Morgonstund har guld i mund

Vaknade 5.45 imorse och tyckte inte det var nån idé att somna om då jag vet att jag brukar vara helt död då när jag väl ska upp sen :P Så jag gick upp, satte på tv.n och åt frukost i lugn och ro, vilket inte hör till vanligheten :) Var på jobbet strax före 7. De kollegor som var på plats (finns ett par stycken som är där redan vid 6) var väldigt förvånade över att se mig så tidigt haha
 
Har visat lägenheten igen både igår kväll och idag, nu är det inga fler hoppas jag :P I övrigt känns veckan mest som en lång startsträcka till helgens bröllop :) Jag och Helén åker tåg ner på fredag efter jobbet. Vi ska sova en natt hos mormor och morfar i Varberg och får sen skjuts av morfar, först till hotellet i Kungsbacka (där vi ska bo natten till söndag) för att checka in och sen till bröllopet. Gulliga mormor och morfar ♥
 
 
 
 

Tjejkväll

Igår blev det som sagt middag hemma hos Helén.Jag bjöds på kyckling och sen satt vi ute på balkongen och drack rosé :) Utgång blev det också, lagom till regnet kom :P Först en sväng på Higlander och så vidare till Wasa. Vid halv två kom vi hem och huvudet har känts lite tungt idag ;)
 
Nu när jag piggnat till ska jag sätta mig och plugga lite körkortsteori, provet börjar närma sig!!
 
 

Lördag

Som alltid skönt med lördag och sovmorgon :) Vaknade i förmiddags av att Almir ringde ♥ De var just nu i Podgorica, Montenegros huvudstad. Om en vecka börjar dom bila hemåt, längtar!
 
Ikväll ska jag hem till Helén, vi ska äta middag och dricka rosé :)
 
 
Såg denna när jag var på stan,
gick inte att motstå ;)
 
 

Jag, Isabell och Gaga!!

 

Vardag

Åkte direkt hem och dammsög efter jobbet. Imorgon kväll kommer nämligen några som ska titta på lägenheten. Åh vad jag längtar efter att flytta till min nya fräscha lägenhet :)
 
Jag ljög lite, jag gick inte DIREKT hem från jobbet, utan tog en sväng förbi Monkis rea först ;) Hittade ett linne och två kjolar för nästan inga pengar alls. Riktig sommarvärme nu ju! Och dagarna bara flyger iväg då det är så mycket att göra på jobbet.
 
Pratade en längre stund med Almir häromdagen och dom har det såklart jättebra :) Idag skulle dom åka till havet och vara där cirka en vecka. Ungefär två veckor kvar nu till han kommer hem ♥
 
 
 
 

2-årskalas

Blev upphämtad igår på centralen
av lillebror som fällt ner taket på bilen ;)
 
Glad födelsedagspojk
 
Lek med farfar ute i trädgården
 
Mys med kusin Elvira
 
Bus med "farfar"
 
Partyhattskrav :)
 
 
 
Paketöppning :D
 
 
Henrys kusin Melker och Henrys farfar, morfar och mormor
 
Jag tog tillfället i akt att mysa
lite med bebis ;) 1-åriga Melker
 
Blåsa ut ljus :)
 
 
Imorse kom hela lilla familjen till Åkersberga och åt frukost med oss :)
Och så blev det lek i trädgården
 
 
 
 
 
Storpojken ♥
 

Rivstart

Jag lever ;) Varit så mycket på jobbet bara, suttit över hela veckan, så har varit rätt trött på kvällarna. Skönt att det är helg snart :D Imorgon efter jobbet åker jag till Stockholm för att fira världens sötaste födelsedagsbarn ♥ Henry blir 2 år!
 

Tillbaka i verkligheten

Hade glömt bort koden till mitt kort imorse så var lite svårt att komma in genom dörren till jobbet :P Jag har verkligen kopplat bort jobbet under semestern men det är väl så det ska vara. Kom en kollega nästan direkt efter så kom in ändå ;) Tog till slutet av dagen innan jag kom på den, det stod nämligen fortfarande helt still efter att jag varit ute på lunchen en sväng. Fullt upp på jobbet direkt, men var ärligt talat lite skönt att komma igång igen :) Sov dock bara fyra timmar i natt så var rätt trött framåt eftermiddagen.
 
Ikväll däremot blir det tidigt i säng :)

Dan före dan

Jaha, det var dom fyra semesterveckorna det, imorgon är jag tillbaka på jobbet igen!! Blandade känslor inför det; skönt att få lite rutiner men samtidigt är det ju väldigt skönt att vara ledig ;) Efter en dag på jobbet känns det nog som vanligt skulle jag tro.
 
Hade en trevlig kväll hos Helén och barnen igår med god middag och filmtittande :) Idag har det inte blivit många knop här, tagit det superlugnt och njutit av sista dagen utan massa krav ;)
 
Fördelen med att jobba är att dagarna går fortare och att tiden utan Almir inte känns så lång ♥ En vecka har han varit borta nu och dom har det bra. Varmt där, strax under 40 grader! Kan ju hoppas att han tröttnar på värmen och kommer hem snart ;)

Mammas och kronprinsessans dag

Har varit hos Sofia idag och matat och gosat med hennes katter. Massa regn kunde inte stoppa mig inte ;) Ska ut i regnet snart igen för middag hos Helén väntar ikväll :) Har hört att det vankas grillat, mums!
 
 
Grattis lilla mamma på födelsedagen

Papper påskrivna

Blev en fika på stan på förmiddagen med Christian :) Mycket trevligt.
 
Igår träffade jag mäklaren och säljarna och skrev på papper! Det är två barnrumpor som bor i lägenheten ;) Födda 88 och 91 och nu är dom på jakt efter hus i Skärblacka minsann. Tillträdesdagen är 1 november då jag har tre månader uppsägningstid på min hyresrätt och dom har inte hittat nåt hus än så det är inte bråttom för dom heller. Kändes väldigt vuxet att sitta där på mäklarkontoret och skriva kontrakt ;) Handpenning på 10% ska betalas nu och så ska jag fixa klart allting med lånet. Annars händer inte så mycket mer förrän på tillträdesdagen när vi träffas och köpet genomförs :)

Varberg

Äntligen hemma efter en jobbig resa från Varberg. Tåget från Göteborg kom för sent in till Katrineholm så missade anslutande tåg och fick vänta på nästa som gick kl 19, istället för 17. Drygt! Men har haft några härliga dagar i Varberg tillsammans med mormor och morfar. Vädret var dock inte riktigt på vår sida, igår vräkte regnet ner. Det blev en rolig bilutflykt då till området där Kajsa och Kalles vigsel ska äga rum :) Långt ut i skogen låg det men verkar mysigt. Håller tummarna att vädret är bättre då!! Innan jag åkte hem idag var vi på Getterön och åt god lunch vid vattnet.
 
Fick även roliga nyheter häromdagen, jag vann budgivningen på den jättefina lägenheten jag budade på sist och imorgon ska vi skriva kontrakt :D Inflyttning 1 november, är så glad! Bara hoppas på att Almir vill flytta in där med mig också så småningom ;) Jobbar på det.
 
 
På grund av regnet orkade vi inte leta upp den exakta
platsen där vigseln ska äga rum men så här nära kom vi ;)
 
 
Vackra mormor!
 
Morfi
 
 
Jag myser med en kopp kaffe
 
Lite sol fick vi iaf :)
 
 
 

Innedag

Grå och regnig söndag här i Norrköping. Förhoppningsvis är vädret bättre på västkusten, dit jag ska imorgon. Närmare bestämt till mormor och morfar i Varberg :) Bara jag inte tar regnet med mig.
 
Tog bussen till Sofia idag och hämtade nycklar, då jag ska vara kattvakt där nästa helg. Mycket mer än så har jag inte fått gjort idag ;)

Pojkvän på vift

Har messat lite med Almir precis och dom är i Kassel i Tyskland nu. Belgrad ska de till först där Almirs storebror Emil är. Förhoppningsvis sover dom över där och vilar ut sig ordentligt. Sen ska de vidare till Plav, i Montenegro, där dom har sin släkt. Tittade på kartan och dom har 13 timmar kvar till Belgrad ;)
 
Råkar vara ett program på tv nu om en del av kriget i Jugoslavien, massakern i Srebrenica 1995. Det största massmordet I Europa sedan andra världskriget, fruktansvärt!

Lördag

Igår kväll kom Helén och hennes klasskompis hem till mig och hade vin med sig! Vi satt här länge och pratade och drack rödvin innan det blev en sväng till Highlander. Trevligt :)
 
Idag har jag gått på stan, shoppat lite på rean ;) Har inga planer för kvällen så tänkte ta tag i körkortsteorin ordentligt. Jag har nämligen bokat både teori och uppkörning nu, ska göra teorin om cirka en månad ;)
 
 
Håller tummarna att resan ner går bra och att dom kör försiktigt!! ♥
 
 
 

Gräsänka

Tidigt imorgon bitti åker Almir till Montenegro och är borta 3-4 veckor, så har precis sagt hej då till honom :( Igår skjutsade vi hans mamma till Jönköping för att ta buss ner. Hon hade massa packning, saker de ska ha till sitt hus där nere, 16 väskor!! Vi hade hyrt släp och allt och när vi kom dit fick vi reda på att hon sulle byta buss i Göteborg och att dom inte visste hur mycket saker hon skulle få plats med i den bussen. Så det slutade med att hon bara fick ta med fem av väskorna. Det gick med andra ord inte riktigt som planerat :P
 
Idag var vi och tittade på ytterligare en lägenhet. Någon har redan lagt bud under utgångspris så jag fick komma på en extra visning. Säljaren vill ha minst utgångspris så det har jag precis lagt :D Den är så fin och det tyckte Almir med. Förhoppningsvis blir den min :)

Årets första dopp

 
 
 
 
 

Missnöjd

Var hos frisören idag och blev grymt besviken för hon klippte alldeles för mycket! Mitt hår hade ju börjat bli så långt, höll på att spara :(
 
De här är inte att toppa 1-2 cm :(
 
 

Tack Stockholm

I eftermiddag anlände vi till Norrköping igen efter två härliga dagar i Stockholm :) Det blev dock inte så mycket turistande utan vi umgicks en hel del med familjen trots allt, svårt att låta bli :) Mamma och pappa skulle in till stan för att fira sin 28-åriga bröllopsdag (bra jobbat!) och Andreas, Isabell och Henry tog sig in också, härligt! Vid 13-tiden igår var vi framme hos Tobbe och vid 14 dök dom andra upp. Då bjöd Tobbe på skumpa och sen fikade vi i Rosenlundsparken som ligger precis vid Tobbes lägenhet, i strålande sol! Där kunde lillplutten leka av sig också :)
 
När bror med familj åkt hem gjorde jag, Almir och Tobbe mamma och pappa sällskap på en god middag på Matboden för att fira deras bröllopsdag, gott och trevligt! När också mamma och pappa åkt hemåt fortsatte jag, Almir, Tobbe och Tobbes kompis Jimmy kvällen/natten på Imperiet med goda drinkar ;) Lillebror bor så perfekt, centralt på Söder, med gångavstånd till ALLT :)
 
När vi vaknade idag fick jag och Almir en stund själva på stan. Vi åt på Bagel Street och promenerade sen runt i Gamla stan.
 
Och jag fick motrovägsträning då jag åtminstone körde sträckan Norrköping-Nyköping :D Det gick jättebra,vilket känns så skönt.
 
Henry, snart två år ♥, fikar i parken :)
 
 
Och leker såklart
 
Funderar ;)
 
 
 
Henry med farmor och mamma
 
Trötta grabbar ;)
 
 
 

RSS 2.0