Exhausted

Helt svettig efter att ha kört bil hem från området där vi var och övningskörde haha Svettig, trött och dessutom irriterad på en idiot som tutade på mig. Om man ser en övningskörningsskylt på en bil förstår man inte då att personen i fråga antagligen inte står utan motorn igång i en korsning för att jävlas eller för att det är kul? Förstår man inte heller att det inte går snabbare för att man tutar, snarare tvärtom?

Jag fick jobbet!

Troligtvis börjar jag min nya tjänst på Försäkringskassan 9 januari :D Vi ska bara komma överrens om lönen innan allt är spikat. Jag mailade precis mitt önskemål då enhetschefen ska träffa facket imorgon och ville ha löneanspråk från mig innan. Det verkar på min chef också som att det är lugnt att jag kan sluta mitt jobb så jag kan börja den 9.e. Startdatumet verkar också flexibelt iofs så det ska nog lösa sig :) Wiiie!

Helgen kom och gick

Nyligen hemkommen från Jönköping av alla ställen. Almir hämtade upp mig i Linköping efter jobbet och så åkte vi till Jönköping för att hämta Almirs mamma som kom med bussen (!) från Montenegro :) I över 4 månader har hon varit där nere.

Hade en bra helg men blev lite besviken på reggaeklubben vi var på i lördags. Det var dock mycket trevligt hos Helén innan. Jag, Helén och tre kompisar till henne åt och drack gott och spelade ölspelet ;) Vi drog sen till klubben där det enligt mig var en dålig reggaeduo som spelade samt lite och ungt folk, kändes ungefär som jag var på en fritidsgård :P Men det blev lite dans åtminstone.

Gårdagen till ära bakade jag lussebullar och bjöd Almir, hans bröder och kusiner på adventsfika. Lussebullarna blev riktigt goda och köpepepparkakorna var inte dumma dom heller ;)

 

Självklart formade jag en (den på toppen) som ett hjärta till Almir ;)


torsdag, inte onsdag

Skönt att vara ledig en måndag, känner mig nämligen en dag efter den här veckan. En positiv överraskning att det är fredag imorgon och inte torsdag med andra ord :) Imorgon har jag och Almir planer på att gå ut och äta, ha en lite romantisk dejt ;) Passar bra då det är löning imorgon plus att vi hade vår 7-månadersdag igår.

Ser fram emot lördag också då jag ska till Helén på middag och förfest för att sen bege oss till reaggeklubben FYAH :)


Nytt jobb?

Nu när jag berättat för min chef att chansen finns att jag kommer att byta jobb så kan jag ju faktiskt skriva här att jag var på anställningsintervju igår på försäkringskassan :) En tjänst som försäkringsutredare här i Norrköping. Det kändes som intervjun gick bra men anledningen till att jag berättade om tjänsten för min chef idag var att jag fick sms från hon som intervjuade mig angående att hon ville kontakta några referenser :) Var inställd på att lämna två andra referenser, min chef på Eniro samt min chef på socialkontoret, men Linda på jobbet övertalade mig till att fråga vår chef för hon trodde att hon skulle vara bra som referens. Jag följde Lindas råd och min chef såg lite besviken ut över att jag kanske slutar men hon var stöttande :) Enhetschefen på försäkringskassan ringde min chef sen och det visade sig att dom var grannar :P

Inget är ju klart än men att referenser kontaktas känns lovande :) Skulle bli glad om jag fick det då det ligger inom området för min utbildning samt att jag slipper pendla.

Ingen söndagsångest här inte

Ikväll ska jag och Almir se Breaking Dawn - Part 1 på bio :) Jag hade inte sett trean, Eclipse, så den tittade vi på tidigare idag. Filmen börjar 21 så innan det ska jag hinna städa lite här hemma tänkte jag.

Och tänk vad skönt att jag är ledig imorgon!

Kanske blir ett körkort till våren

Har varit ute och kört bil idag igen. I dagsljus för första gången :) Förutom framåt slutet när det mörknade på. Det går verkligen framåt tycker jag, lärt mig mycket på bara tre gånger. Tänk vad fattigare jag hade varit om jag kört dom här cirka 5 timmarna som jag gjort, i körskola. Är så tacksam att Almir tar sig tid att göra det här med mig. Och som sagt ett stort plus att ha en lärare som lärare :) Måste bara börja ta tag i teorin också.

Vad som händer ikväll är inte riktigt bestämt än, får se vad vi hittar på. Igårkväll var vi hemma hos Almir bara och såg en vidrig film :P Var rätt äcklad under hela filmen och funderade starkt på att aldrig ha sex igen haha


Än så länge har vi sluppit detta ;)


Torsdag

Då var den sena jobbveckan slut för den här gången (jobbar ju alltid vanlig tid på fredagar). Nästa gång vi jobbar sent är veckan före jul då jag jobbar till 19, mindre kul kanske.

Ser fram emot en lugn helg; umgås med Almir, köra lite bil och kanske en bio :) Långhelg har jag dessutom då jag på måndag tar ut min sista flexdag för i år, underbart!

Kär och galen

Vilken nostalgitripp att se remaken av Kär Och Galen :)

Förlåt för dålig uppdatering förresten. Får ta och skriva en sammanfattning av dagarna helt enkelt :) Jag var som sagt på Norrlandsfest i lördags hos Marie och hennes man Axel. Det bjöds på tunnbrödssnittar med messmör, vargtass, snus och korv med brööö :P Vi körde ett musikquiz också där jag kom på tredje plats och vann en Modo-tshirt ;) Gjorde sällskap dit med Linda, som jag jobbar med, och vi var också dom som gick hem först vid 1:30. Var en mycket trevlig kväll med trevliga människor. Jag själv tog inte så många bilder men andra gjorde så om dom kommer upp på Facebook så kanske dom dyker upp här :)

På söndagen gjordes inte mycket. Almir hade sovit hos mig så vi tog en promenad hem till honom när vi vaknade. Självklart stannade vi på vägen och åt pizza ;) Sent på eftermiddagen var vi ute och övningskörde för andra gången. Det gick bra, jag var till och med ute på några småvägar och körde :D På kvällen blev det film, Friends with benefits som var sådär.

Denna vecka jobbar jag 9:30-18, lite sovmorgon med andra ord. Skulle haft aktieutbildning imorgon, har sett fram emot det eftersom jag då har alla linjer och får ta morgontider om jag vill. Missade utbildningen första gången då jag var sjuk, andra gången den gick hade jag semester och imorgon skulle det alltså vara dags men så fick jag mail idag om att den är inställd :( Hoppas dom kommer med ett nytt datum snart.

 

Äntligen har jag fått hem Almirs andra födelsedagspresent



111111

Mycket tjat om dagens datum men det är ju faktiskt ganska coolt :) Trött ikväll efter arbetsveckan. Ska ta en dusch och sen kommer Almir och hämtar mig, blir en lugn och skön kväll hemma hos honom. Det till skillnad från imorgon då det blir Norrlandsfest hos min kollega Marie :) Hon är från Norrland då såklart och varje år när hon fyller år (hon fyllde 27 igår) har hon Norrlandsfest, sjunde året i rad tydligen :P

Trevlig helg på er!

Middagsdejt

När jag kom till Norrköping efter jobbet mötte jag upp Helga på Babyl och åt middag :) Jättetrevligt då vi inte setts på evigheter, hade mycket att prata om. Det var lättare att ses när jag jobbade på Eniro och hade varierade arbetstider, då kunde vi äta lunch tillsammans ibland till exempel.

Imorgon är det återigen världens bästa fredag :D Vår teamchef ska dessutom bjuda på godis då vårt team har varit så duktiga på att marknadsföra en pågående kampanj.

Se upp

Igår var jag ute och körde bil :D Det var jättekul och gick dessutom bra, Almir är väldigt pedagogisk. Han tyckte att jag var jätteduktig :) Ikväll blir det dock ingen övningskörning då jag har tvättid nu fram till 21.

Måndagen avklarad

Helgen bara rusade förbi. Men jag hann med mycket och bara roliga saker :D Fest i fredags, middag hemma hos Tobbe i lördags med mormor och morfar. Åkte också ut till lilla mamma och pappa på lördagkvällen, glad att jag hann träffa dom också.

Mormor och morfar kom på besök från Varberg till storstan

 


Kusin Patrik som ordnade sammankomsten bor
bara ett stenkast från Tobbe på Söder


En glad liten plutt med sin söta mamma :)

 

Lika som bär? ;)

 

Pappagris

 

 

En liten skymt av Tobbes fina lägenhet

 

 


Almir 31 år

Vi hade jättetrevlig igår :) Fest hemma hos Almir som sagt och sen blev det utgång. Kom hem kl 4 imorse ;) Och snart bär det av till Stockholm.

Hela gänget minus jag

Mersim, Amin, Alina, Almir, Dzevad, Anel, Björn, Anki och Jenny :)

 


Här fick jag vara med också (dålig kamera, måste köpa ny)

 


haha

 

Trisskrapning - ingen vinst

 

Söta Jenny och Alina

 

Jag, Anki och Jenny

 

En godis och Mersim

 

Almirs lillebror Medin var med en stund också :)
Han syns till vänster

 

Utanför Hugo - Dags att gå hem ;)


Go shortie it's your birthday

Skönt att sluta en timme tidigare idag, då hinner jag sova en liten stund innan födelsedagsfesten hos Almir ;) Lätt hänt att man sitter och gäspar efter ett glas vin annars så här en fredagkväll. Gav födelsedagspresent nummer 1 till Almir imorse men han ville vänta till ikväll med att öppna den, jaha :P Födelsedagspresent nummer 2 går inte att få tag på förrän nästa vecka så den får han vänta lite på tyvärr.


Denna ska han öppna ikväll :)


En bra onsdag

Ikväll är det bio som gäller med "Anna". Klockan 20:15 ska vi se Crazy, Stupid, Love :) Det blir troligtvis sista gången vi träffas enligt uppdraget kontaktperson men självklart kommer vi att fortsätta hålla kontakten. Jag har varit kontaktperson åt "Anna" i två år nu men sa nyligen upp uppdraget då jag känner att det inte finns tillräckligt med tid med tanke på att jag pendlar och är borta så många timmar varje dag. Tror heller inte att hon har samma behov av insatsen längre.

Lika bra som dagen ska avslutas, lika bra började den :) Almir sov här i natt och medan jag fixade mig imorse ordnade han frukost, dukade fram den och tände ljus. En mysig morgon ♥ När jag gick till jobbet gick Almir och la sig igen :P

Helgen närmar sig och på fredag får vi sluta jobbet hela en timme tidigare ;) Man får vara glad för det lilla. På fredag är det också Almirs födelsedag, han blir 31 år och kommer att ha lite firande hos sig med dom närmaste. Lördagen bjuder också på trevligheter då jag åker till Stockholm :) Mormor och morfar ska åka upp så jag, mina bröder, Isabell, Henry och min kusin och hans dotter ska äta middag med dom.

RSS 2.0