Från 20 grader till 3

Då var vi hemma igen. Har haft det helt underbart. Underbart väder (20 grader och sol), underbar stad och en underbar man vid min sida! Ett längre och mer detaljerat inlägg kommer och massa bilder. Över tusen bilder har vi tagit med Jings värstingkamera haha Förhoppningsvis är några värda att lägga upp här ;)

Hade helt missat att det är första advent idag. Dags att ta upp julsakerna från förrådet imorgon då :) Nu ska jag dock sova så jag orkar jobba imorgon. Snacka om omställning.

Hej då Sverige

Nu är det inte långt kvar :D 17.50 går flygbussen till skavsta och 19.50 går flyget. 23 landar vi så vi kommer nog vara på hotellet ganska sent i och med att flygplatsen ligger 1,5 timmes bussresa från stan.

Hörs när jag kommer hem och har tagit massa bilder :)


Läget är under kontroll


Semester

Sov till ett idag ungefär. Spenderade några timmar hos Jing sen. Efter det hem och tvätta och städa. Nu är alla kläder rena så jag kan välja och vraka imorgon när jag packar :)

Hemma hos älskling - som alltid är lika charmig på bild ;)


Måndagen

Träffade Christian idag. Först gick vi och och tittade på glasögon till mig och jag tog med mig fyra par hem att prova. Sedan blev det lunch på stan och en tur till partaj igen för att handla ett till kärl att hälla vinet i. Snart ska vinet vara klart :) Efter det mötte jag "Anna". Vi tittade på film hemma hos mig.

Mina favoriter - mörklila Björn Borg


Billigaste paret jag tog hem





Lutar åt att det blir de från Björn Borg. Har trivts bäst i dom nu när jag gått runt och provat.

Jättetrött men måste gå till jobbet snart så dröjer 9 timmar till jag får sova.


Party of five

Vi blev inte speciellt många igår men en trevlig kväll ändå :)


Lovebirds




Helen lyckades fastna med sitt armband i sina tights
- jag hjälpte glatt till att få loss det




Göran var glad




Vilket par ;)




Jing som skulle upp tidigt imorse gick hem innan
jag kom på att jag hade kameran med mig. 
Så jag posade lite med Göran :)


Romantik på hög nivå

Jing är så rolig. Igår kom han med en stor present och sa att det är något jag verkligen vill ha och behöver.

Såå romantiskt haha




En bild på sötaste älsklingarna.
Den får kompensera för den fula bilden ovan
:)


Helgen närmar sig

Vilken trevlig optiker jag var hos igår. Han gjorde mig glad för resten av dagen :) Hann inte kolla på några glasögon igår för jag skulle till jobbet men ska absolut titta där först och främst bara för att han var så trevlig. Dessutom kostade synundersökningen ingenting.

Jobbar till 21.15 ïdag så blir en lugn kväll. Imorgon däremot är det fest, blir kul att se om någon dyker upp :P Göran, Henrik, Helen, Jing och jag kommer garanterat vara där så blir nog kul oavsett :)

Trevlig helg!

Glasisar

Efter 5 år av att ha förträngt att jag har dålig syn (närsynt) har jag äntligen bokat tid för synundersökning och är redo att skaffa glasögon ;) Tänker inte direkt på att jag ser dåligt men när jag har provat glasögon (pappas och Jings pappas) så har en helt ny värld öppnat sig! Tror Jing har motiverat mig lite. Han gjorde nämligen synundersökning igår för han tycker att han ser dåligt och ibland har han lånat sin pappas glasögon som jag som sagt också har provat. Han ringde dessutom runt och kollade var undersökning var billigast :) Så 9.30 imorgon på Glasögonmagasinet.


Undrar vad man ska välja. Inte runda bågar iaf till mitt runda ansikte ;)


Kort natt

Somnade 3 inatt. Och så upp klockan 8. Det märktes när jag skulle göra ett test idag på jobbet att jag inte hade sovit tillräckligt. När jag var klar skulle jag klicka på "lämna in testet" men råkade istället klicka på "avbryt testet". Ska få en ny tid att göra det då jag måste göra det på nytt.

Såg film igår kväll, "the proposal". Lagom mysig för en söndagkväll. Den var slut vid halv 1 men ändå låg jag vaken ett bra tag innan jag somnade, tillsammans med två katter som låg utsträckta som korvar brevid mig. Förhoppningsvis är jag dödstrött ikväll och somnar tidigt. Allt detta mörker och för lite sömn är ingen bra combo. Känns som jag har konstant PMS :P Längtar verkligen till Barcelona. Drygt 15 grader och sol där just nu :) Svensk vår ungefär.

Första träffen

Har precis kommit hem från en träff med hon jag blivit kontaktperson åt. Kan kalla henne "Anna", blir lättare att skriva då framöver. Vi gick i affärer och sen åt vi grillspett på Babyl House. Mycket trevligt hade vi!

Väntar på att älskling ska komma hit men misstänker att han har somnat. Nu när jag är inne i en kvällsrytm så går han upp tidigt på mornarna. Typiskt att vi aldrig ligger lika :) Jag börjar iofs 9 imorgon så vänder tillbaka då.

Nyktrast i stan

Vaknade för en stund sen upp till ett grått och mörkt Norrköping. Inte direkt upplyftande men jag är ledig idag och imorgon så jag är glad ändå :)

Efter jobbet inatt, 3.15, gjorde jag misstaget att gå till McD. Var så hungrig och Jing hade ringt och blivit lovad en burgare också. Lördagkväll och strax efter 3 betydde att McD var fullt av stans alla festprissar :P Fulla, slitna och jobbiga människor. När man är nykter och ser fulla människor undrar man varför man överhuvudtaget dricker en endaste droppe alkohol. Blev bråk där inne också. Jag gick från att höra massa sluddrande människor i telefon till att behöva se dom också :P

Efter ungefär en kvart i kön kunde jag iaf gå hem och äta med min sötnos. Efterlängtat! Han hade sovit sen 19 på kvällen så han var pigg. Vi låg vakna några timmar och skrattade och myste och sen vid 8 begav han sig till Istanbul Kebab.


Man gör vad man kan

På jobbet igen då. Sista natten innan lite ledigt. Laddat med cola och godis, är ju ändå lördag :)  

Nyfikna på the wine-making? :) Jag och Christian tog spårvagnen till Partaj. Eller vi fick gå en bit också och lite lost var vi men vi hittade. Cool affär med massa roliga saker. Vi köpte en vinssats, vitt vin. Vi köpte också ett nybörjatset med allt vad man behövde. Såsom ett kärl i plast att jäsa vinet i, jäst, korkar och lite andra små tillbehör. Imorse hade det börjat bubbla sa Christian vilket betyder att jäsningen är igång :D 7 dagar ska det ta innan det är klart, 23 liter vitt vin!



I en sån här finns vårt vin just nu och luktar konstigt enligt herrn den står hos :)





Göra vin

Tog taxi hem inatt. Vi får ju ersättning för det så jag utnyttjade det för första gången, skönt! Taxichauffören hade jag åkt med tidigare. Det var han som skjutsade mig till akuten när jag hade svimmat på jobbet sa han :) Var ju lite roligt att han kom ihåg mig. Jag kände igen honom men kom inte ihåg tillfället. Kunde lika gärna varit när jag tog taxi efter en natt på stan ;)

Idag ska jag och Christian ses och göra eget vin haha Hans idé och jag tänkte why not :)  Om en timme ska vi bege oss till affären partaj och köpa grejerna.




Sexig kebab-maker till pojkvän

Blev lite mycket vin hos Helen igår tror jag hehe Var ganska berusad när jag kom hem. Tror jag däckade i Jings famn och märkte knappt när han gick. Älsklingen gör kebab på dagarna nu. Hans familj ska starta ett kebabställe i Kina så Jing spenderar dagarna nu på Istanbul Kebab för att lära sig :) Igår kom han hem med kebab i bröd till mig!

Klockan 14 har jag tvättid. Sen jobbar jag 19-03. Mår bättre i halsen så ska nog gå bra.


Onsdag

Ledig idag då. Vaknade för en timme sen. Var vaken till ganska sent inatt, pratade med min Kajsa på msn :) Läste på om Barcelona också. Längtar så till vi åker. 2 veckor kvar idag. Ser fram emot shopping, god mat, vin och stadens alla sevärdheter :)

Vid 17 ikväll ska jag till Helén och barnen och äta middag.


Min tur

Var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?
I ett varmt land och äta god mat och dricka vin

Vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person?
Då skulle jag vilja prova vara man :P

Vilken egenskap önskar du att du besatt?
Någon övernaturlig 

I vilken färg är ditt drömhus målat i?
Vitt

Vilket namn är det vackraste du vet?
Julia

Vilket är det bästa ordet som finns?
Kärlek. Såklart

Om du bara fick lov att äta en sak i resten av livet vad skulle du välja?
Choklad

Om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja?
Svart

Om du bara fick lov att se en enda film i resten av ditt liv vilken skulle du välja?
The Holiday

Om du bara fick köpa ett enda ting till vad skulle du välja då?
Aktier. Tjäna massa pengar, ge till Jing som får köpa det jag vill ha ;)

Vilket språk är det vackraste du vet?
Italienska

Vilken bok ligger på ditt nattduksbord just nu?
1984, En shopaholic i New York och en bok om innekatter

Vilken årstid tycker du allra bäst om?
Våren


Home sick

Det gick inte att gå till jobbet idag. Rösten är fortfarande paj, hade dessutom väldigt ont i halsen när jag vaknade. Får helt enkelt hoppas att jag är frisk till torsdag klockan 19 då jag har mitt nästa jobbpass. Känns trist att vara hemma då jag känner mig frisk i övrigt.

Jing kom till mig imorse. Chockerande nog ligger han och sover i min säng nu :P

Ska försöka ta mig till affären sen, det mest anstängande jag ska ta mig för idag.

 

Barcelona

Nu är flygbiljetten bokad. Imorgon ska vi komma överens om ett hotell att bo på :) Stadsdelen Eixample har vi iaf bestämt oss för efter att ha gjort lite research.




Kraxande kråka

Är faktiskt jobbigare än jag trodde att anstränga rösten så här. Var en kund som undrade om jag hade varit ute och festat eller om jag var sjuk :P Hostattack mitt i ett samtal också. Som tur är försöker en av mina coacher fixa så jag får några renodlade sms-pass idag. Har lyckats få ett hittills i eftermiddag. Har nämligen inget sånt pass på schemat varken idag eller imorgon, typiskt! Ska försöka hålla ut för på onsdag är jag ledig och på torsdag börjar jag inte förrän 19 på kvällen.

Lite te nu och halstabletter, sen kör vi!


Något att se fram emot

Slapp dag idag. Älskling kom och la sig klockan 8 imorse så han ligger och sover fortfarande. Jag lyckades nog somna runt 2 igår iaf och sov till 12. Behöver vila så min förkylning försvinner och min röst blir bättre till imorgon. Därför ska jag slappa framför en film sen som jag hyrt; The reader

Makaronipudding blir det till middag/lunch snart. Den står just nu i ugnen.

Roligast av allt i detta inlägg: 25-29 november ska jag och Jing åka till Barcelona har vi bestämt :D Jag har semester tisdag till söndag den veckan så tyckte vi skulle resa någonstans.


Temple de la Sagrada Familia


Lördagkväll

4 somnade jag och Jing imorse. Sen vaknade vi redan klockan 7, eller han vaknade och lyckades även göra mig pigg. Vid 13 somnade vi igen och har sovit fram till nu. Eller ja, en av oss sover fortfarande :P

Kvällen igår var jätterolig! Middag, drinkar och massa tjatter med Helen :) Sen begav vi oss till Harrys, där vi dansade massor. Riktigt skoj!

Min värkande hals har gått över i heshet. Började bli hes redan igår kväll. Hoppas den är ganska ok till måndag så jag kan jobba.

Är för övrigt irriterad över att Saw VI bara visas i Stockholm och Göteborg. Älskar saw-filmerna och hade velat se senaste på bio.

Pizza, kebab eller nåt annat flottigt skulle sitta fint nu ;)

Överhoppad frukost

Direkt på lunch á la Jing :)





Kära fredag

Slutade tidigt idag (14), precis som det ska vara på en fredag :) Helén kommer hit och äter middag med mig ikväll. Blir grillad kyckling med grekisk sallad. Sen några drinkar, har en Bacardi Razz som införskaffades på kryssningen nämligen. Vi får sällskap av Jing ikväll också, en stund innan han ska på födelsedagsfest.

Nu blir det power-nap!


Trevlig helg :)


Inställt

Träffen i eftermiddag fick ställas in då hon messade mig att hon var sjuk. Bara att boka in en ny tid när hon blir frisk.

Såg för övrigt på aftonbladet att storebror till min kompis i Sundsvall ska vara med i lyxfällan ikväll.


Lite småkrasslig

God morgon! Eller är det natt fortfarande? Lite osäker. Sitter på jobbet sen en kvart tillbaka. Gick ganska lätt att komma upp då jag somnade vid 22, men har fått ganska ont i halsen. Skönt att sitta med endast sms några timmar nu och vila den. Lite vatten, kaffe, drickyoghurt och halstabletter finns bredvid mig :)

Fördelen med att börja tidigt är att sluta tidigt :) 14.30 jobbar jag till idag. Strax före fyra ska jag träffa hon jag är kontaktperson åt. Vi ska gå en sväng på stan; titta i affärer och fika. Mer än så har vi inte bestämt.

Nu ska en kollega som jobbat natt hem och sova. Avundsjuk!

Gårdagens shopping




Och så kjolen + stövlarna







Snö snart?

Vaknade imorse av att jag frös jättemycket! Som tur var hade jag ett till täcke i rummet som används när vi sover två i sängen :) Jing var hos mig till halv ett i natt ungefär, sen åkte sjuklingen hem. Efter värme från två täcken blev jag lagom varm till kl 7 då jag skulle upp och så småningom iväg till jobbet :P På med varm jacka, handskar, halsduk, mössa och stövlar! Vintern är nog på väg.


En sån där härlig dag

Har haft en mysig, ledig dag idag. Blev shopping på stan med Helen. Jag hittade lårhöga svarta stövlar, två tröjor, tights och en kjol. Mycket nöjd är jag :) Sen en kopp kaffe på vägen hem till Helen, där vi åt god grönsakssoppa till lunch. Efter det fixades inbjudan till höstfesten som vi ska ha 21 november!


Väntar på middag nu. Maten står i ugnen. Älskling har blivit förkyld så han var bara här en snabbis förut. Bara för att lindra abstinensen då vi faktiskt inte sågs på hela dagen igår ;) Kanske kommer han hit en sväng till. Jag tyckte att han kunde ligga och slappa här lika väl som hemma :)

 


Bra jobbat

Min snygga norrländska kollega gör tv-intervju ;)


Födelsedag

Smarrig tårta serverades idag på jobbet. Sms-tjänsten fyller nämligen 1 år idag. En liten bok med sms-frågor som vi svarat på fick vi också.



Trevlig dag med andra ord fram till en tant i telefon skrek "du kommer sitta på det där jävla jobbet resten av ditt liv" till mig. Detta efter att jag givit henne det telefonnummer hon ville ha utan övrig diskussion. Tur att det var numret till ett sjukhus hon var ute efter. Nutcase.


SM-guld

Det var helt klar värt att betala 100 spänn för att se matchen på nätet :D


Bio igår


Massa underbar musik så självklart tyckte jag om den


RSS 2.0