Tack alla underbara ♥

Idag har jag varit och lämnat nycklarna så nu kan jag lämna den gamla lägenheten bakom mig och fokusera på min nya fina :D
 
Flytten i måndags gick väldigt smidigt då jag hade tre starka grabbar till hjälp, Almir och två av hans bröder. Vi hyrde ett stort släp och behövde bara åka en vända. En vända till soptippen blev det också och så levererade vi min gamla soffa till en tjej som köpte den :) Jobbigast var dagarna innan att packa ihop allting i lägenheten.
 
Igår skulle den gamla lägenheten städas och till min hjälp hade jag Helén och barnen. Helén gjorde ett fantastiskt jobb med mitt äckliga kök och bara köket tog lika lång tid som resten av lägenheten :P Och städningen blev godkänd utan att inspektören tittade på den haha. Jag var säker på att jag skulle lämna nycklarna IDAG före kl 12 och klockan 14 skulle jag träffa besiktningsmannen. Så jag tänkte att han har väl med sig huvudnyckeln men det hade han inte då han trodde att jag hade kvar nycklarna till imorgon :P Vet inte om jag hade missförstått eller om jag fått felaktig information men iaf så frågade han mig om jag hade städat och jag förklarade hur noggrannt vi hade städat och fick därmed godkänt :P
 
Jag är så oerhört tacksam för all hjälp jag har fått av alla mina fina här ♥ Speciellt när jag har familjen så långt bort. Och till och med flera som erbjudit sig att hjälpa till, det värmer :D

Hörs om några dagar ;)

Snart är allt nerpackat här. Nu ska vi åka till nya lägenheten och inspektera städningen där ;) Imorgon kl 11 ska jag skriva på papper och sen går flyttlasset. Tisdag ska jag med hjälp av snälla Helen städa den här lägenheten och på onsdag ska jag lämna nycklarna.


What happens in Vegas stays in Vegas

Det var så himla roligt och lyckat igår :D De hade gjort så fint och maten var jättegod, italiensk buffé. Lite lekar var det också och en trubadur på plats. Vi var 6 stycken tappra som var kvar till kl 1 varav fyra (inklusive jag) som gick ut efter. Har mått lite sisådär idag men det var det helt klart värt ;)
 
 
Fixad och klar :)
 
Fina kollegor
 
Jag och Malin L
 
In Las veeegas ;)
 
 
Vissa gick all in med klädsel, kul:)
 
Fina Malin A är bartender
 
Emil och Emil
 
Malin S och Eva
 
 
Söta Lina vill in och gästspela med den inhyrde trubaduren Chris.
Jag och Lina jobbade tillsammans på banken
och nu är hon på Fk.s återkravsavdelning :)
 
Malin S och hennes mamma :)
 
Polarn ville också ha Las vegastema idag ;)

Glitter och glamour

Ikväll blir det fest, vill att dagen ska gå fort! Klänningen jag lånade av Helén satt inte riktigt som jag ville så av en slump gick jag förbi Vila igår och såg en klänning jag inte kunde motstå :D  
 
 
 
Den är mycket mer glittrig än vad den ser ut här.
Långt pärlhalsband till, långa svarta sidenhandskar,
klackar och liten väska och outfiten blev komplett ;)
 

Viva Las vegas

Nu sitter jag bänkad framför Bonden efter att precis ha kommit hem från Helén. Mycket god middag har jag fått som vanligt. Och efterrätt :D Fått låna en flashig klänning också. På fredag ska vi nämligen ha "husfest" på jobbet med tema Las Vegas! Så ska prova klänningen sen och se om den kan vara nåt. Tänker lite elegant, glitter, glamour när jag tänker Las Vegas ;)
 
Var hemma hos Almir igår kväll och träffade hans mamma som precis kommit hem efter tre månader nere i Montenegro. Blev bjuden på middag även där, lyxiga kvällar ;)

Flyttlådor överallt

Nu är det officiellt flyttkaos hemma hos mig ;) Och ett par lådor fylls ganska fort har jag märkt. Helgen har mestadels bestått av flyttpackande, har inte sett röken av Almir ;) I lördags hjälpte han en kompis att flytta och idag har dom gäster. Ganska bra för då har jag fått mycket gjort. Tog en liten paus i packandet idag och fikade med Jenny på eftermiddagen. Resten av kvällen ska spenderas i soffan så man vilar upp sig lite inför jobbveckan.

Soffa

Ikea igår var en besvikelse, åkte dit framför allt för att kolla in vad dom hade i soffväg och det var inte mycket tycker jag. Så vi kom hem nästan tomhänta med undantag av flyttlådor ;) Vill ju inte köpa massa grejer heller innan jag har flyttat in, onödigt. MEN idag åkte vi runt till lite olika möbelraffärer här i Norrköping och i en möbelaffär som heter Sköna Möbler hittade jag äntligen min soffa. 1000 kronor rabatt på den också :)
 
 
Tadaa :) 

Flytten närmar sig

Det slog mig att adressändra, anmäla flytt till elbolag och försäkringsbolag och sånt är kanske dags att börja med ;) Utgår från att allt sånt kan göras elektroniskt. Bara två veckor kvar nu till flytt, kanske bör tänka på att börja packa snart också. Eller tänkt på det har jag ju gjort men det har inte blivit av än ;) Inget jag har så stor lust med på kvällarna när jag kommer hem från jobbet men om jag börjar nu i helgen så blir det nog bra. En hel del saker ska jag ju göra mig av med.
 
Imorgon blir det förhoppningsvis IKEA efter jobbet :D
 
 
 

Utvilad

Helgen har varit lugn och skön, precis vad jag behövde :) myst med Almir och igår blev det några glas vin på Munken med Jenny :)


Livet är hårt

Totalt astrött idag. Börjar känna av att jag jobbade i helgen och bara var ledig en dag och så resa till Sthlm i tisdags (som för övrigt gick jättebra). Idag på jobbet hade jag dessutom bara massa krångliga ärenden, så att det är fredag imorgon känns mycket bra :D

En annorlunda jobbdag imorgon

Imorgon åker jag på jobb till Stockholm, det ska bli kul :D Och lärorikt förhoppningsvis. Tåget går redan 7.15 imorgon bitti och sen hem 16.15.

Adrenalinkick

Idag har jag provat på något jag aldrig gjort förut, jag har åkt motorcykel :D Almirs bror har tagit kortet och köpt mc så jag fick följa med på en provtur. Så läskigt och roligt på samma gång!!

Ikväll blir det Looper på bio då det inte blev av förra helgen :) Men först tvätta.

 


330 kronor i timmen

Snart helg och jag har sagt till att jag kan jobba imorgon då det behövs övertidsinsatser. Siktar på att vara på jobbet vid 7 och jobba till 12 cirka så har jag ändå hela dagen ledig sen :) Fast lär väl vara rätt trött och gå hem och sova en stund efter ;)
 
Det blir med andra ord en lugn kväll ikväll, ska gå hem om en halvtimme ungefär.
 
 
 
 

Tredje gången gillt?

Imorse 8.15 hade jag uppkörning igen och det gick inte vägen den här gången heller :( Och den här gången tyckte jag det var orättvist för jag körde bra! Förra gången var det inget snack om saken, jag hade inte gett mig själv körkort då ens :P Jag gick in till en kollega när jag kom till jobbet som frågade hur det gick och då brast det och jag började gråta :P Mest av frustration tror jag.
 
Nej, dags att ändra fokus nu och koncentrera mig på jobbet.

I sängen

Efter jobbet idag övningskörde vi till Jysk och köpte kuddar :) Mer och mer dun börjar försvunna ur mina och Almir trivs inte med mina kuddar. Han gillar platta kuddar (konstigt nog ;)) så han fick en platt och jag två fluffiga!
 
Nu ligger laxen i marinad en stund och jag väntar på den för att kunna fortsätta med middagen.

RSS 2.0