Hemma

Tillbaka i Norrköping hos katterna nu. Har packat upp, duschat och ätit lite. Helgen har varit så bra! Träffade hela familjen och även älskling, vilket inte var planerat. Blev så glad att han dök upp :) Innan vi åkte hem idag åt jag, mamma, pappa och Jing på guldpandan, kinarestaurang i Åkersberga för er som inte vet.  Vid centralen tog jag tåget till Norrköping och Jing till Uppsala. Helt smärtfritt gick det dock inte. Jag hade bokat biljett från Norrköping till Stockholm istället för tvärtom :P Virrig! Fick köpa en ny biljett helt enkelt så kom hem i planerad tid ändå.

Imorgon börjar jag jobba klockan 5.45 så det blir en kopp te framför tv.n och sen i säng tidigt.

Uppdatering: 6.45 börjar jag visst enligt schemat :D Svårt att hålla koll när man jobbar så olika tider.

Förr i tiden

Jag och pappa gick till centrum idag och kollade in bokrean. Några böcker fick vi med oss hem och nu har vi precis fikat lite; vaniljmunk och kaffe :)

Till kvällen kommer Tobbe, Andreas och Isabell på middag och även mamma är hemma. Blir mys att träffa hela familjen.

Tänk vad roliga (och gamla) bilder det finns på datorn här :)

Jag och första pojkvännen samt hans dotter (2003)


 Långhårig och mörk


På kusins bröllop 2004


Jag och mamma i Grekland 2005


Studenten 2004




Jag och Johan på Tobbes student 2005

Jul 2006



Flyt

Tack för alla lyckönskningar :) Tror dom hjälpte! Tåget gick precis som det skulle och även lokaltrafiken i Stockholm så jag var framme redan kl 9. En kvinna kom precis samtidigt som mig så vi satt och pratade till det började fyllas på med mer folk.
Vi var kanske 25-30 stycken som först fick information om arbetsförmedlingen i en halvtimme och sen enskilda intervjuer en kvart ungefär. Jag fick såklart komma in sist av alla :P Sex stycken frågor som intervjuaren från huvudkontoret ställde. Hon skrev ned mina svar som cheferna på de aktuella arbetsfömedlingarna ska få titta på och välja. Är nöjd med hur jag svarade. 500 sökande var det från början, 400 kvar som hade högskoleutbildning och fick göra personlighetstest. Av de var vi 100 cirka som kallats till kortintervju och de ska ha ungefär 20 stycken. Träffade många trevliga människor :) Bara vänta nu några veckor till besked kommer.

Ikväll är det jag och pappa hemma. Vi ska äta god mat och se på tv :)

Torsdag

Full fart hela dagen. Träffade som sagt Sofia när jag slutade jobbet och gav nyckel. Sen gick jag och shoppade på hm :) Blev en ljusblå jeansskjorta. Efter det blev det lunch med Christian, sen hem till honom där jag tittade på när han städade spisen :P När det var klart gick vi en sväng på stan där vi stannade fyra gånger och pratade med bekanta :) Jag var inne på Monki också där jag köpte en svart jeanskjol som jag ska ha tillsammans med skjortan på intervjun imorgon. Nu sitter vi här och dricker vin och har ätit korv med bröd.

Tågbiljett till imorgon är bokad. 6.45 går tåget till Stockholm. Jag håller tummarna att det inte blir några kraftiga förseningar. 10 ska jag vara ute i Nacka så om allt går som det ska har jag stor marginal.



Förvirring råder

Jag är så knäpp haha Idag kom jag för tidigt till jobbet istället. Trodde jag började 7.15 men var 7.30 minsann. Såg nu precis att det stod 7.30 på schemat. Tror jag behöver åka på semester ;)

Vid 11.30 idag efter jobbet ska jag träffa snälla Sofia som ska vara kattvakt i helgen när jag åker till Stockholm. Hon ska få nyckel och hälsa på dom små :) Tror jag ska gå en sväng förbi hm också och handla nåt för min guldbonus på 100 kr ;)

Ska träffa Christian ikväll också, sista gången innan han flyttar.

Vardag

Har ägnat kvällen åt att springa fram och tillbaka till tvättstugan. Roligare än så har inte denna vardagkväll varit :) Men nu är Jing på ingång. Han ska sova här till kl 4 imorgon bitti då han tar tåget till Uppsala och skolan. Själv får jag sova några timmar längre men jag lovar, inte FÖR länge ;) 

Godnatt ♥


Tröttgris

Försov mig i morse. Blir så arg på mig själv! Vet inte riktigt vad jag ska skylla på, att jag ska ha mens vilken dag som helst eller att jag hjälpte Jing med skolarbete igår kväll ;) Tar båda. Skulle ha börjat 7 och vaknade 7.15

Slutar 14.30 idag och då ska jag gå till gymet. Jing åker till Uppsala i eftermiddag och flyttar in i sin nya lägenhet. Han kanske måste åka tillbaka hit med familjens skåpbil, som han packar saker i, så möjligt att vi ses en stund ikväll.

Måndagsmys

Jag och Kajsa hade myspys igår :) Vi möttes upp på Mcdonalds och handlade med oss middag hem. Även lite förnödenheter på Ica. Jing var med en stund också. Jag fick sitta emellan dom i soffan så dom inte retades för mycket med varandra ;) Vi tittade på familjen annorlunda och pratade massor om flytt, jobb och annat. Tror vi var vakna ända till tolv.

Jag började jobba 7.15 imorse så gick tidigt. Kajsa fick sova kvar och tog en buss 10.30 mot Göteborg.


Yey

Efter lägenhetsvisning i Nyköping stannar hon till hos mig innan hon imorgon åker vidare till Göteborg :)


Dokumenterat

Tog bilder med mobilen igår. Ingen direkt toppkvalitet men det får duga :)


Martin och Jing


Spöke


Johan och Malin


Sång och gitarrspelande bjöds det på


Christian


Närmare en outfit-bild än så här kommer jag inte :P
Jag var duktig och drack vatten på slutet.


Saturday night

Åh, vilken rolig kväll jag har haft! Varken Marina eller Helen hängde med men det blev en jättelyckad kväll ändå :) Jing var med några timmar. Och resten av kvällen hade jag superkul med alla härliga människor!

Klockan är ställd på 8. Jag äter lite chips och dricker cola ;) sen blir det sängen.

Kaos

Jag sov hos familjen Cheng i natt. När vi vaknade imorse hade det kommit så mycket snö att det var på väg att läcka in i köket. Alldeles fuktigt i taket. Så hela familjen fick sätta igång att agera! Jag fick dock skjuts hem av Jings pappa som skulle iväg och köpa lite nödvändiga grejer til snöröjning. Erbjöd mig att hjälpa till men dom verkade klara sig bra själva :) Hoppas det inte hinner börja läcka in.

Ska ta en dusch nu och sen äta lite. Marina kommer hit ikväll och kanske Helén beroende på hur hon mår idag ;) Sen ska det festas hos Christian. Men med måtta för mig, jobbar 9-13 imorgon.


Härliga fredag

Jag och Helga hade så mycket att prata om och tiden bara flög iväg :) Jag fick tips om ett jobb också. Arbetsmarknadskontoret söker en projektledare och tjänsten skulle annonseras internt. Jag var ju på intervju där i somras för tjänst som handläggare. Enligt rykten hade jag gjort bra ifrån mig då men det sprack på att jag inte har läst socialrätt, sa Helga. Kanske att denna tjänst passar mig :) Värt att söka.

Gjorde även ett besök hos Christian. Jag tvättade hans fönster :P Han ska flytta och jag hade erbjudit mig för ett tag sen. Han blev nöjd och vi hade skoj :)

Om ett par timmar är älskling här.

7 månader

För ett tag sen fick jag en kommentar på facebook "Du är så djäkla putte-nuttig-lycklig hela tiden (nästan). *skratt* Grattis!!"

Osäker på om personen verkligen menade grattis ;) Kan tyvärr inte rå för att jag vill skrika ut till hela världen hur mycket jag älskar Jing :) Och har gjort i sju månader idag! Kommer nog fortsätta vara så där djäkla putte-nuttig-lycklig ett tag till ;) Men imorgon kanske det kommer ett partyinlägg istället för ♥

Nu ska jag på efterlängtad lunch med Helga!


Livet är en fest

Imorgon blir en toppendag :) Först pizza-lunch med Helga. Sen ska jag hem till Christian som bor ett stenkast där ifrån. För att sedan spendera kvällen tillsammans med världens bästa älsklingsgris ♥
På lördag är det dessutom fest, Christians avskedsfest! Pojken lämnar Norrköping för att åka tillbaka till sina hemtrakter - Karlskoga. Som det ser ut nu så går jag, Marina och Helen tillsammans till festen.

Önskar trevlig helg redan nu :)

Gladast i stan

Jing kanske kommer hit imorgon och stannar ända till onsdag :D



Min mysis ♥


Äntligen

Mitt bland alla "vi har valt att gå vidare med annan sökande" och "tjänsten har blivit tillsatt av annan" fick jag ett lite mer positivt besked idag :) Jag ska på kortintervju för en tjänst som arb.förmedlare utanför Stockholm nästa vecka. Ett steg i rätt riktining och en liten självförtroende-boost :)

Mycket får man stå ut med

Mår helt ok idag. Det har inte blivit sämre iaf. Somnade före 21 igår, jätteskönt! Slutar 14.30 idag så har massa tid att vila ordentligt.

Hade ett olustigt samtal här på jobbet imorse. En som ville ha nummer till någon teles*xlinje. Jag fattade efter ett tag att det var jag som fick agera sådan. Medan jag läste upp olika nummer hörde jag stönande i luren. Efter många försök att få honom att vilja bli kopplad till nåt nummer kopplade jag iväg honom utan samtycke :P Herregud. 

Nog om det. Idag håller jag tummarna för Jing som har sin första tenta :)  




Längtar


Lite sommar och färg vore inte helt dumt :)


Fettisdagen

Känner mig hängig. Som att jag är på väg att bli sjuk. Hoppas att det inte är så! Känns lite bättre nu än när jag vaknade. Skulle iofs inte vara första gången jag blir sjuk precis när jag kommit igång med träningen.

Har fikarast nu. När jag gick in i fikarummet stod en jääääättegod semmeltårta på bordet :) Precis vad jag behövde.

Slut för idag

Nu är jag bra trött. Blev dessutom inte mindre trött av att titta på familjen annorlunda ;) Ska gå och lägga mig nu. Börjar 7.30 imorgon och slutar 15.45, lång dag för första gången på länge.



Hörs imorgon :)


Plats för nytt

Jobbade mellan 8 och 13 idag. Efter det blev det gymet. Tränade stenhårt idag, har ju varit helg ;) Blev sen lunch tyvärr då jag bara hade två gånger 10 minuters rast på jobbet. Var därför rejält hungrig efter träningen så kyckling och nudlar satt fint. 

Har precis rensat och städat i garderoben. En helt fullproppade (jättestor) väska med kläder som jag inte använder för tillfället blev det. Den kan mamma titta igenom när hon kommer. Hon har nämligen tjatat om att jag ska lägga undan sånt jag inte använder så kan hon kolla om det finns nåt hon vill ha :)  

Nu är det dags för tvättstugan!

Poli och Lilli

Katterna myser minsann på alla ♥ dag :)



Glad alla hjärtans dag

Hoppas ni myser extra mycket med er älskling idag! Jag får klara mig utan min men tänker på honom massor och det gör mig glad :)



Puss på er!



Vår låt


Den här låten tycker Jing om att sjunga och jag blir glad när han sjunger den :)
Tror visst att jag saknar honom en hel del.


Djurens konung

Har haft en rejäl slappardag idag :) Var längesen jag var ensam, helt ledig och utan planer en helg. Har i stort sett gjort ingenting. Vaknade vid 8 men låg kvar i sängen ett tag. Sen upp och åt frukost till nyhetsmorgon. Surfade runt på nätet och skrev några jobbansökningar. Efter det gick jag och köpte lördagsgodis och hyrde film :) Blev red riding 1974. Den var bra!

Vaknade precis efter att ha sovit lite middag med Poli och Lilli ;) Kanske dags för middag snart.

Gott nytt år förresten! Kinesiskt nyår och det är Tigerns år som väntar :) Själv är jag född i oxens år. Vilket år är du född i?



SMS

Jing - jag åt en sak utan att tvätta händerna precis :)
Jag - ha ha jag har fått över dig till the dark side

Bakgrund: Jing är överdrivet hygienisk medan jag inte är riktigt så hygienisk ;) Känns dock som vi börjar mötas nu.



Skitgrisen och tvångstvättaren


Let the weekend begin

Först och främst! Grattis till Kalle som fått jobb i Nyköping :) Jag är jätteglad för både Kalle och Kajsas skull!



Har städat lägenheten nu, diskat och bytt sängkläder. Känner mig mycket tillfredsställd med det :) Bara jag  som ska bli ren också så kan myskvällen börja. Ska ta ett bad nu och till middag sen ska jag äta tacos och dricka rödvin med mig själv :) Tror jag och mig själv kommer få en härlig fredagkväll!

Trevlig helg!

Ordentlig husmanskost

Vet inte hur Helén lyckas men alltid supergod mat hos henne :) Ikväll bjöds det på egengjorda fiskpinnar med potatismos (egengjord den med såklart) och gröna bönor.

Imorgon jobbar jag 7-11. Fanns utlagt på vårt bemanningsforum på intranätet om extraarbete imorgon och jag anmälde mig men verkar inte ha fått det. Kommer nog vara ganska tacksam över det imorgon bitti ;) 

Och just det! Grattis till älskling som hittat studentlägenhet i Uppsala :) 25.e februari flyttar han in.


Tränar så att jag kan äta

Efter träningen gick jag till Mcdonalds och köpte lunch ;) Bara att inse att jag är en liten knubbis som gillar onyttiga saker haha Tur att jag har en pojkvän som absolut inte vill att jag ska bli av med mina lovehandles :)



mmm mat ;)


Torsdag

Tänkte träna idag igen. Jobbar fyra timmar så 11.30 när jag slutar blir det gymet. Ska bli skönt :)

Iskallt ute idag. Ska till Helén i eftermiddag/kväll, får se om jag överlever den lååånga promenaden :P

Trött på och av vintern

Vad trött jag blev efter lunchen. Blir alltid det! Och så är det dags att gå till jobbet snart. Piggnar förhoppningsvis till när jag kommer ut :) Startar med en halvtimmes coachmöte.

Nya lila klänningen/tunikan är på. Självklart spillde jag kaffe på den :P Syns iofs knappt så behåller den på.

Nu vill Polarn mysa!

Shoppingen



Kassa bilder men fina kläder :)





Bra dag

Idag har jag hunnit jobba, shoppa och träna :D

Jobb: 8.15-11.15, lagom tid tycker jag ;)
Shopping: På hm såklart. En lila tunika, en grå top och ett rosa linne!
Träning: Körde mitt styrketräningspass. Tränade bara en gång förra vecka så det måste jag ta igen! Har sagt att jag ska träna minst två ggr i veckan så får bli tre den här :) Efteråt provade jag massage-sängen. Helt underbar! Som en vattensäng med värme och rörelse :) Kunde bestämma hur hårt och vilken del av kroppen jag ville få masserad. 15 minuter får man ligga där. Tiden gick fort!

Nu måste jag få i mig lite lunch!


Mys mys mys

Spenderade kvällen och natten hos Jing, efter att vi ätit myckt god middag här, som jag stod för :) Vi kollade skräckfilm "Jennifers body" och sen somnade vi med Tibbe.

Nu sitter älsklingen på tåget till Stockholm. Jag, Jing och hans mamma fick skjuts av Jings pappa. Jings mamma skulle till butiken och jag skulle hem så vi gjorde sällskap :) Planerade Jings framtid på vägen haha Eller mest hon, jag höll snällt med ;)

Inte så mycket planer för resten av dagen. Kolla lite jobb, handla lite och greja här hemma. Börjar tidigt imorgon så hoppas jag kan somna i vettig tid. 

En galet söt mini-Jing :D

 

Ledig söndag

Gick aldrig ut igår. Jag var för trött! Hoppas att Helén inte är alltför arg och har överseende med det ;) 

Missade melodifestivalen igår men jag och Jing såg reprisen idag. Eller jag såg och han gjorde mig sällskap i soffan! Ikväll har jag tänkt laga god middag till älskling och bara njuta av att han är hemma hos mig :) Skönt att vara ledig idag och imorgon! Har jobbat sex dagar i rad och om jag inte blivit av med sön+mån hade det blivit 8 dagar. Kände att jag ville passa på att vara lite ledig iaf nu när Jing har några extra lediga dagar :)

Vad gör ni idag?

Lördagmorgon

Älskling skjutsade mig till jobbet. Han erbjuder sig jämt på kvällen fast jag säger flera gånger att jag kan gå. Trots detta ser han ut som det är jag som tvingat honom till det och att jag är en elak människa, när han går upp tidigt för att skjutsa mig haha Sötnosen.

Fick god tårta hos Helén igår, två olika sorter till och med :) Helén ville ut och fira men eftersom jag skulle upp tidigt idag så planerade vi in en utgång till ikväll istället. Tre månader sen vi var "ute på krogen" kom vi fram till :P
Gick hem tidigt från Helén och strax efter kom Jing till mig. Jag fick gå igenom hans inlämningsuppgift :) Rätta lite grammatik ;)

Nä, nu måste jag visst jobba! 8 timmar kvar :P

Fredag

Gäsp! Är jättetrött. Somnade sent igår eftersom Jing kom hem :) Vi somnade runt halv ett tror jag. Sedan nån timme senare åkte han hem och sov med Tibbe eftersom jag skulle upp tidigt idag. Så tidigt som 6 skulle jag inte upp men vaknade 5.45 utan att somna om så kvart över 6 gick jag upp. Kunde för en gång skull ta det lugnt på morgonen, sitta ner och äta frukost framför nyhetsmorgon :)

Jobb till 15.30. Efter det ska jag göra ett litet besök hos födelsedagsbarnet :) Kvällen ska såklart spenderas med världens bästa pojkvän!

Trevlig helg!

Heléns dag

Grattis på födelsedagen :)


Inväntar älskling


Snart tillsammans igen

Hade tänkt gå till gymet på förmiddagen men hade ont i huvudet när jag vaknade så somnade om till 11. Mår bättre nu efter lite frukost. Får lyfta mina hantlar istället :P Ska till jobbet klockan 15.

Hoppas älskling dyker upp ikväll. Han ska kolla lägenhet efter skolan så antingen tar han ett kvällståg eller så åker han imorgon. Jag slutar 20.45 ikväll så blir inte så lång kväll tillsammans ändå. Men jag har iaf fixat ledigt söndag och måndag så vi kan umgås hela dagarna då :) Imorgon och lördag jobbar jag dag.


Älskar den här knasbollen över allt annat


Eftermiddag på stan

Så kul att träffa Christian, blir alltid på jättebra humör! Vi åt kebab på Istanbul kebab. Efter det shoppade vi födelsedagspresent ;) Och till mig själv hittade jag sen en klänning på Monki. Innan hemgång blev det glass på Lindahls :)

Denna blev det, väldigt "jag" :)



Dags att gå till jobbet snart. Det tar verkligen emot att ge sig ut i snön igen.


Mer snö

Vilket snöoväder! Fick en liten chock imorse när jag vaknade. Knappt att ens katterna vågade sig ut på balkongen :P Jag skulle nämligen hämta in en matta som låg där ute. Katterna är så roliga, speciellt Polarn för så fort hon har varit ute om det så bara är några sekunder får hon världens ryck när hon kommer in, springer och hoppar :) En energikick eller nåt.

Har delat jobbpass idag för er som undrar ;) 9-12 och 16-19. Vid 12 ska jag möta upp Christian och äta lunch med honom och gå på stan.


Tisdag

Då var man på jobbet igen. Börjar alldeles strax och jobbar till 21. Har ägnat mig åt städning och jobbsökning på förmiddagen. Är inte lika trött nu för tiden utan kommer upp i vettig tid på morgonen även om jag börjar sent. Känns skönt för ju mer jag sover ju tröttare blir jag :P

Dags att "le i telefonen" nu ;)

Förändring

mm tårta! Idag börjar vi med nya arbetsformer, vi sitter teamindelade bland annat. Denna nystart firas med tårta :D Vilken tur att jag tränade imorse. Har för övrigt blivit erbjuden vikariat här på 80%, mars-maj till att börja med. Det är inte svårare att sluta som vikarie än timanställd i fall jag skulle hitta nåt annat jobb så jag sa ja :) Känns mycket tryggare. Och 80 procent är ganska lagom. Kände i höstas att 100 procent på den här tjänsten var mycket.


Bra start på nya veckan

Har varit på gymet nu på förmiddagen! Sitter här svettig och ska snart hoppa in i duschen :) Sen blir det lite lunch innan jag ska iväg och jobba till kl 22.

Redan på torsdag eller fredag får jag träffa hjärtat igen :) Han är nämligen ledig fre-mån så han kommer hit då!

RSS 2.0