuk senaste. Hög feber, superont i halsen och hes. Dessutom spydde jag hela natten, varje halvtimme från kl 2 till 8. Inte ätit nåt idag, bara druckit juice, saft, vatten, cola och te.

Sjuker

Har varit på apoteket nu och köpt ipren och zyx (värktablett för halsen). Köpte banan och blåbär också och har precis hällt upp en smoothie.  Daniel tipsade också om att chocka kroppen med typ fem c-vitaminer i ett glas vatten. Så det ska jag prova nu :)

Söndag

Kom hem från Göteborg igår. Natten var orolig. Jonathan hostade så han kräktes. Precis när jag bytt kläder på honom kräktes han igen över mig. Sen låg stackaren och hostade hela natten. På morgonen hade han 39 graders feber.

Mamma och pappa kom hit igår. Vi åt lunch på stan och gick en promenad. Dom hjälpte mig att bära ner lite saker i förrådet. På kvällen blev det lite räkor och goda ostar. De åkte i morse och jag låg och sov fortfarande. Har fått ont i halsen. Inte så konstigt kanske när jag haft sjukdom omkring mig i några dagar :P Hoppas bara inte att jag får hög feber och måste vara hemma från jobbet.

Katterna är tillbaka hos mig :) Jag har saknat dom. Idag ska först ta ett långt och skönt bad och sen kanske köpa lite bär och göra en smoothie med min nya blender som jag fick av Daniel i juklapp :)


1 januari 2009

Nytt år och äntligen är jag hos Kajsa och Kalle :) Vi har ätit sushi och tagit ett glas vin. Snart blir det film!

Nyårsafton firade jag tillsammans med Daniels mamma och Jonathan. Vi såg på tv och fyrverkerier, åt god middag och drack lite champagne. Daniel har fått diskbråck så han kommer inte hem förrän imorgon. Jag och Jonathan var och hälsade på honom idag.

Hoppas alla hade en trevlig kväll igår och en lugn och skön nyårsdag.


RSS 2.0