Intriger

Precis hemkommen från middag med Christian. Vi satt på en uteservering och njöt av den sköna sommarkvällen :) Mycket härligt, speciellt efter att ha suttit på en kokhet buss på vägen hem (dåligt Östgötatrafiken!).

För övrigt har det varit en intressant dag på jobbet. Mycket skvaller och intriger. Tydligen ska en kille som jag gick utbildningen med ha fått sluta och efter att han fick gå ska han ha ringt till en tjejs (som jag också gick utbildning med) sambo och sagt att hon låg med en kille på konferensresan! Var nämligen ett till team som var på sin resa i helgen. På grund av alla rykten hade deras teamledare möte med alla andra team :P Hon bekräftade att killen fått sluta och att ryktena från konferensresan inte var sanna men att det fått stora konsekvenser för en kollegas privatliv. En riktig soppa alltihop och ryktena spred sig verkligen med raketfart!




Konferensresa i Borensberg

Underbart med kortvecka! Extra kul är det att mamma och pappa kommer och hälsar på mig på torsdag :D Det ser jag fram emot.

Nu till konferensresan - Jag hade en jättetrevlig helg med kollegorna :) Vi åkte direkt efter jobbet och när vi kom dit checkade vi in på rummen. Jag delade rum med Bodil, en äldre kvinna. Innan middagen tog vi oss ett glas vin på rummet ;) Till middag serverades smaskig grillbuffé och till det drack jag rödvin. Vi var ensamma på hela stället och hade tillgång till flera byggnader på området. Så efter middag gick vi upp till samlingsrummet, där det bland annat fanns biljardbord och dart. Vi lekte en rolig frågelek och bara umgicks.

Lördagen startade med frukost vid 8 och så konferens från 8:30-15. Under dagen fick vi fika och god lunch. Efter konferensen som bestod att olika gruppövningar hade vi ledig tid. Tyvärr var vädret ganska trist så de flesta (inklusive mig) gick och la sig och sov i några timmar ;) Sen blev det en dusch, lite finkläder på, vin på rummet och så dags för en trerätters! Toast skagen till förrätt, oxfilé med potatiskaka och rödvinssås till huvudrätt och till efterrätt pina colada cheesecake :) Efter middagen gick jag och de två grabbarna som var med och tittade på champions leaguefinalen på projektor :) Resten gjorde oss sällskap senare. Det blev mycket prat och skratt innan vi gick och la oss.

Vi åkte hem efter frukosten igår och var hemma vid 10. Jag gick då och la mig några timmar och sen träffade jag Almir som jag saknat :)

Tog tyvärr inte så många bilder
men här tävlar Malin, Johanna och Marie

 

Johanna, Oscar och Johan vid lördagens middag

 

Min teamledare Mia och min rumskamrat Bodil

 

Linda, Johan och Bodil svarar på kluriga gåtor

 

Efterrätt

 





Besök

Har besök av Helén ikväll :) Hon kom hit med mat till mig, lyx! Så vi har ätit, suttit och babblat lite och tittat på Anna Skipper. Almir dök upp här för en stund sen också.

Igår efter jobbet träffade jag "Anna". Vi gick en sväng på stan och sen åt vi mat på Black Lion, fish 'n chips. Lönedagen till ära unnade jag mig två glas vin också ;) Det resulterade i att jag somnade på en gång när jag kom hem 21:30 :D

Imorgon efter jobbet bär det av på konferansresa! Ska komma ihåg att packa ned kameran :)

Lägesrapport

Skönt att vara frisk och på benen igen :) Endast lite snuvig nu. Mycket mer än så har jag inte att skriva så hej då ;)

sommarplåga?

Den har i alla fall fastnat i mitt huvud!


Lördagsmys

Vaknade feberfri idag men med en huvudvärk som fortfarande inte ville ge sig. Efter lite frukost och en kopp kaffe kändes det dock mycket bättre :) Bestämde mig för att jag behövde komma ut lite idag så Almir kom och hämtade mig och vi åkte hem till honom. Under dagen har vi gått en promenad, druckit kaffe på altan, ätit god jugoslavisk mat, sett på film och sovit en stund :) En lugn, skön och mysig dag helt enkelt!

 

Typisk jugoslavisk mat som jag ätit några gånger
nu och gillar :) Pita kallar dom det och det är en typ av
paj eller pirog kan man säga med olika fyllningar.


Ibland behöver man bli omhändertagen

Almir kom hit med thaimat och snus till mig ♥ Skönt ibland med nån som tar hand om en. Måste säga att katterna gör ett bra jobb också :) Dom har legat och sovit nära mig hela tiden dom här två dagarna. Jag har varit sjuk så himla mycket det senaste halvåret och det är psykiskt påfrestande, speciellt när jag har en provanställning. Det blir ännu värre när jag får det påpekat också, som om jag inte är medveten om det och som om det inte får mig att må ännu värre.

Pratade med Kajsa precis också, då blev jag glad :) Hon tyckte jag skulle blogga och la till "massa bilder" :P Kan väl lägga upp en till bild på Almir då, dock är det en gammal bild men jag tycker den är så fin :D


 

Almir med sin yngsta bror, som är nästan 18 nu, så
bilden är nog runt 8 år (?) gammal :)


Sol och fredag, kunde varit en underbar dag

Självklart blev jag sjuk igen så har varit hemma igår och idag med feber och ont i halsen. Har sovit massor så hoppas det ska hjälpa!

Onsdag

Tur att jag har utbildning imorgon för jag har fått ont i halsen! Har ju faktiskt varit frisk i en hel månad så är väl dags igen :P Håller dock tummarna att det inte blir nån rejäl förklylning. Köpte med mig mat hem från McD efter jobbet, skönt att komma hem och inte behöva göra ett dugg. Skjuter på städningen också och vilar istället.

Norges dag

17 maj idag och två jobbdagar avklarade den här veckan. Konstigt hur fort det går! På torsdag blir det lite variation på jobbet, har nämligen ytterligare utbildning i värdepapper. Sen närmar sig konferensresan också, nästa helg 27-29 maj åker vårt team iväg till Nääs kursgård i Borensberg :)

Nu ska jag laga middag och sen kommer Almir över.



Gratulerer med dagen
farmor, farfar och pappa



Bra Sverige!

En rolig kväll hos mig igår med Helén :) Vi åt tacogratäng till middag, drack rödvin och cider och åt jättegod cheesecake till efterrätt! Självklart satt vi och hejade på Sveriges Eric Saade också i ESC. Riktigt spännande var det! Förstod inte riktigt varför Azerbaijan vann eller hur Italien kunde komma så högt men en tredje plats för Sverige var bra gjort :)

Så fort tävlingen var avgjord gick vi till Harrys och dansade! Längesen jag var på Harrys så det var kul:) Jag avslutade min kväll med lite nattmat i form av mer tacogratäng.

 

Som kompensation för dåligt bloggande på sistone
chockar jag här med en bild på min Almir :)



Fredagskänslan är här

Jag överlevde undersökningen igår men det var lite jobbigare än förra gången. Fick ont i magen när dom var där inne och körde runt med slangen. Men en spruta med smärtstillande gjorde susen ;) Fick dessutom lite lugnande innan. Efteråt var det underbart att få äta efter typ 40 timmar utan mat :) Mötte Helén på stan och käkade ute.

Har fått tillbaka min mobil som var på lagning i 4 veckor men den funkar ju inte!! Fattar inte hur dom kan skicka tillbaka den då. Nu ska den in en vända till och om den inte går att laga då så får jag en ny. Krångel, krångel.

Bio har jag varit på också! Igår såg jag, Almir, Almirs syster och bror med kompis Thor 3D. Lite lame story kanske men den var helt klart cool att se på bio :) Ikväll blir det myskväll med Almir och imorgon kommer Helén hit och ser schlagern med mig! Ser fram emot en lugn och skön helg.

Ingen mat men shopping

Detta kom jag hem med idag :) Från Monki of course.











Nice med flex

Underbart att vara ledig när solen skiner men att inte få äta förstör lite av njutningen tycker jag allt :P Men har haft en mycket trevlig dag på stan med Christian. Lite shopping blev det och så satte vi oss på en uteservering.

Druckit två koppar te idag, en iste och två glas cola.

Blev en aning suktad när Christian åt hamburgare
med pommes och coleslaw och drack öl :P


Dags igen

Vilken dag det har varit! Driftstörningar på jobbet idag igen, hela dagen. Varken internetbanken, telefonbanken eller mobila applikationer har fungerat. Systemet har legat nere sen 2 igår natt och verkar fortfarande inte vara löst. På jobbet satt vi och lekte lekar stora delar av dagen och vår teamledare gick och köpte glass :P Under slutet av dagen kunde vi dock ta några samtal men det var en mycket seg dag. Var efterlängtat att möta upp Almir efter jobbet och ta en fika :)

Imorgon och på torsdag däremot är jag ledig :D Vi fick mail häromdagen om att det det fanns möjlighet att ta ut semesterdagar eller flexdagar så imorgon tog jag en flexdag :) Tanken var nämligen från början att jag skulle vara "ledig" halva onsdagen och halva torsdagen då jag ska till sjukhuset på torsdag 10:45 och göra en undersökning. Inför detta krävs det imorgon förberedelser i form av fasta hela dagen och laxerande medel från kl 15 :P Därför skulle jag få gå efter lunch imorgon och komma till jobbet efter undersökningen på torsdag men nu har jag istället flexdag imorgon och ledig för läkarbesök hela torsdag :)


Hej gott folk

Har en del uppdatering att göra känner jag :) Jag tar det i kronologisk ordning helt enkelt:

Torsdag - Värt att nämna här är att jag vaknade upp hos Almir på morgonen och han fixade frukost till mig samt ordnade matlåda och mellanmål att ta med :) Väldigt uppskattat! På kvällen hade jag tvättid och råkade komma för sent att hämta tvätten så kom inte in (ni märker snart varför min tvättid är värd att nämna)

Fredag
- Försökte komma in i tvättstugan på morgonen för att hämta min tvätt, såg en kvinna där inne men hon öppnade inte. Vet inte om hon inte hörde eller ignorerade mig. Dagen var allmänt seg och jag kände mig trött och lite irriterad. Hade trots det planerat att grilla med Almir och hans familj på kvällen men när jag efter jobbet kom in i tvättstugan och upptäckte att några av mina klädesplagg saknades så var det droppen! Jag gick och la mig och sov fram till tolv på natten då Almir dök upp för att sova hos mig. Innan det hann jag sätta upp en lapp vid tvättstugan där jag bad om att få mina kläder tillbaka. Jag skrev att om någon av misstag hade fått med sig mina kläder så skulle de knacka på och lämna dom. Det var inte alls det jag tänkte och ville skriva men men tänkte att jag hade störst chans att få tillbaka kläderna om jag var trevlig. Har fortfarande inte sett röken av plaggen.

Lördag - Begav mig till Stockholm för middag och konsert med mamma och pappa :) Vi åt middag på en italiensk restaurang där även Tobbe gjorde oss sällskap. Konserten med Cat Stevens var mycket bra och natten spenderade vi återigen på Clarion Hotel :)

Söndag - Började dagen med en god hotellfrukost och sen tog vi en promenad genom stan till centralen där jag tog tåget hemåt. På eftermiddagen blev det grillning hos Almir :) Underbart väder och god mat!

Teknikens "under"

Det var körigt på jobbet idag! 12:30 la alla våra system ner, inklusive telefonin. Efter två timmar var vi några som lyckades logga in i telefonisystemet men övriga system som gör det möjligt för oss att få upp kundbilden fungerade inte. Det vi kunde göra var att svara på allmänna frågor eller beklaga och be kunderna återkomma. De flesta var förstående men det är alltid en och annan som ska vara otrevlig, arg, irriterad osv "om det så släpps en bomb ska ni se till att det fungerar" sa en en arg kund som höll på att handla med aktier och blev utslängd från internetbanken.  Under cirka en halvtimme var vi bara 6 stycken som kommit in och då var det en rejäl kö. Inte förrän vid 16 var allt igång igen

Efter jobbet mötte jag upp "Anna" för middag på stan och nu sitter jag och väntar på att Almir ska komma hit :)

I betraktarens ögon

Almir såg filmen Of Mice and Men (möss och människor) igår. Jag har inte sett filmen men läst boken. I alla fall så messade han idag och skrev att han tyckte att jag var så himla lik huvudrollsinnehavaren Sherilyn Fenn. Självklart var jag tvungen att googla henne :)

 

Jag vet inte riktigt men tar det definitivt som en komplimang :)



Övertid

Idag jobbade jag över en timme så var hemma 19 och har precis ätit middag. Nu blir det lite tv och sen sängdags. Känner mig fortfarande lite sliten efter lördagen ;)

Lyckad kväll

Det blev ett riktigt roligt valborgsfirande igår med underbara vänner, musik, dans och massa skratt :) Festen var som sagt anordnad av Hanna och Marina och ägde rum hos Hanna. En hel del bekanta var där men också lite nytt folk. Kvällen avslutades på utestället BonBon där jag hade jättekul och dansade med Marinas kusin hela kvällen :) En 19-årig serbisk kille som jag diskuterade "Jugoslavien" med då Almir är jugge (från Montenegro) :P Han skulle sova hos Marina så följde honom sen och såg till att han kom till henne ordentligt.

Jag och Helén tog en drink hemma hos mig innan

 

 

 

En av värdinnorna
Och till höger skymtar Alex, serben

 



Marinas syster med pojkvän
och deras kompis Julia till höger

 


En annan Julia med några grabbar hon hade med sig

 


Fina Marina



Hanna&Rasmus
Helen, Sam och Elias

 

 


Jag hade visst lite problem med knapparna på min klänning :P

 

Glada

 

Carro testar Heléns glasses

 

Och avslutningsvis en bild från toaletten på BonBon :P




RSS 2.0