Tråkigt att ligga inne när det blivit vår ute

Jag har inte spytt nåt sen igår förmiddag men är hemma idag och vilar, vill inte riskera att smitta någon på jobbet heller. Vet dock inte om jag haft typ vinterkräksjukan eller om det var nåt jag ätit. Imorgon tänker jag gå till jobbet i alla fall :)

Hemma från jobbet

Inatt har jag sprungit upp och kräkts flera gånger och samma sak på förmiddagen. Nu verkar det dock ha lugnat ner sig och jag har fått i mig lite te och en macka. Det blir att tillbringa resten av dagen i soffan.

Helgen

Dags för en liten uppdatering känner jag, om vad jag pysslat med i helgen kanske :)

I fredags efter jobbet körde jag ett danspass på friskis. Det var hur kul som helst :D Det blandades latinodans, hip-hop, disco osv osv. Det ska jag definitivt gå på igen. Senare på kvällen gick jag och älskling på bio och såg Safe house, en bra film men tyvärr var jag lite för trött som man lätt är på fredagkvällar.

Igår var jag på stan med "Anna" (längesen vi träffades) och Christian gjorde oss sällskap också. Vi shoppade och fikade :) Jag köpte en klänning, en tunika, en mörkblå kavaj i sweatshirt-tyg, en par jeansleggings och underkläder ;) Framåt kvällen åkte jag till Almir, kollade på melodifestivalen där. Almir tittade inte så mkt men jag och hans mamma. Almir gick upp till sina kusiner sen och jag stannade en stund med Almirs mamma som skjutsade hem mig sen. Väl hemma vid 23.30 fixade jag till mig och begav mig till Wasa där jag mötte upp min kollega Malin och hennes vänner :) Det blev en riktigt rolig kväll och kul med nya människor! Malin är en helt fantastisk person och vi har klickat på en gång. Vid 3-tiden möttes jag och Almir upp på Mcd, köpte med lite mat hem och gick och la oss.

Strålande väder idag och jag har tvättid klockan 14. Får se om man lyckas klämma in en promenad i solen :)

Hur pratar man då?

Tro det eller ej men imorgon är det fredag igen! Känns som jag nyss satt och skrev det. Och dessutom inte vilken fredag som helst utan lönefredag :D Ska bli trevligt med den högre lönen jag fått i och med nya jobbet ;) När förra lönen kom hade jag inte jobbat en hel månad ännu.

Riskettan avklarades igår och tiden gick ganska fort då vi hade en hel del gruppdiskussioner. Roligast var det dock under pausen när en kille kom fram och frågade om jag jobbade på försäkringskassan. Jag trodde först att han också gjorde det eller att han hade sett mig där men nej, på mitt sätt att prata så gissade han tydligen att jag gjorde det sa han, eh...? haha





Hole in one

Idag gick jag visst till jobbet i strumpbyxor med hål i precis under rumpan. Bra jobbat Camilla :P Det var tjocka strumpbyxor så hade en kort klänning till, inga konstigheter och det var såklart en kollega som märkte dessa hål innan jag gjorde det :P MEN vilken tur jag hade för hur ofta har man med sig extra byxor till jobbet? Det hade jag nämligen idag haha Vi körde zumba efter jobbet så hade träningsbyxor med mig, svarta typ tights-liknande byxor som passade perfekt under klänningen ;)

Har precis ätit middag och ska ta tag i lite städning här hemma. Imorgon efter jobbet ska jag och Medin (Almirs lillebror) gå på Riskettan tillsammans :P 16.25-20.00 håller den på, ett nödvändigt ont om man vill ta körkort.

Snart börjar det

Avslutade denna helg med ett step-pass på friskis. Step 1 blev det denna gången ;) Betydligt lättare rörelser än tvåan men ändå såpass svårt att det nog tar några gånger innan man kommer in i det. Kul var det iaf :)

Nu ska jag duscha snabbt och sen bänka mig framför premiären av Big brother :D

Myshelg

Idag har vi inte gjort många knop. Övningskört är nog det enda vettiga vi har gjort :) Annars har det blivit mycket filmtittande och fika på stan.

Igårkväll var Almirs mamma hemma hos mig för första gången. Det bestämdes lite spontant sådär men som tur var hade jag förberett lite nyttigt snacks som jag kunde bjuda på och så drack vi te :) Jag åkte med dom hem sen och sov där.


Dipp på kesella, minimorötter, selleri, sockerärtor, plommontomater,
rostade pumpakärnor och frysta vindruvor (tips från Helén)


Torsdag

Igår kom jag hem halv fem och tänkte träna klockan 19. Det slutade med att jag somnade och vaknade upp klockan 20 :P Därför gick jag och tränade direkt efter jobbet idag! Det är det bästa, eller bara hem och byta om och äta nåt lite snabbt innan.

Nu ska jag se på Lyxfällan, i väntan på Almir, är en tjej från Norrköping med idag.

Imorgon är det fredag igen, wiiiee :D

Jag underskattade honom visst


Förlåååt och tack älskling:)

 

 


Alla ♥ dag

Tycker inte att alla hjärtans dag är så viktig om jag ska vara ärlig :P Idag efter jobbet kände jag bara press på mig att köpa nåt till Almir (letade massor men konstaterade att det finns inget bättre än choklad ;)) och det endast för säkerhets skull i fall han har köpt nåt till mig haha Vilket jag tvivlar på iofs men dumt att chansa ;) Han kommer och hämtar mig om en stund så ska vi övningsköra.

Igår kväll fick jag mig ett gott skratt :) Jag skulle träna och återigen var medelpasset fullt. Verkar som man måste vara ute i god tid om man ska gå på pass kl 18 har jag lärt mig nu. Det visade sig dock att det gick ett pass i lilla hallen klockan 18:30 som heter Step 2 så jag bestämde mig för att prova nåt nytt istället för att gå hem igen. Förstod att det var ett pass med step-up bräda och misstänkte att det fanns nåt som heter Step 1 och att det här då skulle vara lite jobbigare och svårare. Vilken underdrift!! Alla kombinationer och obekanta ord som användes såsom "basic", "mango" (vilket ledaren säkert inte sa men det lät så). Jag såg säkert jätterolig ut men jag gjorde mitt bästa och blev rejält svettig vilket är det viktigaste :) Det var roligt och tror det kan vara grymt kul när man gått några gånger och kommit in i det. Kanske ska börja med Step 1 ;)

Helgen i bilder

 

Igår åkte vi in till stan och åt på indisk restaurang
med Tobbe och Fanny. Sen hem till Tobbe på fika :)

 

På kvällen sen fick vi finbesök :)

 

 

 

 

 

I dag blev det en promenad i det underbara vädret

 

 


Underbara fredag

Idag kom jag tidigt till jobbet, redan 7.30. Almir sov hos mig och han skulle åka till en skola en bit bort och vikariera så han tog bilen, och släppte av mig på vägen :) Skönt då jag har min resväska med mig. 16.37 i eftermiddag går (förhoppningsvis) mitt tåg till Stockholm!

Men innan dess ska det jobbas en hel dag. Än så länge har jag hunnit logga in på datorn, lägga matlådan i kylen, hämta kaffe (jag springer mkt i trappor här = vardagsmotion!) och nästan skriva ett blogginlägg. Det gäller att planera sin tid ;)

Igår efter jobbet blev det mycket skratt. Vi var nämligen några kollegor här som körde Zumba uppe i lunch/fikarummet på våningen högst upp :D Malin, som är en av få i min ålder (typ) här, hade tagit med sina zumba-dvd:er som vi körde på en stor projektorduk. Vi var säkert 15 stycken damer som stod och vickade på höfterna och skakade rumpa haha tanken är att vi ska köra en gång i veckan och man är med de gånger man kan helt enkelt :)

Önskar er en underbar fredag!

Svisch

Dagarna går om möjligt ännu fortare i och med nya jobbet. Jag sitter fokuserad och helt uppe i ett ärende; läser, skriver, letar, ringer runt och helt plötsligt har flera timmar gått :) Jag trivs bra, tycker det är jättekul! Var hemma före 17 idag, har lagat middag och ätit och kl 19 är det dags för träning :)

På fredag har jag bestämt mig för att åka och hälsa på familjen :D

1 år och 27 år

Idag är det 1 år sen jag och Almir träffades och idag blir också Helén 27 år för 8.e året i rad ;) Liksom för ett år sen hade Helén födelsedagsfest. Igår var det middag tillsammans med Mojje, Frippe och Tintin (haha låter som karaktärer ur ett barnprogram) hemma hos Helén. Efter god mat och dricka och massa skratt gick vi till Trappan och dansade. Dit kom Almir också och hann fira Helén :)

Och tänk att det var ett år sen jag och Almir träffades!? Tiden går verkligen fort. En kall vinterkväll var det i kön till ett uteställe som jag träffade en härlig person som fick mig att skratta :)


Grattis Helén och tack för igår :)

 


Jag - kvällen för exakt ett år sen :)
Inte konstigt att jag fick honom på fall liksom ;P

 

 


MI

Precis hemkommen från en biokväll med älskling och Mirela :) Mission: Impossible- Ghost Protocol såg vi, den var cool! Coolt att Micke Nyqvist var med också. Han spelade dessutom svensk :)

Nyqvist skötte sig bra som the bad guy

 

Och Tom Cruise har jag alltid varit svag för ;)




Snopet

Skulle gå och träna ikväll kl 18 men när jag kom till friskis var passet (medel puls) fullt :( Fanns inga andra pass heller som jag kunde gå på istället just då så jag vände och gick hem igen. Tänkte att jag skulle träna imorgon istället men så tog jag mig i kragen och gick tillbaka till kl 19 och gick på ett medelpass då istället :D Jag bor visserligen sjukt nära men hade lätt kunnat fastna i soffan istället ;) Lagade mat under tiden, hann dock inte äta men hade färdiglagad mat när jag kom hem åtminstone och var dödshungrig :D Det var ett riktigt roligt pass jag var på och jag känner jag orkar mer bara efter två veckors träning :)


Bra att jag tränade med tanke på den
här fettbomben till middag :D Så himla gott!


 

Ett paket med fyra hönökakor och fyllningen innehåller kalkon (ska egentligen vara bacon eller skinka men undviker att laga mat med fläsk då Almir inte äter det), purjolök, vitlök, champinjoner och creme fraiche som blandats ihop i stekpanna. På toppen är det skivade tomater med riven ost :D In i ugnen-  200 grader i 10-15 min



RSS 2.0