Wo ai ni

"Jag älskar dig" på kinesiska! Lämpligt att kunna ;) Det var lite att göra på jobbet ikväll så fick för mig att jag skulle kolla upp kinesiska fraser!

Natti.


Endast Milla är vaken

Jobbar kväll hela veckan så slutar runt 24-01. Därför är jag vaken mitt i natten :) Jing har precis varit här och retats med mig, barnsliga som vi är.

Träffade Jings lillasyster idag också. Jing ringde mig vid 12 när jag åt frukost och undrade om jag ville sova med honom en stund innan jag började jobba. Han är ju vaken och pluggar på natten och sover på dagen. Precis innan han skulle skjutsa mig till jobbet kom hans syster hem så fick hälsa på henne för första gången :)

Missade Hollywoodfruarna ikväll ju. Ska nog se det på nätet nu innan jag somnar :)

Mycket trevlig helg

Helgen har varit så rolig :) Fredagkvällen blev lugn, tacos och vin och besök av Jing! Vi hade jättetrevligt och roligt tillsammans alla tre.

Igår sov vi länge, åt frukost och begav oss ut på stan. Vi shoppade lite och åt stans bästa kebab till lunch. Sen gick vi hem och lämnade våra saker och tog en långpromenad runt i Norrköping. Vi stannade till på en secondhand bokaffär och köpte böcker. Efter det hem och lagade middag, god kyckling. Sen dök Helen upp också! Vi satt och drack vin och pratade. Vi begav oss till Harrys sen där det var packat med folk. Några drinkar och massa dans blev det :) Superkul hade vi!

Klockan 13.30 idag gick Sefaats tåg. Jag gick hem och sov en stund och sen kom Jing hit :) Nu ligger han och sover och jag tänker inte ens försöka väcka honom :P

Fina glas i present av Sefaat :)


Nya skor hittade jag på stan. Snygga OCH sköna


Söta Sefaat redo för party :)


Ett måste!


En glad jag!



Partytjej nr 3 :)




Tack för en toppenhelg!



Trevlig helg!

Nu är Sefaat snart här. 20.25 är tåget framme. Tacos och vin ska jag bjuda på :)


Besök till helgen

Mätt i magen nu! Köpte med en pizza hem efter jobbet ;)

Till helgen får jag besök av Sefaat :D Ska bli så kul. Får se om hon dyker upp imorgon eller på lördag. Jag tänker att det blir lite sightseeing, fika/shoppig på stan, nån god middag och kanske en drink nånstans på lördag :)

Välkommen


På molnen fortfarande

Jag måste vara den lyckligast i världen! Om inte så är det bara att gratulera er andra också :)


Äta bör man

Kom upp vid 10 idag så lite har jag vänt tillbaka på dygnet nu. Fick jättegod mat hos Helen igår; kotlett, wokgrönsaker och kantareller! Kladdkaka till efterrätt och sen åt vi vitlöksbröd lite senare :) Mums!

Fixat god lunch (eller middag snarare) idag också att ta med till jobbet. Det blir lax, holandaise och egen potatismos :)

Känner mig trött nu. Kanske kan somna tidigt ikväll om jag har tur!

Och så grattis till Johan som fyller 25 år idag!!

Natt och dag, det finns ingen skillnad

Vaknade för en halvtimme sen efter att ha sovit i 12 timmar. 12 timmar!! Tur att jag inte börjar jobba förrän 13.30 imorgon. Kan bli svårt att somna i vettig tid ikväll. Tur att J också vänt på dygnet. Han ringde 10 imorse och var pigg, han hade pluggat hela natten och druckit massa kaffe haha

Precis ätit "frukost" och pratat med Helen, bjudit in mig på middag hos henne sen ;) Har ett paket från hm att hämta ut också efter klockan 17 :D

En dusch kanske vore på din plats.

Måndagen

Solen sken idag fram till jag och Helén skulle gå promenad runt strömmen :P Men skönt att röra lite på sig och få frisk luft åtminstone.

Jing är här nu. Han pluggar och jag slappar framför tv.n ;) Färjan just nu, sen svenska Hollywoodfruar och så roast på Berns :)

God morgon - god natt

Nu ska jag äntligen få sova. Jag och katterna ska mysa ner oss i sängen :) Älskling kom och hämtade mig från jobbet i natt igen. Han är bara för bäst!


Söndag

Snart dags att gå till jobbet. Har sovit större delen av dagen. Ganska lugn natt igår och kommer vara bra mkt lugnare ikväll, söndag ju. Tar bok med mig. Jing hämtade mig från jobbet imorse, slutade 3.30. Vi åkte hem och sov tillsammans. Ledig imorgon och tisdag. Underbart!

Så, har ni medlemmar röstat i kyrkovalet idag? Själv gick jag ur kyrkan för 5 år sen så behövde inte bry mig.  

Jaha, vad ska jag köpa för gott att äta inatt då?

Lockigt vs rakt hår

Önskar att jag orkade platta håret oftare för jag tycker det är snyggt :)
 Men nu är det iaf rakt till jag tvättar det nästa gång!


Helg igen

God morgon lördag! Den 19.e idag, vilket betyder att det är 2 månader sen jag och Jing hade vår första dejt :) Vi har umgåtts konstant sen dess och jag är obeskrivligt lycklig med honom.

Ska somna om snart. Jobbar natt inatt. Somnade vid 4 imorse så har förberett mig väl, bara jag kan sova lite till nu. Slutade jobba 21.45 igår. Vid 1 ringde J och undrade om han skulle komma förbi med lite mat. Så han kom förbi och stekte hamburgare :)


Pimpat upp höstgarderoben

Jag kan inte bara gå runt i svart och grått till hösten tycker jag. Så det blev en beställning från hm nyss :)



En onsdagkväll






Hungrig

Bloggtorka känner jag. Vet inte vad jag ska skriva om. Kanske gör jag något riktigt spektakulärt imorgon på min lediga dag, värt att nämna.

Nu ska jag iaf till Helen och äta middag så blir inte bara jobba och sova idag :) Har dock sovit lite nu men tror det behövs för Jing har fått sin nya ipod idag så har en känsla av att jag kommer bli fullproppad med info om den ikväll ;)

Skönhetssömnen

Ja, jag har sovit en stund. Förlåt då :P Sista tidiga morgonen imorgon, för ett tag. 6.15-13.45, sen ledig torsdag! Ska till Helen på kvällen. Obligatoriska veckodejten :)

Om jag ska vara ärlig så gör det inte så mycket om jag är vaken länge för Jing brukar komma förbi ganska sent. Ja nu ringde han precis och frågade om jag ville ha sällskap :D


Vila i frid


Ny vecka

Uppe i ottan var jag idag. Började 6.30 så 5.45 stapplade jag ur sängen. Kallt och mörkt ute då! Men nu är det härligt, solen skiner :) Riktigt trött är jag dock. Sovit runt fem timmar i natt bara. Jag och Jing sov nämligen igår på eftermiddagen, lite för länge.


Perfekt helg

Första natten spenderades hos lillebror


Nyvakna syskon



Shopping för mig på topshop :) efter lunch på stan
 på en restaurang som Jings föräldrar äger




Vad är en kines utan kamera? :P


Grattis!


30-åringen och hans Isabell


Mormor och morfar


Bröderna!


<3



Mamma och pappa fastnade visst inte i min kamera men dom var självklart där och hade ordnat en perfekt kväll med massa god mat! Härligt att träffa familjen och Jing kom jättebra överrens med allihopa :)




Snart åker vi

Är hemma nu och precis ätit lunch. Första jobbpasset för dagen är avklarat. Idag fick jag lyssna på fem av mina samtal som spelats in, var rätt kul och både jag och min coach var nöjda :)

Packa först och sen sova en stund ska jag göra innan nästa pass. Eller sova först och packa sen blir det nog ;)

Trevlig helg!

Det var det

Härligt rent och fint här nu :) Rena kläder och renbäddad säng också!

Jag och J var ute på Ingelsta (shoppingcenter) på eftermiddagen och åt lunch och handlade på Maxi. Jag köpte ett rött nagellack också.


Fixardag

Ledig idag! Diska, tvätta och städa är det som gäller. Tvätten är snart klar, så bara att sätta igång med resten så fort Oprah är slut ;)

Jag och Helen hade en mysig kväll igår. Vi åt varmrökt lax med couscous-sallad till och så rödvin. En kräfta till förrätt också :) Kollade på fotboll och på idol (tvingade Helen att se idol hehe).

Imorgon är det äntligen fredag, vilket betyder att jag får träffa min kära familj!


                                Lite musik när man städar och diskar är ett måste


Lill-lördag

Verkar inte som att jag blir av med mitt andra jobbpass på fredag (16.30-19.45). Tanken var att jag och Jing skulle åka bil med mormor och morfar till Stockholm. Mitt första pass slutar nämligen 12. Lutar åt att vi får åka tåg på fredagkväll efter jag jobbat istället. Det får väl gå det med!

Snart dags att gå till Helen på middagsdejt :)

Säsongsstart

Roligt att idol har börjat igen. Jag kommer som tidigare säsonger att sitta klistrad :P

J var här några timmar ikväll men nu har han gått. Hur är det möjligt att vilja vara med någon varenda sekund och sakna honom så fort han går? Ett mysterium, ett underbart mysterium :) Jag ska läsa maken en stund nu och sen sova. 7.15-15.45 är det som gäller imorgon.

Morgonstund har guld i mund

Finns det någon som kan komma undan med (och till och med gör mig sprudlande glad av) att väcka mig tidigt på morgonen så är det J :) Klockan halv fem imorse, efter en natt av pluggande, kom han till mig för att han saknade mig och ville sova med mig en stund :D  Jag blev pigg så vi låg och pratade och kramades fram till klockan 6 då jag skulle upp. Fick skjuts till jobbet också!






Jobbade 7-11 idag. Efter jobbet åt jag lunch med Helen på hennes jobb! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Cosmo!

 


30 år idag

Grattis bror på din stora dag :D


Maken

Måste rekommendera denna bok som jag fått låna av Helen och nu knappt kan lägga ifrån mig :) Läs!



"Vad är det att vara ett par? Vilket ansvar innebär det, vad kan man kräva av varandra? Tid? Sex? Trohet? Är det annorlunda om man gifter sig? Kan man leva ihop om man har olika ideal för hur ett förhållande ska vara? Sådant diskuterar Martina och Gustav med varandra och med andra, allt medan de försöker få sitt samliv att fungera, ger upp och skiljs åt men börjar om igen, om och om igen...

Romanen utspelas i Stockholm på 1960- och 70-talet, en tid av förändring då många tror att kärnfamiljen är på väg att avskaffas. Ändå upptäcker Martina hur svårt det är att vara utan "make" när alla man känner bildar par och familj. Maken utkom första gången 1976 och har blivit mycket läst och citerad. Många känner igen sig själva på olika sätt i denna oromantiska roman- man skrattar och gråter med det omaka kärleksparet"


Inte helg snart?

På fredag bär det av till Stockholm för att fira storebror som fyller 30 år :D Jing ska med också och träffa min familj samt mormor och morfar. Är säker på att han kommer charma dom lika mycket som han har charmat mig! Vi tänker bo hos Tobbe i mälarhöjden och sen blir det middag och firande i Åkerberga på lördag. Längtar!


Andreas, jag och Jing? haha


Dags att sova

Jobbat idag från kvart över elva till kvart i åtta. När jag kom hem var sötnos hos mig och pluggade. Vi tog en promenad till affären och handlade god middag. Färsk pasta och fläskfilé :)

Nu har han gått och jag ska försöka somna. Börjar 7.15 imorgon. Jobbar dock bara till 10.30! Har timanställningen en vecka till innan vikariatet på 100% startar. Jag väljer att njuta av dessa korta pass :)

 

 Avslutar denna söndagkväll med ett klipp som jag skrattar lika mkt åt varje gång :)


Myskväll för mig

Blev en shoppingtur i Hageby centrum med min J. Nyöppnad hm där så för clubmedlemmar (mig alltså) var det 20 %. Jag shoppade ingenting, har shoppat en del redan den här månaden. Så var snäll och gav mina 20% rabatt till Jing :) Han köpte några stickade tröjor bland annat och en tröja till sin syster. Han och jag var inte speciellt överrens om vad hans (16-åriga) syster skulle få men blev väl en kompromiss till slut :P

Snart dags att gå till jobbet igen. Längtar redan till jag slutar. Då ska jag ta en dusch, byta om till mjukisbyxor, äta tacorester, slå mig ner i soffan och äta godis och titta på the boat that rocked och lite på fotbollen också. J ska på fest så det blir jag och katterna :)


Lördagmorgon

Yes, och jag jobbar. Varit här en timme nu. Sitter på sms på förmiddagen, fram till 12. Sen får jag gå hem för att komma tillbaka 16 och jobba till 19.15

Kul att träffa Johan igår och huset var riktigt mysigt. Dock ligger det väldigt off, vilket gör att jag skulle ha svårt att bo så men helt klart ett mysigt litet hus :)

Lagade tacos till middag och Jing dök upp senare på kvällen. Oj, vad jag tycker om den mannen (pojken ;)) 

Måste svara på lite sms, tror folk börjar vakna nu.  

Vattenkrig på kvällskvisten

En trevlig kväll igår hos Helen. Vi åt god mat och tittade på tv. Carolin fick sin födelsedagspresent av mig, ett pysselkitt kan man väl kalla det :)

Vid 22 kom Jing och hämtade mig. Lite småhungriga var vi båda två så vi åkte till Max, när vi kommer dit frågar han om jag har plånbok med mig och det hade jag förstås inte och inte han heller haha Jag brukar alltid ha min väska med mig men igår hade jag skippat den. Så vi åkte hem och hade vattenkrig istället, inomhus! Började med att Jing hade blöta händer som han gnuggade mig i ansiktet med och sen var det igång :P

Ledig idag. Ska åka och hälsa på Johan som har köpt hus för ett tag sen. Ska bli kul att se hur han har det där!

Tycker det är så tråkigt att jag missar Kajsa och Kalles fest imorgon :( Jag jobbar ju! Hoppas dock få se massa bilder sen och höra allt skvaller :D




Hoppas gästerna firar er ordentligt imorgon :)


Torsdag

Traskade runt på stan efter jobbet, köpte försenade födelsedagspresenter till Helens Carolin och till Kajsa :D Blev några presenter till mig själv också ;)  Läste nu precis på nt.se att det skett ett väpnat rån inne i gallerian på klockmaster i förmiddags. Inget jag märkte av dock.

Ikväll ska jag göra ett besök hos Helen!



Överraskning

En trevlig fika blev det i solen! Sen gick vi hem till mig en stund och slappade i soffan. Efter det däckade jag och vaknade av en J som dök upp och pussade sönder mig :) Inte nog med det, han hade en present med sig också som han hade köpt igår!

Två supersöta koppar. Vet inte om han tycker jag är fåret eller kossan dock :)
 Kanske beror på humör. Mitt alltså.


Hemma tidigt

Började jobba 7.15 idag, var lite smått trött när jag vaknade. Men som tur är hade jag kort dag idag, slutade 12.15! Imorgon jobbar jag 8-12 och sen ledig fredag :D

Om en timme ska jag möta Madde på stan för en fika. Hoppas jag inte hinner däcka innan och missa dejten :P

Oj, nu kom det regn.

Hösten närmar sig


Vi åkte ut till Lindö, ett fint område en liten bit utanför stan. Vi satt vid vattnet och åt mat och hade Tibbe med oss. Gick runt lite, pratade och njöt av vädret. På nåt sätt kändes det lite som en sista sommarkväll.


Möte

Jag var på socialkontoret på förmiddagen och blev intervjuad för att bli kontaktperson. Jag fick berätta om min uppväxt, utbildning och mig som person bland annat. Hon som intervjuade mig hade en person i åtanke åt mig så får väl se om jag hör nåt snart.

Efter gick jag självklart upp en våning och hälsade på mina gamla kollegor :D Så kul att träffa dom!

Snart blir det en promenad med Jing i det underbara vädret!

RSS 2.0