Tredje gången gillt?

Imorse 8.15 hade jag uppkörning igen och det gick inte vägen den här gången heller :( Och den här gången tyckte jag det var orättvist för jag körde bra! Förra gången var det inget snack om saken, jag hade inte gett mig själv körkort då ens :P Jag gick in till en kollega när jag kom till jobbet som frågade hur det gick och då brast det och jag började gråta :P Mest av frustration tror jag.
 
Nej, dags att ändra fokus nu och koncentrera mig på jobbet.

Kommentarer
Postat av: Carro

Tycker du ska låta någon vara med i bilen nästa gång om du inte har haft det tidigare. Vad sa de var anledningen till att du inte klarade det den här gången? Tycker det verkar som de har blivit galet hårda senaste tiden, börjar känna att jag måste ha haft jävligt tur när jag tog körkort. Kämpa på, till slut kommer du få det där förbaskade kortet! Kram!

2012-10-04 @ 11:31:31
URL: http://jisses.blogg.se
Postat av: Linda

Hej! Jag känner igen mig så mkt i det du skriver! Jag tog det på tredje försöket. Tycker FORTF att jag borde fått det på andra. Klart det blir tredje ggn gillt! Du fixar det!!

Svar: Tack för pepp :)
Milla

2012-10-04 @ 11:49:01
Postat av: solweig renner

Dumt Camilla!
Kan dom djävlas för att du är
privatist tro?Men visa dom så
dom vet vem dom har att göra med.
Bit i hop och ta nya tag.
Kramar Mormor.




Svar: Jag vet inte mormor. Men jag kämpar vidare. Kram
Milla

2012-10-04 @ 13:28:48
Postat av: Kajsa ♡

Vad tråkigt =/ Kämpa på fina Camilla.

Svar: Tack bästis ♥ ♥ ♥
Milla

2012-10-04 @ 19:29:22
URL: http://doucare.blogg.se
Postat av: Lisa

Vet PRECIS hur det känns, det är fruktansvärt :( har gråtit sönder mig själv efter bägge gångerna. Tycker att jag kört bra, visst inte perfekt men inte så man gjort nåt riktigt fel typ kört för fort eller så. Men du, vi ska klara det på tredje gången - både du och jag! KRAM!!

Svar: Så konstigt för det känns som dom tycker att man ska köra lika bra som nån som har lång erfarenhet (ibland till och med bättre med tanke på hur vissa kör). De kan ju inte begära att man ska köra perfekt! Hålla sig till reglerna och inte vara en trafikfara, borde inte det räcka? Men klart det ska bli tredje gången gillt för oss båda :D Och just nu känner jag att när jag tagit körkortet så kommer jag aldrig mer vilja köra bil i hela mitt liv, så trött på det haha Skämt å sido ;) KRAM
Milla

2012-10-04 @ 22:34:39
Postat av: Helen

Trist de där ... Ta en liten pause å vila å sen på de igen så ska de nog gå vägen:)

Svar: Hoppas det :)
Milla

2012-10-05 @ 12:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0