Gott nytt år

Richard mår bättre idag. Han ska iväg på middag ikväll med vänner när jag är på jobbet, sen får vi se om vi går vidare tillsammans eller om vi stannar här och firar bara han och jag :) Jag är lite kluven, känner både för lugn kväll och party :P Var ett tag sen jag festade till det!



Hoppas ni alla får en fantastisk kväll!
Gott nytt år önskar jag och katterna :D

(Nyår 06/07 i Åkersberga)


Ännu en sjukling

Nu har även Richard drabbats av magsjuka. Han dök upp här igår kväll för att säga hej, på vägen hem från några kompisar, och sa att han mådde lite illa. Så han la sig och vilade lite och stannade till slut kvar och sov. Jag var snäll flickvän och hämtade en hink (för eventuella missöden), ett glas vatten och så fick han hela duntäcket för sig själv :) Vid 3 någon gång vaknar jag upp till ljudet och lukten av en kaskadspya haha Jag kände mig så elak men jag sprang ut i vardagsrummet och höll på att spy jag med av lukten haha Sovrummet vädrades ur och sen kunde vi somna om. Richard sprang på toa några gånger men nu ligger han här i soffan och är mest trött och har huvudvärk på grund av vätskebrist. Har hämtat blåbärssoppa åt honom och blandat till vätskeersättning som jag hittade tips om: 1 liter vatten, 3 msk socker, lite salt och 2,5 dl juice.

Snart ska jag bege mig till jobbet. Kort pass ikväll, 17-22.


Vante på vift

På vägen till jobbet idag tappade jag en av mina fina vantar som jag fick av Helén i julklapp :( Dock hittade jag den på vägen hem igen haha Någon som snällt hade lagt upp den på ett elskåp. Slutet gott allting gott. Kan tillägga att jag hade dom i fickan då jag pratade i telefon på vägen. Den gled liksom inte av handen bara :P

Nyårsafton är planerad nu. Jag jobbar till 22 och efter det blir det hem och byta om för att fira tolvslaget på en fest tillsammans med Richard och hans kompisar.

För övrigt känns det som att det står "relationsexpert" i pannan på mig just nu. Goda, förnuftiga råd har jag gott om även om jag kanske inte alltid lever som jag lär :P Så jag försöker hjälpa till så gott jag kan. Apropå relationer blir det nog några avsnitt av sex and the city nu :D Startade med första avsnittet ever igår och såg tre till.


Min nya box :)


Back on track

Nu har stackars mamma blivit magsjuk också :( Tur att det går över så fort! Jag mår relativt bra idag och är på jobbet nu, 9-17.45 är det som gäller idag.

Dags att vara trevlig :)

Mellandagsrea

Var tvungen att bege mig ut på stan idag till Ica så passade samtidigt på att kolla in rean ;) Var rätt lugnt nu på kvällen mot vad det varit på dan gissar jag. Och jag hittade faktiskt en del fynd :) Inte världens bästa bild nedan men det blev alltså en mörklila klänning från Monki för 100 kr, svart kjol med fickor från samma affär för 50 kr, mysig luvtröja för 100 kr och vit spetsblus med puffärmar för 150 kr, från Cubus båda två :) Älskar Monkis reor, alltid 50-75%.


På bättringsvägen

Äntligen mår min mage bättre :) Men rätt trött fortfarande så är glad att jag fick en ledig dag idag att vila upp mig på. Richard gick precis härifrån, han ska jobba idag. Jag ska väl försöka ta tag i disken och städa lite smått här hemma. Eller kanske kolla några avsnitt av sex and the city? ;)

Magsjuk

Trodde verkligen att jag skulle kunna jobba idag men jag springer på toa titt som tätt och är helt utmattad. Haft världens otur dom senaste månaderna med virus hit och dit. Som tur är slipper jag ytterligare en karensdag idag då jag nyligen var sjuk, alltid nåt!

Richard var gullig och kom hit och lagade mat igår och blåbärssoppa hade han med sig också :) (får leva på det idag) Fick min julklapp också :D Sex and the cityboxen! Min har ju försvunnit, troligtvis i nån flytt, inte sett den på flera år :( Men nu fick jag alltså en ny! Klockren julklapp ♥

Lyckades få ledigt imorgon också då det fanns ledigheter ute hela dagen.

Bilderna


Utsläppt eller uppsatt hår?



Jag valde utsläppt





Henry dök upp lite trött
efter julfirande hos moster med familj






Fina mamma och pappa






Många paket till Henry som skulle öppnas




Jag och Tobbe





Jag tar varje chans jag får till mys med Henry :D





Tobbe med :)




Fina julklappar
Tekannan kan tas bort och blir då kopp med fat :)
I ♥ shopping står det på muggen ;)



Mycket snygg stekpanna :D




Sömnigt efter allt julfirande





Till slut blev det dags för familjen Appelkvist-Söderberg att åka hemåt



Juldagen

En jättemysig julafton hade vi här igår. Extra speciell då det var Henrys första :) Tyvärr har inte denna dag varit lika bra. Jag har haft ont i magen och sovit större delen av dagen.

Men åter till julafton :) Förutom god mat och trevligt sällskap fick jag fina klappar, sånt jag hade önskat mig! En stekpanna och tekoppar av Andreas, Isabell och Henry, en tekanna av lillebror, en kastrull och (massa) pengar av mamma och pappa, mer pengar av farmor och farfar och så fick jag och Richard presentkort på sf-bio av mamma och pappa. Jag ska alldeles strax lägga upp bilder här men först ska jag kolla hur bussarna hem går imorgon, jag och Kajsa har tänkt åka samma :)

Julafton

God jul önskar jag er alla ♥


Arkivbild
Jul i Spånlöt 2003



Dan före

Sitter på jobbet och längtar till klockan 14:45 då jag slutar och får åka hem till mammi och pappi :)

Jag och Richard hade en mysig kväll igår. Vi åt lite julmat, drack glögg och bytte julklappar. Jag fick två av mina (tydligen) tre klappar. Själva huvudjulklappen är beställd men har inte hunnit komma :) Jag fick en bok om drömmar (inte kakan haha) och en visp :D Har nämligen en ballongvisp som spretar åt alla håll och är oduglig. Det hade han minsann snappat upp ;) Richard fick av mig en svart farfarströja och en mörklila finskjorta! Han blev nöjd och båda passade jättebra.

Nu hoppas jag att kaffeautomaten här är fixad, stod nån nisse och höll på med den nyss.

Tjuvstart

Mini-jul både igår och idag :) Helén och jag hade en mysig kväll igår med glögg, lite mat, byte av julklappar och massa prat. Jag fick jättefina stickade vantar, en söt liten tomte, leggings och kroppstejp (så min klänning sitter på plats). På tal om klänning kom min röda klänning från hm idag, snacka om tur :D

Ikväll ska jag och Richard äta lite julmat och byta julklappar. Var och inhandlade hans klapp/ar idag ;) Har tvättat idag också så jag har snygga, rena kläder att packa ner. Imorgon efter jobbet åker jag nämligen till mamma och pappa :D Det blir buss den här gången då jag inte litar på tågtrafiken.




Julafton närmar sig

Julen stannar visst inte upp bara för att jag har blivit förkyld så trots rinnande näsa och sjukskrivning från jobbet begav jag och Richard oss ut på stan idag för att fixa dom sista julklapparna. Eller dom sista för mig och dom första för honom ;) Klipptid hade jag också! Man måste ju vara fräsch till julafton? :) 

Kommit hem och känner mig rätt trött. Helt galet kallt ute också, närmare -20. Inväntar Helén nu, vi måste ju hinna ses innan jag åker till Åkersberga på torsdag och firar jul :) Så lite mys med glögg (min första för i år!!) blir det snart.


Lägligt

Vaknade med täppt näsa och feber imorse :( Typiskt! Så fick ringa jobbet och säga att jag är sjuk, igen! Hoppas nu det här går över fort. Jag är inte ens klar med alla julklappar. Men som tur är vet jag vad jag ska köpa så kanske kan fixa det fort.

Dags för lite frukost.

Helgen 17-19 december

Så kul att ha haft bror, Isabell och Henry på besök :D Inte träffat dom på några månader och det hade hänt massor med Henry! Han skrattar, greppar saker och kan vända sig från rygg till mage :)

I fredags kväll åt vi tacos här hemma och slappade framför tvn. Henry var lite ledsen och orolig och somnade ganska sent. Lördag blev det en tur på stan med shopping och fika. Jag och Richard passade även Henry en liten stund själva. Han var glad först men sen grät han och var otröstlig. Enligt föräldrarna var han övertrött så jag hoppas det var så :)  Middag på kvällen åt vi på en grekisk restaurang, Athena. En jättemysig restaurang med helt underbart god mat!

Efter dom åkt somnade jag och katterna i soffan ;)

Matlagning fredag



Soffmys






Obetalbart leende



Henry med faster



Och Henry med mamma




Restaurangbesök






Katterna höll sig hela tiden på lagom avstånd
från den konstiga varelse som kallas bebis :)


Finbesök

Ser fram emot besök av den här lilla grisen ikväll!
Och Andreas och Isabell såklart :)


Folk alltså

Jobb 10:15 till 18:45 idag. Sen var tanken att jag skulle till Helén och hälsa på men nu är Jonathan sjuk och jag får besök av Henry och hans föräldrar (längtar!!) imorgon så vill inte riskera att bli smittad med nåt.

Blir irriterad på kunder ibland. De tror att myndigheter, stora företag osv osv ska ha direktnummer utsatta till anställda. De vill väl inte att massa löst folk ringer till dom i tid och otid? Och sen när jag erbjuder att titta på hemsidan om jag kan hitta nåt där så blir dom (hon i det här fallet) irriterade och tycker att det blir för dyrt "åh gud måste jag betala för det här ändå" blabla Klart du måste, inte jag som ansvarar för vilka nummer som ligger ute men jag lägger ju ner tid på att leta. Och om man inte kan betala för att få numret så kan det ju inte vara så jävla viktigt :P Leta upp numret själva då eller lär er hur man använder internet om man är så snål!

Kanske blir på bättre humör efter lite lunch ;)

Onsdag

Mysigt att ha Kajsa på besök! Vi bytte julklappar, gick på stan och svullade McD och godis framför tvn ;) Sofia kom och gjorde oss sällskap också! Vid 11:30 idag gick jag till jobbet och Kajsa gav sig iväg på shoppingtur (vi hittade inte så mycket igår) innan bussresan tillbaka till Nyköping. Jag förstår att hon tog bussen hem då tåget igår avgick nästan en timme för sent.

Slutar 20.30 ikväll, om inte tidigare. Sitter och väntar på svar om att få sluta några timmar tidigare nämligen :) Hoppas hoppas!

Ikväll kommer Richard med middag!

Bästis i stan

Men åh, kunde inte somna igår heller så har precis tagit mig upp ur sängen, what the...? Nåja, ser fram emot eftermiddagen och kvällen för då kommer bästa Kajsa till stan :D Vi ska shoppa och ha myskväll! 




Lucia

Normalt att nästan försova sig när man börjar 12:45. Men jag skyller på att jag jobbat natt och därför inte kunde somna igår :( Klockan hann nog bli 4. Richard däremot somnade snabbt och låg och andades tungt :P

Lucia idag och jag har precis unnat mig en lussebulle som jobbet bjöd på. Cyklad 10 minuter igår i ganska låg hastighet och mätaren visade att jag hade förbränt cirka 130 kcal, ungefär en halv lussebulle haha Ska nog köra på 15 min per dag eller öka takten :D

Fick precis ytterligare ett presentkort på Pappa Grappa! 300 kr till = 600 kronor totalt. Kan bli en riktigt ordentlig middag :D Gillar när vi har kampanj och kan vinna priser!

Nästa steg

Skönt med kort arbetspass idag, 17.15-22.15.

Innan jobbet ägnade jag och Richard oss åt att städa! Skönt att komma hem till en ren lägenhet sen :) Richard kommer förbi när jag slutar och då ska vi laga middag. Blir en väldigt sen middag men så blir det när man jobbar natt, måste ju äta ändå :)

Nu när jag kommit igång med nya matvanor och börjat gå ner lite i vikt har jag bestämt mig för att börja använda min träningscykel igen. Den har stått i ett hörn och dammat i några månader nu. Men hur svårt ska det vara tänker jag. 10 minuter varje dag borde vara en lätt match men ändå ge resultat. Får kolla på kalorimätaren hur mycket jag förbränner på 10 minuter ungefär ;)

Omtyckt plagg

Jag är kär i mina (fejk) skinnleggings :D Tycker det är så snyggt! Mina är dock lite för stora så får nog köpa ett par till när lönen kommer ;) 

Har min första rast nu. Ett ägg har jag proppat i mig och hämtat en kopp kaffe. På min matrast sen ska jag äta avokadosallad som jag gjorde innan jag gick. Längtar haha

Snyggt! Bara dom inte är för glansiga :)


Kattvakt

Dags för jobb i natt igen, 19.15-3.15. Var en hel del att göra natten som var och misstänker att det blir ännu mer i natt.

Kom precis hem från Sofias katter som jag ser efter i helgen. Dom fick lite mat, vatten och gos :) Richard gjorde mig sällskap också. 

 

Fin tackpresent fick jag :D Glasmarkörer!
Så man håller koll på sitt glas när det är party




Presentsnöret lämnade jag kvar hos missarna :)


Budat

Var med på budgivningen nu på förmiddagen men jag hade satt en maxgräns och den nåddes av någon annan så jag stannade.

I natt är det jobb som gäller, 19-03.

Tv-kväll

Helt plötsligt har jag digital-tv här och sjukt många kanaler haha Vet inte vad som hänt! Hoppas att jag inte har tecknat nåt avtal i sömnen ;) Massa HD-kanaler, Canal+, TV1000 och allt möjligt.

Till alla som älskar katter

Tips från Johan! Jag skrattar så jag gråter.
Men det krävs nog att man har katter för att uppskatta historien ;)


Bra dag

Vaknade och vägde mig imorse, -2 kilo nu :D Begav mig till stan sen och mötte upp "Anna". Vi fikade och gick i affärer och tittade efter julklappar. Känner mig lite klokare nu på vad de flesta ska få. Köpte även två par örhängen till mig själv på Ur och Penn samt en klänning/top (på rea) på Monki ;)

Klockan 17 ska jag på visning av denna lägenhet! Tycker den ser riktigt fräsch ut så förväntningarna är höga :) Kanske något liten men får se hur den känns, svårt att få en uppfattning utifrån bilder.

9 december

Grattis pappa på 53-årsdagen :)


Take one - action!

Då var det (äntligen) över ;) Gick faktiskt bättre den här gången, jag och Jakob var grymma på att sätta scenerna på första tagningen! Ny kamerautrustning hade köpts in, därför hade "the director"bestämt sig för att ta om allt då det på vissa ställen i den förra filmen var dåligt ljud. Dock hade han glömt att han skulle filma oss idag :P Han trodde att han hade en inspelning på eftermiddagen och så resten imorgon. Så det blev lite tight med tid i och med allt förberedande, därav den stora pressen på oss att agera perfekt på första tagningarna ;)


Jag skippade mina försök
till sexiga poser idag





Framför kameran igen

Började 6.30 idag och klockan 10 är det dags för filminspelning återigen. Inte jätteglad åt att behöva göra om det då jag tyckte att det var ganska påfrestande haha Säga repliker rakt in i en kamera var svårare än jag trodde. Svårt att vara (spela) naturlig. Var som sagt ljudet som inte fungerade sist, tycker kanske att man borde testat det innan ;) men men, wish me luck!

Ledig tisdag

Så skönt med ledig dag, välbehövligt! Skulle träffa "Anna" idag men hon ställde in så vi tar det på torsdag istället. Ska gå till ICA en sväng idag. Det blir Mozarellaomelett till lunch och köttfärsbiffar med rivna morötter i till middag har jag bestämt :)

En måndagkväll hos världens bästa

Nu är vi hemma efter en mycket trevlig och mysig kväll hos Kajsa och Kalle :)


Så mysigt ordnat



Den vackra värdinnan



Och stilige värden




Hungrig gäst



Jag och min Kajsa



Och våra snygga grabbar



Eh..ja




Sen var det dags att ge sig ut i kylan
och hem till Norrköping



Måndag och vägning

Har varit många tidiga jobbmornar på sistone. Började 6:15 idag och jobbar till 13:45 (två extra övertidstimmar). Dock vänder det på fredag då jag jobbar natt i helgen!

Lite besviken på min viktnedgång nu efter två veckor. Det går lite upp och ner men idag visade det "bara" -1 kilo sen jag startade. Sköter mig riktigt bra med maten så vill ju att det ska synas, men det får ta den tid det tar tänker jag. Det viktigaste är att jag har tagit tag i det och slutat med mina dåliga matvanor :) Tycker magen känns mindre också!

Senare i eftermiddag ska jag och Richard åka till Nyköping på middag hos Kajsa och Kalle :) Ska bli jättekul!


Festbilder igen då

Kan tala om att jag är medveten om att mina bröst hade ett party of their own (vissa bilder fick uteslutas). Klänningen var lite stor upptill haha


Emil, Sam och Elias








Musicerande



Tjejsnack



Jag med nåt mongo ;)



Helén med nåt EMO



Jag lånar ut Richard



Dani och Sam redo för utgång



Vi i vimlet


Dagen efter

Sitter på jobbet nu och tjänar 280 kronor i timmen ;) Ångrade lite när jag vaknade att jag skulle jobba extra men nu känns det värt det! Slutar om 1 timme och 45 minuter.

Hade jättekul igår! Kul fest hos Christian med mycket folk och sen lite dans på Trappan. Dock minus för den långa kön och kallt inne på stället. Måste dom ha dörren öppen hela tiden? :P Som vanligt tog vi massa smickrande bilder med Richards kamera som jag lägger upp när jag kommer hem ;)

Kvällens outfit


Snart redo för fest

Dags att göra sig i ordning snart. Richard är hemma en stund och grejar lite och byter om men snart är han tillbaka. Då blir det middag och en drink innan vi ska gå :) Kul att Helén fick barnvakt också och kan hänga på!

Är min lediga helg nu men i och med att det finns så mycket övertid ute så tog jag på mig att jobba några timmar imorgon; 15-19. Dubbelt betalt gör det värt det :) Behövdes mest folk på förmiddagen men där drog jag gränsen ;)

Aj

Vakna upp med huvudvärk är inte kul, speciellt inte när man ska på fest ikväll! Får bli en tur till apoteket då jag inte har några värktabletter hemma. Fest ikväll som sagt, hos Christian! Verkar som att det kommer minst 20 pers :) Många arbetskamrater bland annat. Jag ska inviga min nya gröna klänning tänkte jag :)

Richard är så söt. Han kom hit igår och lagade jättegod kycklingwok, dessutom köpte han fullkornsnudlar till eftersom han vet att jag håller på med min dietgrej :D Så omtänksam!

Nu ska vi bege oss till Apoteket, Bolaget och ICA.

Äntligen ledig helg

Mycket att göra på jobbet! Vi har ett kontor i Östersund bland annat och där härjar ju parasiter för tillfället så har legat massa övertid ute. Jag hade tänkt ta på mig idag (bra betalt) men kom på att jag hade tvättid kl 14 så var bäst att gå hem 13.45 när jag slutade. Tagit några timmar på måndag istället.
Var riktigt tungt att ta sig upp imorse klockan 4.30. Jag kom inte ens upp då utan låg och drog mig till 5 så fick ta med frukosten till jobbet ;)

Håller på med tvätten nu och väntar på att den ska bli klar så jag kan ta mig en tupplur :D Richard jobbar idag och slutar inte förrän 19 så efter där nån gång kommer han hit och då ska vi laga middag.  


Myskväll väntar oss :)


Mysig eftermiddag

Jag har ätit lussebulle! Det onyttigaste jag ätit på nästan två veckor så det var jag värd tyckte jag ;) Blev ju faktiskt en 30 minuters promenad totalt till och från Christian. Vi hade så mysigt! Längesen vi umgicks  ordentligt bara han och jag :) Vi fikade, spelade yatzy och Christian spelade gitarr och sjöng.


Tidig morgon

Fy för att behöva lämna en varm säng klockan 5 på morgonen och ge sig ut i typ 20 minusgrader. Började 6.15 idag och imorgon börjar jag ännu tidigare, 5.30!

Lägenheten jag tittade på igår föll mig inte riktigt i smaken. Ett stort minus var att den inte hade några garderober, och jag fick ingen direkt skön känsla när jag gick in i den. Man måste gå mycket på känsla när det gäller köp av lägenhet tycker jag :) Har dessutom inte bråttom med att flytta.

Efter jobbet ska jag träffa Christian!

Leverans

Malek är ledig den här veckan så han kom förbi mig precis med snusleverans :D 10 dosor av olika sorter. Han har en egen kiosk så jag får köpa för inköpspris.

Två general extra stark, två kronan white,
två kronan original, tre general original 
och en ettan original






Polarn blev överlycklig och hittade
sin favoritsort direkt :D






Jul och nyår

Nu har jag fått mitt jobbschema för jul och nyår. Jag är ledig julafton och annandagen. Juldagen har jag ett kort pass så det kan jag förhoppningsvis bli av med. Det betyder i så fall att jag får tre härliga dagar i Åkersberga :)
Tyvärr jobbar jag nyårsafton (18-22) men det gör inte så mycket. Jag jobbar hellre nyår än jul!

Budgivning

Budgivningen på lägenheten är igång! Dock är månadsavgiften lite för hög för vad mitt bolånelöft tillåter så jag kommer nog inte kunna lägga något bud. Ringde nämligen min bankkontakt och diskuterade läget och om jag ska kunna köpa den så måste jag i så fall gå in med mer pengar själv. Ska dock på en visning till idag och på den lägenheten är det låg avgift :) Här finns den. Skulle jag köpa den blir det att tapetsera om ;) Men den är helt klart fräsch, lagom storlek och ligger bra till.

Förutom visningen ska jag till gymet idag och säga upp mitt medlemskap och sen handla lite mat. Jag är så stolt över mig själv att jag tagit tag i mina matvanor och det syns dessutom ordentligt på vågen :D

RSS 2.0