Helgen

Igår regnade det och var grått så hela dagen spenderades inne med serier och film ;) Idag däremot var jag och Almir på stan, shopping och lunch :) Sen gick jag hem och städade. La extra mycket energi på soffan då han som ska flytta in i min lägenhet ska komma och titta på den och förhoppningsvis köpa den :) Vore så skönt om han gjorde det, att bara låta den stå kvar här. Den ska ju säljas i vilket fall men då måste jag lägga ut den på blocket och den måste plockas isär osv osv
 
Vi har lite planer på bio ikväll, får se om det blir av.
 
 

Vad har jag nu gett mig in på?

Somnade kl 19.30 på soffan och vaknade vid 23, ops ;)
 
Börjar bli mycket på jobbet nu igen men då går ju dagarna fort. Min chef kom och frågade mig häromdagen om jag ville ha ett uppdrag, vara representant för område Öst (Norrköping, Jönköping och Sollentuna) för vårt ärendeslag i en grupp med kontaktpersoner för självbetjäningen. Tanken är att vi ska få mer information om allt kunderna kan göra själva på hemsidan för att kunna tipsa om det. Som det ser ut nu är det i stort sett bara vår kundservice som har koll på det. Vi går ju aldrig in där och får aldrig några frågor om det då vi sitter med utredningar. Hur som helst ska jag iaf på möte till Stockhom 9 oktober för att träffa dom andra kontaktpersonerna :) Blev dock lite rädd när min chef började prata om hur jag ska informera om detta för dom andra kontoren Sollentuna och Jönköping. Det är en sak att presentera det för mina arbetskamrater men min chef pratade om att jag kanske kan informera på ledningsmötet via de andra kontorens enhetschefer eller att jag får åka till Sollentuna respektive Jönköping och informera för handläggarna där, jikes ;) Men det blir nog bra, kul att göra lite andra saker och kul att bli tillfrågad av chefen :)
 
 
Idag efter jobbet blev det lite shopping, bland annat ännu ett nagellack ;)
 
 

Lättnad

Nu har det ordnat sig inför min flytt så att datumen klaffar :) Måndag 29 oktober från jag tillträde till nya lägenheten och senaste 31 oktober kl 12 måste jag vara ute ur min nuvarande lägenhet. En dag med betalt för flytt får man av jobbet och resterande fyra dagar den veckan har jag tagit semester så det känns skönt :D
 
Den här veckan är det jobb och övningskörning som gäller. Lyckades klämma in en fika med Jenny i måndags efter jobbet också :)
 
 
Längtar till nya lägenheten :)
 
 

Nya tag

Jag mår bättre nu, förkylningen är envis och hänger kvar med hosta och täppt näsa men febern försvann tack och lov efter några dagar :) Tack alla gullungar som frågat ♥
 
Helgen har av förklarliga skäl varit lugn. Vi har övningskört, fikat på stan och igår kväll myste vi framför Avatar som gick på tv. I fredags fick jag också äran att prata i telefon med Henry ♥ Lite svårt ibland att förstå vad han säger ;) men han berättade att det spöregnade, att han hade badat, varit med farmor och så sa han "jag älskar dig" och då smälte fasters hjärta :)
 
Eftersom jag har varit sjuk så har jag inte pysslat med så mkt den här veckan så därför har det blivit lite glest med blogginlägg. Kanske finns nåt roligare att skriva om nästa vecka :P 
 
 
Kanske skulle undvikit party förra helgen, men var ju så kul ;)
 
 
 

Jag lever, typ

Min förkylning har börjat om och den här gången är den ännu kraftigare! Feber och ont i kroppen, förutom halsont och snuva. Men känns inte så kul att vara hemma igen från jobbet då jag precis varit hemma en vecka. Så jag kämpar på! Värktabletter och så mkt sömn som möjligt.


Mys och fest

Söndag igen och efter att ha varit borta en vecka från jobbet så längtar jag tillbaka :) Fick ett så gulligt sms från en kollega här i veckan att dom saknade mig på jobbet, så sött :)
 
Helgen har varit ganska händelserik. I fredags var jag hemma hos Almir med två av hans bröder, Emil och Anel. Jag och Almir var och "pallade" äpplen haha Nej men det är ett träd i området där han bor som vi tror är för alla som bor där ;) Av äpplena gjorde vi iaf jättegod äppelpaj som vi bjöd bröder och kusin på. Sov över där och igår blev det övningskörning och lite utträttande av ärenden. Vi var bland annat och köpte nya toa till katterna :P Och kattsand som luktar Lavendel :D Vi var på Mio också och tittade på soffor, då jag planerar att köpa en ny när jag flyttar.
 
På kvällen var jag i Finspång för första gången på 25-årsfest hos Marina ♥ Jag och Helen fick skjuts dit av Almir, är cirka 3 mil från Norrköping. Det var tjejfest, nio tjejer var vi som hade det jättekul! Tjejerna hade lyckats fixa så vi alla fick skjuts in till Norrköping sen för utgång på Hugo! Längesen jag var ute och dansade loss så det var jättekul :)
 
 
 
 Söta födelsedagsbarnet öppnar presenter
 
Fin Helen :)
 
Shakar loss på dansgolvet ;)
 
Tack Marina för att vi fick komma :)
 
 

Veckan

Det blev att vara hemma hela veckan. Tanken var att gå och jobba igår men vaknade med jätteont i huvudet. Mår i alla fall mycket bättre idag så hoppas kunna njuta lite av helgen.

Trevlig helg på er ❤


Kort lägesrapport

Har varit hemma med förkylning i två dagar nu, trist! Tur att det fortfarande är lugnt på jobbet så jag inte behöver ha ångest över det. Har ägnat dagarna åt att i stort sett sova och titta på tv. Har haft sällskap av Almir idag också ♥

Släktträff

Hemma efter diamantbröllopsfirande och mys med brorson :) Kul att träffa släkten också, vilket inte blir så ofta.
 
 

Ut och resa igen

Igår efter jobbet gick jag hem till Helén (och Carolin) och åt middag, var en trevlig kväll och jag höll ut till strax efter 21 ungefär och då var vi så trötta allihopa :) Somnade vid 22 igår ;)
 
Idag är det Stockholm som gäller men tyvärr har Almir blivit sjuk :( Så jag har precis bokat tågbiljett åt mig. 12.14 går tåget. Ska möta upp lillebror då, kanske hinner vi en fika på stan, och sen hem till honom och byta om innan vi beger oss till festlokalen :)

Husmanskost

Oj vilken god lunch jag har ätit. Var med två kollegor på Fiskmagasinet och åt strömming med potatismos och lingon :) Så lugnt på jobbet så vi kunde ta långlunch ;) Passar på för väntar bara på att det ska börja välla in ärenden igen. Har dock hellre liiite för mycket att göra än för lite.
 
Helgen närmar sig igen och då ska mormor och morfars 60-åriga bröllopsdag firas i Stockholm med släkten :) Jag och Almir åker upp på lördag och stannar till söndag.
 

Buda ;)

Nu ligger lillebrors lägenhet ute till försäljning, intresserade? ;)

långledigt

Att ta ledigt idag var en mycket bra idé av mig tycker jag :D Jag och Almir har haft en mysig dag med fika i solen, god mat och övningskörning. Helgen har också varit underbar såklart! Gaga var grym och Henry med ;) Jag och mamma var barnvakt lördag till söndag. Var själv en stund med Henry också, igår, mys ♥
 
Låter bilderna tala för sig själv:
 
 
 
 
 
                 





 
 
♥♥♥
 
 
 
 

RSS 2.0