Henry

Åh så mysigt att träffa bebis. Världens sötaste och lugnaste lilla pojke :)

Henry i mammas knä med present från faster :)



Stolt pappa




Och stolt faster och "farfar"



Farmor provkör




Hänger hos mamma :)


Hey vad är upp?

Idag är jag så himla trött! Slutade 4 i natt och började 16 idag. Alltför kort tid emellan tycker jag :P Drömde dessutom skumma drömmar. Jag och massa vänner var hemma hos farmor och farfar och i huset dök det upp flera beväpnade män och jag lyckades ringa 112 men hamnade hos nån nybörjare som var jätteseg!

Johan följer med till Åkersberga imorgon. Han är nyfiken på bebis så varför inte tänkte jag :) Helt okej för mamma och pappa också. Andreas, Isabell och Henry hämtar oss vi Danderyds sjukhus och så åker vi ut till mamma och pappa där det väntar grillning på kvällen om jag förstått det rätt :)

"Hey vad är upp?" löd ett sms jag fick igår! Antog att det var en direktöversättning av "whats up?". Tyckte det var lite kul :P


Tråkinlägg

Min andra jobbnatt pågår. Började 20.15 och jobbar till 04.15 imorgon bitti. Var mycket att göra natten som var, jag somnade gott klockan 7 imorse kan jag säga :)  Hoppas på lite lugnare i natt så jag kan sitta och dricka cola och läsa cosmo ;)

Imorgon är det jobb kl 16 och sen väntar helg i Åkersberga :D

Pepp

Nu sitter jag på jobbet och har laddat upp med Vitamin Well - Focus, snus, kexchoklad och senaste numret av Cosmo :D

Städdag

Alltid lika tillfredsställande med en nystädad lägenhet! Inget damm, inget katthår, inga fläckar, inget odiskat och rena sängkläder :)

Ska gå och ta en dusch snart och sen är det dags för jobb 22-06. Var jättelängesen jag jobbade en hel natt, många månader sen. Mamma är så söt; varje gång jag ska jobba natt säger hon "hoppas du inte svimmar" eftersom jag gjorde det första natten jag jobbade för över ett år sen haha
Glömt nämna att jag fick förlängt vikariat igen till sista december. Skönt att ha garanterad inkomst ett tag till :)

Till Åkersberga på lördag

Blev en lyckad shoppingrunda. Jag hittade bra presenter till pojkarna och till mig själv blev det lite underkläder, nagellack och några klädfynd på Monki :)

Har bokat biljett till Stockholm också. På lördag klockan 12.04 går tåget :)


Längtar så efter att få träffa Henry ♥


Best ever

Vilken sjukt bra film! Tror det är den bästa filmen jag någonsin sett :) Se den!

Idag är jag ledig och det känns så skönt. Jag sov länge då jag jobbar natt imorgon och hade lite sömn att ta igen. Annars tvättar jag idag och ska gå på stan och köpa födelsedagspresent till lillebror och "välkommen-till- världen-present" till min brorson Henry :) Hittar säkert något till mig själv också ;)


Storfilm

Betyget hittills av kvällens biofilm bådar gott :D


Back on track

Efter jobbet följde jag med Christian till Ingelsta efter att vi först åt lite mat. Klockan 15 var jag tillbaka och somnade på en sekund :) Sov nu till 21 och har precis ätit lite. Börjar 8 imorgon så måste försöka somna snart igen. Tror inte det ska vara några problem ;)

Imorgon kl 21 blir det bio med Christian :)


Äventyr

Jag har varit vaken i 27 timmar i sträck nu och det känns haha Jag och Helén råkade hamna på efterfest imorse så jag hann bara hem och byta om innan jag gick till jobbet. Icke att rekommendera! Ska jobba två timmar till nu och sen hem och soooova.

Kvällen började med middag hos Helén samtidigt som vi tittade på Grease och efter det också Mama Mia. Sen begav vi oss till Trappan där det först var dåligt med folk men det trillade in en hel del vartefter. Jag träffade på en ex-Åkersbergabo som är bekant med lillebror :) Sen umgicks vi med Heléns nyfunna vänner från Nya Zeeland, två bröder; Blair och Aron. En Sigge var med också. Vi dansade natten lång och hade trevligt. Sen kom nån (tror det var Sigge) på den briljanta idén att gå på efterfest hemma hos Aron och hans sambo (som var bortrest). Massa singstar ägnade vi oss åt och jag var grym :D Vid klockan 6 imorse började jag tänka på refrängen och tog på mig mina dyblöta skor och jacka och knallade hemåt.

Om jag inte svarar i mobilen i eftermiddag så vet ni varför ;)

Lördag

Idag mår jag bättre, kom precis till jobbet. Kände att jag behövde gå hit om jag med gott samvete ska kunna ta en drink med Helén ikväll :) Även om sjuksystemet gör det dumt att bara vara hemma en dag :P Tyvärr somnade jag inte förrän 2 i natt men ska väl klara den här dagen på nåt sätt ändå. Christian kommer hit sen och han kan nog få mig pigg :)

Sjukdag

Är hemma från jobbet idag med ont i magen :( Vet inte om jag ätit nåt konstigt eller vad det kan vara. Som tur var hörde Jakob av sig imorse och sa att han inte kunde komma och hälsa på. Han hade fullt upp med vattenskador i lägenheten, stackarn. Det blir med andra ord en mycket lugn löningsfredag hos mig idag.

Sökt jobb

Jobbade till 2 i natt och fick skjuts hem av Therese som slutade samtidigt :) Idag är det jobb 16-21.45. Har precis skickat iväg en jobbansökan som Helga fick titta på innan och kommentera. Var längesen jag sökte nåt jobb nu, inte haft ork eller motivation. Har iofs inte funnits så många passande jobb att söka heller.

Dags för en dusch nu.

Min nya bakgrundsbild

Med tillåtelse från föräldrarna kommer här en första bild på plutten :)


Välkommen efterlängtade sötnos

Grattis Andreas och Isabell ♥
03.14 tittade han ut. 3000 gram och 48 cm :) Alla mår bra och jag längtar efter att få träffa den lilla krabaten!


Long time no see

Tvättat har jag gjort idag. Så nu är det bara att välja och vraka bland kläder att svetta ner :P Nä, är faktiskt lite svalare ute (och även inne) nu och det är skönt. Ikväll/natt ska jag jobba; 22.45-02.45.

Fick precis reda på att jag får besök på fredag! Jacke som jag gick på gymnasiet med kommer och hälsar på :) Han hörde av sig för ett tag sen och sa att han hade semester nu och även har skaffat körkort så han tyckte det skulle vara kul att komma ner. Vi har inte setts på minst 5 år. Jag slutar kl 13 på fredag så han kommer hit då och så blir det väl guidad tur här i stan :)

Soffan

Försökt få till en bra bild på "nya" soffan men färgen fångas inte riktigt. Den är mer lila än vad den ser ut på bilderna. Som ni förstår har jag inte tapetserat om mellan bilderna haha Färgerna gör sig som sagt inte rättvisa.






Bebis på väg ♥

Vattnet har gått på Isabell men hon fick åka hem. Om det inte kommer igång av sig själv så sätts det igång om 48 timmar. Faster Camilla läääängtar :D Och lilleman verkar ha bråttom då 7 augusti var beräknad födsel.

Christians inflyttningsfest

En riktig festkväll blev det igår med allt vad det innebär! Många trevliga människor hos Christian och sen utgång. Dom flesta, inklusive jag, gick till Svea och några hamnade på Hugos. Tyvär var det lite dåligt med folk på Svea och musiken var sådär.

Jag kunde inte gå hem när jag ville heller då det inträffande en liten incident. Jag lämnade in min väska och gav brickan till Christian, som gick hem utan att säga till :P Hade min mobil där i och mina hemnycklar och jag fick inte ut väskan utan bricka och fick inte tag på Christian. Mitt alternativ var att vänta till 3 när dom stängde och alla andra hämtat ut sina saker eller komma tillbaka idag vid 20. Hallå, vara utan min mobil så länge? :P Jag, Elin från jobbet och hennes kompisar Robin och Lollo gick till McD, dock var klockan bara 2 när vi var klara där men Robin var så snäll och väntade med mig till klockan tre och jag äntligen kunde få ut min väska :D Vi satt utanför och pratade och hade trevligt. Han fick dessutom betala min mat och 50 kronor för försvunnen bricka i och med att Christian hade mitt VISA-kort.


Bjuder på några halvsuddiga mobilbilder








Det spelades gitarr och coronne


Arbetskamrat Elias



Paulina, ny bekantskap


Det var på tiden men lite olägligt

Regn och åska här idag. Undrar om solen tittar fram till kvällen? Tanken är ju att vi ska grilla hos Christian. Bara att vänta och se. Ingen ide att planera outfit än heller :P

Igår hade jag och Christian fredagsmys :) Vi såg första säsongen av Lorry, åt glass och godis och drack cola. Dagens projekt är att klä om soffan! Bild kommer sen :)

Jag köpte alla säsonger på dvd


Snart helg

Några timmar kvar på jobbet innan tre dagar ledigt :D Slutar 22 och jag längtar verkligen! Imorgon ska jag inte göra speciellt mycket, några ärenden på stan bara. Bland annat ska jag hämta ut mitt nya sofföverdrag som har kommit :D När Christian slutar jobba imorgon vid 21 så ska vi hem till honom och kolla film. Lördag sen har han inflyttningsfest, ska bli kul!

Igår provade jag det gamla tricket med att lägga in lakanen i frysen innan jag skulle sova. Dom blev typ varma direkt så det var ett dåligt tips tycker jag :P

Jaha, då var min matrast slut nu.


Tack för maten Camilla

Mätt efter en mycket god och somrig middag. Gjorde pastasallad med salami, fetaost, soltorkade tomater och färsk basilika :) Hade dock gärna varit i Åkersberga ikväll och firat mamma. Både Tobbe och Andreas var där med sina respektive och dom satt ute och åt middag allihop.

Ska försöka hålla mig vaken några timmar nu. Igår slumrade jag till vid 20 och vaknade vid 22 och tänkte att lika bra att sova för natten. Så jag gick upp och borstade tänderna och tvättade av sminket, sen var jag såklart pigg. Låg och läste min bok (sex and the city) innan jag bestämde mig för att ta en kall dusch och försöka somna om. Det dröjde nog till 1 innan jag somnade. Men imorgon har jag sovmorgon :D Börjar 14.15.

Har pratat länge med Sefaat idag också. Hon gjorde mig på bra humör efter en dag med avskyvärda kunder :P Kan inte låta bli ibland att reta upp mig på människor!

Grattis mamma

Åt jättegod mat igår på restaurangen, sandwich med massa gott i och så pommes med coleslaw till. "Anna" hade med sin pojkvän också. Jättesöt var han och lite blyg :) Precis när jag skulle gå hem kom en skur till min stora förtjusning. Dock vara det bara några droppar och det varade inte speciellt länge. Det var svalare idag när jag gick till jobbet och inte alls lika varm här inne, skönt!

Idag fyller mamma år, grattis :)


Elegi

Inte nog med att det är 100 grader (tvungen att klaga) så har vi stora teknikproblem på jobbet. Dom olika tjänsterna fungerar inte som dom ska och på vissa orter där vi har kontor fungerar det inte alls så alla kunder hamnar hos oss. Dessutom fick jag inte ledigt imorgon :P Nu längtar jag verkligen till helgen då jag har ledigt fredag, lördag och söndag.


All work and no play

Ska försöka att inte skriva om den olidliga hettan ;) Det kom ut ledighet idag från 12 men jag fick inte det så är fast här till 16.45. Då ska jag till Texas Longhorn och äta med "Anna".  Sitter och håller tummarna att jag får ledigt hela dagen imorgon istället då även det ligger ute.

Måndag och jobb

Ytterligare en sjukt varm och kvav dag. Såg nästan fram emot att gå till jobbet där det brukar vara svalt :P Men idag är det faktiskt ganska varmt här inne med. Jobbar till 20.15 och sen är det jobbdags klockan 8 igen imorgon bitti. Kul att träffa Marina som jobbar idag, efter en veckas semester :) Mycket catching up.

Jag kom förresten in på distanskursen i socialrätt som jag har sökt till hösten. Helga är 2.a reserv så jag hoppas och tror att hon också kommer in. Vill gärna ha med henne på det här :)

Värmebölja

Min lediga dag ska ägnas åt att tvätta och städa. Helt svettig bara av att vara här inne så städningen kan bli ett tufft träningspass :P Tvättid 17.30 och sen ska jag hem till Christian och se VM-finalen.


Lördag

Det var en trevlig kväll igår :) Blev dock bara ett kort besök på Munken då det var så lång kö till själva "barområdet". Vi gick till Trägårn istället där det var massor med folk! Det var jag, Madde, Helen, Alex och Helens kompis Anders som vi mötte utanför Trägårn. Några glas vin och trevlig umgänge :) Jag gick hem först (vid 1) som vanligt nu för tiden :P Var lite trött efter heldag i Linköping och jobb igår. Jag jobbar dessutom idag med, 13.30-22. Längtar till imorgon då jag är ledig!!

Dags för lite frukost nu tror jag minsann.

Längesen jag gjorde en sån här

SENASTE…


Sms:et du fick
: ”Jaha är det trevligt då?”


Personen du träffade
: Alex var den sista som fick en kram innan jag lämnade Trägårn


Låten du hörde
: Hörde massa låtar ute men la dom inte på minnet


Personen du pussade
: Christian! Helt vänskapligt  ;)


Personen du ringde
: Johan


TV-program du tittade på
: Ellen show

ANTAL…

Gånger du varit kär: 3


Gånger ditt hjärta brustit:
2


Hjärtan brustit på grund av dig:
Minst 1 vad jag vet!


Gånger ditt namn varit med i tidningen:
Minst 1!


ÖVRIGT…

Vad har du gjort idag: Ätit frukost, handlat, ätit lunch, jobbat, lyssnat på musik, haft trevligt på trägårn


Var det kul:
Ja, trägårn var grymt!


Hur tidigt stiger du upp:
Idag sov jag till 12, annars allt ifrån 4.30-12


Vad ska du göra ikväll:
Det är natt, jag ska sova



Är du seriös:
Såklart. Gick hem tidigast av alla!



Vad är du allergisk mot:
Dumhet


Var har du ont:
I fötterna



Använder du hårspray:
Börjat göra det. Först mousse sen hårspray


Kan du stå på händer:
Har kunnat men nu vet jag inte, vågar inte prova


Favoritserie:
Sex and the city, Grey's anatomy, Desperate housewives


Dagens dryck
: Vitt vin


Mer musik

Jobb i två timmar till och sen blir det gratiskonserter på Munken in the Park med Helén och Madde :) Tyvärr missar jag dom artister jag tycker skulle vara kul att se (både idag och imorgon) på grund av jobb men blir nog trevligt ändå. Solen skiner, det är varmt och jag misstänker att det kommer att vara mycket folk ute.

Bilder från en härlig kväll

Bra konsert igår! Det bjöds även på spelning av Dundertåget, Melissa Horn och Laleh innan det var dags för Winnerbäck att inta scenen. Jag och Christian åkte in till Linköping efter jobbet, där åt vi på Subway, shoppade lite och hade picknick med vin och jordgubbar innan insläppet. Inne på området drack vi öl, cider och umgicks med Christians kompis Patrik innan konserten drog igång.

 

 

 

 




Konsert

Sitter och tittar på fotboll och självklart håller jag på Spanien :) Jing var och hälsade på en stund förut.

Imorgon jobbar jag 8-12.30 och sen åker jag och Christian till Linköping för att gå på Winnerbäck på kvällen :) Det ser jag fram emot!

Film, mat och shopping

Det blev ingen Sällskapsresan igår. Istället tittade vi på Yrrol och sen på fotbollen. Berodde väl lite på att Christian trodde att han hade bränt ner S.O.S och Den ofrivillige Golfaren än så länge men så visade det sig vara två ex av Golfaren :P Tycker den är en av dom sämre. 

Idag har vi varit och ätit lunch och varit på Erikshjälpen, premiärbesök för mig där. Jag köpte tre böcker, lite blandad kompott; sex and the city, Dr Phil och Parasiten :) Endast 45 kronor för de tre böckerna.


Jag var lika glad som Christian, även om det inte ser så ut ;)


Vilket flyt

Tre hotellbokningar har jag gjort idag :D Det är vad jag hade gjort totalt innan idag, sen tjänsten startade haha  Många som ska ha hotell nu i semestertider och så kanske vi har blivit bättre på att promota tjänsten när dom ringer.

Har drygt en timme kvar att jobba nu. Ska hem en snabbis och sen hem till Christian och titta på sällskapsresan-filmerna :)

Och så var måndagen här

Är hemma från jobbet nu och har precis ätit jordgubbar med glass och grädde, mums! Blir en lugn kväll för imorgon börjar jag 5.30.


Fotade fina bilder hos mormor och morfar i helgen


Mormor och morfar som unga
så vackra :)




Mamma och pappas bröllopsdag
30 juni 1984


Varberg 2-4 juli

Underbara dagar har det varit på västkusten! Sol, bad och god mat :)

Mys på den stora, inglasade balkongen





Promenix



Goda middagar hela helgen








Kvällspromenad till beachen








En dag på stranden



Snyggaste 79-åringen



Bästa föräldrarna


Skål



Presenter delades ut till mamma och Tobbe som fyller år i Juli
Samt till lilleman som snart är här



Bebisen Camilla fick också present eftersom dom andra fick ;)
Superfina ROSA handdukar


Min och Christians dag

 

 


Skrattanfall mitt i natten


RSS 2.0