Gott slut på det gamla året

Kvällen ska firas med Almirs familj hemma hos hans kusin och vi blir väl cirka tio stycken. Jag har köpt några falskor skumpa som ligger på kylning hemma hos Almir och så tänkte jag baka en cheesecake och ta med :)

Önskar er en trevlig kväll och ett gott nytt 2012!



Veckans surprise

När jag kom till Almir igår hade han rakat av allt hår! Världens skägg men inget hår på huvudet :) Visste inget så blev lite chockad men han passade bra i det.

Det börjar närma sig nytt jobb nu. Bara fyra arbetsdagar kvar på banken. Onsdag är sista dagen då vi är lediga torsdag-fredag och sen på måndag 9 januari börjar jag på Försäkringskassan. Jag frågade mina favvis team mates på jobbet, Oscar och Johan, om jag inte kunde få ta med mig dom till mitt nya jobb :D Dom är så sköna och livar upp mina dagar när vi sitter och driver och skojar :) Lite sorgligt kommer det allt bli. Måste baka nåt och ta med sista dagen också :P Men vad?

Förutom jobb har jag hunnit med lite shopping den här veckan :) En kappa, två linnen, tights, en stickad kofta, en randig cardigan och en blus. Kappan, koftan och blusen var på rea!

Transperent blus för halva priset (200 kr) på Monki



Kappa från hm i (fusk) mocka - halva priset (300 kr)


Julen 2011

Hade inte varit fel att vara ledig några dagar till men har haft en så mysig jul hemma hos familjen så jag är nöjd ändå :) Roligt att Almir var med och jag är så stolt över att ha en så underbar och omtänksam familj som alltid är så välkomnande. Jag och Almir var och tog en fika med Sefaat också igår :D Inte träffat henne på nästan ett år då hon bor i London sen i mars.

Fick många bra klappar på julafton :) En ny kamera (liten, röd, Canon) av mamma och pappa och en klocka av Almir. Fick också handdukar, presentkort på H&M, pengar, bok etc Tack! Men roligast var nog att se Henry öppna sitt berg av julklappar :D Lillplutten.

Så glad för min nya kamera :)

 

Mycket skratt

 

Henry fick badbyxor av Almir
då lilla familjen åker till Kap Verde i januari


Och en morgonrock av gammelmormor och morfar

 

En bok också av ovanstående och tröjan av faster ;)

 

Och lego av faster

 

Mys med farbror och brandbil i nya one-piecen

 

Henry hade nog nöjt sig med att få leka med julklappspappret ;)

 

Mamma och Almir ♥

 

Det där har blivit pappas plats på julafton :)

 

Nöjda och trötta :)


God fortsättning önskar vi!

 

...Och tack till mamma och pappa för en härlig julhelg ♥



God jul


Julstress

Var så nöjd i söndags när jag hade alla julklappar klara (trodde jag) så i tisdags ringer dom från en internetbutik och säger att en av de saker jag beställt, den julklapp jag var mest nöjd med såklart, var helt slut i lager :( Så när jag slutade jobbet kl 19 ikväll stannade jag kvar i Linköping för klappjakt. Fick tänka om lite men lyckades fixa den sista till slut :)

Imorgon jobbar jag till 17 så på kvällen åker jag och Almir till Åkersberga för att fira jul :D Längtar!

And the winner is...

Hela december har vi haft en typ av adventskalender på jobbet. Varje morgon har det mailats ut en fråga och inom varje team har man sedan fått svara på frågan på en lapp och lagt i en skål som det sen har dragits en vinnare ur varje dag :) Har den första man drar svarat fel så fortsätter man dragningen till någon har svarat rätt. Vinnaren får sen välja en julklapp och idag var det minsann jag som vann :D


Min vinst - 10 små chokladtomtar :)


Fjärde advent

Innan fredag hade jag inte en enda julklapp klar och nu är jag klar med alla :D Lite shopping på nätet har det blivit och lite IRL-shopping ;) Var på stan med Helén idag och Almir kom och tog en fika med oss också. Var tvungen att bli klar med allt idag då jag jobbar till 19 nästa vecka. Tvungen att tvätta nu i veckan också och insåg att det hinner jag ju inte nån kväll då sista tiden är 17.30-21. Ska därför upp och tvätta klockan 7 imorgon bitti, mindre kul när jag skulle kunna sova till 9 nästan annars :P

Igår blev det julbak tillsammans med Helén och Carolin :) Dök upp lite senare än jag tänkt men hann vara med och göra en del godsaker ändå ;) Och ikväll ska jag göra köttbullar som ska med till Åkersberga.

 



Julrusch?

Idag har det ringt på utav bara helsike :P Vet inte vad folk har för sig! Helt slut nu och så glad över att det är helg. Somnade sent igår då jag hade Christian på besök till typ tolv. Vi köpte hem mat och godis och tittade på två filmer. Det var så trevligt och verkligen på tiden att vi sågs :)

Har längtat hem till sängen hela dagen så blir en liten lur nu ;)

Say cheeese

Vilken skön blivande chef jag verkar ha :) Fick mail häromdagen om att jag behöver maila en bild på mig själv till ett speciellt id-kort jag ska ha för att logga in i systemen på nya jobbet. Jag mailade tillbaka och frågade om det skulle vara en vanlig bild rakt framifrån (inga partybilder med ett glas vin i handen med andra ord ;)) Då svarar hon " Rakt framifrån, modell körkort. Ta ett med digital kamera o skicka in så behöver det inte vara märkvärdigt. men du får leva med kortet LÄNGE så se till att inte skela eller ha en bad hair day :o)"


Hoppas på att denna duger :)


Bloggtorka

Veckorna rullar på och snart är det redan jul! Inte en enda julklapp är klar :P Tur att jag aldrig stressar upp mig över saker och ting, det löser sig ju alltid till slut ändå. De flesta julklapparna är färdiga i huvudet iaf :)

Har inget nytt att skriva egentligen, kände mig mest tvingad att uppdatera lite ;) Ska laga middag nu!

Tack banken

Oj, vilken trevlig julfest jag var på igår :D Tog tyvärr inga bilder, jag vet, har varit dåligt med bilder i bloggen på sistone. Men ibland vill man bara ha kul och inte tänka på att allt måste dokumenteras :P

Jag åkte in till Linköping vid 15 igår och var hemma hos Sandra innan tillsammans med Petra. Vi drack lite vin och fixade oss tillsammans. Klockan 18 skulle alla träffas uppe på jobbet där det väntade skumpa och musik :) Vart vi skulle sen var hemligt men vi gick en bra bit runt i stan för att sen gå tillbaka mot jobbet igen till restaurang Storan där dom hade hyrt en våning. Där bjöds det på glögg innan julbordet, inget jättebra julbord tycker jag men stämningen var på topp och det var det viktigaste :) Alla skulle ha med sig en julklapp också för runt 50 kronor och efter julklappsutdelningen drog Dj:n och dansandet igång. Kommer inte ihåg sist jag dansade så mycket, var skitkul! :) Klockan halv ett tog jag och en kollega tåget hem till Norrköping. Almir hämtade mig vid station och vi åkte hem till honom och sov.

Vi sov länge idag men har iaf hunnit med att övningsköra en sväng :)


När den här låten spelades körde vår grekiske chef en one-man show ;)

Trevlig spontanfika

Av en slump mötte jag Jenny och Mirela när jag gick av bussen från jobbet så gick och tog en fika med dom :) Åkte med dom hem sen till Kasumovic family och stannade där i några timmar. Fick skjuts hem nyss av Jenny och här väntade ett brev från mitt nya jobb med anställningsbevis och information :) Kommer sakna mina fina kollegor när jag slutar på banken men hoppas och tror att det nya jobbet och dess arbetsuppgifter kommer att vara mer utvecklande för mig. Förhoppningsvis jobbar det trevliga människor där också. Fast mina fördomar säger mig att det bara är sura tanter som jobbar på FK ;) Hoppas på att bli motbevisad.

"ta dig i häcken din jävla idiot"

Trevligt att starta veckan med en kund som är sur för att man följer banksekretessen. Dock kunde jag inte annat än att skratta åt det efteråt då han uttryckte sig så larvigt :P

Inga direkta planer för veckan förutom på lördag då det är julfest med jobbet :) Ikväll ska jag lägga mig tidigt, är trött idag då jag somnade ganska sent igår.

Full rulle

Så skönt att komma hem till min egen lägenhet, sätta mig i soffan, tända andra adventsljuset och njuta av tystnaden :) Har knappt varit hemma på hela helgen. Helgen startade i fredags med after work; middag och bowling med teamet. Det var mycket trevligt och bowling är ju så kul! Hade inte bowlat på jättelänge men det är något man borde göra oftare tycker jag :) Jag och Marie (som jag var på Norrlandsfest hos) gjorde sällskap hem till Norrköping sen.

Almirs kusin från Tyskland är på besök så grabbarna var ute i fredags. Dock kom Almir och sov hos mig sen. Efter lite frukost på lördagen åkte vi hem till honom, träffade Mirela som också är och hälsar på. Jag och Mirela tog en sväng på stan på eftermiddagen och sen var det middag hemma hos Almirs kusiner. Det var jag, Almir, Mirela, deras mamma, lillebror Medin, de två kusinerna som bor här, och kusinen från Tyskland. Killarna skulle spela poker sen och göra sig redo för ytterligare en utekväll och vi andra åkte hem till Almirs mamma och hade myskväll med film och godis. Jag sov över där sen också.

Idag var det middag igen med allihop men hemma hos Almirs mamma. Det städades, lagades mat och bakades och Jenny kom förbi sen också efter jobbet. Det sägs ju att när man blir tillsammans med en person så får man hans familj på köpet och det gäller i allra högsta grad när det är en icke-svensk familj ;) Som tur är är dom jättegulliga och trevliga allihopa. Jag har väl vant mig nu men i början kändes det ovant då svenska familjer inte riktigt umgås så på samma sätt.

RSS 2.0