Lördag

Dagen har innehållit shopping, promenad och mjukglassätande i solen :)

Köpte två par skor, varav dessa svarta ballerina och en jacka från Rut m.fl. :)


Vintern rasat ut bland våra fjällar

Så skönt att våren är på ingång och att vi kunde njuta av sol i helgen. Vi var iväg och tittade på fotboll i lördags (kompisar till Almir som spelade) och fikade på uteservering för första gången i år :) Sen bjöd kvällen på trevligheter då jag var hos Helén på middag och sedan show på Arbis :) Samma ställe vi var på när jag fyllde år, men ny show. Den här veckan har dock varit sådär vädermässigt, blåser mycket och lite regnstänk till och från. Det gör iofs inte så mycket när man sitter inne på jobbet hela dagen.
 
 
 
 

Skäms på mig

Bloggen är mitt dåliga samvete just nu. Har fått skrivkramp eller nåt ;) men känner att det är dags att bjuda på en liten lägesrapport nu. Håller på och dras med en förkylning som inte riktigt vill ge sig så energin är inte helt på topp. Jag var hemma en vecka från jobbet men var åter den här veckan.

Helgen har iaf bestått av en del trevligheter. Igår mötte jag Helen på stan för fika och shopping. Vi promenerade sedan hem till henne och jag bjöds på jättegod mat som vanligt :) Kvällen spenderades sedan hemma hos Almir med syskon, kusiner, svägerskor och vänner, var trevligt :)

Idag är det äntligen lite vår i luften. Jag och Almir tog en promenad i solen till Texas longhorn och åt smaskig lunch.


Vila i frid farfar ❤

Påsken bjöd på sorgsna nyheter i form av lilla farfar som gått bort men trots det hade familjen en mysig helg.

Var tillsammans med Tobbe och Fanny hos Andreas, Isabell och Henry fredag till lördag och sen åkte vi allihop till mamma och pappa på lördag. Lilla familjen åkte till Henrys farfars landställe på eftermiddagen och vi andra var kvar och åt påskmat och hade det mysigt :)


Var bara lillkillen som fastnade på bild denna gång :)


RSS 2.0