Ny utmaning

Sitter på jobbet och har precis bokat tjänsteresa till Sundbyberg till på onsdag. Jag har nämligen blivit antagen till ett introduktionsprogram för controllers :) Inte helt insatt i upplägget men hoppas bli lite klokare efter mötet på onsdag ;) Det var 24 stycken som anmälde instresse och dom har valt ut 2 från Stockholm, 1 från Jönköping och så mig från Norrköping :) Norrköping och de andra två städerna tillhör nämligen område Öst inom mitt verksamhetsområde. Introduktionsprogrammet kommer ta cirka 10% från min ordinarie tjänst.
 
Åker till Stockholm imorgon också men i privat ärende :) Mormor och morfar är på besök från Varberg över helgen så tänkte passa på att träffa dom. Åker till Henry och company imorgon och stannar till lördag och sen lördag till söndag är jag hos mamma, pappa, mormor och morfar!
 
Igår hade vi besök av Almirs pappa från Skåne. Han var uppe och skulle lämna en bil så han sov över hos oss och tog tåget hemåt imorse. Almir och hans pappa var hos kusinerna nästan hela kvällen och dök upp hos mig vid 21.30 så blev bara lite tedrickande och tv-tittande innan det var sovdags.

Praktisk och snygg väggdekoration

Har vi fått upp i vardagsrummet ikväll :D

 

 


Master bedroom


Säng på plats

Imorgon tar vi byråerna (sängborden). Ska köpa svarta madrasskydd också och kanske ett överkast. Sen är det väl bara någon färgglad tavla på den vita väggen bakom sängen som saknas :) En tv på den andra väggen vore i och för sig inte heller fel haha men man kan inte få allt, inte på en gång i alla fall ;) lite tveksam till tv i sovrummet dessutom men skulle vara snyggt!

Ligger i sängen nu och ska läsa 50 :) Almir stack iväg till grabbarna.

 

 


Delivery

Igår 21:30 levererades sängen och sängbord som vi beställt från Ikea. Så monteringen fick vänta. Det var sagt att de skulle dyka upp någon gång mellan klockan 15 och 21 så hade hoppats på att de skulle komma tidigare.
 
Det var två unga killar som kom med leveransen och så meddelade dom att det blivit en liten skada på ena madrassen, det stack ut lite stoppning men att vi skulle få en ny om vi ringde till IKEA, suck. Så Almir tog och började bära upp den där madrassen och när han burit in den i lägenheten så kommer den ena killen uppspringande och säger att det var fel, det var inte vår säng haha den skulle till någon annan så jag sa till killen att han fick bära ned den igen :P Almir var dock snäll och hjälpte till. Monteringen får som sagt vänta till imorgon för ikväll efter jobbet ska jag hem till Helén :)

Vår helg

Så mysigt att ha mamma och pappa här på besök över helgen ♥ I fredagskväll när de kom åt vi tacos och myste framför tv:n. Lördag blev det promenad i det iskalla vädret till Ingelsta för fika och shopping. Sen blev det ännu mer fikande hemma hos Almirs mamma och på kvällen var jag, Almir, mamma, pappa ute och åt indiskt. Helgen bara svischade förbi som vanligt. 
 
Snart ska vi till Almirs kusin på tårta för hans fru fyller år, 28 år, som jag också närmar mig med stormsteg!
 

Evighetsprojekt

Ledig från jobbet idag, dels för att mamma och pappa kommer i eftermiddag men mest för att jag hade uppkörning idag kl 9. Så bra som jag körde idag känns det som jag aldrig kört förut och ändå gick det inte :( Fick en kvinna den här gången och jag märkte på henne att det var gränsfall så försökte prata mig till det, tyvärr till ingen nytta. Min teori går ut på tisdag och chansen att jag lyckas knipa en tid innan dess är nog inte så stor men ska bevaka sidan noga i fall nån avbokning görs.

Är såklart ledsen och uppgiven men väljer att fokusera på det positiva, att jag får besök i helgen :D


Fräcka Frökens Bokklubb ;)

Det var en trevlig bokträff idag efter jobbet. Självklart diskuterades boken, som alla tyckte om, men blev även en hel del prat om annat. 7 kvinnor i åldern 24-60 år är vi :) Goda smörgåsar åt vi också! Till nästa gång ska vi läsa Flickan med snö i håret , är visst en deckare och jag läser aldrig det då jag har fått för mig att jag inte gillar den genren men ska bli kul att se om jag ändrar uppfattning. Får nog läsa den parallellt med 50 nyanser av frihet  som jag bara längtar efter att få börja på ;)  


Bokklubb och finbesök

Här jobbas det, städas, tvättas, lagas mat - kallas visst vardag ;) men längtar till fredag när mamma och pappa äntligen kommer på besök :D Första gången till nya lägenheten. Ser jag såklart fram emot massor :)
 
Och imorgon efter jobbet ska jag på första träffan med bokcirkeln som bildats tillsammans med några kollegor :) Till den här gången har vi läst boken Fortfarande Alice. Vi ska träffas cirka var sjätte vecka efter jobbet på caféet Fräcka fröken där vi fikar och diskuterar boken vi läst. Sen vid varje tillfälle är det en ny person som får välja bok och tror vi är 7 stycken i gruppen :) 

Ljuva helg

Efter att vi vaknat till liv idag, rätt sent kan tilläggas, så gick vi hem till Almirs kusin och hans fru med semlor och fikade :) Var där några timmar och sen blev det en sväng på stan, handlade lite "nödvändigheter" på Hemtex :P och så har vi tittat på Gudfadern som jag inte hade sett, så det var verkligen dags. 
 
Blev förresten nöjd med klippningen häromdagen. Det var rätt slitet så hon behövde klippa ett par centimeter men påpekade myckt noga att hon bara skulle klippa det allra nödvändigaste ;) Det har kommit en ny plattång (steampod) på marknaden också, från Loreal, som hon provade på mig. Det är ånga så ska tydligen vara skonsamt för håret och ge extra glans, används tillsammans med nån kreatinbehadlande produkt. Jag var perfekt försökskanin med mitt lockiga, torra hår tyckte hon :P Den var riktigt bra men kanske inte värd 1900 kronor som den just nu kostar i butik. 
 
Vi har förresten bestämt att beställa sängen online då vi inte har nåt bra att frakta den i själva, vet ju hur den ser ut och sådär och hemleverans kostar inte så mkt :) 

Hallå hej

Just nu står maten på spisen och jag är superhungrig! Var kvar lite längre på jobbet idag för behöver gå lite tidigare imorgon då jag har klipptid kl 16.15 :D Har inte klippt mig på evigheter då jag blev så besviken sist när hon klippte så mycket om ni kommer ihåg? Oj, var visst 2 juli ser jag här. Om inte topparna är allt för slitna så hoppas jag frisören (en annan än förra gången) lyssnar och bara tar pytte pytte :) 
 
Efter klippningen sen ska jag hem till Christian, hans sambo och hennes son :) Ska bli trevligt då jag inte träffat dom tidigare. På tiden tycker jag! 
 
Till helgen sen lutar det åt att jag och Almir åker till IKEA och köper dubbelsäng ;) Också på tiden! Jag har ju bara en 120 säng nu så Almir har tagit hit en stor madrass som han sover på haha Båda två blir helt stela av att sova tillsammans i en så liten säng så nu är det dags för en 180 cm. Vi är sugna på vita Malm-sängen :) 
 
 
 
 
 

Min fina


En liten liten tårtbit gick ner ;)

 

Födelsedagsfirande

Mår mycket bättre idag, efter en diet med cola, blåbärssoppa och rostat bröd igår, så idag var jag ute med Almirs mamma, syster och lillebror och åt för att fira mammans födelsedag. Jag tog det dock rätt lugnt med maten. Almir var iväg och skjutsade sin kusins flickvän till Skavsta flygplats så vi tog spårvagnen till en restaurang och så kom Almir och hämtade oss sen. Hemma nu men ska dit på tårta senare, en liten bit åtminstone kanske inte skadar ;)

 

Födelsedagsbarnet med sin dotter

 

 

 


Kul natt

Magsjuka, tack för den! Sprungit fram och tillbaka till toan i natt så jobb var inte aktuellt idag. Det bästa med magsjuka dock är väl att det brukar gå över fort.


Nyårsafton 2012

God mat, musik, dans, skratt :D Det bestod vår nyårsafton av. 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 

2013

Gott nytt år! Hoppas att ni hade en lika fantastisk nyårsafton som jag. Bilder från min kommer sen :)


RSS 2.0