Tips

Beställde den här på hm för 49:50! Blev så nöjd att jag var tvungen att beställa en i rött också idag :)




Mycket kall dag

Var på visning idag efter jobbet av den supersnygga lägenheten på Plankgatan :) Tyckte verkligen om den!

Hade även medarbetarsamtal med min teamchef idag och det gick mycket bra. Nu ska vi snart äta middag här, det blir lövbiff med wokgrönsaker. Ska bli underbart med sovmorgon imorgon!

Äta bör man

Hittade ett recept på köttfärsomelett som jag åt till middag ikväll, mycket gott var det :)




Nu ska jag ta ett bad och sen gå och lägga mig.


Tur att man är bäst ändå

"Du har en bokningsfrekvens på 45% kampanjperioden, bäst på teamet. Överhörde dig häromdagen och det lät verkligen proffsigt, du får det att låta så lätt och så rätt ; ) Det här är precis vad vi behöver"


SKITmåndag menar jag

Alltså vad ska man göra för att bli kallad till en intervju??? Fick efter en veckas försök tag på kontaktpersonen för statistiktjänsten som jag sökt och enligt henne har alla som är aktuella för intervju blivit kallade. Trött på den här jävla skiten. Hur många av dom andra sökande kan ha haft exakt samma tjänst inom samma instans tidigare? Vad går dom efter? Dessutom var hon inte särskilt trevlig heller. Säkert nån gammal gubbe som får tjänsten.

Ja, jag behövde avreagera mig!!

Måndag

Solen skiner på den vackra snön idag :) Jobb 9:15-17:45. Jobb imorgon också och sen får jag äntligen en dag ledigt! Hade tänkt vara duktig idag och verkligen gå upp tidigt så jag skulle hinna äta ordentlig frukost men som vanligt gick det inte, sängen var alldeles för skön. Jag stressar alltid på morgonen och får nästan springa till jobbet :P Hann äta frukost iaf, vilket var det viktigaste.  

Födelsedagsfesten i bilder


Födelsedagsbarnet







Några av många egobilder på mig och R ;)







Maria och Madde 2 fick faktiskt också vara med på bild




Roligt med frågespel!



Mina sötnosar







Nån måtta får det vara på egobilderna tänker jag




Eller nej förresten :D


1 advent

Vad det snöar! Ligger massor av snö på marken och det fortsätter vräka ner :) Mysigt tycker jag!

Var en trevlig födelsedagsfest igår. Vi var fem tjejer och en Richard :) Madde fick bland annat ett spel av oss som vi spelade under kvällen; "Hur fan visste du det?". Vin, nån drink, gurka med dip och brieost slank ner i min mage. Vid 23.30 (tror jag det var) begav vi oss mot Harrys och en lång kö. När vi hade stått i kön ett bra tag och blivit rätt kalla bestämde jag och Richard oss för att gå hem istället :P Var en riktigt trevlig kväll trots att det inte blev utgång för oss!

Jobb idag 11:45-20:15. Hade mycket hellre stannat inne och slappat hela dagen men man får ju inte alltid som man vill :)


Fler bilder dyker förhoppningsvis upp senare
(om några av dom platsar vill säga;))


God morgon

Mörkt och kallt ute men det blåste inte när jag gick till jobbet i alla fall. Första samtalet man får; Ett fyllesamtal av en som ville att jag skulle gå in och kolla ett klipp på youtube :P

Tror vi somnade före tolv igår men var riktigt segt att ta sig upp imorse. Synd om Richard tycker jag, jag är dessutom inte världens gladaste så tidigt ;) Tror det blir en powernap när jag kommer hem sen så jag orkar med kvällens festligheter :) Slutar 14:45.

Ha en fin dag!

Lyckat

Massa shopping blev det idag! Inte bara för mig, Richard köpte skor, skjortor, t-shirt, jeans, vantar och mössa :) Själv kom jag hem med vinterkängor, kofta, lspetsklänning (till imorgon), handlotion, hårsnoddar och hårfärg. Richard hjälpte mig ikväll att färga utväxten :) Han såg även till att jag köpte rätt färg, mörkbrunt ;)

Nu slappar vi i soffan framför idol och sen blir det att gå och lägga oss tidigt. 5.30 ringer klockan imorgon!

Hatar mardrömmar

Drömde så läskigt i natt. Drömde att Richard dog och att det var mitt fel på något sätt. Det kändes så verkligt att jag vaknade och mådde dåligt. Somnade om sen och drömde att jag åt på McD haha Hemsk tanke ;) Kajsa var med också men helt plötsligt ville hon inte äta nåt. Lite surt sa hon "jag kanske inte tycker om att äta på McDonalds" :P

Har precis betalat räkningar och såg till min förfäran att det fortfarande dras pengar för mitt gymkort!! Trodde jag hade skrivit på för ett halvår och att det tog slut då men icke (bra koll man har). Ringde dit och fick boka in en tid för att gå dit och skriva på papper att jag säger upp medlemskapet, suck. Tacka vet jag Friskis&Svettis!

Sitter och väntar på Richard nu för vi ska som sagt ge oss ut på shoppingtur idag. Vägde mig förresten imorse, trots att jag bara sagt att jag ska göra det en gång i veckan men blev så nyfiken på om min nya kost gett resultat ;) -1,5 kilo på bara 4 dagar :D Antar att det går fortast i början och det är bra för då blir jag extra peppad! Min frukost idag bestod av havregrynsgröt med äppelmos och en kopp te :)

Shopping och fest ser jag fram emot

Imorgon är jag ledig och det känns så skönt då jag jobbar hela helgen sen med start 6.30 på lördag. Skulle dock haft delat pass då men Marina var så snäll och bytte med mig så att jag kan komma i tid till festen :) Börjar inte förrän 11.45 på söndag och det känns också bra att inte behöva gå upp så tidigt efter partykvällen.

Imorgon blir det shopping! Ska titta efter vinterskor och nåt fint att ha på mig på lördag :) Orkade inte det idag, endast present till Madde och dricka till lördag fixade vi.

Kvällens middag uppäten

Svårt att få maten att se god ut på bild men mycket gott var det :)

Kycklingfilé med quinoa, champinjoner,
bambuskott och creme fraiche (lätt)


Lönetorsdag

Alarmet ringde inte imorse! Nästan säker på det eftersom Richard inte hörde något heller, så inte jag som var trött och virrig :P Vaknade dock i ganska rimlig tid ändå, behövde bara stressa lite. Jobb 8.15-15 idag och sen ska jag möta upp Helén på stan. Det är födelsedagsfest hos Madde på lördag så vi ska på presentjakt. Underbart med lön idag :D

Har gått riktigt bra med dom nya matvanorna, bättre än jag trodde. Har verkligen hållt mig till att äta så som jag sagt att jag ska göra. På lördag är det fest som sagt och då kommer det inte gå att hålla sig till 1500 kcal (en flaska vin och vips har jag fått i mig hälften) men det är ok en dag i veckan tycker jag :) Får helt enkelt försöka hålla mig undan för mycket snacks under kvällen och bakismat på söndag.

Nu ska jag äta lunch!


Så här vill jag se ut igen

Vart tog den här kroppen vägen? haha Den växte visst.
Nåja, man är ju inte 22 längre (som på bilden) ;)
Konstigt att jag inte alls tyckte jag var smal då.
Vore ju en dröm att se ut så nu!


Snö

Jobb 6.30-15 idag. Var hemskt att "slitas" ur sängen imorse och ge sig ut i den hårda, kalla vinterkylan. Måste det blåsa så mycket!? Lite trött är jag också, sov cirka 4-5 timmar i natt. Var jobbigt att ligga vaken så länge i sängen innan jag somnade för jag hann bli hungrig :P Åt dock ingenting.

Det har ringt massor på morgonen, hoppas det lugnar ner sig lite nu.

Kvällens middag


Köttfärssås, (blandfärs, lök, krossade tomater med chilismak)
broccolo-mix och kryddor såklart :)




Snart dags för Desperate Housewives på tv!


Peppad

Igår började jag skriva matdagbok. Jag räknade också ut på ett ungeför hur många kalorier jag fått i mig och det var cirka 1500. Om man inte tränar gör man av med cirka 2000 kcal på en dag så om jag ligger minus 500 kcal på en dag, det vill säga får i mig 1500 kcal och gör av med 2000 så går jag ner 0,5 kilo i veckan :) Det känns ganska rimligt och lagom. Så här såg min matdagbok ut igår, dag 1:

Måndag den 22 november 2010

Frukost: Lingonbröd (två halvor) med smör och skinka, yoghurt med blåbär, en kopp te med mjölk
Mellanmål: -
Lunch: Tonfisksallad, vatten med citron
Mellanmål : Smoothie
Middag: Lax med wokgrönsaker och gräddfil, citronvatten
Kvällsmat: Apelsin, kopp te med mjölk och honung

Kcal: 1538

Och än så länge idag:

Tisdag den 23 november 2010

Frukost: Två halvor lingonbröd med smör, skinka och paprika, yoghurt med solrosfrön, te med mjölk och honung
Mellanmål: Ett kokt ägg, kaffe med mjölk

Till lunch blir det rester från igår; lax med wokgrönsaker.



 


Vuxenpoäng

Jag struntade i att beställa klänning från H&M:s kampanj idag. Märkte igår att jag behöver nya vinterskor då mina stövlar har gått sönder och läcker in så känns mer vettigt att lägga pengar på det än att köpa en klänning för 1500 kr som jag troligtvis inte kommer att använda alltför ofta :P Ett mycket vuxet beslut tycker jag.

Jobb 9-13 idag. Nu ska jag äta förmiddagens mellanmål, ett kokt ägg :)

Dagens andra lägenhet

Lägenheten var cool så har lite att fundera på :) Nackdelen är att den ligger på första våningen och i källaren (två våningar) så ingen balkong och insyn men många var det på visningen. Länk till den för er som inte kommer ihåg vilken det är, har ju skrivit om en del lägenheter nu. Dessutom blev jag ju så nyfiken på tvåan i närheten av Helén och den visas nästa tisdag.

Efter visningen gick jag och Christian och tog en fika på Waynes. En smoothie blev det för mig :) Har precis ätit middag nu och tänkte se finalen av Biggest loser Sverige. Inte följt ett enda avsnitt men roligast är ju att se hur mycket dom gått ner och förändrats :P Kanske blir jag ännu mer motiverad att äta bättre!

Måndag

Har kommit hem nu från lägenhetsvisning ett av två idag :) Var och kollade på en etta med Richard men den kändes väldigt liten och den var inte tillräckligt fräsch för att kompensera för storleken heller. Dock ett plus för ordentligt stort kök. Nästa visning är klockan 17 och då ska Christian följa med :)

Idag är också dagen då jag ska förändra mina matvanor :P Planera bättre, äta så regelbundet som det går, samt minska på kolhydrater och socker. Ska laga tonfisksallad till lunch nu och till middag blir det lax med wokgrönsaker.

Biokväll

Ikväll blir det bio! Jag ville se Saw 3D men den har visst slutat visas redan här i Norrköping. Istället blir det Cornelis 21.15 :)


Helgstädning

Vi har varit så duktiga ikväll! Städat hela lägenheten, tagit tag i berget av disk och en känsla av tillfredsställelse har i och med detta infunnit sig :) Ljusstakarna fick komma fram också, tyckte det var passande nu när vi gjort så fint här. En liten dusch på det här och sen ska vi laga middag.

En lugn kväll med andra ord. Vi var bjudna till en film/spelkväll men i samband med min förkylning har min mage krånglat, kanske en släng av magsjuka och jag känner mig inte helt bra på den fronten än. Dessutom har Richard haft lite ont i magen (vet inte om han fått samma som jag eller om det är nåt han ätit) idag och igår så vi bestämde oss för att stanna hemma.

Snart dags att julpynta

Gick ganska bra att jobba igår och det var helt klart uppiggande att träffa folk (läs Marina) :) Det blev en lugn kväll med Richard, tacos och idol! Vi somnade i natt nån gång och sov länge. Vi har dock hunnit med att shoppa idag :D Fick presentkort på Cervera när jag fyllde år som jag inte använt nåt av så köpte tre nya ljusstakar och en värmeljushållare :) Är inte jättemycket för att julpynta då jag anser att "less is more" men lite fint ljus piggar alltid upp.


Två sådana till dubbelfönstret
i vardagsrummet





Till sovrummet




Och till soffbordet


Tillbaka på jobbet

Såg till min stora förtjusning i förmiddags att det fanns ledigheter ute (12-21.30) så jag skickade in önskemål samt skrev ett litet snyftmeddelande om att jag var sjuk och gärna är ledig idag eller åtminstone får ett kortare pass. Och ett kortare pass fick jag, en halvtimme kortare haha Slutar 19.30 istället för 20 :P Nåja, rösten har hållt än så länge.

Fick nyheter när jag kom till jobbet också. Filmen vi spelade in för ett tag sen ska tydligen spelas in på nytt. Ljudet var inte så bra fick jag höra :P Nu har jag ju övat så kanske blir lättare den här gången ;) Så 8 dec är det dags igen.

Lägenhetsjakten fortsätter

Den här lägenheten vill jag verkligen ha! Nära Helén också, då blir hon nog glad? ;) Visning 30 november.

Inget nytt

Hemma både igår och idag då jag hostar och är hes. Men imorgon måste jag gå och jobba, antingen det eller skaffa läkarintyg. Med tanke på att jag är ledig tre dagar sen så ska jag kämpa mig till jobbet imorgon. Lyckligtvis har jag många fina runt omkring mig som bryr sig :) Malek ringde idag och undrade hur jag mådde och om han skulle komma förbi med hostmedicin. Det värmde! Missar teamkvällen på jobbet idag men det är sånt man får ta.

Man får mycket dötid när man går hemma så här så igår spanade jag in Lanvin ♥ H&M. Många jättefina klänningar där, lite dyrare då men funderar på om jag ska försöka få tag på en :)


Dessa två är mina favoriter tror jag
Den gula finns i svart också, gillar den gula
men en svart är nog mer användbar

1499:-


Det går åt fel håll

Så tråkigt att blogga (och för er att läsa) om min förkylning hela tiden men det är den som styr just nu. Har ju klarat mig med "bara" ont i halsen dom här dagarna men imorse vaknade jag med rinnande näsa och hosta också. Har i alla fall lyckats tvätta idag och Richard var så snäll och skulle gå och köpa glass och snus till mig men tyvärr gick det inte så bra. Han kom hem utan varor då Swedbank har problem, det gick inte att betala med kort och inte ta ut pengar samt att kön till Swedbankkontoret var väldigt lång (såklart). Så jag fick gå med honom och handla, har ju SEB. Men tanken var god ;) och det var nog bra för mig att få lite luft.

Lägenheten som det blir förhandsvisning på finns ute på hemnet nu men jag tyckte inte den var så fin och ganska högt utgångspris dessutom.

Segt

Börjar bli trött på att gå hemma osminkad och i myskläder hela dagarna men mår något bättre så ska nog kunna jobba på onsdag. Torsdag har vi dessutom lite "fest" efter jobbet med teamet och det vill man ju inte missa?

Har planerat in några fler visningar nu. Den här och den här har jag tänkt titta på. Den första är på våning 1 vilket är en liten nackdel men den är väldigt cool och annorlunda. Den andra är en 1:a men en stor etta och mycket fräsch :)

Söndag

Kände mig ju på bättringsvägen igår men imorse när jag vaknade hade jag jätteont i halsen igen. Jobbdag imorgon egentligen och ledig tisdag men kommer nog stanna hemma imorgon också så jag får två dagar till att vila på.


Men nog om det, jag har ju blivit utmanad av Kajsa att göra den här: :)


4 program jag ser:

  • Grey's Anatomy
  • Desperate Housewives
  • Gossip Girl
  • Idol

4 saker jag har gjort idag:

  • Pratat i telefon med pappa, farmor, Christian, Johan och Helén
  • Varit på ICA
  • Sovit middag
  • Pussat på Richard

4 saker jag längtar efter:

  • Jul
  • Fest 27:e november och 4:e december
  • Henry
  • Fet bonus i jan-feb ;)

4 saker på önskelistan

  • Slippa jobba i jul och fira den med familjen
  • Att jag får jobbet jag sökt
  • Köpa lägenhet
  • Hitta motivation till att äta nyttigt och träna


Jag utmanar vem som helst :)


Pappornas dag OCH min farmors

Grattis till pappa på fars dag och till farmor på födelsedagen :)





Och såklart till bror som firar sin första fars dag idag


Det går åt rätt håll

Verkar ha hjälpt att vila och sova bort förkylningen för idag mår jag bättre :) Vill bli frisk nu för jag och Richard har bestämt att vi ska spela badminton och/eller squash snart! Han är just nu och handlar lite mat; jag blev sugen på rostbiff och potatissallad :)

Jag fortsätter att ta det lugnt helt enkelt så att jag kan jobba på måndag.

Här kan jag bo

Kolla in denna! :D

Fick sms idag om att 2,5:an som mäklaren pratade om ska säljas. Förhandsvisning på torsdag 17-17:30. Tyvärr jobbar jag då men kanske blir fler visningar. Den kommer ut på hemnet i början av nästa vecka så ska se först om den verkar vara något att ha.


Sjukling

Är hemma idag och kurerar min hals. Sitter i soffan med täcke och te och tittar på tv :) Sa att jag troligtvis skulle stanna hemma hela helgen. Richard har precis gått, han skulle in till Linköping och plugga idag.

Halsont

Vaknade idag med mycket ont i halsen och det värker fortfarande. Vet inte om jag klarar jobba imorgon om det fortsätter, är ju helt beroende av min röst på jobbet. Får se hur det känns imorgon bitti helt enkelt.

Var och åt lunch med Helga idag, kinamat. Följde med henne upp på jobbet sen och vi kollade hur många som sökt tjänsten som jag vill ha ;) 44 stycken än så länge och idag är sista ansökningsdagen. Hoppas att det bara är jag som är tillräckligt kvalificerad haha Kan bli tufft det där.


En kopp te med honung blir det nu


Snälla kunder

"Jääävlar vad söt hon var" Man blir så glad av att höra sånt från kunderna :) Jobbade 17-21.30 idag och imorgon är jag ledig för att sen börja runt 6-7 på morgonen fre-sön. Imorgon blir det lunch med Helga och lite grejande här hemma.

Nu ska jag se på Bönderna och sen Grey's som jag missade ikväll!

45 minuter kvar

Richard följde mig till jobbet ikväll och nu är han hemma och väntar på mig :) Blir mysigt att krypa ner tillsammans under det varma täcket sen och sova. Lugnt på jobbet men en del som behöver nummer till bilbärgning, av förklarliga skäl. Ser inte fram emot att promenera hem i det ruggiga vädret sen, uuuhhh.

mms från Richard

"Titta så fint jag parkerade bilen :P"


Tisdag

Jag gjorde som Carro igår, tog fram duntäcket och det behövdes :) Mysigt och varmt! Idag ska jag träffa "Anna" och sen jobbar jag världens knasigaste tid, 22.45-02.45. Förhoppningsvis hinner jag träffa Richard innan :)

Horoskop: Fiskarna
Tisdagen börjar illa men kvällen blir mysig, trots att du är ganska irriterad på någon du har nära dig.


Vet inte hur mysig kvällen på jobbet kommer att bli men att jag är irriterad på någon nära stämmer for sure.  


Juste!
Fick en sån här av min Kajsa i lördags
Märke: Principessa :D



Jag hann

Grattis morfar på födelsedagen


Jobbdag 1 av 6

En ganska tuff vecka väntar, bara ledig på torsdag. Imorgon och onsdag är det iofs korta kvällspass som tur är. Men än så länge är det bara måndag och jag ska jobba 14.45-23.15 idag. Jag har sovit 13 timmar inatt och solen skiner så borde kunna bli en bra dag :)

En härlig kväll med härliga vänner

Jag, Richard, Kajsa och Kalle åt en laxrätt till middag




Fixade för party







Helén dök upp också




Jag berättar något mycket intressant som vanligt




Sötnosarna




Partytjejer




Tre stycken redo för Harrys
och en som var lite sjuk och stannade kvar hemma




Massa dans...






...en och annan drink




och lite löööööv





Lägg märke till min krigsskada långt ner på armen! 
Orsakad av Helén på dansgolvet ;)




Alltid roligt att ha sin bästa vän på besök


Snart kommer dom hit ♥


Budgivning

Följde budgivningen på lägenheten nu på förmiddagen men priset gick ganska snabbt upp och förbi vad jag har möjlighet att lägga men vad spännande det var att få sms efter sms med senaste buden :D Mäklaren ringde sen och frågade dels om jag fortfarande var intresserad men också för att berätta att en lägenhet i samma område och förening kanske skulle säljas snart och om jag var intresserad av en "vip-visning" i så fall :) Det var en 2,5:a och det skulle bli en ganska snabb affär i så fall. Jag sa att jag gärna kommer och kollar om det blir aktuellt.

Jobb 13.30-22 idag och sen är det helg :D

En räddare i nöden

Jag har haft sån ångest över en sak. Råkade för några veckor sen ta ett pass av en kollega som hade problem med att jobba kväll just då pga att han har tre barn och en fru som också jobbar kväll då. Jag kollade på mitt schema för den här veckan och tänkte att det är ju ganska tomt (bara jobb mån och fre) så varför inte, jag kan ställa upp! Så bytet går igenom och sen slår det mig att jag tagit på mig jobb samma dag som Kajsa och Kalle kommer på besök, det vill säga nu på lördag!!! Vågade inte säga nåt till Kajsa utan hoppades på det bästa. Passet var dessutom 17.30-00, mitt i partyt ;) Jag skickade ett massmail till kollegorna på jobbet, jag frågade folk, försökte förhandla med dom som har hand om bemanningen men inget napp. Idag gick jag igenom alla dom som är lediga på lördag samt har samma "skills" (118, text och sms) som jag och skickade till var och en. Det såg mörkt ut länge MEN så får jag svar från Martin "Taget, gå in och bekräfta bara. :)" Martin Härn är min hjälte!!


Förlåt och välkomna :)


God natt och tack för idag


Dags att männen tar över detta idiotiska påfund?

Gillar inte PMS. Humöret åker berg- och dalbana och efter att ha varit glad och uppåt känner jag mig helt plötsligt (nu) deppigast i hela världen och ser bara problem. Jag drar på deppmusik och sjunker in i mina tankar.


Började dock skratta lite nu
 när jag såg denna. Så träffande :D


Visningen

Precis hemkommen från lägenhetsvisningen. Richard följde med också. Den var verkligen superfin! Ännu finare än på bilderna till och med :) Balkongen ligger mot en trafikerad väg och badrummet var ganska litet, men det är det de enda nackdelarna jag kan komma på och det kan jag leva det :) Underbart nyrenoverat kök, stort, ljust vardagsrum och den ligger på våning 3 av 4. Området såg mysigt ut också tycker jag. Tog bara fem minuter att gå hemifrån mig, så fem minuter längre bort från stan, vilket inte gör ett dugg.

Väntar nu med spänning

Nu har jag skickat in ansökan för tjänsten som jag verkligen, verkligen vill ha! Håll gärna tummarna ;) Jag och Richard sov länge idag så dagen har knappt börjat för mig. En dusch, handla och sen städa står som sagt på schemat. Ganska passande väder för det också, grått och trist novemberväder helt enkelt.

1 november

Jobb till 22 ikväll och sen väntar semester tisdag, onsdag och torsdag :D Imorgon blir det major städning och så ska jag söka ett perfekt jobb! Samma jobb (minus informationsdelen) som jag hade på socialkontorets ledning och service men detta är på arbetsmarknadskontorets ledning och service, dock i samma hus. 

The Social Network var bra! Blir nog bio igen snart, måste ju se Saw 3D :)

RSS 2.0