Äntligen fredag

Ikväll smäller det, Gaga i Globen :D Och minst lika härligt är att jag i helgen får träffa brorson, bröder, svägerska och föräldrar :) 15.47 går tåget mot Stockholm. Där möter Tobbe upp mig och vi åker ut till Andreas, Isabell och Henry och äter middag. Sen beger jag och Isabell oss iväg på SHOW :D
 
 

Ser framåt

Var på Harrys och åt middag med Jenny ikväll. Skönt att avsluta kvällen med nåt positivt och trevligt :) Och gulliga Jenny som BJÖD på middagen också! Flera roligheter väntar denna vecka; Lady Gaga i Globen med Isabell på fredag!! Och sen lördag till söndag ska jag och mamma (och kanske pappa) vara barnvakt åt Henry :D Men det är några jobbdagar dit så nu är det dags att sova. God natt och tack för era gulliga peppkommentarer :)

Inte den här gången

Tyvärr klarade jag det inte, trots att jag körde upp för en väldigt trevlig man. Tror Lisa håller med mig om att vi glömmer den här dagen helt enkelt!


Söndag

Vi har haft en väldigt lugn helg. I fredags kom Almir till mig vid 22.30 och kl 23 sov jag tungt, jätteroligt sällskap ;) Det var inte mycket mer action igår men idag har jag iaf tvättat och städat. Shopping har jag hunnit med också! Hittade inte så mycket till mig så köpte en tröja till Almir. En affär här i stan som ska flytta så dom hade utförsäljning, hittade en Tiger of Sweden tröja för mindre än halva priset till honom :D
 
Ingen övningskörning idag men däremot genomgång av yttre och inre säkerhetskontroll. Jag sa till Almir att jag inte ville köra nåt idag för om det går dåligt så kommer jag ha med mig det till uppkörningen imorgon så har blivit lite mental föberedelse istället :P Ska försöka somna tidigt ikväll också så min hjärna klarar både jobb och uppkörning imorgon. Huruvida nerverna klarar sig är dock en annan sak ;)

Snart tar jag välbehövlig helg

Idag gick det bättre med körningen även om hon inte tycker att jag är helt redo för uppkörning :P Igår blev det mycket stadskörning och idag motorväg och landsväg. Undrar om det är fel på mig eller trafiklärarna för jag gillade varken den förra jag körde med eller den här? :P Den första var en ung kille och den här en medelålders kvinna. Jag vill ha en go´ och gla´gubbe haha D: Hoppas på en sån på uppkörningen ;)
 
Helt slut efter den här veckan så ska bli underbart att gå hem snart. Tänker göra så lite som möjligt ikväll.
 
 
 

Trött i skallen

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet och så en dubbellektion på körskolan på det. Den här veckan när jag och Almir har kört har det känts jättebra men idag med läraren gick det sådär tycker jag. Men på't igen imorgon, då har jag en till dubbellektion kl 9.20. Bokade precis om uppkörningen också till en tidigare tid på måndag :D Hade först 16.30, typ när värsta trafiken är, men såg att det fanns en ledig tid 14:45 istället så den knep jag ;) Fanns tid nästa lördag också, 1 september,  kl 8:15, vilket hade varit optimalt (noll andra bilar ute? haha) men då är jag i Stockholm.

Måndagen avklarad

Ett litet blogginlägg om helgens bravader är nog på sin plats :) Det har varit augustifest i stan så i lördags tänkte jag och Helén att vi skulle kolla in festligheterna. Först middag och vin hemma hos Helén och sen begav vi oss ner på stan. En vända förbi marknaden blev det och en donut var ett måste ;) Sen fick jag för mig att vi skulle testa en karusell också. Var längesen jag åkte nåt och när jag var liten var jag galen i alla åkattraktioner. Men åren går, man blir äldre och lättare illamående (uppenbarligen) :P Den vi åkte gick runt runt runt och det var inte långt ifrån att jag spydde ner hela vagnen vi satt i! Dock hann jag ta mig till en liten gräsplätt där det inte var alltför mycket folk och spy lite diskret sådär haha
 
Jag blev inte riktigt mig själv igen efter den incidenten men vi gick iaf till Highlander och lyssnade på Stoffe. Även Jenny kom lite senare och gjorde oss sällskap :) Helén började gäspa lite och avvek vid tolv ;) och jag och Jenny var kvar till 1 ungefär.
 
Igår träffade jag Almirs äldsta bror som är tillbaka i stan efter många år utomlands. Vi var hemma hos Almirs kusin större delen av dagen där vi bjöds på god mat :)
 
Glada och ovetandes innan karusellen drog igång ;)
 
 
 
 

Tack för tipset Kajsa

Så jäkla bra serie :D
 
 
 
 
 

Cykeltur i vackert väder

Skönt att cykla till jobbet idag. Brukar vara lite trött och lat annars och ta spårvagnen på morgonen men igår tog jag och Almir en cykeltur hem till honom så tog cykeln till jobbet imorse. Gillar den vägen bättre, hemifrån mig är det typ bara uppför hela vägen till jobbet, från Almir är det raksträcka ;)
 
Det blir mycket tjat om bilkörning just nu jag vet ;) men igår bokade jag in två dubbellektioner som jag ska ta på torsdag och fredag nästa vecka inför uppkörningen. Lite läskigt eftersom jag nästan enbart kört privat, tänk om läraren undrar om jag är riktigt klok som ska köra upp snart haha
 
Jobba en timme och sen utelunch med en kollega.

19 år

Hemma efter trevligt födelsedagsfirande för Medin! Det grillades, åts tårta och morotskaka och dracks kaffe :) jag, Almir, Anel, Jenny, Lovisa, Mersim, Dzevad, Alina och lille Paulus (name dropping) var där och firade :) Nu blir det sängen.


Bion

Batman, The Dark Knight Rises var grym
Se den!
 
 
Efter bion igår kväll tog vi en promenad hem till Almir och sov där. Vi sov länge och vid halv ett åkte vi mot stan då jag skulle träffa Helén. Självklart övningskörde jag dit :P Det blev fika och lite shopping :) Sen var det dags för mig att gå hem och tvätta samt se OS-finalen i handboll! Almir spelar poker ikväll och jag kör på myskväll framför tv:n :)
 
Pluttisarna :)

Helg

Känns som jag är mitt uppe i ett övningskörnings-boot camp just nu :P Bara några veckor kvar till uppkörning och jag har sagt det förut och jag säger det igen; Almir är helt fantastisk som ställer upp så mycket! Jag körde ut till Ingelsta idag där vi åt god lunch och gick lite i affärer :) Därifrån körde vi sen till trafikverket där körprovet startar och utgick därifrån.
 
Ikväll blir det bio ♥
 
 

Öva öva öva

Blev ingen bio igår utan övningskörning istället :P Almir var inte så sugen på bio så kanske blir till helgen istället. Har även övningskört idag. Vi satsar på varje dag nu!! Rätt trött på skiten, vill bara ha det avklarat. Kan visst inte boka om teorin heller förrän uppkörningen är gjord.
 
Idag blev det lunchdejt med Mirela på Spicy hot, mycket gott och trevligt :)

Halvvägs

Behöver en liten paus i jobbandet känner jag ;) Halva jobbveckan har gått och jag är så glad att Almir är hemma. I måndags ( igår också iofs) blev det såklart myskväll :) Och han kom hem med en parfym till mig :D Och av Mirela fick jag två par örhängen och två ringar. Så gulliga!
 
Regnet öser ner utanför fönstret. Ikväll ska vi på bio och se nya Batman-filmen :D Det får bli en tidig föreställning, kl 18, då filmen är 2.45 lång.
 
 
Armani diamonds summer
 

Teoriprovet

Gjorde teoriprovet idag efter jobbet. Hade 47 poäng och man ska ha minst 52 :( Skitprov ;) Bara att boka om och plugga ännu mer!
 
Almir har äntligen kommit hem nu och om några timmar får jag träffa honom ♥ Men först lite kalas för Heléns minsting Carolin.

Herr och fru Jarlengrip ♥

Vilket fantastiskt bröllop det blev! Underbart väder, världens vackraste brud och stiligaste brudgummen, härliga människor, god mat och dryck, fina tal och massa dans!!
 
Mycket fin plats att fira kärleken på
 
 
Tjusiga mammor. Kajsas söta mamma i rosa hatt :)
 
Brudparet dök upp lagom till vigseln ;P
 
Vigs ♥
 
Ringarna på
 
Kajsas brors flickvän Carmen och en vän till brudparet sjöng vackert
 
Äntligen gifta ♥
 
På festplatsen i väntan på att brudparet ska anlända :)
 
TG och Helén
 
Herr och fru Jarlengrip anländer
 
En av alla skojsiga saker under bröllopsmiddagen :)
 
En liten paus ute innan desserten
 
Ännu mer gott efter desserten ;)
 
Brudvals
 
 
Bruden gästspelar i baren.
Fanns bland annat en Kajsadrink och en Kalledrink :D
 
Och så dans hela natten lång
 
 
 
Tack till Kajsa och Kalle och deras familjer för ett underbart bröllop!
Och grattis Kajsa och Kalle ♥
 

Förberedelser

Har ägnat kvällen åt att städa och packa och greja. Tror jag är redo nu för resan ner till Halland imorgon :) Lite svårt att hitta kattvakt den här gången. Både Helén och Sofia ska ju på bröllopet och Almir är bortrest. Christian kunde inte heller. Frågade till slut Almirs lillebror som ställer upp :) Dock skulle han till Grönan och vara borta hela lördagen men han kommer åtminstone hit imorgon kväll. Mycket snällt!
 
Undrar så hur det står till med Kajsas bröllopsnerver ;) Förhoppningsvis är dom under kontroll!
 
Nu är det sovdags, det är visst en dag imorgon också!
 
 
The beautiful bride to be ♥ :)

Camilla diggar

 
 
 

RSS 2.0