Ett roligt dygn

Massa mat, goda drinkar, bubbelpool och shopping på sjön :)

På bussen


På terminalen


Byter om till middagen


Barnen åt snabbt och ville sen iväg och spela



Jag och Helen satt kvar och drack vin och svullade efterrätt :)


Vuxendrinkar och barndrinkar


Nöjda och glada!




Kryssning ikväll

Mötet igår gick bra! Träffade en tjej i övre tonåren som jag förmodligen kommer bli kontaktperson åt. Vi ska höras på söndag och bestämma en tid för att ses nästa vecka :) Så ska vi ses några gånger innan vi träffar socialsekreteraren igen för att berätta hur det har funkat.

Jag och Jing hade myskväll igår (som vanligt). Vi åt tacos och kollade på mina serier ;) Nu har han precis gått och jag ska sätta igång att packa. Om två timmar går bussen till Stockholm. Kryssning med Helen och barnen väntar :)

Better get started

Nytt system

Börjar bli trött nu. Började 7.15. Kom ifos inte upp förrän 6.45 ;) Klockan 7 fick jag upp Jing som skjutsade mig till jobbet.

Det serverades frukost här idag för att "fira" nya integreringen - sms och telefoni. Några tekniska problem på morgonen men nu tycks det fungera ganska bra. Spännande!

Slutar 15.45 och då ska jag till socialkontoret och träffa en person för mitt tilltänkta kontaktpersonsuppdrag.  

Som ni har väntat (Petter och Kajsa)

Min outfit med nya jackan


Stilige storebror


Min bordskavaljer Christian och jag


Lillebror och Frida


 Baren


Johanna, sambo med bror till en av 30-åringarna



Mamma och pappa i fredags hos Andreas


Bruno och kripso


Tillbaka i Norrköping och på jobbet

Helgen gick som vanligt fort och det är åter måndag. Var skönt med sovmorgon imose. Började 11.45 idag nämligen.

Har haft en jättebra helg med mamma och pappa. Och rolig fest var det! God mat, dricka och trevligt sällskap. Tror vi var runt 50 stycken på en mysig restaurang i Stockholm. Folk drog vidare efter till lite olika ställen. Jag var en mikrosekund på blue moon bar, sedan tog jag taxi till Åkersberga (500 kr aj). Ibland kanske man bör planera lite bättre ;) Men men, storebror fyller bara 30 en gång :)

17.30 var jag hemma igår och då kom Jing och mötte mig på stationen och vi hade en mysig söndagkväll.

Nu är min rast slut. Lägger in bilder sen.

Lyckat


Mycket trevligt igår! Längre uppdatering kommer vid ett senare tillfälle.





30 * 3

Snart dags att byta om och göra sig i ordning för den stora festen :) Lite vin har jag redan intagit. 

Har shoppat idag. Mamma hade hittat en jacka i Täby som inte fanns i hennes storlek så hon hade ringt till Solna centrum och lagt undan den där så jag följde med henne dit. Jag fick också en jacka, en halsduk och leggings som jag ska ha ikväll :) Svarta med paljetter på. Ska försöka få någon att ta bilder på mig med min kamera :P

Bokade precis X2000 hem imorgon 16.15. En helg går fort!

Och så var det fredag

Sitter på jobbet nu och börjar om några minuter. Kl 17 när jag slutar kommer Jing hit och skjutsar mig till stationen och tåget till Stockholm :) Både Helen och Kajsa lämnar visst Stockholm när jag anländer :P

Blir middag hos Andreas och Isabell ikväll och sen åker jag med mamma och pappa till Åkersberga.

Hur töntigt det än låter så kommer jag sakna Jing. Vi har ju faktiskt setts varenda dag i tre månader, vilket har gjort oss bortskämda ;) Ska i alla fall hålla alla tummar för honom imorgon när han skriver provet.

Trevlig helg!


Vardagsmys

En bra tv-kväll ikväll. Bonde söker fru och sen Grey's. Väntar just nu på pizza-hemkörning dessutom :) Och som grädde på moset, pricken över i.et osv kommer Jing hit sen för att sova med mig inatt.

Helgen närmar sig också. Åker till mamma och pappa på fredag för att sen gå på 30-års fest/middag på lördag. Storebror och två kompisar som ska ha gemensamt.  Ska bli kul med lite fest och att träffa familjen såklart. Hade gärna velat ha med Jing på festen men han har högskoleprovet på lördag.

En promenad i regnet



Vi


En blöt Tibbe


Och nya t-shirten



Ledig tisdag

Har varit ganska effektiv idag tycker jag. Vaknade vid 9 och åt en stor frukost :) Sen tvättstugan och städning. Åt nyss lunch och snart ska jag gå och hämta tvätten. 

Blir en sväng på stan sen också för att hämta ut ett paket. Har beställt från cdon, en Michael-tshirt och en dubbel-dvd, Titanic och Australia. Om man handlade för över 200 fick man köpa en dubbel-dvd för 69 kr. Har bara Titanic på VHS nämligen.


19 oktober

Känns skönt att vara inne i lite normala rutiner igen. Gå upp tidigt på morgonen, komma hem och laga ordentlig middag och vara trött före tolv :) Imorgon däremot är jag ledig!

Jag åt köttfärssås och pasta till middag. Precis vad jag bjöd Jing på på vår första dejt för exakt 3 månader sen. Jag åt före honom då och så hade jag myskläder på mig (vilket jag har fått höra mååånga gånger sen dess), väldigt romantiskt ;) Det funkade.

Klumpedunsar

Precis när jag skulle skriva här hörde jag PANG. Katterna välte en jättefin skål jag har (hade) och den gick i tusen bitar. Inte kul men sånt som händer.

Efter jobbet sov jag en stund. Eller först åt jag mat från McDonalds ;) SEN somnade jag. Vaknade av en Jingis som kom på besök. Imorgon firar han och jag hela 3 månader ;)

Exakt samma lasso som han fångade mig med.
Jag syns förresten i bakgrunden som ni ser.


MJ - Jag har bokat biljetter till filmen



In our darkest hour
In my deepest despair
Will you still care?
Will you be there?
In my trials
And my tripulations
Through our doubts
And frustrations
In my violence
In my turbulence
Through my fear
And my confessions
In my anguish and my pain
Through my joy and my sorrow
In the promise of another tomorrow
Ill never let you part
For youre always in my heart.





Lördagsmys

Myskväll har det varit här. Jag och Jing har ätit god middag (lax och potatis) och bara slappat i soffan. Börjar bli lite sömnig nu så blir nog sängen snart. 8.15 börjar jag imorgon så vore skönt att somna ganska tidigt.


När man sover själv slipper man sånt här :P


Helg igen då

Här var det livat! Nä, tvärtom faktiskt. Sitter på jobbet med 0 frågor framför mig och mörkt, blåsigt och regnigt väder utanför. Men man kan ju inte ha roligt jämt :P

Roligt och trevligt hade jag dock igår hos Helén. Fick supergod mat; porterstek med potatismos, kokta grönsaker och sås! Sen blåbärspaj och rabarberpaj med vaniljsås till efterrätt :) Hon skämmer bort mig! Jag fick till och med titta på idol.

Jing sa definitivt att han inte skulle komma till mig igår för han behövde plugga. Bara en vecka kvar till högskoleprovet! Han kom till mig ändå vid 23 och stannade ett par timmar ;)


Middagsplaner

Ledig idag! 16.15 ska jag träffa Helga och äta grillspett på Babyl House.
Och självklart ska det skvallras en massa :)


Förändringar

Jobbade kort dag idag. 12-18.30, jätteskönt! Var på möte också. Sms-tjänsten ska ändras lite. Istället för att ha pass där man bara sitter på sms så ska det intergreras i telefonist-tjänsten. Samtal kommer att blandas med sms-frågor. Detta betyder att jag har två nya schemamönster att välja på då jag nu går på sms-mönster. Ett av mönstrena innebär mer dagtid än kväll och natt och var tredje helg istället för varannan. Tror jag kommer må mycket bättre av det, även om det ger lite mindre i lön än det andra mönstret som är varannan helg och fler kvällar och nätter. 

Sitter framför tvn nu och äter godis ;) Kollar på bonde söker fru och sen blir det Grey's.

Prinsesstårta med min prins

Nu har älskling varit här och vi har druckit te och ätit prinsessbakelse,
 dagen till ära :)

Han fick den här i födelsedagspresent
 - en graverad änglavinge att ha runt halsen



Ett tips! Kolla in denna sida för fler originella och personliga smycken :)


Trött och kallt höstväder ute

Dags att gå till jobbet nu. Kallt ute! Var iväg för en timme sen och köpte bakelse till mig och Jing. Måste ju fira hans födelsedag lite grann ikväll :) Slutar 21.

Jag och Jing har sovit massor i helgen. Funderar på om vi börjar bli sjuka. Över 12 timmar sov vi igår natt men ändå lyckades vi båda två somna vid tolv igår kväll. Och idag sov jag till 10 och Jing med tydligen. Jag har liksom varit vaken 10 timmar per dag bara haha Är som en katt. Eller bebis.

Nåja, ut i kylan!

Dagens födelsedagsbarn

Grattis på 21-årsdagen, my love!


Så här vill jag ha det på mitt bröllop

Klart den lyckligaste dagen i ens liv ska firas så här :D



Årlig städning ;)

Idag har jag skurat golven här för första gången sen jag flyttade in i december haha Var på Claes Ohlson och köpte mopp och skurhink.

Ligger i sängen nu bredvid Jing. Jag har datorn i knät och han leker med sin Ipod :) Vi ska snart äta middag! Mycket mer än så har jag inte att skriva. Tar det lugnt och njuter av att vara ledig helt enkelt.


Fredagkväll

Hemma igen efter att ha varit hos Helen och ätit god middag. Har roat mig nu med att söka ett jobb där ansökningstiden gick ut idag ;)

Dagen tillbringades med Jing. Mys och så pizza till lunch :) Har dessutom städat och bytt lakan. Ska bli skönt att krypa ner i dom sen. Dock ska jag se Idol nu på nätet tänkte jag. Helen är inget stort fan så vi tittade på Dobidoo och Skavlan istället.  Inte dumt det heller :)


Välkommen till världen

Först och främst, grattis till Lisa och Christofer som fått en dotter :D

Jättetrevlig överraskning igår som Helén tog med mig på. Musikalen showboat tittade vi på! Bra musik och mycket dans. Lite lång kanske den var och lite obekväma stolar men annars superkul :)  

Redo för show :)


Något fel som var trasigt

Snart får jag gå hem till min sköna säng och mitt duntäcke. Underbart!

Var lite kaos när jag kom till jobbet. En kabel hade tydligen gått av någonstans så sedan klockan 19 hade internet inte funkat. Jag fick sitta i telefon en stund för det var bara på en dator som internet funkade och där satt Christian och svarade på sms :) Dock löste det sig så jag har kunnat sitta på sms hela natten enligt schema. Har varit lugnt i natt med. De senaste tre timmarna har jag suttit ensam med frågorna och har ändå kunnat titta på webb-tv och läst ;)




Komma undan med vad som helst

Det är så kul med PMS. Eller ja, kul och kul men är kul att det är så påtagligt när man har det :P
Var på ICA och blev fruktansvärt irriterad på människor som gick sakta och på en kvinna som höll på och segade sig framme vid kassan av nån anledning. En unge som skrev också så det lät som ett högt larm! Sen när jag kommer hem och ska in på min gård får jag stå och vänta för nån jäkla lastbil håller på och backa ut. Men när man har PMS så får man vara irriterad ;) Tycker faktiskt att man skulle få komma undan med mord när man ska ha mens haha

Man får äta godis också :D Så jag har varit och köpt godis och hyrt dumpa honom. 10 kronor kostade det idag att hyra film istället för 25. Har inte träffat Jing på två dar men han skulle komma hit vid 20 sa han. Dock ringde han nyss och sa att hans klocka var 20 ;) MIN MED sa jag.

Nån sorts tillställning

Jing ringde och väckte mig vid 13. Det var bra för jag blev pigg och kom upp i vettig tid :) Sover hellre 7 timmar än 12.

Jobbar 18.45-2.45 inatt och 22-06 på onsdag. Sen är jag ledig tor-sön :D Underbart! Jag ska visst med Helén på nåt på torsdagkväll. Hon har inte sagt vad det är. Antingen är det nåt jättekul som hon vill överraska med eller så är det nåt hon vet att jag inte skulle säga ja till haha Hyffsat finklätt är det som gäller iaf. Och mingel.

 


Måndagnatt

Dött på jobbet. Skönt när jag satt på sms fram till 3 för då kunde jag kolla på webb-tv :) Såg Hollywoodfruarna och sen Roast. Nu har jag dock telefon så då sitter jag och läser istället. Ett samtal var tionde minut har jag ungefär. Vi är bara tre stycken på jobbet. En har sms, en har telefon och så jag som har resurs. Hoppar in om det blir många sms men chansen känns rätt liten ;)

Börjar längta efter sängen nu!  

Dagvild

Är det kväll, dag, natt, vardag, helg? Noll koll känns det som :P Har sovit tolv timmar inatt, vaknade för två timmar sen. Klockan 21-05 är det jobbdags.  Kom från affären nyss, underbar luft ute :) Friskt och klart.

Tänkte steka pannkakor nu och äta inatt!

Smaskigt


Liten dokumentation åtminstone

Lyckades ta ett par bilder med mobilen igår. Alltid nåt :)

Helen med Tobbe från jobbet




Jag och Tobbes fingrar


Dagen efter

Lite seg efter gårdagen och känns väl sådär att gå iväg och jobba men det är bara att bita ihop.

Hade jättekul igår! Många trevliga människor på festen, en hel del från jobbet men även andra roliga gäster. Jag och Helen åt middag innan vi begav oss till festen. Kvällen avslutades på en pub i närheten med en drink och pommetallrik ;)

Njut av söndagen åt mig.

Party party

Fest ikväll då! Synd att det regnar ute bara. Svårare att tagga till då. Men men efter att ha satt på sig en snygg outfit, sminkat sig och hällt upp ett glas vin så är man nog pepp :) Har varit på stan och köpt en flaska rött till kvällen. Blir middag hos Helén först. Undrar om hon kan göra en gin-wei till mig också haha Jag drömde att det fanns en drink som hette så. För att förtydliga det roliga i det hela så har Jing dubbelnamn, Jing-wei :)

Ha en härlig kväll, det ska jag ha!

Shopelishop

10% rabatt på hm idag!


Kjol och t-shirt. Ska dock inte bäras ihop :P



Sjal, örhängen och nagellack


Han gör mig lycklig

Ikväll lyckades älskling hämta mig! Och inte nog med det, när vi kommer hem ber han mig vänta en liten stund. Sen håller han för mina ögon och leder in mig i vardagsrummet där han har tänt ljus och dukat fram mat :D mat från chinarestaurang och så fick jag välja att dricka festis, cola eller vin (kvar från helgen). Drack cola men kanske ska ta lite vin om en stund när den inte är kylskåpskall längre :)

Jag är så kär.

Grå torsdag

Inte riktigt något oj-vilket-härligt-väder-kan-inte vänta-på-att-få-börja-dagen-väder idag! Hade gärna legat hemma i soffan hela dagen och tittat på film. Dock är det dags för jobb 15.15. Men imorgon och på lördag är jag ledig :D Imorgon blir det lite tvättande och städning. På lördag är det fest hos Christian på jobbet och jag och  Helen ska gå dit :)

Tre av tre kvällar den här veckan har Jing åkt för att hämta mig från jobbet när jag slutat. Han har lyckats en gång haha Första kvällen trodde han att jag slutade tolv men jag slutade kvart i och igår var han väl nån minut sen. Han har inte sagt att han ska hämta mig så jag kan ju inte stå där och vänta och ta det för givet :) Fast i natt ska jag nog göra det. Om han inte gett upp nu ;)

För tillfället denna låt på hjärnan

Lilly Allen - it's not fair


RSS 2.0