Riskutbildning del 2

Imorgon bitti är det dags!


dålig kväll

Har precis varit ute och övningskört och ikväll gick det skit. Antar att det är så vissa dagar men frustrerande bara och självförtroendet sjunker.

Lugnt på jobbet för en gång skull, första gången sen jag började som vi ligger i fas med ärenden :P Typ första gången på över ett år enligt dom andra. Men det är bara att att plocka ärenden framåt så vi har ett bra utgångsläge inför sommaren, så jobb finns det alltid. De har dessutom lagt ut om övertid i helgen, för att hjälpa ett av dom andra kontoren som inte ligger lika bra till. Jag är sugen på pengarna men samtidigt känner jag mig lite sliten. Dock en dag ledigt nästa vecka och snart fyra veckor semester (2 veckor kvar!!) så har inte riktigt bestämt hur jag ska göra.

Usch, bilkörningen ikväll drog verkligen ner mitt humör. Känner av pollen också, vilket jag aldrig gjort förut. Ögonen kliar, jag är täppt i näsan, nyser och är trött.

Sommar och sol

Idag har vi njutit av sol och värme :) Jag och Almir tog en promenad hem till honom och spenderade tid på altan, så skönt! Lite morsdagstårta blev det också :)

Jätterolig kväll igår och underbart att Sverige vann :D Tog bara några få bilder tyvärr, var upptagen med att ha KUL :P

Jag i min peruk redo för fest ;)

 

Musikquiz

 

 

Alla fick olika länder och när 12-poängarna delades ut fick
man shotta om man hade det landet. Sen var det 10.or OCH 12.or.
Alla hade Sverige så det blev en del shots ;)


Parkfest med kollegor

Det blev en perfekt kväll med arbetskamraterna igår :) Underbart väder för att sitta i parken. Vi fem som planerat festen gick i förväg och satte upp schlagerfrågorna, ställde ut kubbspelet och hällde upp lite mousserande vin och snacks. Först fick de gå tipspromenaden i lag och jag samlade in svaren. Efter lite dricka och snacks, innan maten, läste jag upp dom rätta svaren och meddelade resultatet. Pris utdelades till vinnande laget :) Sen levererades maten till parken från Haga pizzeria. De flesta åt sallad (även jag) men några åt pizza. Efter maten var det dags för kubb, fyra lag- två matcher. De vinnande lagen mötte sen varandra, mitt lag gick till final men förlorade. Jag var riktigt grym på kubb, fick ner massor ;) Bara spelat det en gång förut tror jag. Var kul :)

Folk droppade av lite allt eftersom efter kubben, vi har många pendlare på jobbet. Vi var cirka 20 stycken som var med från början och till sist var vi fyra tappra kvar som gick och tog en drink på Broadway ;) Sen tog jag cykeln hem och var hemma vid halv tolv ungefär :)

Förberedelser

 

Tipspromenad

 

Parkhäng helt enkelt :)

 

 

Cecilia och Malin. A på Broadway :)

 

 

Idag har jag varit en sväng på stan och bland annat hämtat ut min peruk som jag ska ha på festen ikväll ;) Bild kommer sen innan jag ger mig av. Ska göra sällskap med Linda.




Torsdag

Efter jobbet plockade Almir upp mig och jag övningskörde först till ÖoB för att köpa lite grejer till festen och sen vidare till Coop och Systembolaget ;) Min smarta pojkvän tyckte att vi skulle åka till mitt jobb och lämna alla grejer inför festen, så det gjorde vi :) Så fick Almir se mitt kontor också! Skönt att slippa bära med allt till jobbet imorgon, efter tandläkarbesöket (japp, dags för ett till sånt, 8.20 imorgon).

Min "nya" cykel som jag cyklade med till
jobbet imorse från Almir :)


 

Måste ju visa denna också som
Almir fick hem igår :)


 


Fullt upp

Vad skönt det är med värmen! Almir har fixat en cykel åt mig så jag kan cykla till jobbet nu, härligt :) Ska hem till honom strax, inte för att köra cykel men däremot bil. Jag har nämligen bokat halkan till fredag nästa vecka, 1 juni 7:50 :)

Helgen närmar sig och den startar med jobbfest på fredag och jag är med och ordnar den :) Vi ska vara i Folkparken som ligger nära jobbet för att äta och dricka lite gott, umgås och spela kubb. På vägen till parken blir det tipspromenad, ett schlagerquiz a la Camilla, passande då finalen går av stapeln på lördag tänkte vi. Imorgon efter jobbet ska jag ta dom insamlade 20-lapparna och köpa lite dricka till fördrinken, snacks, priser, bestick och glas osv Hoppas på en varm, solig och trevlig kväll :)

Lördagen fortsätter med schlager då det är "Schlagersnapps" hemma hos Marie med tema peruk ;)


Bättre sent än aldrig

Igår städade och rensade jag i garderoben och det tog hela kvällen! Var inte klar förrän vid 23. Därför la jag inte upp några bilder igår men här kommer de utlovade bildena från helgen :)


Posing på balkongen som blev så fin :)

 

 

Sen kom Helén och Sofia

 

 

Lite "dans" innan utgång ;)

 

Och ytterligare posing såklart :P

 

På Harrys!

 

 

 

Som synes en perfekt helg!



Kajsa ♥

Vilken fantastisk helg jag har haft med min bästa vän :) Insåg inte hur mycket jag har saknat henne! Igår hade vi dessutom en mycket trevlig kväll med Helén och Sofia. Vi åt hämtmat, drack drinkar och dansade på Harrys.

Kajsa åkte tidigt imorse men jag hann iaf säga hej då och hon hann snabbt hälsa på Almir som sovit över ;) Ett gulligt brev hade hon skrivit också och lämnat på bordet :D Och så ställde hon sig och diskade i natt när vi kom hem, vilken vän!! Tack :)

Dagen har jag spenderat med Almir. Vi åt lunch, promenerade hem till honom, fikade hos hans kusin och tittade på film. Övningskört har vi gjort också ikväll och lagt upp en plan; imorgon ska jag boka halkan för att göra den om några veckor och när den är klar ska jag boka in teorin :)

Klockan är mycket så bilderna från helgen får ni tyvärr vänta på till imorgon ;)

Vårfint

Med hjälp av Kajsas expertis har det blivit så här fint på min balkong :)


I väntan på


Bullbak

Har ju glömt skriva om min diet. Jag är nu inne på vecka sex, och lite fusk har det allt blivit ;), men 3 kilo har jag gått ner hittills.

Och som sagt lite måste man få synda ibland,
speciellt när bästis kommer på besök :)


Snart lunch

Det är väl ok att blogga en snabbis på jobbet så här precis innan lunch? ;) Jag har blivit "rekryterad" till en arbetsgrupp här på jobbet idag, som arbetar med bemötandefrågor. Vi är fyra stycken och hade möte nu på förmiddagen. Lite kul att göra nåt annat emellanåt.

Tyvärr blev det inget med lägenheten, den drog iväg i pris som jag misstänkte. Utgångspriset var ju 595 000 och jag tror att den landade på 720 till slut. Blir väl så när det är en nyrenoverad lägenhet med låg avgift. Bara titta vidare :)

Vad skönt det ska bli med en ledig dag imorgon, få sova lite extra ;) Ska förbereda lite inför helgen också när världens bästa Kajsa kommer på besök :D Det var himla längesen nu vi sågs!

Long time no see

Vad jobbigt när man inte bloggat på ett tag, blir så mycket att skriva då :P Ikväll har jag varit på lägenhetsvisning och dessutom lagt ett bud :D Tror tyvärr att det kommer dra iväg med budgivningen men man kan ju alltid hoppas att mitt blir det högsta :) Lägenheten är fantastisk, jag skulle verkligen vilja bo där!

Har varit hos tandläkaren också, idag igen. Nu var det dags att laga hål i den andra visdomstanden i nederkäken. Hon sa innan att dom kanske måste dra ut den också i fall hålet är väldigt djupt men som tur är gick det att laga :) Skulle vara hemskt att behöva göra om den där skiten. Fick bedövning idag men den tog inte så hon provade en annan bedövning och sen ytterligare en och då bedövades det rejält :P Så nu sitter jag och väntar på att den ska släppa så jag kan få äta middag, hungrig ju :(

Helgen bestod av teater, restaurangbesök och såklart massa mys med Henry och resten av familjen. Var en bra utbildning jag var på också i Sollentuna :)

Henry ville visa mig alla sina leksaker och sitta på golvet och leka :)

 

Han älskar att bada :)

 

Tuffa killen!

 

 

Skåla med faster ♥

 

Lillebror, mammi och så pappi

 

 




På resande fot

Sitter just nu på tåget till Stockholm tillsammans med två kollegor :) Vi har utbildning 9.30-16 idag. Vi ska sova på scandic star i Sollentuna. De har bubbelpool och relax så jag sa till damerna att vi borde ta med bikini ;) så den är nedpackad.

Imorgon efter utbildningens slut åker jag till Andreas, Isabell och Henry :D

Längtar efter lillen!


Städ och tvätt

Har äntligen fått i mig lite god middag efter att ha tvättat och städat hela kvällen. Underbart med nystädat och nytvättat :)

Helgen försvann lika fort som den kom, som vanligt :P Igår följde jag med Helén och Mojje och tittade på Carolins dansuppvisning i Stadium Arena. Vad jag (och ingen annan heller tror jag) inte visst var att det var hela Norrköpings danscenter som hade uppvisning och att det skulle ta tre timmar ;) Men det var kul, Carolin var duktig och alla barn var så söta, speciellt dom allra minsta som var 2-3 år :D



After work

Det var så himla trevligt igår! Kul att träffa dom gamla kollegorna och umgås :)


Tio stycken var vi

 

Jag, Carro, Marie och Linda var kvar till kl 1 när dom stängde :)

 


Gillar mitt jobb!

Var äntligen tillbaka på jobbet idag, skönt! Enligt vad tandläkaren sa igår så ser allting bra ut men eftersom det är en operation som gjorts så kan värken sitta i ett tag. Det blev ytterligare lite rengöring och så hade ett stygn gått upp som han fick sy (suck). Enda rekommendationen är två alvedon och en ipren samtidigt så det är vad jag tar nu för att slippa värken. Det funkar bra, och lindrar i cirka 10 timmar, så bara hoppas att magen pallar också.

Imorgon på jobbet ska jag vara med på ett möte kl 9-11 med några från "Inspektionen för socialförsäkringen", ISF. De ska granska avslag och diskutera med oss hur vi formulerar oss i dessa beslutsbrev. Det är jag och tre till handläggare som de ska träffa, med olika erfarenhet. Vilket väl var tanken när min chef frågade mig om jag ville delta :) Hoppas bara att jag kan tillföra något.

Fredagkvällen kommer att bjuda på lite trevligheter, nämligen AW med gamla kollegor från banken :) Det är med Norrköpingsfolket, de som jobbar på banken nu och så jag och en till föredetting :)  Vi ska träffas på Enoteket 18.30.

1 maj

Vaknade imorse och bestämde mig för att välja eventuellt ont i magen framför tandvärk så tog en ipren :P Blir galen på det här snart! Mådde dock bättre av ipren och kunde inte sitta här hemma längre så mötte upp Helén och barnen på stan och tittade på 1:maj kortegen med alla USA-bilar. Nästan roligast att titta på alla personer i bilarna, speciella människor det där. Följde med hem till Helén sen på en kopp kaffe. Var skönt att få lite sol på sig idag :)

Bakom mina solglasögon...


RSS 2.0