15 ärenden avklarade

7.04 stämplade jag in på jobbet imorse och nu har jag kommit hem. Iskallt ute och snöa gjorde det också när jag gick hemifrån imorse. Strax ska jag krypa ner i den varma sängen och sova en stund ;)

Övertidsarbete

Då var det helg igen då och jag ska in och jobba imorgon, frivilligt! Det krävs övertidsinsatser då och då och nu har det varit några helger i rad. Detta är sista helgen för den här gången så jag gick och frågade min chef om jag också fick jobba :) Hon sa att det var helt ok eftersom man gör enklare ärenden på helgerna, bara för att röja undan så mycket vi kan. Det går inte riktigt att ta såna ärenden där man måste ringa och komplettera till läkare eller arbetsgivare etc på helgen. 6 timmar (eller 5:59 för annars drar dom en halvtimmes lunch ;)) jobbar man vanligtvis på lördagar och jag ska försöka vara där redan klockan 7 imorgon bitti så jag får gå hem tidigt. Så när ni vaknar imorgon bitti har jag redan hunnit tjäna sisådär 1000 kronor ;)

Vi hade en jättemysig fredagslunch på jobbet idag :) Malin beställde pizzor enligt önskemål och så delade vi två och två på en pizza och satt och åt i ett konferensrum, säkert 25 pers var vi :)

Efter jobbet gick jag till Almir, var där en stund och sen var vi ute och körde bil. Koncentrationen var inte på topp en fredageftermiddag kan jag säga :P Almir är hemma hos sig nu då jag måste gå och lägga mig snart (nästan) om jag ska orka upp kl 6 imorgon!


Så kul med iphonen att man kan fota sig själv
och se sig själv i kameran utan att vända på mobilen
Om ni fattar hur jag menar ;)

På jobbet - trött ;)


Kvällen/igår kväll

Nyss hemkommen från spinningpass, hunnit slänga in tvätten i maskinerna också. Det gick bättre på spinningen idag, kanske var trött i benen efter zumba och 20-minuters promenad till träningen förra gången. Idag hann jag hem emellan :)

Trevlig kväll hos Helén igår. Jag fick god middag och vi fotade lite saker som hon la upp på blocket. Självklart såg vi Grey's också :D Jag var även och hämtade min Iphone igår :D

NU: Middag!

Onödigt med visdomständer

Det var ju inte ett direkt roligt tandläkarbesök. Jag har en visdomstand i underkäken som växer mot tanden bredvid istället för uppåt så fick boka tid för att dra ut den tanden :( Den har dessutom skadat tanden bredvid och dom ska se hur den ser ut när visdomstanden är utdragen för att bestämma om dom kan laga den eller om det behövs rotfyllning. Har haft problem med visdomstand i överkäken förut. Jag har ganska liten mun så när den växte ut låg den och skavde på insidan av kinden vilket gjorde att hela kinden svullnade upp haha Det var ingen vacker syn.

Nu ska jag jobba vidare och när jag slutar ska jag till Helén på middag :)

Mycket träning idag

Underbart att landa i soffan (dock bara en liten stund för måste fixa middag snart)! Efter jobbet var det zumba med kollegorna :) Vi kör ju en gång i veckan men jag har inte varit med alla gånger, ungefär varannan. Men det är roligt :) Efter zumban var det dags för ännu mer träning då jag hade bokat ett spinningpass, spinning medel. Det var riktigt, riktigt jobbigt, mycket jobbigare än baspasset som jag varit på tidigare. Jag var nära att ge upp flera gånger men man orkar ju alltid mer än vad man tror och det är faktiskt ganska skönt att köra totalt slut på sig själv :) Mina ben är spaghetti nu och jag som har bokat ett medelpass till på torsdag också :P

Min Iphone har äntligen kommit :D Trodde jag skulle hinna hämta den efter träningen men icke så får vänta lite till.

Och hör och häpna, imorgon bitti ska jag till tandläkaren! Ringde och bokade tid idag och fick imorgon :) Vågar knappt skriva hur längesen det var jag var där och ärligt talat så har jag tappat räkningen på åren. Det var bra längesen iaf så är lite nervös över hur det ser ut där inne :P

Man ställer FRAM utemöblerna

Vilken underbar dag det har varit! Almir sov hos mig i natt och när vi vaknade tog vi en promenad hem till honom. Självklart stannade vi och tog en kaffe i solen ;) Hemma hos mamma Raba blev det mer kaffe, på altanen. Vi hängde där en stund och sen övningskörde vi. Jag var cool och körde på 90-väg ;) Almir har bestämt att vi ska köra ungefär tre gånger på varje sträcka där det är vanligt att man får köra upp. Fyra olika vägar är det. Jag ska boka in några körlektioner snart också. Måste även plugga mer teori, måste ta mig i kragen när det gäller det.

Jag och Madde hade kul igår, vi dansade massor :) Längesen vi sågs.


Fina Madde hemma hos mig

 

En paus i dansandet för fotografering ;)


Spontanutgång

Madde hörde av sig och undrade om jag ville med ut en sväng och dansa.
Varför inte tänkte jag och gjorde mig i ordning!

Inväntar henne nu :)


Våren är här

Idag var vi cirka tio kollegor som var och åt lunchbuffé på Hugo :) Trevligt och gott. Vid 15:30 stängde jag ner datorn och gick hemåt i det underbara vårvädret! Uteserveringarna har börjat fyllas på och det såg så härligt ut. Jag och Malin har planerat in en After work nästa fredag, hoppas kunna inviga uteservering då kanske :)

Den här veckan har jag vaknat före klockan ringer varje dag och har varit på jobbet före kvart i åtta varje morgon. Det har varit mycket på jobbet, ärenden strömmar in. Men det är kul, jag gillar när det är mycket att göra :) Tröttheten kändes dock av när jag kom hem idag, la mig och sov i några timmar ;)

Almir är med kompisar ikväll. Jag var ju inte så rolig som somnade :P Jag tar en lugn kväll framför tvn. Har inga planer för helgen, förutom att köra lite bil. Vi tar det som det kommer :) Ingen lön idag minsann som jag var inställd på utan den kommer på måndag såg jag när jag tittade på lönespecen häromdagen.


Warm&Cosy

På väg hem från jobbet ringde jag Almir som var i närheten och vi gick och köpte med thaimat hem till mig. Sen blev det lite övningskörning och det gick jättebra :) Det har varit lite glest mellan gångerna nu och jag har blivit lite skraj av nån anledning men idag kändes det som sagt mycket bra!

Fick hem en avi från posten igår och trodde det var min iphone jag skulle gå och hämta ut ikväll så jag blev väldigt överraskad när det visade sig vara en födelsedagspresent från storebror med familj :D


Tack Andreas, Isabell och Henry

Värmefilt från OBH Nordica


Tisdag

Christian har varit här ikväll och vi har ätit mat ihop och sett på film :) Jag gick redan 15:30 från jobbet då jag var och tog blodprov så vi kunde ses redan strax efter fyra.

Avbokade spinningpasset idag, har haft ont i halsen sen i söndags. Än så länge känner jag mig bara lite småförkyld (ta i trä) men vågar inte riskera nåt.

Lite utbildning idag på jobbet för mig och de två nya som började några veckor efter mig. Det är två äldre kvinnor som jobbat inom Försäkringskassan tidigare men inte med sjukförsäkringen. Än så länge handlägger vi anställda och egna företagare som ansöker om sjukpenning men idag fick vi en liten genomgång av arbetslösa, studerande, behovsanställda och föräldralediga också. Tanken är att vi till sommaren ska kunna ta i stort sett alla sorts ärenden :) Jag hoppas få kunna kika lite på andra typer av ärenden ganska snart för det är då man lär sig tycker jag.

 

Köpte förresten nya skor i helgen som jag är så nöjd med :)


Helgen i bilder

Fika på Fräcka fröken

 

 

 

På visualiseringscentret före filmen Kosmos 3 D på domteatern

 

Vi tog ett glas champagne på mamma och pappas hotellrum
innan vi gick och åt god middag på Enoteket

 

 

Saint Patricks'dayfirande på Highlander :D

 

Vi fick med oss Helén till Highlander också efter att
vi varit hemma hos henne och druckit ett glas vin :)


Vår helg

Vaknade före halv åtta idag, på en lördag!! Inte klokt :P Fast kanske inte så konstigt med tanke på att jag somnade före 23 igår. Mamma och pappa sover på Grand hotell. De kom till mig vid 19 igår och då åt vi middag, lax i thaikryddad sås med vitt vin till och så smulpaj och kaffe till efterrätt :) Det blev en tidig kväll, som det lätt blir på fredagar.

Idag blir det en sväng på stan och troligtvis ett besök på Visualiseringscentret :) Och kvällens middag ska intas på Enoteket.

raketfart

Jag skriver ofta att veckorna går så fort men den här veckan har gått sjuuuukt fort :P Redan fredag imorgon och då får jag besök av mamma och pappa :) Lite sol i helgen vore ju inte fel då.

Nu ska jag iväg till friskis på spinning!

Måndagen klar

Trött idag, jobbigt att festa när man är 27 år ;) Gårdagen var lugn, jag och Almir tog en promenad hem till honom och tog med oss tårta som blev över till familjen. Jag gick hem sen och röjde efter festen och sov en stund. På kvällen såg vi John Carter på bio :)

Beställde även en ny telefon igår :D Tele2 har ett erbjudande där man får ringa, smsa och surfa obegränsat för 345 kronor i månaden och så ingår en valfri smartphone:


Jag valde en Iphone 4s, vit :D


Tack för en fin födelsedag

Christian och Almir har druckit champagne
och väntar på middag :)

 


Det bjöds på tacogratäng med sallad till och
Helen och Mojje verkade gilla maten :)

 

Christian provade mina glasögon
då han ville se Melodifestivalen med så bra skärpa som möjligt ;)
Not.

 


Avskedspresenten från banken var god ;)
Skål!

 

 

Fina vännerna

 

Jag bestämde att finalen av melodifestivalen skulle stå på :P
Polarn var också med och kalasade

 

Så kul att söta Marina kom också..

 

och visade sina muskler ;)

 

:)

 

Min fina ♥

 


Kvällen avslutades på Cromwell, dit vi tog en promenad.
Almir och vi andra tyckte det var vinter fortfarande
medan Mojje slängt jackan och förklarat vår? :)

 


Ingen fest utan att jag tar en posébild på mig själv ;)

Tack vänner för att ni kom och firade min 27-årsdag :)

 

 


Min dag

Dagen har börjat med lite fixande inför kvällen. Jag och Almir har varit och handlat mat och dricka :) Jag ska ha middag här nämligen och vi blir sex stycken som det ser ut nu; jag, Almir, Helen, Mojje, Christian och Marina. Jag ska försöka ta massa bilder :D

Nu ska det städas och vartefter ska jag börja förbereda maten och fixa till mig själv också ;)

hemgång

Snart dags att gå hem från jobbet, ser ut som det snöar lite, eller regnar? Eller en blandning kanske. Till klockan 18 idag har jag bokat spinningpass, hjälp! Var evigheter sen jag var på spinning och har aldrig gått regelbundet på det så kan bli spännande det där ;) Och danspasset är bokat till imorgon för tredje fredagen i rad. Det är så himla kul :)


Camilla

"Camilla (stavas också ibland Kamilla) är ett kvinnonamn av latinskt ursprung som betyder "offerprästinna"! Namnet började användas i Sverige i slutet av 1700-talet och hade en popularitetsperiod på 1860-talet och 1870-talet. Namnet hade en popularitetstopp på 1960-talet, men ligger numera runt plats 180 på listan och trenden är avtagande. Namnet Camilla betyder även omtänksam"

Nyfriserad

Urtunnat, toppat och plattat :)


Söndag

Jag gick upp klockan 10 idag och gjorde pannkakor till frukost, mums :) Satt länge och åt framför tvn. Har precis städat klart lägenheten nu, ska strax ta en dusch och sen gå till affären. Har tänkt hinna med lite övningskörning idag också och så ska jag träna kl 19. Blir i alla fall två träningspass den här veckan trots att jag varit sjuk :)


Alla älskar vårsolen :)


Njuter

Helgen har varit superbra so far. Restaurangen vi var på igår var toppen. Coolt, mysigt ställe och jättegod mat! Vi åt fisk båda två, Almir åt grillad svärdfisk och jag en jättegod fiskgryta, Lazy Man's Cioppino :) En öl till det för Almir och ett glas vin för mig.

Idag tog vi en promenad  i det vackra vädret, från mig hem till Almir med stopp för en kaffe på Fräcka fröken och ett stopp i lägenheten hans bror med kompis renoverat för att sälja. Den har blivit så himla fin! De har lagt nytt golv, tapetserat, målat, lagt rött kakel i köket, satt in diskmaskin, gjort badrummet jättefräscht med svart golv. Om det inte var såpass hög avgift skulle jag vilja köpa den ;) Den ligger precis vid mitt jobb också på Kungsgatan.

Väl hemma hos Almir tog vi bilen och övningskörde, jag ska ju ha körkort till sommaren har jag siktat in mig på ;)

Tunt med bilder i bloggen

Redo för restaurangbesök :)


Och så var det fredag igen

Systemet ligger nere så just nu kan jag inte jobba. Passar på att blogga då istället till ER (Kajsas) stora glädje ;) Passade även på att fylla på kaffekoppen och när jag kom upp på våning 6 kände jag en obehaglig lukt, typ svett blandat med deo/parfym = raggardusch eller turkdusch (ja jag får skriva turk för jag har en blattepojkvän, jag får skriva blatte också ;)). Förväntade mig att se massa byggarbetare eller nåt men icke :P Mysteriet är med andra ord inte löst.

Igår kväll var jag hemma hos Helén. Jag köpte med thaimat och Helén hade en flaska vin hemma som vi delade på :) Inte alls dumt sådär en torsdagkväll.

Till ikväll har jag och Almir bokat bord på Enoteket, en restaurang som jag hört så bra om. Klockan 20:30 ska vi vara där, ska bli jättemysigt :)

RSS 2.0