Snabba puckar

Hemma nu efter att ha varit på intervju nummer två i Linköping. Varit lite osäker till om jag ska tacka ja till jobbet om jag blir erbjuden det men fick ett mycket bra intryck när jag var där idag. Får svar redan imorgon! Måste prata med min chef imorgon bitti och höra om jag överhuvudtaget har möjlighet att tacka ja då det startar redan 14 mars, om två veckor med andra ord.

Kompensation för senaste tidens brist på bilder

Hett!








Christian går loss på dom tre aporna




Och spelar vackert på sin tuffa keyboard





Ligger och dricker vin i soffan





En öl gick ner också




Söta Elin och jag







Ljuras next Top Model




Skål och tack för en trevlig kväll,
underbara vänner ♥


Lyckad kväll

3,5 timmar sömn blev det i natt. Men det får det vara värt då jag hade en mycket trevlig kväll med Elin och Christian :) Jag var hos Christian redan vid 17 och vi drack vin, beställde mat, lyssnade på musik och spelade kort. Vid 21 dök Elin upp och vid 24 gick vi alla tre till Svea. Tyvärr gick inte bandet (Class of Kill'em high) på förrän vid halv två (var nåt annat band som spelade innan) så jag lyssnade på två låtar och gick sen hem. Såg dom ju i somras när lillebror var på besök :)

Köpte frukost på donken imorse, inte dumt :)


Fler bilder kommer upp ikväll :)


Helgjobb

Vad det ringer idag! Sov för guds skull, människor :P Jobb 9-15:45 idag och sen ska jag som sagt till Christian.

Fick samtal igår från han jag var på intervju hos och jag har gått vidare i rekryteringen så på måndag kl 13 ska jag träffa en på banken :)

Måste också berätta om ett irriterande samtal. Har jag nämnt att jag ständigt undrar vad det är för fel på folk? :P Det undrar jag fortfarande. Ringde till en kille åt en textkund och efter jag förklarat att jag skulle förmedla ett samtal från en döv så sa han "jag sover" klick. Jag vidarebefordrar detta till kunden som skriver att jag ska ringa igen och att det gäller en annons om en iphone som han eller hon vill köpa. Jag ringer upp och går rakt på sak, personen säger då "om personen är döv vad ska han med en iphone till?" Ehh smsa? surfa? Är väl perfekt om man är döv att kunna smsa istället. Då säger personen att han inte vill sälja telefonen längre och lägger på. Härligt samhälle vi lever i haha

Inte haft några bilder här i bloggen på ett tag och blir tyvärr inga i detta inlägg heller :P

Lite roligt måste man få ha fast man jobbar

Hann med en snabbfika med Christian innan jobbet :) Det passade bra för jag var hungrig efter Linköpingsäventyret! Imorgon ska jag och Elin på jobbet hem till Christian och dricka lite vin för att sen bege oss till Svea där en kollega spelar. Börjar tyvärr jobba 6:45 på söndag så får väl försöka ta det lite lugnt ;) Tror inte jag ska köra en favorit i repris som Christian svalmade om, det vill säga gå direkt från partajandet till jobbet som jag gjorde i somras :P Kommer ihåg att min hjärna kändes helt död då och allt gick i slowmotion, både fingrar och tankar.


Puss på er

Tack alla söta som önskade lycka till och höll tummarna :) Intervjun gick bra tycker jag. Var på Academic Work då det är de som har hand om rekryteringen. Om jag skulle få jobbet sen så anställs jag dock av banken. Han som intervjuade mig skulle höra av sig nästa vecka eller kanske idag till och med då banken ville träffa några redan på måndag. Nu ska jag bara fundera över om jag vill ha tjänsten om den erbjuds :P Ser både fördelar och nackdelar.

Trött är jag nu. Somnade någon gång efter 1 och gick upp vid 6. Jobbar 12:30-19:30, lär nog däcka rätt tidigt ikväll.

Det började som ett ointressant inlägg

Skönt med sovmorgon idag :) Jobbar 15:45-22:45. Hoppas på en lugn kväll.

Mitt i bloggandet fick jag nu samtal om en anställningsintervju!! Kundtjänst på en bank i Linköping (fast jobb, heltid, kontorstider). Klockan 8:00 ska jag vara där imorgon. De beräknar anställa i mitten av mars så de ville intervjua så fort som möjligt. Sökte tjänsten idag liksom haha

Herregud.

Dags att köpa en hederlig gammal väckarklocka

Jag blir galen på alarmet på min mobil, förstår inte vad den håller på med! Alarmet ringde 6:30 och jag snoozade, sen vaknar jag en kvart innan jag ska börja jobba av att Christian (♥) ringer. Han hade messat mig och jag hade inte svarat och han visste att jag började 8 så han ringde. Tur att han känner mig så väl :D När jag tittar på mobilen sen så har jag inte stängt av alarmet så vet inte vad som är knas.

För övrigt har det varit en dag fylld av komplimanger :) Hade en kund på bokningen som tyckte att jag var "så himla duktig och proffsig" och hade "sån härlig röst". Han hade flera företag och sa att jag skule höra av mig om jag ville ha jobb :P Christian sa imorse "vad snygg du är idag" och Malin tyckte min jeansskjorta var så fin!  Dessutom skiner solen så trots panikstarten imorse så måste jag säga att det är en bra dag :)

Nybadad

Har precis njutit av ett härligt bad :) Skrubbat, tvättat, smort in och hela köret! Håret tvättade jag dock igår så det fick sitta i en fin knut på huvudet. Alldeles snart börjar Big Brother som jag såklart ska se. Efter det ska jag gå och lägga mig i nytvättade lakan :) Börjar jobba 8 imorgon.



La naturel :)
Nybadad och osminkad





Hörs om en vecka :P

Jobb från 9 idag till 15:45, dag 1 av 6 jobbdagar i rad! Jobbar dag imorgon också, sen är det kväll, kväll och så dag, dag. Längtar till nästa vecka då jag har semester från fredag till onsdag och ska åka till Åkersberga :D

Lycka

Fick reda på idag att vi på jobbet får årsbonusen som det har pratats om :D Bokslutet är nu klart och X antal kronor per arbetad timme under året kommer att betalas ut, troligvis i mars. Enligt mina uträkningar kommer det ge mig nästan 10 000 kronor :D


Nörd

Tycker det är jättekul att Big Brother har börjat igen :P Jag har följt alla de tidigare säsongerna så kommer nog sitta klistrad så mycket som möjligt ;) 





Inte helt fel sätt att börja söndagen

Precis efter att jag vaknat idag ringde Christian, som hade jobbat, och undrade om jag ville äta frukost på stan :) Jag sa ja och han kom hit. Medan jag gjorde mig i ordning fick jag lyssna till hans gitarrspelande och ljuva stämma!

Det blev frukost på Espresso House och sen mötte jag upp "Anna". Hon var hungrig så följde med till Waynes och gjorde henne sällskap när hon åt. Efter det hyrde vi film Varning för vild djur, en film jag aldrig skulle se frivilligt och inte gillade speciellt mycket ;) Men hon ville se den så då fick hon det.

Kvällen ska ägnas till att tvätta!

Min lördagkväll

Då var jag på jobbet igen då. Dock jobbar jag "bara" till 00:30 i natt. Sen är det ledigt imorgon och måndag :D Innan helvetesveckan drar igång, med jobb 6 dagar i rad. 

Föregående natt var relativt lugn, hoppas på detsamma ikväll. Det är ju trots allt helg före lön!

Posten

En check från hm på 100 kronor dök upp idag så jag har varit på shoppingtur :)


Gillar korta t-shirtar, snyggt med långt linne under
och tights eller till kjol med hög midja :)






Och så blev det en heat-protect
till när jag plattar håret


Natt hos oss

Jag ser på Jag är nyfiken - gul och Lilli leker akrobat :D





Kvällssällskap

Fick sällskap av Sofia ikväll, var mycket trevligt! Och äntligen fick jag mitt vin ;) Sofia hade med sig en klösmöbel  till mina katter, då hon har köpt en värstingmöbel till sina. Mina har inte haft någon på några år så den var uppskattad :)

Ska vara vaken länge i natt i förberedelse för nattjobb imorgon så blir väl att glo på tv några timmar till :P Har nog inga problem att vara vaken då jag sov middag i tre timmar (!) förut.



En sådan modell fick katterna och
dom bet, klöste och klättrade upp i toppen direkt :D


Red red wine

Jobbar 7:30-14:15 idag och ikväll blir det troligtvis vinkväll med Sofia och förhoppningsvis Helén. Lite rödvin blir det nog för mig oavsett om någon dyker upp :P Filmen jag tittade på igår utspelade sig i Italien och dom drack rödvin hela tiden och jag blev så sugen :D Jobbar natt (20:15-02:45) imorgon så behöver inte gå upp tidigt.

Christian

Har haft en mycket bra ledig dag med min fina vän Christian :) Vi åt lunch, gick på stan och pratade om allt möjligt. Nu ska jag se på tjejfilm och äta glass!

Guldklimp

Denna bild dök upp på Facebook och jag fick en
otrolig längtan efter sötaste lilla pojken i hela världen ♥


Planerar resa till Åkersberga i början av mars


Ute på äventyr

Tog bussen åt fel håll när jag skulle till sjukhuset :P Kände på mig att det var fel så frågade chauffören. "Du gör som gamlingarna" sa han haha Fick gå av och hoppa på bussen åt rätt håll ;) Efter att jag betalat i receptionen var jag cirka 10 minuter sen men min läkare var också sen som tur var. Fick reda på att trots att jag äter järntabletter har lågt järnvärde så jag ska ta blodprov om några veckor igen och om det fortfarande är lågt ska jag få en injektion. Förklarar varför jag sover så mycket.

Nu ska jag äta en andra frukost och sen bege mig till jobbet.

Off she went

Var mysigt att umgås med Helén innan hon skulle iväg på fika och bio-dejt :) Vi åt macka och drack te samt diskuterade outfit. Hon såg mer än redo ut för sin dejt sen :D


Före och efter ;)


Ledig alla ♥ dag

Näsan rinner och halsen värker men lyckades gå iväg och ta blodprov på förmiddagen. Den här gången möttes jag av en trevlig kvinna :D Hon lovade också att min läkare skulle hinna få provsvaren till imorgon. Bytte dessutom jobbpass med Hanna, hon behövde sluta tidigare så jag behöver inte gå ifrån jobbet för att gå till läkaren. Så läkartid imorgon kl 11 och sen börjar jag jobba 13:30.

I eftermiddag ska jag till Helén och hjälpa henne bli fin inför sin dejt ;) (var ingen hemlighet va, Helén? haha)

Önskar alla lyckliga par en mysig alla ♥ dag, och er övriga också såklart :D

25-årsfest

Oj, så kul jag hade igår :) Blev kanske lite mycket dricka men mår helt ok idag ändå. Mycket folk var det! Både arbetskamrater och andra vänner till Elias. Emil på jobbet hade lånat ut sin fina lägenhet till ändamålet. Endast 10 minuter från där jag bor :D Vid tolv kom jag hem, vilket var ganska lagom. Vet inte om några gick ut sen.

Var inte jätteduktig på att fota men några bilder blev det :)


Innan jag begav mig för att möta Marina och Hanna :)





Hanna och Marina (haha)






Lisa, Dani och någon sover (ber?)
och folk som spelar ölspelet




Stilig Martin





Söta Marina och en Nathalie.
Vi fann varandra då vi båda snusar haha






Sam och Marina kollar vem som är fullast :P




Outfit

Sitter här mätt efter god middag och njuter av nystädad lägenhet :D Ska väl börja fixa mig lite snart och hälla upp ett glas vin. Provade kläder förut och har bestämt vad det blir :)

Då jag fortfarande inte har nån helkroppsspegel hemma så kommer några olika bilder och ni får helt enkelt föreställa er helheten ;)



Nytt linne. Funderar på att behålla flätan också till kvällen






Closeup





Och leggings i fejkskinn till :)


What to wear?

Lite förkyld med ont i halsen men solen skiner och ikväll vankas fest så jag ska inte klaga! Ska till festen med Marina och Hanna vid 20 :) Frågan är vad jag ska ha på mig och om jag ska låta mitt hår vara platt eller tvätta det och köra curly. Lockigt är mer praktiskt om det skulle börja regna eller snöa :P

Ska alldeles strax bege mig ut i solen och gå en sväng på stan.



Skål på tvären :D




TGIF

Idag har det ringt i ett sen jag kom till jobbet 7:45. Beror med största sannolikhet på snö"ovädret" runt om i landet. Ligger ute övertid till 15:30 som jag ansökt om. Ska egentligen sluta 14:45 men får se om jag får lite extra.

Kvällen blir lugn då jag är trött efter arbetsveckan. Ska bli skönt med ledig helg och sovmorgon :) Imorgon är det dock 25-årsfest som gäller. Elias på jobbet har fyllt år.

Nu dök det däremot upp beviljad ledighet som jag sökt, ledig måndag :D







 


Saker ska bara fungera

Ska inte ens gå in på hur irriterande det är med massa snö, däremot ska jag klaga över att inte får ordentlig information. Jag dök upp på vårdcentralen för att ta prover och möts av en surkärring till provtagare (sjuksköterska, biomedicinsk analytiker?). För det första, hur svårt ska det vara att vara trevlig? För det andra så fick jag inte ta några blodprover då hon enligt information i systemet sa att jag ska ta proverna före klockan 11 på förmiddagen och att jag inte ska ta någon järntablett samma dag. Läkartiden är på tisdag så jag frågade om jag hinner ta proverna måndagmorgon och det skulle nog gå bra, börjar nämligen lite senare då. Och så får det bli.

Litar inte riktigt på mig själv men var ganska säker på att någon sådan information inte fanns med i min kallelse. Vilket det inte gjorde heller, står inget om någon speciell tid på dygnet som proverna ska tas och inte heller att jag ska undvika någon medicin den dagen.

SKÄRPNING ;)

Klantigt

Försov mig imorse. Skulle börja klockan 7 och 7:45 vaknar jag av att min teamchef ringer, pinsamt!! Dock var hon snäll och gullig vilket underlättade mycket :) Var på jobbet 8:15 och min teamchef la in från klockan 8:30 på schemat så jag hann andas lite innan ;) Och äta min macka. Har inget minne av att klockan ringde och alarmet var inte avstängt såg jag så misstänker att det inte ringt men helt säker är jag inte.

Efter jobbet ska jag gå och ta blodprov inför läkarbesök nästa vecka, den årliga kollen av min mage. Och ikväll ska jag äta middag hos Helén och barnen.

I didn't mean to hurt you

Idag fick jag sluta tidigare :D 12:15 istället för 14:45, jätteskönt!

Tror dom flesta fått med sig nu att det är slut mellan mig och Richard. Går inte in på några detaljer här men vill säga att han är en fantastisk och underbar kille som jag hoppas inte försvinner helt ur mitt liv.

Xoxo

Har precis sett dom tre senaste avsnitten av Gossip Girl och ska strax lägga mig i sängen och läsa innan sovdags. Börjar 7:45 imorgon, tidiga mornar hela den här veckan.


Ska bara lyssna på denna låt några gånger först ;)


Måndag

Trots att jag hade ont i magen igår kväll och somnade sent i natt så är det en underbar morgon :D Solen skiner och jag har ätit en färsk fralla och druckit en kopp te precis. Var på kontaktpersonsuppföljningsmöte (dagens längsta ord?) med "Anna" 8.30. Det gick snabbt och smidigt då vi båda är nöjda med varandra :) Börjar inte jobba förrän 13:15 så på vägen hem gick jag förbi ICA och sitter nu och njuter av förmiddagen.

Show me how you burlesque

Underbar film! Härlig musik, snygga, sexiga människor och kärlek såklart :D I like!

 


Helgen räddad

Det blev en bra helg trots allt :) Hade mycket trevligt igår med Helén och Jessica! Först melodifestivalen, massa skvaller och tårta hemma hos Helén. Efter det begav vi oss till Hugos och dansade!

Ikväll ska jag på bio med "Anna" och se Burlesque :)



Helen iklädd sin födelsedagspresent från mig
Inte hatten alltså haha




En glad Milla som fått tårta :D


Dagens födelsedagsbarn

Grattis!
Ikväll ska du firas :)


Ibland blir det inte som man tänkt sig

De flesta har väl fått med nu att vi inte kom iväg till Berlin på grund av att vi missade flyget. Surt men vad kan man göra? John och Bea hämtade upp oss med bilen men så hade dom glömt något så vi fick åka förbi dom innan vi åkte mot flygplatsen. På boardigpassen som John och Bea skrivit ut till alla fick vi se att det stod att gaten stängde klockan 6. Klockan 6 stod vi i kön och tänkte att det var lugnt men när vi gick fram och frågade så fick vi inte gå ombord.

Vi kollade upp alternativ, till exempel sas från Arlanda men det skulle kosta närmare 1500 kr per person och nästa avgång från Skavsta är imorgon bitti. Så vi fick åka hem igen med svansen mellan benen :P Jag och Richard gick och la oss när vi kom hem och när vi vaknade köpte vi pizza och såg på film istället :) En liten tröst iaf.


Blev alltså inget turistande den här gången


Berlin nästa

6.30 går visst flyget imorgon bitti så det blir att gå upp mitt i natten. Sen flyger vi hem 8.35 på söndag. Efter jobbet, 16:45, ska jag möta upp Sofia som är snäll och tar hand om mina små bebisar i helgen :) (Polarn har inte diarré längre men däremot Lillan, måste vara nån form av magsjuka eftersom det har smittat) Ska lämna nyckel till henne. Efter det ska jag hem och försöka packa lätt, då vi endast tar med oss handbagage.

I Berlin ska vi som sagt bo hos en kompis till Bea (åker med John och Bea som är kompisar till Richard) och imorgon kväll ryktas det om att vi ska gå på Salsaklubb ;) Jag kanske smiter i väg till nån pub i stället och dricker öl i tysk anda? haha Då vi är framme redan strax över 8 på morgonen räknar jag med att det blir sightseeing imorgon, hoppas på soligt väder också!

Hörs igen på söndag! Grattis på födelsedagen i förskott, Helén :)

Sunny day

Idag känner jag mig full av energi :D Kanske beror det på det underbara vädret, strålande sol och inte alls speciellt kallt. Sov ganska länge också då jag började sent idag ;)

Fick precis reda på att han som gjorde filmen med oss på jobbet tidigare (vet ännu ej när den kommer ut) vill låna mig om 45 minuter. Han ska tydligen spela in samtal med mig enligt vårt nya kundkoncept. Slipper dock vara med på film denna gång, endast min ljuva stämma som hörs :P


Uppdatering: Gick bra att spela in samtal. Vi spelade in fejksamtal som ska användas i utbildningssyfte :)

Skoj mitt i veckan

Har haft en mycket trevlig eftermiddag/kväll med mina härliga arbetskamrater i teamet :) Jobbade som vanligt 10-14 och efter det (14-17) var det så kallad "uppstartsdag". Vi gick igenom det gångna året och vad som är nytt för i år. Mötet avslutades med ett glas mousserande ;) Hade inte tänkt att dricka någon alkohol men när det bjuds kan man ju inte tacka nej :P Ingick även ett glas till maten. Jag tog ett glas rött till min filé Oscar och gjorde sen sällskap hem med Christian.

Fick också komplimanger idag av typ fem personer för min långklänning som jag hade på mig :D Sånt blir man glad av!

Känner mig lite lullig? Ser det som ett gott tecken att min toleransnivå inte är så hög :P Imorgon är det jobb 12:45-19:45.


Dök upp en bild på några av oss på fb som Marina tog :)


RSS 2.0