Feelin hot hot hot

Jag känner mig jättefin i min nya hårfärg :) Dessutom har jag fått ledigt på fredag så det känns som det har varit en mycket lyckad dag! Ledig tors-sön nu :D

Imorgon ska jag och Christian ha en heldag. Lite picknick på dan och sen filmkväll!

Åtta år sen sist

Före (trött) Efter och Under

 



C♥K

Jag och Kajsa har precis ätit middag. Det blev räkor med majonnäs, avokado och vitlöksbröd till :) Och så rosevin. Vi har även hunnit sitta ute på balkongen och varit och shoppat. Det blir en lugn kväll framför tvn, vi är lite sega båda två. Vi ska dessutom upp relativt tidigt imorgon. Jag ska vara hos frisören (scary) kl 9 och Kajsas tåg går 9.30.

Kvällen lär med andra ord inte sluta så här ;)


Ibland är det roligt på jobbet

haha kul att heta Bånge i efternamn!?

Välkommen till Norrköping

Imorgon får jag besök av min söta vän :) Det sitter jag här och ser fram emot medan jag jobbar för 4.e kvällen i rad. Ska bli skönt med ledig dag och dessutom få tillbringa den med Kajsa! En sväng på stan och lite god mat och dryck kör vi på som vanligt tror jag :D

Försöker förgäves bli av med mitt jobbpass på fredag eftersom det då bär av till Varberg. Dock ser det inte ut som jag lyckas. Blir nog så att jag får åka tåg efter jobbet (kl 18) istället för att bli upphämtad med bil av mamma och pappa. Men det ska väl gå det med!


Ungefär så här lär väl kvällen spenderas
 fast med sooool ♥

 


Guess what?

På onsdag blir jag brunett :D


Polis polis

En polis knackade nyss på min dörr och hade några frågor. Jag kände mig skyldig direkt haha Det hade tydligen varit nån incident på en våning högre upp här i huset och hon undrade om jag var hemma igår mellan 21 och 21.15 typ. Eller om nån annan var i min lägenhet då. Jag berättade att jag jobbade 19-23.30 och att ingen annan var här hemma och hon skrev ner det.

Det var dagens dramatik det ;) Annars har jag tvättat idag och börjar jobba om en timme.



Midsommardagen

Det gick bra att jobba i natt. Det var inte alltför hektiskt och kunderna var glada. Lätt värt 2000 kronor ;) Ikväll har jag ett lite kortare pass; 19-23.30 och jag sitter bara med sms :D Skönt!

Johan är här nu. Han sov i Norrköping inatt så vi gick och käkade tillsammans idag och nu tänkte vi sätta oss en stund på min balkong och bara chilla :P

Midsommarafton

Snart dags för mig att gå till jobbet och vara kunderna behjälplig denna midsommarafton :) Jobbar 17-02.30. Är glad för alla som firar att det är så underbart väder! Nu blir det en dusch och på med lite somriga kläder dagen till ära. Hoppas också att nån affär är öppen som jag kan handla på på vägen.

Glad midsommar sötnosar


Den 25 (24) smäller det

Fikade på Waynes med Madde (drack en jättegod smoothie) och sen gick vi och shoppade. Jag köpte en vit klänning, svart kjol och grått linne. Visst bara älskar man när lönen kommer? :D

Nu ska jag hem till Christian och titta på film. Det väntar visst en pizza på mig där också ;)

En sommarkväll

Det blev en riktig helkväll igår! Efter besöket hos Christian gick jag, Helén och Alex (Christians kompis) till Svea där vi sjöng kareoke och dansade. Hit me baby one more time briljerade vi med ;) Jag var hemma vid 2 och hade rätt ont i huvudet när jag vaknade. Tog en ipren och somnade om till 13.30 ;) Om två timmar ska jag träffa Madde och ta en fika.

Helen och jag drack rosé på min balkong


Coola Christian i motljus och Helens rosa glajjor

 

Helén och Alex på Svea



Ledig onsdag

Har varit ledig idag och även imorgon :) Underbart väder ute dessutom! Väntar på Helén nu som strax är här. Eller nu kom hon :) Vi ska hem till Christian som har en liten "gathering"!

Always in my heart

Jing var och hälsade på mig igår. Var mys att få träffa honom igen! Min underbara, älskade som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta :)

Händelserik dag

Tack till alla som önskade mig lycka till idag, via blogg, sms och telefon :) Det började lite kaosartat med att jag försov mig. Men köpte frukost på station så hann gott och väl ändå.

Det var lätt att hitta från station till dit jag skulle men personalen där hade noll koll. Jag frågade vart jag skulle vara och hon jag frågade (som det stod "fråga mig" på :P) visste inte nåt om nån intervju. Jag frågade en annan mer hjälpsam kvinna som följde med mig och hörde efter. Intervjuerna gjordes av folk på huvudkontorets personalavdelning och infomationen hade inte riktigt gått fram till alla. Tanken var nämligen att vi skulle vänta vid entren så skulle dom hämta oss. Men jag fick sitta i en skön soffa utanför rummet vi skulle vara i medan dom andra hämtades :P

Intervjun gick bra tycker jag men det tyckte jag förra gången också så ingen garanti ;) Det var typ samma frågor men intervjuaren var en cirka 35-årig snygg man som skötte sig bättre än den medelålderskvinna som intervjuade mig förra gången. Lättare att charma en man också haha

När jag var klar var det två timmar kvar till mitt tåg skulle gå så jag gick till Mcdonalds och åt lunch och så shoppade jag ett nagellack och svarta cykelbyxor. Behöver nåt att ha under alla mina korta klänningar :) Nu sitter jag på jobbet och ska snart börja. Slutar 20.30 ikväll!

Eftermiddagen

Jag och "Anna" åt glass på Halvars och sen gick vi hem till mig och såg på film; Funny people, en väldigt tragikomisk film med Adam Sandler.

Snart dags för middag, en dusch och sen välja kläder till morgondagens intervju :) 8.32 går mitt tåg till Eskilstuna.

Trevlig start på veckan

Började jobbet 7.15 imorse. Var först meningen att jag skulle jobba till 12.15 men förra veckan fanns ledighet från 10.45 så jag tog det. När jag satt på jobbet imorse kom ytterligare ledigheter ut från 8.30. Så 8.45 fick jag sluta :D Det fick Christian med så vi gick och åt frukost på Waynes och nu är jag hemma.

I eftermiddag ska jag träffa "Anna".

Scones med björnbärsmarmelad
och latte smaksatt med vit choklad :)
mmmm


Söndagkväll

Mina föräldrar vet vad jag uppskattar -
detta hade pappa köpt med sig när dom kom hit :)


18-20 juni

Då var det bara jag och katterna igen då. Tobbe åkte tidigare i förmiddags till Skavsta för att flyga till Portugal och mamma och pappa gick precis till tåget. Idag har vi hunnit med en promenad, lunch på stan och så köpte vi blommor till min balkong :)

Lite vin bjöd jag på i fredags innan restaurangbesöket


Till klockan 19.30 hade vi bokat bord

 

Gott naanbröd till förrätt och god drink till efterrätt.
Till huvudrätt åts det diverse indiska grytor

 

Gitarrspelande, fotboll och öl efter middagen

 

Sen var det slut på det roliga - god natt :)

 

Mot regniga Söderköping igår


Som tur var fick man låna paraply och filt

 


Lunchen fick tummen upp :)

 

Med fulla magar sprang vi tillbaka till bilen i regnet


Efter fotboll, bröllop, middag och jordgubbar
avslutade jag och mamma kvällen med en promenad


Helgen

Vi har en bra helg! Igår åt vi supergod indisk mat på Indra (en restaurang jag kan rekommendera er som bor här eller i närheten) och idag åkte vi till Söderköping för att äta massa glass :) Tyvärr ösregnade det där. Men här i Norrköping har det varit sommarväder hela dagen.

Vi har sett vigseln och kortegen på tv men nu börjar jag tröttna :P Dags att laga lite god middag snart. Har tagit massa bilder som självklart kommer upp här imorgon :)

Bjuder på denna bild istället från Aftonbladet


Minnen

Jing var här idag när jag var på jobbet, och hämtade lite saker och lämnade igen nyckel. Bilden nedan har han framkallat och den låg på bordet när jag kom hem. Ingen bra dag för sånt. Jag har sovit typ fem timmar inatt och ska ha mens vilken minut som helst, känner mig inte så stabil.

Men bara gaska upp sig, ta en dusch, försöka bli fin och se fram emot en underbar helg :)


"Bäbi min bästis!" stod det på en post-it på baksidan


Nice and shiny

Kvällen har ägnats åt tvättning och städning. Så nu är det rent och fint när dom kommer imorgon :) Hann såklart med en välbehövlig tupplur innan. Nu är det dags att försöka somna igen. Klockan ringer kl 4.30 imorgon bitti.

Ibland har man tur

Det kom ut ledigheter så klockan 12.30 (istället för 14.15) gick både jag och Christian från jobbet :) Vi gick och satte oss på en uteservering och njöt av solen. Christian åt lunch och jag åt en mjukglass. Sen en sväng i diverse affärer innan vi avslutade på bolaget. Jag köpte lite öl och vin inför besöket (mamma, pappa och Tobbe) imorgon :)

Gooood


En nöjd Christian


Katterna fick också vara ute i sommarvärmen :)


Torsdag

Somnade tolv i natt och vaknade 3.45. Kunde inte somna om så halv fem gick jag upp och tittade på en b-film om nån tornadokatastrof :P Sen var det dags för jobb 5.45. Det här kommer bli en lång dag! Tur att Christian också sitter här och lider och längtar hem till sängen :)

Restaurangmiddag idag med

Oj, vad mätt jag är nu. Har varit och ätit tapas med Helga. Underbart väder så vi satt på uteserveringen som är precis vid strömmen :) Jag åt marinerad fläskfilé på spett, spansk omelett med potatis och aioli och mini burritos med massa gott i.

Måste också berätta att jag har planerat in konsertbesök torsdag 8 juli. Jag och Christian ska se Winnerbäck i Linköping :D

Den omtalade Helga ställde motvilligt
upp på att vara med i bloggen :)


Ett nytt försök

På tisdag ska jag visst på arbetsintervju i Eskilstuna. Samma tjänst som jag sökte i Stockholm och var på intervju för. Det är sån kortintervju igen som jag som en av 15 har gått vidare till efter personlighetstest. Hur många såna tester ska man behöva göra innan dom fattar att man passar? ;)

Ja, som vilken håla som helst :P


Tisdagkväll

Vi gick hem ganska tidigt från restaurangen men var en trevlig kväll med god mat och dricka :)

Bartendern tipsade om fruktöl :) Var faktiskt god!

 

Vackra Marina!

 

Maten

Grabbarna vid bordet - Patrik och Christian


 


After work

Filmen vi såg igår var som jag trodde, jättebra! Och vi hade en mysig ikväll.

Om några timmar är det dags att bege sig till Black Lion för middag med jobbfolk :) Jag ska dit med Marina och Christian, vet inte vilka fler som kommer ikväll. Det är nämligen uppdelat på tre kvällar då vi är så många och alla jobbar så olika tider. Så man fick välja dag helt enkelt.

Idag är det ett år sedan jag och Marina började vår utbildning på Eniro! Passande med after work idag alltså :)

Filmkväll

Snart kommer min Christian hit (ja, han är min Christian haha) Vi ska se på film och tycka lite synd om oss själva. Jing är i stan nu. Han hörde av sig och ville ses men jag känner att jag inte vågar ta den risken. Jag mår så bra just nu och är rädd att bli ledsen av att träffa honom :( Han blev lite ledsen av det och det kändes allmänt jobbigt alltihop. Christian har det också lite struligt nu så en film, god mat, glass och varandras sällskap gör nog susen :D


Den här blir det


Långledigt blev det helt plötsligt

Här ändras planeringen snabbt. Fick ledigt imorgon med :) Skönt att det finns ledigheter ute då jag bara har två veckors semester i sommar men samtidigt oroväckande för företaget. Betyder ju att kunderna sviker.

Vecka 24

Underbart att sova ut efter en tung helg. Ska inte göra ett dugg idag :)

Imorgon är det dock jobb igen (8-16.30) och sen After work.
onsdag är jag ledig igen och på kvällen ska jag ut och äta med Helga!
Jobb (5.45-14.15) på torsdag samt tvätt och städning.
Och på fredag jobbar jag 5.30-14 och sen kommer mamma och pappa hit :D Och kanske Tobbe.



Söndag

Jobb ikväll till 21.45 men imorgon är jag ledig :) Fanns ledigheter att ta ut så jag använde min "6 juni-dag". Ska sova länge, länge imorgon.

Blivit bjuden på inflyttningsfest 3 juli med tema "sex and the city" men då är jag i Varberg. Ska bli jättekul att hälsa på mormor och morfar men fatta sex and the city-tema? :D Uppklädd från topp till tå. Synd det inte är en annan helg. Undrar om temat beror på att tjejen som har festen precis har flyttat ifrån sin sambo efter ett typ 10-årigt förhållande ;) Dags att leva sex and the city liv!


Torsdagens partydeltagare

 


 






Schleten

Sitter på jobbet och känner mig ganska så sliten efter två festkvällar.

Torsdagen hos Kajsa och Kalle var mycket trevlig. Kajsa lagade jättegod middag (cornfilé med mozarella, pesto och cocktailtomater) Vi drack rosé och jäger som jag hade med mig ;) Sen dök även Christian upp efter mycket om och men. Klanten hoppade på fel tåg och hamnade i Katrineholm :P Efter att jag spelat ut två taxibolag mot varandra så fick han åka taxi för 800 kronor haha Dock visste taxichauffören att jag försökt lura honom, han sa till Christian att jag var smart och att han gick med på priset för att jag lät gullig :) Bra att vara kvinna ibland!

Vid 13 igår var jag och Christian tillbaka i Norrköping. Jag sov ett par timmar och sen var det dags för middag hos Helén. Lite vin till det och goda drinkar :D Sen bar det av till Otten där Stoffe spelade. Det kryllade av mycket lättklädda 18-åringar där och vi kände oss gamla. Dock kände vi oss glada över att inte vara 18 längre :)

Några mobilbilder tog jag i torsdags som jag lägger upp sen. Så länge kan ni njuta av dom roliga bilderna i Kajsas blogg!

Jobbar till 14 idag och sen ska jag tillbaka klockan 18 och jobba till 22. Suck.

Mot 0155

Jag skulle slutat 12.15 idag men så kom det ut ledigheter från klockan 10 som både jag, Marina, Christian och en som heter Matilda fick :D Så när jag kom loss från mitt text-samtal 10.30 så gick vi alla fyra på stan och åt lunch på McD bland annat :)

Nu ska jag mysa med katterna och packa lite smått innan jag åker till Nyköping!

See you soon snygging


"Ny" soffa

Nu är sofföverdraget beställt :D Tog den i "aubergine" som jag har funderat kring länge. Fyra veckor tar det innan jag får det. 3000 kronor men det tycker jag det är värt! Det är världens skönaste soffa och sen kostade den ju 8000 kronor när vi köpte den. Får nog inte en lika skön och bra för 3000 kronor :)

Två avsnitt av sex and the city på tv, sen ska jag sova. Måste upp vid 7 imorgon.

Framtidsfunderingar

Vad sugen jag blev på att köpa ännu mer saker till hemmet nu när jag tänkt köpa soffklädsel och platt-tv :D Vill ha ett nytt soffbord (INTE glas) också och kanske ny tv-bänk. Ny lägenhet vore inte fel heller haha Nästa gång jag flyttar ska jag banne mig köpa en lägenhet :) Jag trivs så bra i Norrköping så önskar att jag fick en tillsvidareanställning här på nåt bra jobb snart. För som det känns nu så känner jag mig beredd att flytta dit jag får ett jobb inom mitt område. Hur mycket jag än trivs här så känns jobb viktigare.

Jag och Christian hade tänkt gå på bio 29 juni, dom visar alla tre twilight-filmerna på rad och man får dricka och popcorn. Såg precis mitt schema för den dan och gav klartecken men så finns det inga platser kvar brevid varandra :( Kanske ändras.

"Fan vad söt och trevlig hon lät"

Ja, det är inte baaara otrevliga kunder dagarna i ända. Dom flesta är trevliga och vissa är till och med jättetrevliga :) Det är ibland en kort väntetid medan man kopplar vidare ett samtal och då kan man få höra allt möjligt som sägs.

Kom hem för en stund sen och har sett att skatteåterbäringen är inne på kontot :D Då klarar jag mig den här månaden också utan att röra mina sparpengar. Om jag inte köper tv inom en snar framtid förstås ;) Vill klä om min soffa också, den är väldigt solblekt. På bemz.se har dom tyg till alla soffmodeller från Ikea. Bara beställa och trä på :) Bra för mig som inte är så praktiskt lagd.

Denna kanske? ;)

Njaa....

 



 

 

 

Men "aubergine" gillar jag :)


Skoj i juni

Vad härligt det är att bara jobba fyra timmar :) Men imorgon börjar jag 6.30, inte lika härligt.

Har precis kollat igenom min kalender och det är minnsann en del roliga saker på gång dom kommande veckorna:

Torsdag - Hem till Kajsa och Kalle
Fredag - Utgång med Helén, vi ska till Hugos där Stoffe spelar
Tisdag 15/6 -
AW, jobbet bjuder på mat på Black Lion
Onsdag 16/6 - Middag med Helga på Manesa
Fredag 18/6 - Mamma och pappa kommer troligen och hälsar på över helgen


Jobbdags

Dags för jobb igen då, men bara fyra timmar idag :) Börjar 15.30. Ska dock gå dit lite tidigare och gå igenom lite information om den nya tjänsten som startade igår. Jag är numera också bokningsagent vilket innebär att jag bokar hotellrum åt kunderna. Om folk ringer och vill ha numret till ett hotell och det gäller bokning erbjuds dom att bli kopplade till vår bokningstjänst där som betalar vanlig samtalstaxa. Måste öva lite på dialogen så jag låter proffsig :P

Dags att laga lite mat och äta innan jag går.

Ny tv?

Inte så fint väder idag så efter lunch/frukost på Skafferiet gick jag och Christian på stan. Hemmakväll har öppnat här i stan så jag köpte några filmer. Sex and the city the movie och Benjamin Buttons otroliga liv. Eftersom jag handlade för över 100 kronor fick jag Australia också för 1 krona :)

Jag tittade på platt-tv också, är sugen på att köpa en! Dom hade billiga demo-ex på Onoff. Såg en LG 37 tum för 6500:- Ska dock kolla runt lite på andra ställen och se vad det finns för alternativ, Onoff är ju en ganska dyr affär. Gissar iaf att en 37 tum är en passande storlek i mitt vardagsrum.


Den lilla grisen

Efter några timmar i solen idag har mina armar och ben intagit den fina färgen rosa :P Imorgon får jag minsann smörja in mig! Då ska jag träffa Christian för en fika och sen mer solning vid strömmen :) Om det är fint väder vill säga.

Senast fredag kommer skattepengarna :D Lite extra pengar är aldrig fel!

 

Coola Christian - en av mina bästa vänner!
Glad att han flyttade tillbaka hit :)


Bakom mina solglasögon

Så mycket firande var det inte direkt. Kanske hade varit tidigare idag. Lite folkdans, långbord och svenska flaggor var det vi såg. Så vi köpte istället varsin glass och satte oss i gräset vid strömmen och njöt :) Kanske har man lyckats få lite färg, får se ikväll. Gratis burgare fick vi också när vi satt där :D En tjej och två killar från restaurangen Jolly Rocket gick och delade ut.

Tuffa brudar ;)



Nationaldag

Ska möta upp Helén snart och se om det är något ordentligt firande här i stan! Om inte annat kanske det blir en glass i solen :)


Party på stan

Har precis varit och handlat lite. Satt några spontana killar på stan som spelade och sjöng. Dom hade gitarr, ukulele, keyboard och trummor. Deras största fan (groupie) var den lilla, blonda, alkoholiserade kvinnan som man jämt ser i Norrköping haha Hon klappade och dansade!

Klockan är 14, det är lördag och sommar. Lite jordgubbar och bubbel ska jag minsann unna mig snart :D

Skål!


Härliga fredag

Sista jobbkvällen innan tre dagar ledigt :D Det känns mycket skönt, speciellt när det är så härligt väder. Ska till Helén imorgon kväll och ta med mig en flaska vin. Hon brukar föredra rött :)

Christian sitter brevid mig här på jobbet och babblar. Vi diskuterar hur rika vi kommer att bli när vi jobbar midsommarhelgen :D 248 kronor i timmen tjänar vi på midsommarnatten. Jag jobbar 22.30-02.30 då, när allt kul händer :P Typiskt. Men jag har ändå inte gjot några planer för midsommar.

3 juni

Ytterligare en underbar dag och jag har precis avnjutit en stor frukost! Var och handlade innan för det var slut på bröd, musli och juice. Köpte även jordgubbar att mumsa på ikväll på jobbet :)

Snart ska jag fixa lite mat också att ta med mig, blir makaronilåda. Har även tvättid klockan 14 men ska se om maskinerna är tomma innan så jag kan lägga in tvätten tidigare för jag börjar jobba 14.45. Var upptaget med tider en vecka framåt och jag behöver verkligen tvätta. Får köra två maskiner och sen hänga allt här inne i lägenheten helt enkelt.


Onsdag

Det finns faktiskt många fördelar med att jobb kväll, har varit lite anti det förut, men det är lugnt och skönt på kontoret och det ringer inte alls lika mycket som under dagtid. Dessutom får jag sova ut på morgonen. Fast skulle nog inte tackat nej till att sitta på en uteservering istället en kväll som denna :)

Det ringde en liten pojke på jobbet och frågade hur man gjorde en hockeypuck :) Sen en man som ringde och frågade om jag hade blommor i håret. Nej sa jag men svarade att jag har blommor i öronen (örhängen i form av rosor) :) Då skrek han till "ja, jag visste att du var en sån tjej" och så skrattade han :) Sol=glada kunder.

Lill-lördag= fulla kunder? Vi får se. Fyra timmar kvar att jobba.


Sommar och sol

Åh vad härligt sommarväder idag :) Tråkigt att behöva jobba. Dock är det några timmar kvar dit så hinner njuta av solen lite grann. Ska nog sätta mig här ute på gården med en bok. Tror faktiskt att jag ska gå barbent också för första gången i år. Ber om ursäkt om jag bländar någon ;)


Klippt

Hon klippte ganska mycket men det känns skönt. Hon var väldigt noggrann och duktig, höll på i en timme. Så nu är jag redo för sommaren med tunnare och kortare hår :) Smet in på hm också då det är clubdagar där just nu ;)

Fint hår, ansiktet kan diskuteras


RSS 2.0