Shopping

Idag efter jobbet åkte vi till Jysk då jag sett att de hade stor rea och kom faktiskt därifrån med en ny tv-bänk bland annat :D Bild kommer när den är monterad och på plats. Blev matshoppning på City Gross också inför helgen när världens bästa brorson med föräldrar kommer på besök :D Längtar!

Imorgon består dagen och kvällen av jobb, läkarbesök, mer jobb, bokträff och städning!


Lägesrapport

Det har gått helt ok att jobba faktiskt :)


Ett försök

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet efter en veckas vilande av handen. Ska bli skönt att komma tillbaka och jag hoppas det går att jobba hyffsat som handikappad ;) En vecka med gips avklarat och tre kvar. På torsdag ska jag på röntgenkontroll på sjukhuset och se så att det läker som det ska.
 
Jag har försökt njuta lite av helgen iaf. Igår kväll var vi hos Almirs mamma och tittade på mello och efter det en sväng hos Almirs kusin och hans fru. Samma kusin fyllde år idag så vi var där på tårta och sen åkte hela gänget och bowlade. Jag avstod trots att jag har högerhanden, ville inte riskera nåt. Men var med och tittade på och var Almirs största fan ;) Och fredagkväll spenderade jag ju hos Helén :)
 

Pimp my bandage

Tack Almir ;)

 

 


Bruten handled

Vår mysiga skridskotur slutade i en bruten handled för mig. Precis innan vi skulle ge oss och åka hem drog jag upp farten och körde mot båset. Pang sa det och jag ramlade bakåt och tog emot säkert all tyngd med vänster handled. Jag blev röntgad ganska fort på akuten men sen fick vi vänta flera timmar på läkaren som sen kommer in och säger att den är bruten. Det värsta var när hon sa att de innan gipsningen var tvungna att dra sen på plats. Då fick jag typ panik men det gick bra då jag fick smärtstillande, lokalbedövning och muskelavslappnande. Det gjorde såklart ont men var hanterbart. Gipset ska nu sitta i fyra veckor och jag tänker vara hemma från jobbet några dagar och sen prova hur det går att knappa på tangentbordet hela dagen med en hand ;) Är tacksam över att det var vänster jag bröt. Också tacksam att jag hade Almir med mig som livade upp under den långa väntetiden :)

 

 

 

 

 


Tick tack

Idag har jag och mitt hjärta varit och fikat på stan! Gick in på Ur och Penn också som hade stor rea så passade på att köpa en klocka till Almirs kusin som fyller 35 år nästa vecka. Och när vi stod där bland alla fina klockor så fick även jag en klocka av Almir ♥ Sen begav vi oss hemåt och lagade god pastasås med räkor och efter det blev det en film.
 
Min nya klocka :D
 
 
Två latte, två hjärtan, en macka och en spännis ;)
 
 
 

Helg

Behöver jag säga nåt mer? :D Efterlängtad som vanligt. Inga planer än så länge för helgen och det är jag rätt nöjd med ;) Har varit en tung vecka på jobbet.

Igår på alla <3 dag kom Almir med god choklad


Lyxig vardag

Tisdagar brukar inte vara så jättespännande dagar men den här (fet) tisdagen var ett undantag :D Semla på jobbet och sen bio med Helen ikväll. Vi såg Les Miserable som var fantastiskt bra :D

Dessutom låg detta på mitt skrivbord när jag kom tillbaka från ett möte ❤

 

 


Ny väska


Lördagkväll

Kvällen ska spenderas med Helén och barnen. Lite (lugnt) firande av hennes födelsedag så här några dagar i efterskott :) Hoppas vi ska kika på Mello ;)

Nytt rum

Blivit utkastad från mitt rum och flyttat till ett rum på andra sidan korridoren ;) Föräldrapenning behövde visst mitt rum.

Blev rätt mysigt där inne och rummet är varmare också än mitt gamla :)


På resande fot

Nu sitter jag på tåget på väg hem efter en dag i Sundbyberg. En intressant dag och möte med trevliga människor. Vi ska tillsammans genomföra ett projektarbete som förhoppningsvis leder till något användbart för vårt verksamhetsområde :) typ en studie, verktyg för underlättande av handläggningen tex Vi kommer ha regelbunden mailkontakt och även videosamtal en gång i månaden till och med maj.

Nu ska det bli skönt att komma hem. Man blir trött av resande, nya intryck och brainstorming :)


2 år & 35 år

Två år sedan vi träffades för första gången ♥
 
 
Grattis Helén ♥ ;)

Stockholm 1-3 februari

Myskväll, godissvull, barnvakt, lek, god mat, promenad på söder med anekdoter från mormors och morfars uppväxt, kallt väder och restaurangbesök har helgen i Stockholm bestått av :)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0