Påsk

Orkar tydligen inte blogga på kvällarna så nu kommer ett inlägg på arbetstid ;) Är ju halvdag idag så dagen blir ändå lite "halvdan" höhö Fyra timmar jobbar vi idag och sen är det påskledigt :) Imorgon åker jag upp till Stockholm, besöker Henry och company fredag till lördag och sen vidare till mamma och pappa.
 

Onsdag

Fruktansvärt kallt, blåsigt och snöigt ute. Tror inte jag är ensam om att längta till våren nu!
 
Idag har vi haft utbildning hela dagen i LEAN, en filosofi som ska implementeras i hela organisationen. Det här var Pass 1 av 8 som vi ska gå igenom under våren, resterande pass ska dock inte vara heldagar.
 
Imorgon är en glädjens dag för då ska gipset äntligen av :D

En vecka har gått

Oj, nu var det ett tag sen jag bloggade. Har inte så mycket kul att skriva för det iofs ;) Fortfarande mycket på jobbet så jag är helt slut på kvällarna. I torsdags klockan 8 piggade vi arbetskamrater dock upp vardagen genom att gå och äta frukostbuffé tillsammans på ett café i närheten, mycket trevligt initiativ :) Vi var drygt 20 stycken som följde med.
 
Helgen har varit väldigt lugn. Lite fika på stan, ett besök hemma hos Almirs mamma och så har vi njutit av solen. 
 
 
Igår kom Almir med en fin tavla som han hittat till bra pris.
Den fick ta plats i sovrummet :)

Go shortie it's MY birthday

28 år idag och jag är mycket nöjd med min födelsedag :) Jag och Almir har varit ute och ätit och sett Du gör mig galen på bio. Superbra film!
 
Dock firades min födelsedag mest igår när Helén bjöd på skumpa hemma hos sig och sen tog med mig på burlesque-show med middag och Mello på storbild. Hon hade dessutom skvallrat om att jag fyllde år så vi fick efterrätt och hela stället sjöng för mig ;) När mello och showen var slut dök en DJ upp och vi dansade loss :D Sen mötte vi upp Almir på Cromwell en stund. En riktigt partykväll, vilket inte hör till vanligheten nu för tiden :) Tack Helén för en jätterolig födelsedagspresent.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tung vecka

Somnade före klockan 21.30 i måndags och före 22 igår. I vanliga fall brukar klockan vara närmare 23 innan jag somnar. Hade utbildning hela måndagen och tisdagen och ärendena bara strömmar in. Mängden har legat en bra bit över vad man räknat med. Dessutom har jag ju projektet med controllergruppen. Så kan säga att jag är lite sliten just nu ;)


Henry ♥

Present från faster som jag köpte i vintras av en kollega :) 
 
Inte helt fel att bli väckt av den här killen på morgonen
 
I väntan på spårvagnen
 
Åka spårvagn är spännande
 
 
 
Och igår kväll kom nya tv-bänken på plats :)
 

Familjemys

Helgen har som ni förstår varit hur bra som helst! Massa mys med världens sötaste Henry. Vi har åkt spårvagn, fikat, åkt litet tåg runt i mirum galleria, shoppat, gjort egen pizza, lekt massor med ismaskinen i frysen, busat med Polarn (lillan såg vi knappt röken av under helgen ;)), sett på mello och dansat till :D Bilder kommer imorgon för Almir har lagt beslag på datorn ;)


RSS 2.0