Gott nytt år

Dagen och kvällen kommer att spenderas på jobbet. Slutar 22 så hinner gå hem till Helén, byta om, äta och skåla vid tolvslaget åtminstone! Känns lyxigt att bara dyka upp och få äta och dricka gott :)  Jing firar hos några i Linköping men jag hoppas att han sover med mig i natt.

Igår var jag och klippte mig. Lite kortare och lite tunnare hår nu då :) Efter det lekte jag frisör hemma hos Helén som skulle färga håret. Kvällen tillbringade jag med Christian. Vi åt god mat och drack vin! Jättetrevligt var det.

Nu ska jag duscha, fixa lunch att ha med mig till jobbet och sen vara hos Jing i butiken en stund innan jobbet.

Gott nytt år alla nära och kära!!


Bilder

Nu har sötnosarna åkt hem mot Göteborg. Blev lite shopping igår och sen middag här. Jing åkte hem efter maten för han var trött så blev jag, Kajsa, Kalle och Christopher som fortsatte. Vi somnade dock tidigt, vilket känns skönt idag :) Jag och Kajsa gick en runda på stan idag med.
Sen mötte vi upp Kalle och Christopher och åt pizza.

Söt som alltid!



Partygänget



Togs ett antal såna här bilder ;)


Bedtime


Finbesök

Idag är huvudvärken borta och det känns så skönt! Sitter och väntar på Kajsa och Kalle nu som snart är här :) Man kanske ska ladda batterierna till kameran och ta några bilder sen?


Förra gången de var på besök, i maj - längesen!


Ont

Har legat i sängen med migrän hela eftermiddagen och kvällen efter nattens jobb :( Sprängande huvudvärk och spytt flera gånger. Har dock känts ganska bra i några timmar nu. Tur att Jing var här och pysslade om mig, han är bäst!

Blev med andra ord inget jobb den här natten, fick ringa och sjukanmäla mig. Nästa vecka är det endast jobb nyårsafton till 22.

Imorgon kommer Kajsa och Kalle hit :D Vad roligt det ska bli! Hoppas jag känner mig pigg och kry då så jag orkar med en sväng på stan och middag på kvällen :) För det är planerna!


God fortsättning

Har satt Jing på Roslagsbanan. Vilket äventyr för honom, hoppas han överlever :P Han ska nämligen gå en tur på stan idag innan vi åker tillbaka till Norrköping. Träffa lite kusiner passar han på att göra också. Eftersom katterna är med och vi båda inte kan åka in tidigare så tyckte jag att han kunde få göra det åtminstone.

En underbar jul har det varit! Härligt att vara med familjen och supermysigt att Jing har varit med :) perfekta julklappar har jag fått också:

Två uppsättningar sängkläder (behövdes verkligen!)
Set från bodyshop med lotion, lip balm m.m.
Örhängen
Tvål
Mysdress
Strumpor
Pengar
Bok


En vit jul i år


Glad Jing


Lillebror


Me and my love


Blivande föräldrar! I sommar blir jag faster :D


Mamma och bror

Pappi


Tre mongon ;)


Nya mysdressen invigdes :)


Julkatter :)



Ska jobba inatt 23-07. Gäsp!


Dan före dan

Vad mycket snö det har kommit i natt. Fick pulsa fram över gården! Plogbilen hade inte hunnit köra än ;) Såg den dock.

Lite att styra med efter jobbet; gå till Helén och hämta julgodis :), fixa en sista julklapp, gå till apoteket och så packa. Jobbigast av allt kommer bli att få in katterna i buren sen :P Hoppas på att jag kan locka en av dom åtminstone med lite mat så jag bara behöver kämpa med att få in en. Om jag går och hämtar en och den andra ser att den ska in i buren så kommer den troligtvis gömma sig långt in under sängen :P Får försöka överlista dom på något sätt.


Uppdatering

Jobb 10-18.30 idag. Lite lättare att ta sig upp den tiden.

Igår efter jobbet fikade jag med Christian. Trevligt att ses då vi inte setts på ett tag! Senare på kvällen var jag med Jing i butiken en liten stund. Galleriorna har öppet till 20 så här dagarna innan jul. Lite middag hemma hos mig efter det och sen hem till Jing en stund. Jag tittade på kinesisk dramaserie med hans mamma bland annat :) Gosade lite med Tibbe också och lånade hans bur som vi tog hem till katterna.

Ikväll är det tvätta som gäller och slå in julklappar!

Dan före dan före dan..

..vi åker till Åkersberga :D Ska bli så mysigt att fira jul med familjen och Jing. Jag slutar 14 på onsdag men J måste jobba i butiken till sent så vi tar inte tåget förrän 20.25. Det tar dock bara 1 timme och 15 minuter. Katterna ska vi ta med oss också. Dom får resa i Tibbes bur då handtaget har lossnat på deras egna.

Var på jobb 6 imorse. Faktiskt ganska pigg eftersom jag somnade före 22 igår. Fattar inte riktigt hur det gick till för sov till 13 igår. Vaken 9 timmar bara haha I stil med katterna.




Julfeeling

Blev en riktig julmys-kväll igår med Helén. Hon kommer alltid med massa överraskningar :) Igår hade hon med sig pepparkaksdeg som hon gjort själv så vi bakade lite pepparkakor. Även ingredienser (nougat, blockchoklad och mandelmassa) till mozartkulor, så såna gjorde vi också medan vi lyssnade på julmusik. Först gav vi dock varandra julklappar och åt grillad kyckling och grekisk sallad till middag tillsammans med lite vin :) 

Vid tolv kom älskling hem efter middag på sin gamla skola. Jag och Helen såg klart Stardust på tv innan hon gick hem och jag kröp ner i sängen med Jing!

Underbart med all snö! Så vackert.

Lördag och snart julafton

Jag och Helén har trängts på stan idag. Hon hade julklappar att köpa och jag hängde på helt enkelt. Såklart tittade vi in hos Jing som var i full gång med att slå in paket till kunder :) Han är så duktig. Jag fick med mig lite julklappspapper också

Nu ska det städas lite. Helén kommer nämligen hit på middag om några timmar så ska få undan lite katthår.

Snart är han här


Kärlek

Jag blir så lycklig när jag ser Thilde och Stefan i bonde söker fru  :) Dels för att de är så söta men framförallt för att jag känner igen den där känslan av att träffa någon och direkt känna att man inte kan tänka sig ett liv utan just den där personen. Jag fungerar inte utan Jing. Han är mannen i mitt liv, min stora kärlek och det var definitivt kärlek vid första ögonkast! Den där dagen i juli när jag åt falukorv till lunch och han frågade mig hur det gick för mig på jobbet :) Vi klickade direkt och varenda dag sedan dess har jag känt mig lycklig!

Imorgon har det gått 5 månader sedan vår första date. Det är inte alls lång tid men jag vet att det här är rätt.

Älskar dig för alltid



 


Helgen är här

Så. Nu har jag tagit igen lite sömn :) Uppe före 5 imorse så direkt när jag slutade klockan 14 gick jag hem och kröp ner i sängen. Myskväll med och nattsällskap av älskling ikväll. Känns faktiskt som en evighet sen (flera dar;)).

Filmen igår var bra. Inte som den första kanske men helt klart värd att se :) Lite mat åt vi på fräcka fröken först och så gick vi och sa hej till Jing i butiken.

Jag vill också ha en vampyr


Förfrysning

Usch vad jag INTE njöt av att gå upp klockan 6 imorse och ut i kylan. Min hy var inte direkt vacker heller, lite rödfläckig. Tror det är för att det är så kallt ute nu och för att det dessutom blåste igår. Men inget som inte lite puder täcker :P

Efter jobbet ska jag träffa "Anna". Vi ska äta nåt och sen se New moon på bio :)

Iskallt

Varit på läkarbesök idag i Linköping. Årlig koll av min mage. Fick reda på att jag kan prova sluta med en medicin, att jag ska gå till läkaren i Norrköping istället eftersom jag inte bor i Mjölby längre och att jag bör vaccinera mig mot svinis då min medicin försämrar mitt immunförsvar. Så togs blodprov också såklart.

Kall som sjutton just nu. Trots att jag varit hemma ett tag och ätit varm mat. Jing mötte upp mig och vi åkte och köpte thaimat ;) Nu sitter jag i soffan med täcke på mig, katter brevid och ser fram emot bonde söker fru-finalen ikväll :)


Tisdag

Min lediga dag har varit lugn och mysig. Jag tog en sväng på stan och tittade på julklappar. Sen gick jag hem och såg "flickan som lekte med elden". Satt med täcke i soffan och hade tända ljus :) Nu ska jag gå och göra Jing sällskap i butiken!


Saknar

Hoppas dessa snyggingar gör ett stopp i Norrköping
 på deras väg till Åkersberga nästa vecka





Härlig start på veckan

Vaknade idag och tyckte det var väldigt ljust ute...

Jag hade försovit mig ordentligt. Började klockan 9 och vaknade 10.15! Mycket konstigt eftersom jag somnade redan kl 21 igår kväll. Funderar på om katterna blandade nåt i mitt te igår eller slog mig med nåt hårt i huvudet inatt :P Drömde många konstiga saker också; jag och blondinbella var bästisar, jag var på skönhetssalong i Vällingby och noppade ögonbrynen för 2000 kr, Sefaat berättade att hennes facebook hade blivit "kapad" ehh :P

Kom till jobbet lagom till första rasten och har precis ätit lunch. Ledig imorgon och onsdag, verkar behövas.

Lucia

Det var inte lätt att komma upp imorse. Efter jobbet igår vid 22 gick jag och köpte pizza! Sedan blev det film. Äntligen såg jag The notebook och älskade den :)

Vid 2-tiden kom Jing hem efter middag och utgång med grabbarna på kebaben. Jag började 10 idag och var riktigt trött när klockan ringde. Att Jing låg kvar gjorde det inte lättare. Som tur är har jag endast sms de två första passen :)


Lördag

"Fan vad glad du låter, de flesta brukar vara lite trötta så här på morgonen!" sa en kund idag :) Han sa det på ett trevligt sätt så jag tog det som en komplimang. Började 9.45 så "tidigt på morgonen" var väl att ta i.

Jobbar till 13.45. Sen ska jag tillbaka 17.45 och jobba till 21.45. Blir att äta där emellan och vila lite. Längtar till nästa vecka då jag bara jobbar tre dagar :D

Ha en härlig dag!

Julklappar

Shoppat julklappar har jag gjort idag. Städat och tvättat också :) Ställde in tvättiden igår för stod i butiken med Jing till dom stängde. Bad till gud att det inte skulle komma in en kund som ville köpa nåt när jag stod där själv haha Jing var nämligen tvungen att besöka badrummet :P 
Efter stängning gick vi och handlade och jag gjorde god pastasås till middag. En riktig myskväll!



Dessa har använts flitigt :)





Thank god it's thursday

Imorgon är jag ledig så längtar till den här dagen är slut. Slutar 17.45, då ska jag hem och tvätta. Var ett tag sen nu. Fick till och med köpa nya strumpor i helgen för jag hade inga rena ;)

Igår hämtade jag mina glasögon. Invigde dom hos Helén :) Var hos henne och åt middag och kollade Bonde söker fru och Housewives of New Jersey :P Ska fota mig i glasögonen ikväll så ni får se.

9 december

Klockan närmar sig 8.30 och jag har varit igång på jobbet i två timmar. Längtar till 15 då jag slutar och ska hem och sova lite ;) Jing sov hos mig inatt och tror inte att vi somnade förrän efter tolv. Svårt att ställa om dygnsrytmen bara sådär.

Och ett grattis till pappa som fyller år idag :D


Tick tack

Två veckor sen vi åkte till Bacelona


Nästa resa går till Åkersberga :)


Grått, regnigt, jobb och måndag

Känner mig inte på topp idag. Vaknat på fel sida (som det så fint heter) tror jag. Grått trist väder och tung i huvudet. Lite mensvärk på det också :P Jobbar till 22 ikväll så är ett tag kvar.

På förmiddagen gick jag till Christian och hämtade vin :) Smakade en klunk när jag kom hem och tyckte faktiskt det var gott! Var förberedd på det värsta.

Lite varm choklad blir det nu innan min rast är slut.




Andra advent

Har vart på stan idag i julruschen :) Började med lunch/frukost med Christian på skafferiet. Efter det gick jag och kollade in peking interior där Jing var i full gång! Mysig butik med mycket fina saker. Han visade lagret också och lurade mig att trycka på en knapp på dörren så det började pipa haha Sedan gick jag runt en sväng själv och kikade på julklappar. Köpte inget men vet ungefär vad jag ska köpa.


Andra ljuset är tänt här hemma


Njuter av ledig helg

Dagen har varit lugnare än lugnast. Bara gått här hemma och gjort ingenting :) Sov middag en stund med älskling som har fullt upp på dagarna med familjens inredningsbutik. Dom har precis flyttat in i Domino, en av galleriorna här. Tidigare låg den en bit utanför city. Den har öppnat nu så ska kanske gå och kolla in den imorgon.

Dator, musik och tv underhåller mig denna lördagkväll :)


Jobbkväll

Idag beställde jag glasögonen (björn borg). Får dom om två veckor.

Sitter på jobbet och ska göra i två timmar till. Kort dag imorgon och sen ledig helg :) Inte dumt! Vill se new moon på bio. Får se om jag får med mig Jing Ping.

1 december

Hemkommen efter lite julmarknad på Heléns f.d. jobb och sedan middag hemma hos henne. Vi passade på att ses innan Heléns resa till Helsingborg imorgon :)

Jag har varit ledig idag så har julpyntat här hemma. Så mysigt med julbelysning. Tänk att det är jul redan, hur kan det gå så fort? Har lyckats fixa med jobbet så jag kan åka till familjen den 23 och stanna till 26 :) Lutar åt att my love följer med också.

Lite te och pepparkakor nu sen blir det sängen med renbäddade lakan!

Bilder från resan

Några bilder från min amatörkamera :)

























Barcelona 25-29 november

Tänkte försöka mig på en liten reseberättelse medan minnet är fresh ;)

Dag 1 - Vid 2 på natten anlände vi till hotellet som låg en bit utanför stan. Cirka 10 minuter med t-bana. Ett fräscht och stort rum. Vi var båda jättehungriga men inget var öppet enligt killen i receptionen. Vi tog ett varv runt området och stannade så småningom en taxi som skjutsade oss till närmaste nattöppna McD ;)

Dag 2 - Solen sken! Metron in till stan där vi först åt lite och sen gick runt och tittade i affärer, på folk och på den vackra staden. Självklart fotade vi massor. Sedan blev det turistbuss (sådan där man sitter på taket) i två timmar runt staden. Var en jättetrevlig tur och ett perfekt sätt att se sig omkring.
Efter turen, lite tapas och shopping på supermarket blev det vila på hotellet innan vi åkte in till stan igen för att äta middag. Vi hittade en mysig uteservering där vi delade på en pizza (var inte så hungriga) och drack sangria!

Dag 3 - Vi bodde nära segrada familia, ett jättecoolt tempel och den största turistattraktionen, så dit gick vi på fredagen. Vi hittade en restaurang i närheten där vi åt lunchbuffé. Efter det åkte vi till hamnen och sen till en vacker fontän som vi åkte tillbaka till kvällen därpå för att se en show! Middag intogs på en restaurang vid stranden vid port olympic, ett område som byggdes upp inför OS i Barcelona. Där åt vi paella och drack sangria, en specialsangria av champagne ;) En titt på de många nattklubbarna i området blev det innan vi åkte hem och sov.

Dag 4 - Vi åkte till stranden där vi gick barfota i sanden och njöt av det underbara vädret. Blev lunch/frukost där också. Park Guell besöktes sen. En underbart vacker park som låg på hög höjd. Efter det blev det shopping, på Zara :P Jag köpte två tröjor, en t-shirt och ett par tights. Jing hittade en jacka. Ett besök på Louis Vittuon blev det också då Jing ville köpa en korthållare som matchar hans plånbok :P Jag var inne en stund men gick ut och väntade sen. Inte en butik i min smak! Han köpte dock inte korthållaren som kostade 1500 kr.
Efter att ha gått massor åkte vi tillbaka till hotellet, bytte om och åkte till fontänen som lyste i massa färger med musik till.  En restaurang som vi hört om blev nästa stopp. Där träffade vi ett svenskt par som vi hamnade brevid på restaurangen :) God mat och vitt vin blev det där. En promenad efteråt förbi nattklubbarna och stripporna där inne :P Dock blev det ingen partykväll på lördagen heller utan en resa med tunnelbanan hem till hotellt där vi pratade med lite folk :)

Dag 5 - Det regnade lite dagen vi skulle åka hem. Flyget landade tidigare än beräknat men vi fick vänta ett tag på flygbussen till Norrköping. Vid 22 i söndags var vi framme och fick skjuts hem av Jings pappa.

Sammanfattningsvis har det varit en rolig, romantisk, härlig, underbar resa tillsammans med en person som jag bara blir mer och mer kär i för varje dag som går :) Älskar att vi skrattar åt samma saker, fjantar oss, vet vad den andra ska säga och har så kul tillsammans jämt!

Lägger upp bilder från min kamera snart innan vi har lagt in bilderna från Jings kamera på min dator :)

RSS 2.0