Min älskade familj

 Jag längtar efter er!


Nya kläder

I veckan kommer mitt paket från hm.


Söndag

Lugn dag idag. Jag har legat i sängen och läst, tittat tv och bara slappat helt enkelt. Så nu borde jag vara utvilad och redo för en ny arbetsvecka.
Parken

Blev några timmar i folkparken idag med Helén och Carolin. Jonathan var med sin mormor och morfar och plockade svamp så det blev vi tjejor :) Solen lyste på oss ett bra tag men det blev lite kallt på slutet. Jag blev stucken av en geting på fingret. Den hade smygit sig ner i min kjolficka :P Dumma.

Nu blir det lite tacosrester till lunch.

Söta Carolin

                                                  
Linslusen Camilla  
                                           Lek i parken

Bilder från London, äntligen va?

Sefaat på marknaden i Notting Hill och sen på puben                    Jag på tuben   
Till Picadelly Circus           

Slottet hans med också


Fynd på marknaden


Trött efter dagen Sexiga brudar på väg till fest

Svettigt värre inne på klubben


Regentpark dagen efter

Även min stora idol fyller år idag


The king of pop, 50 år


Kajsa 23 år

Grattis på födelsedagen, bästis


Torsdagkväll

Tvättar ikväll. Diskat har jag gjort också och ska snart laga middag. Efter det ska jag till Helén och ha det trevligt :) Så skönt att det är fredag imorgon och jag att jag ska ha en lugn helg. Ser fram emot det.

Onsdageftermiddag

Träffade Helén på lunchen. Jag åt hemma och hon gjorde mig sällskap :) Blev en snabb träff. Imorgon kväll blir det en riktig date!

Läste ut boken om Jenna Jameson igår. Grät en liten skvätt på slutet. Det är en tragisk historia men samtidigt väldigt vacker på något sätt. Ikväll ska jag börja på den andra boken, den om Mötley crue.

Lilla jag på socialnämnden

Socialnämnd idag. Det är rätt intressant det där med politiker och en ordförande som sitter med klubban (inget snuskigt nu). En speciell miljö med rätt speciella människor. Jag hade iaf två ärenden som jag presenterade och det gick bra. Lite smånervös var jag för man vet aldrig vad de frågar ;)

Lunch snart. Ska äta hemma idag. Ska förbi "posten" och hämta min kamera innan som äntligen ligger och väntar :D

Tisdag

Möte hela förmiddagen idag. Jag är med i en IT-strategigrupp :) Jag behövs där kan jag säga. Jag tillsammans med 4 personer över 50 år som tycker att IT är läskigt och svårt utgör gruppen. De ifrågasatte och jag såg möjligheter :

Nu blir det lite mys med te och mackor efter att ha kommit in från regnvädret.

Shoppat

Blev shopping på lunchen. Till och med shopping istället för lunch, hann inte äta ;) Men om drygt en timme har vi fika så då kan jag köpa mig en macka. Shoppade iaf två kjolar, en bastop, en kavaj och ett par skor :) Det var värt en utebliven lunch.

Måndag och tillbaka

Helgen var toppen! En liten verklighetsflykt. Kan behövas ibland :)

Men som sagt, måndag igen. Det bästa med idag är att lönen kommer :D Blir nog lite shopping efter jobbet, eller på lunchen kanske t.o.m. Hoppas att det kan lyfta mitt humör lite som faktiskt inte är så bra idag. Ibland har man såna dagar helt enkelt.

Socialnämnd på onsdag, kanske bör förbereda presentationen av mina ärenden.

Återkommer på måndag

Borta över helgen. Kanske blir nåt inlägg men inte troligt ;)

Det är fest i stan

Augustifest i Norrköping. Fyrverkerier, karuseller och fulla tonåringar :) Fast en riktig fest är det förstås inte för jag är ju inte med ;) Råkade bara gå förbi när jag kom från tåget. Har varit hos mina gosiga hårbollar! Mysigt att få gulla med dom.

Imorgon ska jag på studiebesök på ett behandlingshem för kvinnor med missbruksproblem. Ska bli mkt intressant.

God natt!

Torsdag

Ska göra ett nytt försök med katterna idag efter jobbet. Nyckeln ligger tydligen och väntar nu. En del att göra på jobbet idag, vilket är kul.

En annan kul sak är att Anna som jag vikarierar för kommer och hälsar på på kontoret imorgon med sin lilla bebis, Olle. Eller Olof. Vi är inte riktigt helt klara över vad han heter, han verkar ha två namn :) Möjligtvis heter han Olof och kallas för Olle.

Fika.

Arg och ledsen

Skulle ju till katterna idag. Då frågar Johan om inte jag kan sova över så att han och jag kan ha sex. Jag säger nej. Då kommer han med argumentet (via sms) att jag får ju träffa katterna så borde inte han få nåt. Jag svarar inte utan börjar gå till stationen. Då messar han att han har glömt lägga ut nyckeln till mig. Jag runger upp och han säger att han kan komma med den om jag sover över hos honom. Aldrig, jag går hem. Nu messar han att han ändå ska åka med nyckeln. Ska jag bara rätta mig och åka nu? Hur myckt jag än vill gosa med katterna så måste jag dra en gräns.

Hoppas inte att det blev ett för ärligt och magstarkt inlägg nu. Kände att jag behövde skriva av mig.

Olustig situation

Jag var på möte på förmiddagen och innan mötet stod jag och två andra tjejer utanför och väntade. Den ena tjejen tittar på den andra tjejens mage och frågar om hon är gravid. Inte alls bitchigt utan undrande. Var bara det att hon inte var gravid. haha usch vilken skum stämning. Jag bytte samtalsämne :P

Imorgon ska jag hälsa på domMina älsklingar

                   

Missa inte Malou möter nu

Hon sköts för att hon inte ville gifta sig med sin kusin. Hon blev förlamad.


Tisdag

Tvättid ikväll, det enda som står på schemat. Tittar på en dokumentär nu om en norsk man som var soldat i Libanon, där träffade han en libanesisk kvinna som han gifte sig med och för att kunna göra det blev han muslim också. Jag tycker det är fint när människor med såpass olika bakgrund hittar varandra :) Det bidrar till en bättre värld. Det var mina visdomsord det haha

Måndageftermiddag

Det har varit fullt upp på helgerna den senaste tiden, det är absolut kul men känns som att man behöver slappa rejält ibland. Tror att jag ska ta en tupplur innan middagen :) Förhoppningsvis vaknar jag innan det är dags att sova igen.

London-Norrköping

Helgen i London var super! Jag kom dit sent natten till lördag, åkte en station för långt eftersom det var så mörkt och jag inte såg nåt men det var bara att gå tillbaka en bit :P Sefaat mötte mig och vi gick hem till henne och åt lite :)

På lördagen var vi på Portobello market i Notting Hill. Jag hittade bland annat en begagnad rosa kuvertväska för 5 pund :) Den hade jag när vi gick ut på kvällen. Efter den stora marknaden gick vi till en pub och åt hamburgare (såklart) och drack öl. Därefter betade vi av tuben, Picadelly circus, big ben, slottet och London eye :) Klockan var mkt när vi var klara med allt så vi skyndade oss hem och bytte om för en natt på stan. Vi blev haffade av en inkastare som frågade om vi ville till ett ställe och dansa och så fick vi gå före alla i kön och betala halva priset ;)  Skön musik på stället men jobbiga killar. Men vi hade kul och dansade massor!

Igår hann vi med lunch i Regent park innan jag tog flyget tillbaka. Vädret har varit bra, endast några droppar regn på natten när vi skulle hem från klubben.

Vi har tagit bilder som kommer så fort Sefaat har skickat de till mig ;)

London here I come

Jag har ätit och duschat och väskan är packad! Now I'm ready to go to England!


Nytt liv - ny blogg

Ny stad, nytt jobb och singel efter ett långt förhållande. Det känns som att en ny blogg vore på sin plats. Så välkomna alla gamla och nya läsare till principessans.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0