Valborg

Igår blev det en lugn kväll här hemma med Almir och idag har vi varit en sväng på stan. Ikväll ska jag och Helén på fest hos Hanna och Marina, vilket ska bli kul :)


Ny som jag ska ha på mig ikväll :)


Härlig kväll

Ikväll var tanken att Helén skulle komma hem till mig på middag men när jag kom från jobbet till Norrköping och solen sken och folk satt på uteserveringar kändes det lockande att äta ute istället :) Så vi gick till Trägårn och åt mat och drack ett glas vin! Helén gick sen vidare till Trappan och jag begav mig hemåt.


 


Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen

Njuter av tillvaron för tillfället! Jag är kär, vädret är härligt och jag trivs bra på jobbet :) Almir var här igår kväll och vi tittade fascinerat på Planet Earth, helt fantastisk serie!

Ikväll ska vi vara hos Almir så ska snart bege mig dit.


När jag kom hem i söndags fick jag solbrillor av Almir :D
Och kan ni tänka er att dom är från MONKI?
Fullträff



Update

Har varit med Almir sen jag kom hem igår. Han hämtade mig vid tåget och så var vi hos hans kusin en stund och efter det tog vi en kvällspromenad hem till mig. Idag åt vi frukost på världens bar och sen gick vi hem till Almirs mamma och satt ute på altanen. Lite fika och middag blev det också.

Innan jag åkte hem igår hann jag träffa Andreas, Isabell och Henry :) Mamma hade bakat en jättegod påsktårta, så vi fikade och umgicks.

Några bilder lyckades jag ta under påsken också :)


Lite påskmat åt vi innan vi åt grillat

 

 


Självklart är de flesta bilderna på Henry ♥♥♥

 

 


haha

 

 

Jag har haft en mycket härlig påsk!


Påskafton

Sitter med färg i håret nu som snart ska tvättas ur :) Utväxten började bli lång men jag tog och färgade hela håret den här gången, i en lite ljusare brun färg, jag hoppas det blir bra!

Har varit på stan idag och invigt H&M i Åkersberga centrum :D Köpte en kavaj, en skjorta, en väska, solbrillor och så hårfärgen. Kul att det har kommit så många affärer dit nu. Tobbe dök upp här precis och vi ska snart äta lite påskmat och sen grilla!

Påsk i Åkersberga

Tog bussen till Stockholm idag och sov halva resan. Blev hämtad i Danderyd som vanligt av mamma och pappa. Innan vi åkte hemåt åkte vi förbi mitt gamla gymnasium, eller platsen där det låg. De har nämligen rivit skolan nu! Och så en liten sväng förbi vårt gamla hus :) Sightseeing i Åkersberga med andra ord. Hemma blev det fika ute i trädgården, underbart väder, man kunde sitta ute i t-shirt! Senare en god middag och chill framför tv. Endast jag, mamma och pappa här nu men imorgon kommer Tobbe och på söndag får jag träffa Andreas, Isabell och Henry också :)

Hade en så mysig kväll igår! Jag och Almir var som sagt ute och åt. Jag åt anka och drack rödvin och han åt kalv och drack öl. Jag bjöd på hela kalaset och kände mig så vuxen när jag betalade notan haha Vi blev sen hämtade av en kompis till Almir och åkte till hans kusin där också en av Almirs bröder var och en till kusin. Grabbarna spelade poker och jag satt bredvid och försökte lära mig :) "that's baby how you do it" skrek Almir när han kammade hem potten :P Tror jag förde tur med mig ;)



Hemma och vilar upp mig ;) (arkivbild)


Onsdag

Duschat, ätit, diskat, fixat matlåda och snart tvättat klart har jag gjort denna kväll. Ska bli skönt att sjunka ner i soffan med en kopp te snart och se Grey's Anatomy. Imorgon slutar jag som sagt klockan 16, då blir det lite shopping :D Fick en bonuscheck på 500 kr från H&M igår och så kommer ju lönen. Sen har jag bokat bord på Pappa Grappa idag, så där blir det middag med Almir imorgon kl 20 :)

Ätit ute

Stannade kvar i Linköping efter jobbet och gick ut och åt med Johan :) Efter maten lyxade vi med en glass i solen också. Mycket trevligt! Hann med sista bussen hem 18:55 så jag slapp ta tåget.

Är trött nu då sömnen stördes lite i natt. Till att börja med somnade vi ganska sent och sen vaknade vi med ett ryck 3:30 av ett jäkla liv utanför. Nån alkoholist som levde rövare och fick besök av några poliser. Trots att jag var trött imorse så var det ändå en härlig morgon. Medan jag gjorde mig i ordning gick Almir upp och fixade frukost åt mig, fast han är ledig och inte behövde gå upp :) Så omtänksamt!

Snart dags för Desperate Housewives på tv och sen blir det sängen. Imorgon och på torsdag får jag åka bil med snälla Linda till jobbet :D

Skön vecka

Livet känns rätt bra just nu med sol och värme och kortvecka på det :) Hade hoppats att det var halvdag på torsdag också men sluta 16 istället för 17 är ju alltid nåt. På torsdag kväll tänker jag bjuda ut Almir på romantisk middag ;) Sen blir det Åkersberga fredag-söndag.

Gjorde kycklingsallad till middag som jag nyss har ätit och ska strax hoppa in i duschen för att sen bege mig till Almir och tillbringa kvällen och natten där :) Är lite smått avundsjuk på honom som tack vare att han är lärare har påsklov den här veckan!

Dags att leta fram solbrillorna?


Walking on sunshine

Var och käkade lunch med en kompis på Texas Longhorn idag, jag åt en Chicken Fajita Salad som var mycket god. Efter det tog vi en promenad i solskenet :) Underbart!

Händelserikt dygn

Viktigaste och största nyheten är att jag idag satt på samma pizzeria som Big Brother-Nicky haha Tur att jag inte sa "hej" då jag först inte kunde koppla vem det var utan trodde det var någon jag kände.

Var och åt pizza där med "Anna", eller hon åt och jag gjorde henne sällskap. Efter bestämde vi oss för att gå på bio och se No strings attached, en mysig, romantisk, förutsägbar amerikansk film helt i min smak ;) Kom precis hem.

Igår fick jag nog av att vara sjuk så Helén kom hit och tog ett glas vin med mig och sen gick vi till Highlander, en pub där Stoffe brukar spela och även gjorde igår. Efter ett tag fick vi sällskap av Almir och hans kusin :) Vi satt och pratade där en stund och sen begav vi oss hem till Helén. Och idag fick jag äran att träffa Almirs mamma :P Vi satt ute alla tre och drack kaffe på altanen i det underbara vädret. Precis när jag skulle gå och möta "Anna" för att äta pizza hade Almirs mamma lagat mat och sa att vi skulle äta och jag kände inte riktigt att jag kunde tacka nej. Hon frågade nämligen inte om jag VILLE ha mat utan hos sa "nej gå inte, vi SKA äta nu" haha Sen fick jag hjälpa till i köket och duka och lägga upp mat ;) Fick sms från Almir nyss "min mamma tycker att du är fin och smart" Tur att jag gjorde ett bra intryck då! :D

Resten av kvällen blir lugn!

 

Your boy Nicky Stockhoooolm haha



Bored

Idag mår jag mycket bättre :) Ingen feber och känner mig inte sådär sjuk och eländig, bara lite hosta kvar. Däremot är jag så uttråkad! Det är inte alls kul att vara hemma och inte göra nånting, inte träffa folk.

Ond cirkel

Vågar knappt skriva att jag är sjuk igen för jag känner mig så värdelös :( Haft lite ont i halsen den här veckan, lite ont i öronen och småhostat men i natt bröt det ut med feberfrossa och hostande. Vet att flera i utbildningsgruppen har varit sjuka i omgångar och det blir väl så när man hamnar på en ny, stor arbetsplats men känns ändå jobbigt psykiskt. Hoppas verkligen det vänder nu när våren kommer för nu har jag varit sjuk för flera år framåt tycker jag. Så jobbigt att det sätter sig på halsen också när det inte går att jobba utan rösten.

Ska hålla tyst nu hela dagen och vila halsen så om ni vill nåt så får det bli skriftligen :P




haha

Minns ni filmen jag var med i på gamla jobbet? Nu är den klar och jag har fått länken :D Tyvärr får jag inte lägga ut filmen här men ni som besöker mig kan få se eller så kan jag länka i mail, msn eller på fb-chatten ;) Om någon är intresserad. Kan ju tillägga att kameran inte lägger på 5 kilo, snarare 10!!! Och några extra hakor.

Mer än halva jobbveckan avklarad

Hade bokat tid hos frisören ikväll för att göra ljusa slingor men avbokade den då jag inte känner för slingor just nu, tror jag. Lite förvirrad över vad jag vill göra med hårfärgen kanske.

Idag hade jag många krångliga ärenden på jobbet, inte bara för mig utan det var många udda saker folk hade frågor om och behövde hjälp med. Hjärnan gick på högvarv! Blir nog tidigt i säng ikväll. Skulle helst vilja gå och lägga mig redan nu :P Igår kväll var Almir här. Han gick igenom dagens lektioner (han är lärare för årskurs 4) och jag slappade framför tvn :) Men han joinade mig när han var klar.

Nu blir det middag framför reprisen av Big Brother.

Vår

Vad varmt och härligt det är ute :) Allt känns lite lättare när solen skiner och det börjar bli vår! Även om det kanske inte var superlätt att ta sig upp imorse ;) Men har haft en bra dag på jobbet med mjukstart i form av veckomöte på morgonen. Jag fick skriva protokoll! Det går verkligen framåt på jobbet och det känns skönt att jag behöver mindre och mindre hjälp av kollegorna :) Även om dom är supersnälla allihop och ställer upp när det behövs!

Söndag

Söndagssysslorna (tvättat, diskat och förberett för morgondagen) är gjorda och snart är även söndagens obligatoriska Big Brother Live slut :)

Träffade "Anna" idag, vi köpte med mat hem och tittade på tv på eftermiddagen. Helgen har gått lika fort som alltid men snart är det fredag igen ;)


Partey

Oj, vad roligt det var igår :) Blev dock inte så mycket "grillfest" då vi grillade några korvar, spelade lite kubb och sen spenderade större delen av festen inne, då det fort blev kallt. Men det var en riktigt rolig fest med mycket folk :) Framåt tolvtiden fick jag skjuts av Therese till Hugos där jag mötte upp Almir, hans bror och deras kompisar :) En mycket lyckad kväll var det!

Jag tog inga bilder själv men som tur är gjorde andra det ;)

 

 

 

 



Solig lördag med många planer

Så himla härligt att sova ut och vakna upp till strålande sol :) Verkar dock ha fått in rutiner för jag vaknade till vid 6.20. Gissa om det var skönt att veta att jag inte behövde gå upp då ;)

Ikväll är det grillfest hos Christian som gäller :D Hoppas att vädret håller i sig och att det inte blåser för mycket. Ska gå en sväng på stan om en stund och se om jag hittar nåt nytt att ha på mig till kvällen ;) Inte orkat shoppa på ett tag! Efter jobbet på kvällarna vill jag bara hem så fort som möjligt.

Jag med kvällens fina värd :)


Trevlig helg


Redan torsdag

Veckorna bara rinner iväg och snart är det helg igen! Var trevligt hos Helén igår. Jag fick god mat, ett glas vin och efterrätt :D Det var välbehövligt, hade en jobbig dag på jobbet igår. Fick nämligen en jättearg kund som skrek och skrek och skrek då hon på grund av banksekretessen inte kunde få den hjälp hon behövde. Även om jag höll mig lugn och skötte det bra så tar sånt energi ifrån en.

Idag har däremot varit en bättre dag :) Den började med veckomöte och frukost. Jag och Daniel fick order av dom andra att vi skulle fixa frukost då vi är nya i teamet :P En tjej som fyllde år idag köpte bröd och pålägg, Daniel gjorde sin supergoda cheesecake och eftersom jag var upptagen hela kvällen igår så kom jag undan lätt och behövde bara köpa juice ;)

Var grymt sugen på korv med bröd idag haha Inte ätit det på evigheter så det fick det bli till middag :)

Onsdagen

Imorgon efter jobbet ska jag klippa mig :)


Ska även äta middag och se Grey's hos denna madame




Mobillös i över två dygn

Oj vad mätt jag är efter kvällens middag. Gjorde egna köttbullar och eget mos :) Till det hade jag gräddsås, den gjorde jag dock inte själv men det var lika gott för det!

Fick skjuts hem från jobbet idag. Vi är en hel del från Norrköping på jobbet och en tjej tog bilen till jobbet imorse så jag och en annan tjej fick åka med henne hem :)

Mötte sen Marina på Eniro för att få min gamla telefon men hon hade glömt den (då hon började jobbet tidigare och fick rusa) så ska få den ikväll när hon slutar. Klandrar henne verkligen inte då jag själv är minst sagt glömsk :P På lunchen idag gick jag till Telia och Teknikmagasinet för att be dom titta på telefonen, om dom kunde se något uppenbart fel. Det kunde de tyvärr inte så jag får se till att lämna in den på mobilakuten här i Norrköping, då det är tele2:s serviceverkstad. Köpte nämligen mobilen på deras (tele2 alltså) hemsida och inte i någon butik. Problemet är att mobilakuten stänger 18 på kvällarna, och jag är i Norrköping strax efter 18 på kvällarna, så har bara haft lite mailkontakt med dom än så länge. Dock erbjöd sig Helén precis att lämna in den åt mig :) Känns onödigt att behöva skicka in den då de håller till på samma gata som jag bor på.

Och helgen gick lika snabbt som alltid

Var trött imorse och sov på bussen in till jobbet. Men det var en bra dag, alla kollegor är så snälla och trevliga och hjälper till! Verkar vara ett bra team jag har hamnat i. Jag och Daniel från utbildningen gick och åt lunch tillsammans på Charken, köttfärslimpa och potatismos :)

Har fortfarande ingen fungerande mobil. Marina har lånat en av mina gamla så ska få den av henne imorgon. Då kan jag ta tag i att få min andra reparerad.

2 april

I väntan på barnfamiljerna :)
Pappa, mormor, morfar och Tobbe

 

 

 

Kusinbarn Katja, 1,5 år :)

 

Mamma med födelsedagsbarnet

 

Mammorna med sina sötnosar :)

 

Me and my bro

 

Älskade

 


Henry med sin gammelmormor :)

 

Henry sträckte sig efter vinet hela tiden men han
fick nöja sig med vatten

 

Fina mormor och morfar

 

Moster höll tal och Katja myste med sin farfar

 

Pappi


Tack till alla för en supertrevlig kväll!

 

 



Mormor 80 år

Eftersom min coola mormor läser min blogg har jag inte kunnat skriva att jag åkte upp till Stockholm igår för att fira hennes 80-årsdag, då det var en överraskning :) Mamma och pappa hade bokat hotellrum på Clarion på Ringvägen till mig, Tobbe och sig själva. Skönt att slippa ta sig ut till Åkersberga innan och efter festligheterna. Innan middagen tog vi fyra en drink på Scandic Malmen. Middag hölls i ett hyrt festrum på Van Der Nootska Palatset. Festdeltagarna var: Jag, Tobbe, mamma, pappa, mormor, morfar, Andreas, Isabell och Henry, kusin med sambo och dotter samt moster och hennes man. Vi åt en jättegod trerätters och mormor fick en iphone i present, vilket hon önskat sig :) Efter middagen begav sig barnfamiljerna hemåt medan vi andra gick till Rival och umgicks en stund till.

Imorse var det dags för hotellfrukost :D mmm så gott. Andreas, Isabell och Henry tog sig in till stan och åt frukost med oss dom också. 12.20 idag gick mitt tåg hem till Norrköping. Bilder från kvällen kommer alldeles strax :)

För övrigt så har min mobil lagt av idag så ni vet! Den dog på vägen hem på grund av batteriet och nu går den inte att ladda eller starta. Tänkte om batteriet tagit slut helt men jag har ju bara haft den i ett halvår cirka.

Dags att stå på egna ben

Tre veckors utbildning är nu avklarad :D Eftermiddagen ägnades åt utvärdering, massa fika och så blev vi utplacerade i teamen. Vi blev uppdelade två och två från utbildningsgruppen i varje team och jag hamnade med Daniel, en jättetrevlig kille som snart ska bli pappa till en liten tjej. På måndag ska vi sitta med teamet och därmed köra igång på allvar :)

Nu blir det middag och ett glas vin, sen kommer Almir hit och möter upp mig och vi ska gå och ta en öl :)

Köpte förresten en retro-väckarklocka idag efter jobbet då alarmet på min mobil återigen svek mig och inte ringde. Ett mycket dåligt aprilskämt tycker jag :P

RSS 2.0