Såja, lugn och fin Petter

Såklart jag ska lägga upp bild. Har inte hunnit men imorgon så :) Jag är iaf mycket nöjd! Kvällen har spenderats hos Helen. God middag åt vi och så blev det lite mer färgning av hår, närmare bestämt Helens. Mörkt och fint blev det.

Imorgon är jag ledig och då vankas det lunchdejt med Helga!

Ny i håret

Jobbade 7-11 idag. Mycket bra tid tycker jag :) Christian slutade samtidigt så vi gick och åt thaimat till lunch. Efter det fick jag ett infall och köpte hårfärg! Har tänkt på det ett tag eftersom mitt hår har blekts så mycket och nästan såg rödblont ut, vilket jag inte gillar. Christian hjälpte mig med färgningen och nu sitter jag och väntar på att håret ska torka så jag kan se ordentligt hur det blev :D


Blandade dessa efter tips från tjejen på Kicks -
skulle ändå behöva köpa två



Wakeup call

Min kurs i socialrätt startar visst idag. Trodde det var nästa vecka och endast registrering den här veckan, så kan det gå ;) Jag har iaf bekantat mig lite med upplägget, kollat igenom obligatoriska övningar, schema och kurslitteratur samt beställt dom första böckerna. Så nu kör vi! Ska bli ganska kul att få vara lite kreativ igen även om jag säkert kommer beklaga mig en massa över att "behöva" jobba och plugga.

Imorse ringde klockan 4.45 och det var en upplevelse. Började 5.45 och slutade 12.30 så har sovit ett antal timmar nu på eftermiddagen. Tror minsann att det är dags för middag nu.



Nöjda nu flickor?

Framhäver dessa er skönhet bättre då? :D








Tack Kajsa och Kalle för en trevlig fest

The birthday girl och bloggerskan Agniezska




Födelsedagsbarn nr 2 och TG




Glada partytjejer





Sött par - Anna och Adnan(?)






Jag med mitt vin och TGs öl




Påfyllning i köket behövdes då och då





Fast vissa borde nog struntat i sista påfyllningen ;)




Nya kläder, vin och mitt snus och jag var mer än nöjd :)





Kvällen avslutades på dansgolvet och
dagen spenderade jag med Kajsa och Kalle
i soffan framför en film :)


Födelsedagsfirande väntar

Så nu har jag varit på stan och fixat alla nödvändigheter. Är ju Kajsa och Kalles födelsedagsfest ikväll :) Jag är taggad! 17.33 tar jag och Helen tåget till Nyköping.

Lyckades också köpa tvättmedel idag så alldeles snart ska jag göra ett nytt försök i tvättstugan.


Underbara Christian kom och hjälpte mig med
tvn igår, tack! Het tv-stjärna på bild som synes ;)


Fredagsmys

Det är inte ofta fredag känns som fredag för mig men idag har jag verkligen fredagskänsla :D Slutade 16.45 och har hela helgen ledig! Har precis satt mig i soffan och hällt upp ett glas rött. Detta efter att jag insåg att jag inte skulle kunna tvätta på min tid ikväll då jag glömt köpa nytt tvättmedel. Så kan det gå. Men gissa vem som precis var här? Mannen med min tv :D Så nu står den här på golvet och väntar på att bli uppackad. Den får vänta ett tag, orkar inte ta tag i det nu, kan dessutom behöva lite hjälp ;)


Googlade "fredagsmys" för att hitta en passande
bild till inlägget. Och här har ni resultatet!


Rikssvenska kallas det

Nu har jag gjort ett nytt försök i jakten på min tv. Imorgon mellan 18-19 kommer den men det återstår att se :P

Jobbkvällen är slut och jag väntar på Christian som slutar om tio minuter så vi kan göra sällskap. Imorgon börjar jag klockan 8, hur ska det gå? Har somnat vid 2 varenda kväll den här veckan. Dessutom störs jag av skumma drömmar i vilka jag är irriterad på allt och alla. Detta gör att jag vaknar och är irriterad och tar ut det på Christian enligt honom själv haha Men äh, jag är bara lite ironisk ibland (ok ganska ofta) ;)

Kanske somnar jag tidigt ikväll ändå då jag hade en kund förut som tröttade ut mig totalt. Han började med att säga att jag skulle prata långsamt för han hörde dåligt. Hörde dåligt? Stendöv snarare! Jag fick bokstavera allt jag sa och prova med olika bokstaveringsnamn:

- L som i ludvig
- Va??
- L som i Ludvig
- Vad säger du?
- L som i Lasse
- Lusse?
- Laaaaars

7 minuter tog det att förmedla ett namn, en adress och ett telefonnummer och jag var helt svettig efter det!
Sen hade jag ju också en kund som blev irriterad och tyckte att jag var svår att förstå på grund av "min brytning eller dialekt" haha

Så, tre minuter kvar till hemgång.

God natt

Hade fått en lapp från posten när jag kom hem där det stod att de sökt mig och att jag skulle ringa och boka ny tid för utkörning av tvn. Jag får ta och ringa imorgon helt enkelt.

Efter jobbet ikväll följde jag och Christian Marina, som fått dåliga nyheter, hem. Tror vi fick henne att tänka på annat en stund och det är jag glad för ♥ Ska glo lite tv nu innan jag ska sova, om jag nu hittar nåt att titta på.

Eller så sätter jag den här låten på repeat och bara njuter - tröttnar aldrig


25 augusti

Dom kom aldrig med min tv igår :( Idioter! Han från posten ringde i förrgår när jag jobbade kväll och frågade om han kunde komma då men eftersom jag inte var hemma så föreslog jag igår för de kör ut mellan 17-19 sa han. Men ingen kom och jag hörde ingenting. Ikväll och imorgon kväll jobbar jag så då blir det ju svårt.

Idag kom lönen :) Jag och Christian började jobba typ samtidigt (12.15) så vi möttes upp en stund på stan innan jobbet och jag köpte lite nytt smink samt en skjorta och en t-shirt.

Slut på rasten

Möte

Var på banken idag klockan 10. Känns bra att veta mina förutsättningar. Vill inte gå in på detaljer här men var ett ok möte tycker jag :) Efteråt mötte jag Helen och tog en fika med henne på Espresso house.

Och ikväll får jag min nya tv :D Spännande!

Nya tag

Känns lite tungt att vara tillbaka på jobbet, tur att jag är ledig imorgon ;)

Fick mail från Helga idag där hon berättade att Anna som jag vikarierade för på socialkontoret ska ha bebis igen så om allt går som det ska behövs en vikarie för henne från slutet av januari :D Vore så kul att komma tillbaka dit! Helga frågade också om jag hört nåt från af i Eskilstuna och det har jag inte så jag ringde. Jag har inte gått vidare den här gången heller. Nu dissar jag dom! Om inte ett jobb på af i Norrköping dyker upp vill säga :P




Slut på semestern

Två veckor bara rusade förbi och imorgon är det dags för jobb igen, kl 13.

Tobbe stannade till 15 idag. Vi har haft en toppenhelg, så roligt att han kom och hälsade på :) Igår var vi som sagt hos Helen och åt kräftor. Västerbottenpaj och supergoda mackor till hade hon gjort också. Vid 21 drog vi ner på stan och såg coverbandet Liverpool på gamla torget. Innan vi åter besökte Skandiateatern tog vi en god drink på Vinkällaren. Klockan 22.30 spelade Elmer där två av bandmedlemmarna är arbetskamrater till mig. Efter det hängde vi med Niklas och några till på fest. Tobbe stannade kvar lite längre där medan jag och Helen gick till Harrys för att dansa lite. Tyvärr var det alldeles för mycket folk där, helt packat, så vi stannade till strax efter 2 ungefär och called it a night :)

Lillebror på G



Så gott



Tobbe i stan

Tobbe och jag har precis varit och ätit lunch på O'learys, mmm det var gott :) Sen kom världens regnskur så vi sprang in i galleriorna tillsammans med alla andra.

Igår när Tobbe kom hit åt vi tacos och sen mötte vi upp Helen och barnen på stan. Lite dricka på Bishop och sen vidare til trägårn. Efter det var det dags för Helen och barnen att gå hem och jag och Tobbe drog vidare till Skandiateatern där I'll be there spelade just då. Sen var det dags för Class of kill 'em high som vi var där för att se. Spelningen blev något försenad på grund av stulen gitarr! Efter det gick vi hem och tog det lugnt en stund innan vi somnade.

Ikväll ska vi till Helen och äta kräftor :D Blir att lyssna på lite musik ikväll med och sen får vi se vad som händer resten av kvällen.

1 månad

Grattis lilla söta, fina Henry


One night down, two to go

Blev en lyckad kväll igår som tyvärr resulterade i huvudvärk idag :P Men nu är jag fit for fight igen och Tobbe är på ingång!

Tog lite halvkassa bilder med mobilen igår men bättre än inget, eller?

Lite vin och tv-tittande hos Helen




Sen till Skandiateatern för att lyssna på lite musik
Miss behaviour tror jag dessa hette




Groupies? Njaa inte riktigt va





Till sist blev det dansande på Harrys men ingen dokumentation av det som tur var ;)


Till Helen

Nu har jag vänt på dygnet igen. Somnade kl 3 i natt. Kanske är bra förberedelse inför helgens party iofs ;) Ska äta lite nu och sen promenera bort till Helen. Får se om vi kollar in stadens spektakel eller om vi håller oss inne. Beror lite på om de regnar eller inte. Just nu ser det helt ok ut iaf :) Känner jag oss rätt går vi nog ut en sväng!


Dags att ta lite nya bilder tror jag minsann :)


Onsdag

Har träffat "Anna" idag. Vi fikade, gick runt lite på stan och pratade massor :) Augustifesten är än så länge bara massa karuseller.

Med andra ord njuter jag mest just nu av att ha semester :) Dock går två veckor väldigt fort!

Besök av världens bästa lillebror

Imorgon startar Augustifesten här i Norrköping (och håller på till lördag) så känns ganska bra att ha semester just nu :) På fredag spelar ett band på Skandiateatern där en av medlemmarna är från Åkersberga och dessutom kompis med min lillebror. Jag ska gå och föreslog även för Tobbe att han skulle komma ner. Och guess what? Han kommer hit på fredag och stannar över helgen :D Ska bli superkul! Gå på marknad, dricka öl, lyssna på musik och så vidare.


Skål för det!



Storartade planer

Idag blev det mat på stan med Christian. Han åt lunch och jag åt frukost :)

Sen jag kom hem har jag drömt mig bort till en lägenhet jag vill köpa. Nästa vecka ska jag ha ett möte med en rådgivare på banken och diskutera mina lånemöjligheter. Även om jag inte köper denna lägenhet så kan det vara bra att ha koll inför framtiden hur mina förutsättningar ser ut. Självklart ringde jag lillebror (som jobbar som rådgivare på SEB) först och hörde mig för :)

Dags att sluta drömma nu och sätta igång med städning och även tvätt så småningom.

Jag slog till

Nu har jag äntligen beställt en ny tv! Blev en LG som matchar min dator ;) Slog till på en 42 tum, lika stor som Kajsa och Kalle har köpt. Kanske är en likadan rent av :) Tyckte inte 42' såg så gigantisk ut som jag trodde. Blir nog bra!

Hoppas lilla ninen ingår också :P



Hög tid för en slappardag

Hemma i Norrköping igen efter ett trevligt besök i Nyköping. När jag kom fram igår gick jag och Kajsa till hamnen och åt en lätt lunch och drack varsin bacardi breezer. Det var fruktansvärt varmt och fuktigt så efter promenaden hem till Kajsa blev det en kall dusch i ett försök att bli lite fräschare :) Sen kom Kalle hem och gjorde oss sällskap. Vi drack Margaritas, lite vin och tequilashots ;) Dock ganska pigg idag men det kan bero på att vi däckade vid 23.

Sötnosarna :)




Och en svettig Camilla med en svalkande Margarita





Några bilder blev det även i fredags hos Madde


Madde i egen hög person




Jag var glad - troligtvis pga kvällens tema....




.....SNOPPAR ;) Snoppar till sugrör och snoppar till is




Till min bästis

Hade jättekul igår, blev en toppenkväll! Och idag väntar ytterligare en toppenkväll i Nyköping med min Kajsa ♥


Solig semesterfredag

Idag fick jag besök av Johan, vi hängde lite här hemma och så gick vi ut och åt.
Ikväll blir det utgång med Madde. Ska bege mig till henne om några timmar. Ska göra mig iordning så fort min mensvärk slutar bråka med mig =/



Och så shoppingen


Köpenhamn

Turist i farten

 

Båttur


Carlsbergs bryggeri
Ölsamling

 

 

Två öl var fick man efter rundturen

 

 

...vi åt och drack och vi drack och åt

 


Köpenhamnstallrik

 

Och vi gick massor

 

Det var tur att vi hade ett härligt hotellrum
att vila på emellanåt

 

Tack mamma och pappa för en jättetrevlig resa!



Borta bra men hemma bäst

Sådär, då var jag hemma igen :) Har haft underbara dagar i Köpenhamn. Ätit, druckit, promenerat och bara njutit har vi gjort. Vädret var dessutom mycket bra med undantag från igår då det kom några regnskurar. En båttur längs kanalen blev det också och ett besök på Carlsbergs bryggeri! Samt lite shopping of course. Köpenhamn är en mycket mysig stad, skulle kunna tänka mig att bo där ;)

Bilderna får ett eget inlägg senare. Har fotat en hel del :)

Äntligen semester

Nyss hemkommen från sista jobbpasset på två veckor :) Ska packa nu för tidigt imorgon bär det av till Köpenhamn. Ska bli skönt att komma bort lite! 8.32 går mitt tåg till Katrineholm där jag möter mamma och pappa på tåget mot Köpenhamn.

Hörs på torsdag!

Natten

Helen och Kajsa väntar spänt på uppdatering. Men Helen du var ju med? haha Har svårt att återberätta kvällen, man behövde vara där :P Var rörigt helt enkelt med en del folk som jag inte ville träffa samtidigt på samma ställe. Jag har blivit en äkta Norrköpingsbo minsann, träffade på folk hit och dit.

Jing var där bland annat, vi har inte hörts på tre veckor då jag velat ha det så. Och han var så söt och kramade mig och pussade mig och sa fina saker. Han hade till exempel tagit bort mitt nummer så att han inte skulle kunna höra av sig eftersom jag bett honom att inte göra det :(

Men allt som allt var det väl en rätt trevlig kväll ändå med Helen och Jessica och alla andra bekanta som dök upp :) Fick lite mat och några drinkar hos Helen när jag kom från jobbet, tack!

Lite så här känns det idag


Fredagkväll

Somnade vid 19.30 efter att ha ätit middag, sett på Bröllopsfotografen och smaskat godis :) Mycket bra film by the way. Tror inte jag ska ha några problem med att somna om snart igen.

Fick hem kläder från hm idag som jag beställt från rean. Mycket fina saker!

Klänningen beställde jag i svart, har en likadan lila och så fick jag hem en lång flerfärgad skjorta också

 



Helg

Mätt efter en god lunch med rester från igår: färskpotatis, lax och hollandaisesås :)

Jobbar 3,5 timmar till och sen väntar en lugn kväll. Måste vila så jag både orkar jobba och gå ut imorgon. Har förgäves försökt bli av med ena halvan av mitt pass imorgon, då jag har delat men det verkar inte gå. Så jag slutar 22 imorgon vilket inte känns så idealiskt men det får gå. Jag och Helén ska till DjungelklubbenTrappan. Var kul när vi var där för två veckor sen och nu är det sista gången :) Dessutom börjar jag inte jobba förrän 16 på söndag så behöver inte köra en repris och gå direkt till jobbet efter utekvällen ;)

Trevlig helg!

Efter jobbet

Var trevligt med lunch på stan med Madde. Fräcka fröken hamnade vi på där det fanns lediga platser ute. Jag åt goda toast med tomat och mozarella och så sallad till det :)

Självklart blev det lite shopping också ;)


Tider hit och dit

Det kom ut ledigheter igår men inget som jag fick ta del av tyvärr. Däremot fick jag senarelägga mitt pass idag, 10-15 istället för 8-13. Det var bra för jag sov i fyra timmar när jag kom hem igår så somnade vid 2 i natt igen. Blev även tillfrågad att börja 9 imorgon istället för 7.45, ja tack :)

Efter jobbet blir det fika (eller ja, lunch för mig) med Madde! Och solen skiner passande nog idag :)

Så mycket mer än så har jag inte att bjuda på just nu, ska dricka upp kaffet och get back to work.

Sömn: 3 timmar

Klockan 2 somnade jag i natt med två snarkande katter bredvid mig :) Sitter på jobbet och hoppas att det ska komma ut ledigheter under dagen så jag kan gå hem tidigare. Vad skönt det ska bli med semester! Från och med måndag är jag ledig i två veckor och då bär det först av till Köpenhamn med mamma och pappa i tre dagar :)

"Jag hade inga veckor, inga dar, bara en röra av massa tid"

Njuter av en ledig dag hemma och inte göra ett dugg :) Sov till 12, vilket inte är så bra då jag imorgon vänder på dygnet igen, börjar klockan 6.

Hemresa

16.21 går tåget tillbaka till Norrköping och då är jag framme vid halv sex. Ska hem och packa upp och ge katterna lite uppmärksamhet, sen är det jobb kl 20-00. Var en kille på jobbet som var desperat över att bli av med några timmar ikväll så jag ställde upp :) Är ju faktiskt helt ledig imorgon!

Åker garanterat tillbaka snart för att träffa Henry, framför allt ;)

Bjuder på en gammal bild från arkivet.
Tiden (2004) då jag kunde visa magen offentligt ;)


Söndagspromenad

Idag har det varit perfekt väder! 25 grader, sol och lite vind. Jag, mamma och pappa var vid ett fågelreservat och gick en långpromenad (7 km)! Nu har vi precis ätit middag; torsk, potatis och sås med vitt vin till och så rabarberpaj och kaffe till efterrätt :)

Drick-och fruktpaus





...och så fikapaus



Middag utomhus



RSS 2.0