Vampyr, pirat, slaktare, punkare, cheerleader, hippie, katt och Homer

Förfestgänget






Cheerleading moves?







Flummig hippie och tuff punkare




















Vad gör man inte för
att leva sig in i rollen?






















Fler som ville vara med i vårt coola gäng ;)



Tack för en trevlig kväll!


Dagen efter

En riktigt rolig kväll blev det igår med underbara människor :) Först förfest hos Richards kompis Krille. Det var jag, Richard, Helén, John och Krille då. Sedan mötte vi Frippe, Erik och Sofia på Trappan och dansade like crazy :D Och vi tog massor av bilder så räkna med ett inlägg fullproppat med härliga (?) bilder sen!

Ikväll ska jag till Linköping och gå på bio (kl 19) med Johan. Vi ska se The Social Network.

Amerikansk högtid

Lugnt och skönt på jobbet idag. Slutar 17.30 och då ska jag hem och bli hippie :) Lite osäker på kvällens planer, jag hänger bara på! Det snackades om nån förfest före en förfest före utgång :P Troligtvis går jag direkt på förfest nr 2. Eller vad vet jag, Richard får ha koll helt enkelt :)

Lång shoppingtur

Dagen började inte så bra, jag försov mig nämligen. Kl. 8 skulle jag och "Anna" ses utan för hm, 8.18 vaknar jag och inser att jag försovit mig. Som tur var blev hon också lite sen så jag klädde på mig i turbofart och så begav vi oss. Runt 8.30 kom vi dit och stannade ända till 10 :) Det bjöds på goda mackor och te/kaffe. Shopping blev det såklart också. Jag hittade en stickad tröja, en lång stickad väst, en leopardkofta, strumpbyxor och flätat band att ha i håret imorgon samt ett par glasögon 70's style, utan styrka :)

Efter vår shopping var det dags för mer shopping med Christian. Dock fikade vi alla tre innan (man blev inte så mätt på den lilla macka vi fick på hm ;)). Christian köpte skor, jacka, halsduk och parfym. Jag köpte också en ny parfym (min gamla är slut). Det var 20% på alla parfymer på Kicks idag lyckligtvis. Blev SJP NYC (Sarah Jessica Parker) för mig och den luktar gudomligt! "Anna" åkte hem sen och jag och Christian hängde en stund till. Kul att träffa honom då vi inte umgåtts på länge :) Innan det var dags att gå hem gick jag en sväng på bolaget också.

Ikväll blir det fredagsmys med Richard. Jag jobbar imorgon så spar festandet till imorgon efter jobbet.


Riktigt nöjd med detta köp


Kanske något för mig

Funderar på att gå på visningen av denna lägenhet nästa vecka :)


Lunch

Blev rester över från Spicy Hot igår så det har jag nu ätit till lunch :) Jag och Helén hade en riktig myskväll med hämtmat (som sagt), Bonde söker fru och Grey's Anatomy på tv och några glas rödvin. En liten titt i hennes garederob blev det också i jakt på utklädnad till på lördag :) Själv ska jag vara hippie, slipper köpa massa grejer och kan fortfarande vara snygg trots utklädd ;) Jag ska ha en blommig skjorta, brun väst som jag lånade av Helén, utsvängda jeans eller kort kjol, stövlar, plattat hår, band runt huvudet och stora solbrillor :D

Börja gå på visningar

Fick samtal från min kontakt på banken idag och hon har efter samtal med min chef godkänt bolånelöfte :) Dock måste jag ha 15% att lägga in själv men nu vet jag i alla fall att jag har möjlighet att låna om rätt lägenhet dyker upp!

Ikväll ska jag till Helén. Vi ska äta thaimat och ha myskväll :) Imorgon 8.30 är det dags för jobb igen.



Ingen party-Helen ikväll men på lördag ryktas det om
Halloweenspektakel lite här och var i stada?


Frukostshopping

"På morgonen fredagen den 29 oktober har H&M Club frukostshopping i 2 städer; Sundsvall och Norrköping. Under morgonen får du 20% rabatt på hela sortimentet och vi bjuder på frukost" H&M på Drottninggatan i Norrköping kl. 07.30-09.30.

Trevligt att jag råkar ha ledigt då :D Man får dessutom ta med en vän så jag tänkte på Helén men hon jobbar då typiskt nog. Istället tar jag med "Anna", vi hade ändå planer på att ses på fredag :) Kan ju vara en kul grej! Bara hoppas att vi får plats, man skulle anmäla sig.

En gnutta surrealism


Morgonstund har guld i mund?

Idag var det dags för tidig morgon igen. 6:45 började jag och jag var väl nästan i tid ;) Somnade alldeles för sent igår, som vanligt när jag helt plötsligt ska vända på dygnet.  Mörkt och kallt ute när jag gick till jobbet. Jobbar till 14.30 och då väntar en lugn eftermiddag och kväll. En powernap blir det med all säkerhet när jag kommer hem.

Kvällens middag

I fredags fick vi en så god laxgryta hos mamma och pappa. Jag bad om receptet och lagade den till middag ikväll. Det står att den ska serveras med rotfrukter i ugn, vilket mamma och pappa gjorde, men jag körde på kokt potatis idag :)

Börjar veckan med läkarbesök

Har varit på vårdcentralen idag. Fick nämligen rivsår på magen av Polarn (hon låg i mitt knä, blev rädd för något, hoppade till och klorna åkte ut) för två veckor sen som inte läkt ordentligt. Det har blivit djupa sår med var och rött runt om. Läkaren konstaterade att jag fått en infektion där så jag fick ta stelkrampsspruta i skinkan :P Och så fick jag recept på antibiotika som jag ska ta i tio dagar. Ska även tvätta rent med alsolsprit (Aj!!).

Efter läkarbesöket blev det lite klädshopping ;) Handlade även mat och gick till apoteket. Om drygt en timme är det dags att tvätta. Lyckades visst fylla min lediga dag!


Min lilla bakteriehärd ♥


Min familj ♥

Äntligen hemma efter en försenad bussresa som orsakades av en olycka i Stockholm. Provade Bus4you för första gången och det var annat än Swebus det; sköna säten, stor plats och tillgång till kaffe :)

Helgen har varit toppen! Middag och mys med mamma och pappa när vi kom fram i fredags, besök av Isabell, Andreas och Henry igår och idag dök lilleror upp också och han hade med sig Fridas (Tobbes flickvän) lilla chihauhau, Gordon, som jag faktiskt inte träffat förut :D Tobbe skjutsade oss dessutom in till centralen i eftermiddags.

Bästa föräldrarna




Sötaste lilla pojken










Chill i soffan framför Juno :)




Posing






Tobbe och 2 kilo minihund





Lite extra ledighet

Skulle som sagt slutat 18 idag men det kom ut ledigheter så klockan 15 får jag gå hem :D Fick även ledigt på måndag. Det behövdes extra personal vecka 44 och vecka 45 så jag fick en extra dag vecka 45 och därmed ledig måndag. Kan vara skönt efter en reshelg.

Trevlig helg

Auf wiedersehen

Nu har jag fixat allt inför resan imorgon tror jag. Jag jobbar 10-18 och så tar vi X2000 direkt när jag slutat. Jag har lämnat nyckel till kattvakten (Helén), packat och diskat. Nu väntar jag på mat, Richard ska komma hit och slänga ihop nåt. Jag önskade tonfisksallad igen så tror det blir det ;)

Gillar läget

Jaha, den där färgen hjälpte ju knappast. Fortfarande svart med några fler bruna slingor bara haha Jag får helt enkelt vara svarthårig ett tag (förlåt farmor!) och hoppas att det inte är fullt så mörkt efter ett antal tvättar. Blir väl grått istället :P

Helgen närmar sig och då blir det Åkersberga med Richard!


Så kan det gå!



Där sprack det

Fick dåliga nyheter av Helga idag. Min gamla tjänst som jag hoppats på ska tillsättas internt! Tydligen någon omplacering av en anställd. Jag får helt enkelt ta till plan B i jakten på nytt jobb. Fast eh..jag har ingen plan B. Det kryllar inte direkt av passande jobb att söka. Är mycket glad att jag har ett jobb överhuvudtagen men vill vidare ju.

Tack Malin

"Vad fin du är i håret" sa Malin när jag kom till jobbet idag :D Då blev jag glad. Dock gick jag till Hårvårdsbaren innan jobbet och bad om råd. Köpte ny färg som förhoppningsvis ska ta bort det svarta då det inte riktigt känns som jag ;) Guldblond och mörk guldblond blev det, det är jag säker på den här gången för hon plockade färgerna åt mig och jag har dubbelkollat :P Så när jag slutar ikväll, 20:45, så ska jag direkt hem och (förhoppningsvis) ställa allt till rätta haha


Grattis till Henry som blir 3 månader idag :)
Längtar till på lördag då jag får pussa på honom


Ingen katastrof åtminstone

Svart med lite bruna skiftningar som synes :P
Funkar väl även om inte tanken var att det skulle
bli så mörkt.



Men shit

Mer förvirrad människan än jag får man leta efter! Stod i affären och skulle köpa hårfäg, först tänkte jag bara färga utväxten men så tänkte jag vad fan, jag kör hela. Känns fräschare :) Tog en mellanbrun och en mörkbrun (trodde jag) och blandade. Efter jag satt i färgen ser jag att jag tagit mörkbrunt och svart!!! Tyckte väl att den såg mörk ut. Så nu sitter jag här med färgen och tänker att jag kanske borde tvätta ur den lite tidigare än angivet, hjälper det tro?

Lunch till frukost

I natt somnade jag vid 4 efter att ha spelat Harpan (haha) om och om igen och sedan fastnat framför en b-film på tv :P Så en kvart innan jag skulle gå och möta Helga för lunch idag var det mer än dags att kliva ur sängen. Vi hade det så trevligt och massor att prata om som vanligt. Bland annat Annas vikariat som snart kommer ut på annons. Jag bara måste få det känner jag!

Resten av dagen blir lugn, ska bara greja lite här hemma och sen träffa Richard ikväll.


Stulen bild från fb
på Helga och hennes man
(som för övrigt är en gammal Eniro-anställd)



En grå måndag

Fjärde och sista jobbkvällen i rad nu och imorgon är jag äntligen ledig :D Då har jag lunch med Helga inplanerat.

Igår när jag slutade mötte Richard mig. Han hade varit och handlat och fixade tonfisksallad som vi åt med vitlöksbröd till :) Mycket gott och gulligt av honom.

Har rast nu och ska ta mig en kopp kaffe, behövs idag känner jag!

Mattips för den late (eller den med brist på rutiner = jag)

Mätt nu efter en riktigt god färdigrätt från Gooh som jag köpte på vägen till jobbet. Kycklinglår med Mozzarella, basilika och dinkelris bestod måltiden av. De kostar lite mer än andra färdigrätter men de känns mycket fräschare och nyttigare :) Mycket mat var det också! Såg inte riktigt lika delikat ut som på bilden nedan men nästan ;)


Sista jobbkvällen för den här helgen

Somnade vid 3 i natt och sov länge idag med. Snart dags att bege sig till jobbet igen och jobba till 23. Har varit en ganska lugn helg på jobbet, trots fredag -och lördagkväll.

Tog ett tag innan jag kunde komma till skott med att blogga :)


Har hela dagen trott att det är söndag

Igår kväll/natt när jag slutade jobbet mötte Richard upp mig. Vi gick hem till mig och drack te och åt mackor och  sen somnade vi i stort sett på en gång, trötta!

Och lääänge sov vi idag. När jag vaknade tittade jag på klockan och såg att den var 12.30!! Timmarna rullade på fort och 16.15 var det dags för mig att vara på jobbet. Klockan tolv slutar jag i natt och då blir det McD för mig har jag bestämt. Längtar haha

Och så bjuder jag på ett grattis till IFK Norrköping som åter tagit sig upp i Allsvenskan :)

Ligger en vecka före i tankarna

Längtar till nästa helg då det bär av till Stockholm
och denna lilla sötnos ♥


Inget fredagsmys här inte

Idag har jag grejat här hemma. Har städat i garderoben, bytt sängkläder, diskat och precis varit en sväng och handlat på Ica. Dom håller på att göra om i affären, ser ut att bli fräscht och bra :)

Jobb 16.30-01 idag så ska äta lite innan det är dags att bege sig.

Trevlig helg på er!

Sorgligt

Richard berättade ikväll att hans katt Lilo blivit överkörd och inte klarat sig. Det gör ont i mitt hjärta för jag vet precis hur han känner sig och hur ledsen man blir när de små djuren går bort. Man fäster sig så vid dom och dom blir ens bästa vänner!

Det var en bra och trevlig kväll hos Helén, minus dom dåliga nyheterna. Nu är det dags för sängen.

Vacker höstdag

Igår blev det som sagt myskväll hemma hos Richard. Vi såg på Bonde söker fru, Grey's Anatomy (stackars Richard ;)) och en knäpp film. Under kvällen lyckades lillkatten Lilo dra hem en fågel och två möss som hon stolt ville visa upp! Jag kände lättnad över att mina katter är inne ;)

Jag är precis hemkommen från lunch med "Anna". Thaimat blev det idag och om ett par timmar ska jag hem till Helén och umgås :)


Jag fick sällskap en bit på vägen hem idag från Richard.
Både av honom och Smulan :)


Onsdag

Nu har min mobil kommit :D Den är så snygg och ball! Måste ju tyvärr ladda den lite innan jag kan börja leka med den men har kollat igenom den lite grann.

Är ledig idag och har spenderat dagen med Richard. Snart ska vi bege oss hem till honom och laga lite middag. Vi kan ju inte vara här heeeela tiden :) Blir skönt med en promenad också.

Fyra timmar kvar

Var dags för ny design på bloggen tyckte jag. Framför allt nöjd med den giiiiigantiska bilden på mig själv :P Jobbar till 22 ikväll, mycket mer än så har jag inte att skriva. Vardagen rullar på men jag har åtminstone någon att dela den med :)

Och just det, grattis till Jing som fyller 22 år idag!

Vecka 41

Skulle jobbat 7-11 idag, riktigt skönt pass! Men det kom ut ledigheter så fick sluta 10 redan till och med :) Blev självklart en liten powernap på eftermiddagen ;) Men det gör inget, jobbar kväll imorgon så behöver inte somna tidigt ikväll.

Är ledig onsdag och torsdag den här veckan, ska försöka få till en träff med "Anna" då och även lunch med Helga :) Tvätta och städa är sånt som borde göras också. Städa i garderoben är det nog dags för, noll ordning där.

Hon är så grym


Söndag i ett nötskal

Det slutade med utgång igår till slut :) Först en trevlig förfest men över 10 personer i en etta men det funkade bra. Blev dans på Trappan till klockan 2 och sen somnade jag och Richard på en gång när vi kom hem :) Hela söndagen har spenderats i soffan förutom en liten promenad till affären.

Beslutsångest

Vet inte alls vad jag vill hitta på ikväll. Först tänkte jag att jag skulle förbi Helen och Carolin för myskväll, sen kände jag att jag kanske bara skulle stanna hemma själv och se nån film eller så. Richard ska ut ikväll och satt och ringde runt till lite folk och planerade kvällen här förut och då blev jag sugen på att hänga på där :) Förfesten är i samma hus som jag bor, några trappor upp bara och sen blir det utgång. Men jag kan helt enkelt inte bestämma mig för vad jag vill göra eller vad jag är på för humör :P Planen nu är att ta en dusch, fixa mig lite och sen bestämma mig.

Snopet

När vi kom till bion igår visade det sig att filmen var inställd. Bussen med filmen hade krockat på vägen, skum grej :P Så vi såg Wall Street istället, kändes tråkigt att bara vända och gå hem igen. Den var i och för sig bra :)


Ny mobil

Den här beställde jag idag på tele2.se :D


Finally

Nu har jag tagit helg!
Var förbi bolaget på vägen hem och köpte rödvin till myskvällen:)


Men innan dess ska jag göra som Henry :
D


Snart ledig helg

Gick upp ännu tidigare idag, 05.15 (började 6). Kolsvart ute men inget regn idag åtminstone. Ska jobba till 13.45, sen blir det nog hem och powernapa lite ;) Ikväll ska jag och R äta tacos och sen gå på bio och se Buried.

Trevlig helg och grattis till lilla Moa som fyller 1 år idag :)

Kvällens middag


Regn

Mörkt och regnigt när jag gick till jobbet imorse vid 6. Mycket lockande var det att ligga kvar i sängen under det varma täcket . Låg kvar en stund innan jag skulle upp och då låg Polarn och sov på min mage, myyyys :) Slutar 15 idag och då ska jag förbi hyresbostäder och hämta elektronisk bricka till tvättstugan, äntligen ska vi få sådant system!

Gillar lediga dagar

Igår efter jobbet mötte Richard upp mig, vi gick hem till mig en snabbis och jag gav katterna mat. Sedan begav vi oss och handlade och så vidare hem till honom (och hans tre katter). Mitt första besök där :) Tar cirka 20 minuter att gå dit från mig. Medan Richard lagade mat slumrade jag till en stund haha Han är riktigt duktig på att laga mat! Lite efterrätt blev det också och sen såg vi säsongspremiären av Desperate housewives. Efter det blev det skräckfilm på begäran av mig :P The human centipede, helt sjuk film men jag gillar lite udda så hehe Filmen Special hann vi med också innan vi blev dödströtta. En film jag verkligen rekommenderar.

Idag har vi slöat hela dagen och om en timme ska jag bege mig till Helen.

Tv-kväll

Började jobba klockan 8 imorse så nu har halva dagen gått och det är dags för lunch. Igår kom Richard till mig, vi slöade i soffan hela kvällen och såg på Top model, I Anneli och Lite sällskap :P (middag hann vi med också). Tackar Kajsa för att hon tipsade om I Anneli, bästa jag sett på länge haha så kul, pinsamt och helt knäppt :D

Nu vill min mage ha mat!


Surprise

Jag fick ledigt så vid 12 straskade jag hemåt :D Hade turen att få tvättid också, ett halvt pass åtminstone och så har jag städat hela lägenheten. Så nu är det rent här, allt är diskat och alla kläder är rena. Dessutom är jag mätt i magen :) Alltid härligt med oväntad ledighet. Nu sitter jag och slappar framför Beverly Hills. Senare blir det troligtvis myskväll med Richard.

Måndag då

Oj vad segt att ta sig upp imorse. Började inte supertidigt (9.15) men jobbade kväll igår så hade svårt att somna tidigt. Ligger ute ledigheter från 11.45 idag så jag hoppas hoppas :D Annars slutar jag 18.

Sitter här med en kopp kaffe och en kanelbulle som det bjuds på idag på Kanelbullens dag, inte alls dumt :)

Fler bilder

Madde var duktig och tog bilder även i fredags :)

Helen och Frippe




C+R :)




En sexy lady och en singstar





Vi igen





Söta Madde fick också vara med oss på ett hörn :P




Me like :)


För en vecka sedan





Frippe the ladies man :P

 


Glatt lag som vann spelet Alias




Vem är snyggingen till vänster måntro? ;)
Richard!


"Är du beredd?" "Det är jag"

Det var en mycket trevlig kväll igår. Vi var sex stycken hemma hos Madde som spelade spel och hade roligt. Vi spelade bland annat ett spel inspirerat av Parlamentet. Man skulle svara på färdiga frågor utan att säga "ja", "nej", tveka eller upprepa sig, svårt :D Vid tolv gick jag och Richard hem till mig (med ett stopp på McD innan) och Helen och Frippe drog vidare till Highlander. Madde och Erik stannade kvar hos Madde men Madde hade tydligen mött upp Frippe på Harrys sen, festprissarna!

Det var förståndigt av mig att gå hem tidigt ;) För idag har jag jobbat, först 9.30-13.30 och är nu mitt uppe i 17.30-21.30 passet. Mellan jobbpassen åt jag lunch med "Anna" och så var vi hemma hos mig en stund.

Madde skickade bilder till mig idag från festen förra lördagen (bättre sent än aldrig) så dom kommer upp senare ikväll. Varit lite tomt på bilder här på sistone.



Friday I'm in love

Vem vann en middag för två på Pappa Grappa? Det gjorde jag :D Mycket trevligt.

Om några timmar är det dags att bege sig till Madde. Verkar som vi blir några stycken; Jag, Madde, Helen, Richard, Erik, Frippe och ytterligare några till.  Dags att fixa till sig lite med andra ord och kanske öppna en cider :)


RSS 2.0