Ingen riktig fredagskänsla

Vaknade upp vid 6 men nån måtta får det vara så somnade om :) Vid 8 hör jag en nyckel i dörren och in kommer Jing (tidigare känd som J hehe). Vi hann mysa en liten stund innan han skulle till jobbet. Jag var vaken en stund men somnade om igen och sov till 12. Kände att jag kunde göra det med gott samvete eftersom jag ska jobba till 2 i natt :)

Blir nog inte så mycket mer än en promenad idag innan jobbet.

Här är han

Tycker det är dags för en bild på J. Synd bara att han inte kan vara normal på nån bild ;)



Lillan får vara med också för hon var så söt när hon hoppade ner i J.s väska idag :)


My day off

Lagat middag och tänt massa ljus hade jag gjort igår när J kom hit :) Lagade kycklingfile med ticka-kryddpåse, creme fraiche och ris till det. Tror inte vi somnade förrän 3. J jobbar idag mellan 13 och 17.30 och jag har min lediga dag! Jobbar natt i helgen. Slutar 2 imorgon, 4.30 på lördag och 6 på söndag. Hur ska det gå?

Nu ska jag ta en fika på stan med Madde, som jag lärde känna via Ronnie när vi var på kolmården.

Lill-lördag

Efter jobbet hängde jag med Helen på en shoppingtur. Jag var duktig och höll i mina pengar och var bara smakråd :) Eftersom det var så fint väder så blev vi sugna på att ta en öl på nån uteservering. Sagt och gjort, efter två cheeseburgare på mcd gick vi till Higlander inn och tog en öl (eller öl till mig och vin till Helen). Där satt även dom berömda engelsmännen (även Antony såklart) så vi gjorde dom sällskap. Efter ölen tog jag ett glas vin och sen gick jag och handlade middag. Har städat lite, duschat och ska snart göra lite mat för om drygt en timme kommer J hit. Längtar!

Dagens värsta är att Lillan varit inlåst i klädkammaren hela dagen :( Hörde ett ynkligt skrik när jag kom hem. Har så dåligt samvete. Antagligen smet hon in imorse när jag hämtade kläder och så stängde jag väl när jag gick. Var antagligen lite ouppmärksam imorse pga frukostsällskapet.

Prinsessa

Fick frukost levererat imorse :) J hade jobbat natt, varit och tränat och sen kom han förbi med nybakade baugetter, ost och juice! Och så fick jag skjuts till jobbet. Tänk att jag har en så underbar kille i mitt liv. Ska bjuda honom på middag när han kommer från jobbet sent ikväll.

Middag fick jag också igår och matlåda till idag av Helén haha Vad bortskämd jag känner mig ;) Vi hade en trevlig kväll med allsång och film. J kom förbi och sa hej också. Tror han blev mer än godkänd :)

Tisdag

Vaknade 5 imorse och låg vaken en stund. Var självklart supertrött när jag väl skulle gå upp sen. Hade satt klockan på 8 men kom nog inte upp förrän strax efter 9. Jobb 9.45-18 idag. Sen blir det middag och allsång på tv hos Helen :)

Ätit fiskgratäng till lunch precis. Var superhungrig och inte sugen på det, inte ens mätt heller. Ha överseende med mitt klagande, det är trots allt tisdag = hatdag ;) Tror det finns fler som inte gillar tisdagar, folk har varit lite extra griniga idag tycker jag. Kanske jag som smittar av mig haha

Telefonist, javisst

Så skönt att slänga sig i soffan när man kommer hem. Inte fått sitta med sms på en vecka nu, bara telefon hela dagarna.
Maten håller på och lagar sig själv i ugnen nu. Fiskgratäng blir det denna måndagkväll. Hade tänkt äta tacorester men det var visst en liten råtta som ätit upp nästan allt ;) J började 13.30 idag så han sov kvar när jag gick imorse (började 8). Diskat hade sötnosen gjort såg jag när jag kom hem :)

Jag har hyrt film till kvällen, the international.

Ska åka till min bästis

Nu är biljetten till Göteborg bokad. Lördag om två veckor åker jag och J till Kajsa och Kalle :) Biljetten hem är inte bokad än, om vi börjar sent på måndagen båda två så kan vi ju åka hem på morgonen den dagen. Tror vi får schemat för den veckan på tisdag.

Snart ses vi :)

Spending

Shopping blev det minsann. På Monki. Dom har jämt så mycket snyggt. Deras kläder känns väldigt jag :) Blev nagellack på hm också och remover.  Har på mig t-shirten nu till ett par svarta shorts, riktigt snyggt om jag får säga det själv.

T-shirt, tröja, klänning, nagellack och removern.


Hade tänkt laga mat nu men J ringde och frågade om han skulle komma förbi med lunch. Han hade tydligen grillat. Jag kunde inte säga nej till det :)

Söndag

Mysig eftermiddag och kväll hos Helen och barnen igår. Fick god mat; kycklinggryta med ris och så blåbärspaj med grädde till efterrätt. Vi kollade på film också och catchade up!

Vid tolv kom J och hämtade mig. Han ville inte att jag skulle gå hem själv så sent :) Han är bara för underbar! Han stannade en stund hos mig men han åkte hem och sov sen för han skulle upp tidigt idag.

Tror jag ska bege mig ut på en shoppingrunda idag!

Helg

Idag sov jag riktigt länge. Får passa på när man är ledig :) J började jobba kl 10 idag så var uppe en stund när han gick men sen somnade jag om igen.

Såg att jag klarade högsta bonusen på jobbet den här månaden (betalas ut i aug). 91 %  tillgänglighet ger 16 kr extra per arbetad timme under månaden :)


Eftermiddagen och kvällen ska spenderas med den här bruden


Fredagsmys

Firar att det är helg med tacos och massa mys :)


Helgen närmar sig

Så, nu har vi lyckats slita oss ifrån varandra. Han är och tränar och jag ligger i soffan och äter choklad ;) Jobb imorgon 8-16 och sen ledig helg! Ska bli så skönt. Hoppas kunna göra ett besök hos Helén om hon är tillräckligt frisk.

Ska boka biljett till Göteborg också. Tänkte hälsa på Kajsa och Kalle om två veckor :)

Torsdag

Gäsp! Precis ätit lunch. Börjar jobba igen om fem minuter. Underbart beskriver kvällen igår :) och natten och morgonen. Sen sällskap till jobbet . Och så sitter vi brevid varandra på nu på jobbet haha Var ska det här sluta?

Sömntuta

Sov länge idag! Fortfarande inte lyckats ta mig ur soffan och satt igång med dagen. Har inga jättestora planer iofs men måste handla lite, diska, plocka. Sånt tjafs.

Och ikväll kommer J förbi med mat (thai-mat ryktades det om) efter att han har tränat. Så min tur att ordna efterrätt :) Helén föreslog jordgubbar så det får det bli!

Mer kärlekstrams

Jobb och middag avverkad.  Fick prata ovanligt mycket engelska idag. En ringde och ville ha numret till mig. Han tjatade och tjatade så till slut fick jag tala om att det skulle bli väldigt dyrt för honom om vi fortsatte prata. En liten pojke undrade varför bajs var brunt.

Men det konstigaste är att jag överhuvudtaget kommer ihåg nåt annat från dagen än J :) Jag är helt uppe i det blå.! Lisa vill att jag berättar mer om J och jag måste ju göra mina läsare nöjda ;) Han och jag satt bredvid varandra på jobbet idag och vid ett tillfälle smet vi in i kapprummet och kysstes haha
Kan ju avslöja lite om honom: Han är 21 år och har läst på läkarlinjen i ett år, han tänker troligtvis fortsätta plugga till våren. Har det framgått att han är helt underbar också? :D

Ibland är livet rätt bra

Dags för jobb snart men ledig imorgon :D

Var hos J igår. Han hämtade mig efter jobbet och gjorde hamburgare åt oss! Är lite hög på känslor idag känner jag :)


Inte dumt alls

Vilken mysig och trevlig kväll det blev igår :) Köttfärssås och pasta fick han när han kom hit och sen hade han med sig choklad till efterrätt! Vi tittade på tv och pratade massor och han stannade til klockan 2.

Idag jobbar jag 13.30-21.45, telefon hela dagen. Dags för frukost tror jag.

Kväll

Har precis ätit middag. Slutade jobbet 20.15 ikväll. Har lagat lite extra mat för jag får besök sen :) J (killen från jobbet) kommer förbi när han har slutar, kl 23. Han får kallas J, vill inte hänga ut honom...än! hehe

Funderade idag på hur seriöst jobb jag har egentligen när jag fick svara på hur många satser sperma det krävs för att fylla ett 1-liters mjölkpaket :P Fick det till 200 utifrån att det någonstans stod att en sats innehåller cirka 5 ml sperma :P Jag avslutade smset med ett lycka till!

Flirt på jobbet

Hemma efter en lång kväll med att svara på sms. Lite kul hade jag dock på jobbet ! Har en beundrare där och idag skickade vi lappar till varandra. Känns härligt att vara 14 igen ;) Han skrev "jag vill hem och sova" då svarade jag att jag ville hem och slänga mig i soffan. Då skrev han "vi skolkar, jag har glass hemma" haha Så sött! Men vi var duktiga och stannade kvar. 


Nja, inte riktigt kanske



Första två timmarna idag hade jag telefon. Fick en snuskgubbe i luren! Han undrade om vi hade långbyxor på oss på jobbet eller om vi fick ha shorts och om jag hade shorts. Så frågade han om min ålder. Till slut ville han ha numret till en strippklubb i Stockholm. Suck. Han började samtalet med att fråga om massa nummer som jag inte hittade. Och så pratade han jättetyst.  

Dagen efter

En minst lika trevlig dag och kväll igår! Jag och Helen tog en promenad runt strömmen och sen blev det en fika på färjargården. På kvällen åt vi god middag, kronärtskocka till förrätt, första gången jag åt det! Jag tyckte det var gott. Supergod huvudrätt också. Lite vin till maten och sen goda och somriga drinkar :)

Vi hamnade på trägårn sen. Tillsammans med resten av Norrköping tror jag. Fullt med folk! En och annan bekant stötte jag på.

Idag ska jag jobba mellan 15 och 23. Har gott om tid att vila upp mig på alltså innan det är dags :)

Ledig

Vilken härlig dag och kväll jag har haft! Var på socialkontoret och hälsade på och åt tårta :) Kul att träffa alla! Efter det åkte jag med Helga hem. Vi (jag, Helga och en av hennes döttrar) tog ett dopp i sjön och sen blev det grillning tillsammans med hennes familj. Fyra av hennes fem barn var hemma och så hennes man. Blev hamburgare och pommes med massa gott till. Jag fick rödvin också. Sen god paj till efterrätt! Så skönt att kunna sitta ute hela kvällen. Och vilken trevlig familj :) Supergulliga allihop.

Nu lockar sängen.


Fredagskänsla

Jag känner mig väldigt harmonisk och glad ikväll! Känslan av att veta att jag får sova ut ordentligt imorgon, god middag, cola,  godis, nystädad lägenhet, mys med små katter och nyköpt mobil är anledningen :) Är dock väldigt trött och funderar starkt på att gå och lägga mig redan. Men det känns lite beigt (eller hur nu beige stavas i bestämd form). 




Köpt ny mobil


Äntligen

Sista dagen av mina 10 jobbdagar i rad :D Ska bli så skönt att vara ledig och göra lite roliga saker. Imorgon ska jag hälsa på mitt gamla jobb, är avtackning för en som ska gå i pension. Efter åker jag med Helga hem och äter lite middag med henne :) Fredag blir det utgång! Jobbar helgen men börjar vid 13 båda dagarna.

Dessutom skiner solen! Inte dumt.

Två prinsessor fyller år idag

Grattis mamma!


Måndag hela veckan

Känner att jag skulle vilja skriva om nåt roligare än jobb och svimning men det får nog vänta till på fredag eftersom det inte händer nåt roligt förrän då :P Både jag och Helen är lediga så vi ska hitta på nåt ku!

Enligt en kille på mitt jobb så såg det ut som jag hade ett epileptiskt anfall i torsdagsnatt. Jag skakade tydligen och gjorde konstiga ljud med munnen. Han hade ringt mina föräldrar för att fråga om jag hade epilepsi men dom var ju bortresta. Har läst på lite och man kan tydligen få såna anfall utan att ha epilepsi. Pga stress, oro, utmattning osv Dessutom kan det utlösas av att man svimmar så jag blev nog inte så mycket klokare på varför av att läsa om det. Var bara så obehagligt och är rädd att det ska hända igen.

Söndagkväll

Somnade när jag kom hem från jobbet så inte speciellt trött nu men om jag lägger mig i sängen så somnar jag nog lätt ändå. Blir lite sovmorgon imorgon iaf, börjar 8.45  För övrigt så ser det ut som jag har blivit misshandlad,  hittar nya blåmärken överallt efter mitt fall :P Jag får blåmärken väldigt lätt så är inte så illa som det ser ut.

Bäst jag publicerar nu innan mitt internet jävlas med mig igen.

Sovdags snart

Sex dagar i rad har jag jobbat nu och börjar känna av det. Ska jobba fyra till (!!). Skulle varit ledig måndag men blev tillfrågad att jobba då och vara ledig torsdag istället. Så då får jag torsdag OCH fredag :) Bara hålla ut. Verkar som det ska bli lite bättre väder igen nästa vecka. Idag har det liksom inte gjort så mycket att jobba eftersom det har regnat här hela dagen.

Helg

Hade lite lucköppning med två killar på jobbet som var med igår :P Jag hade tydligen ramlat ihop på golvet. En av dom hade lagt mig i framstupa sidoläge och hållt om mig en stund. Sen hade han sagt till mig att jag svimmat och jag svarade "vill du ha numret till nåt?" haha Ena kille tyckte jag skulle sluta knarka så mycket ;)

Gick iaf bra att jobba ikväll, kände mig lite bakis bara på nåt sätt men har precis ätit en bigmac-meny och den satt fint :D

Några av skadorna, på läpp och över bröstet

Läskigt

Natten gick inte sådär jättebra. Strax innan 1 svimmade jag!! Aldrig svimmat i hela mitt liv. Kände att det snurrade till lite och en sekund senare måste jag ha fallit ihop. Några killar försökte hjälpa mig men jag blev bara rädd för dom och trodde dom skulle göra illa mig. Fattade inte riktigt att jag hade svimmat. Spydde några gånger och sen fick jag skjuts hem av en kvinna. Tog lång tid innan jag kom på vilken adress jag bodde på.

Hemma ringde jag sjukvårdsuppl. och hon jag pratade med tyckte jag skulle åka till akuten. Så jag gjorde det. De tog EKG, blodprov och mätte trycket. Allt såg bra ut tydligen.

Sitter här med en blå läpp och en del blåmärken. Kroppen känns helt mörbultad. Jobb igen16.30.

Torsdagkväll

Sov i över två timmar förut. Vaknade och kände mig allmänt förvirrad. Tror dock jag har koll på det mesta nu :) Ska till Helen snart. Hon ska låna en rosa kofta av mig att ha på sin brors bröllop i helgen. Så jag går dit med den och stannar och umgås en stund innan jobbet. Kanske ska göra iordning en lite nattmacka till senare. Vatten, kaffe och russin blir det också för att hålla mig vaken :)

Effektivitet

Skitväder idag. Det bara regnar och regnar. Passade på att få lite gjort här hemma. Städat, diskat, handlat och stekt pannakakor :D Är mer än mätt nu! Blir nog en liten tupplur snart så jag orkar med natten.


Ibland får man vara onyttig :D


Redan onsdag

Hemma efter att ha varit på jobbet sen 13. Fick sitta större delen av dan och svara på "riktiga" sms trots att det var utbildningsdag. Men praktisk övning är det bästa! Ska sova lääänge imorgon. Jag börjar nämligen jobba 20.45 imorgon och slutar 05.30. Ska sitta med sms då hela natten, utom sista 1.5 timmen då det troligtvis blir telefon. Finns en som har skickat 150 sms minst den här veckan och frågat samma sak. Personen undrar om den kommer bli tillsammans med sin före detta igen. Snacka slöseri med pengar!

Flashbacks

Kom hem från Helen nyss. Haft en trevlig kväll som alltid :)

Tittar på Michael Jacksons konsert nu. Kommer ihåg att jag spelade in den på tv när den gick och kollade på den flera gånger :) Kommer ihåg att en tjej fick komma upp på scen och hon blev helt galen hehe Jag måste varit sju år när jag såg den. Han är bara bäst! Eller var.


Dangerous-touren

Fråga anything

Dag 1 på sms-utbildningen idag. Oj vad många frågor av sexuell karaktär det kommer in. Penisfrågor verkar väldigt vanligt :P Min blogg kommer nog fyllas av exempel på "roliga" frågor sen när jag börjar jobba med det. Har ni provat skicka in någon gång?

Regn hos mig

Regnat hela dagen idag. Kom hem för en stund sen och har nu bytt om till torra, sköna kläder! Jobbade 7.45-16 idag. Pratade med en riktig surkärring som typ dumförklarade mig. Då är det riktigt svårt att lägga band på sig.

Tvättid nu ikväll och så ska jag kolla på seven pounds med Will Smith. Alltså han är med i filmen, jag ska inte titta tillsammans med honom ;)


2009-07-04


                              Jag innan bröllopet                       


Brudparet och brudens lillasyster gör entre


Det vackar brudparet och två nära kompisar till Sefaat


Klänningen


Melli och hennes dotter Diana



Kurdisk dans






Sefaats bröllop

Det blev en så himla lyckad kväll! Det var ett persisk-kurdiskt bröllop som ägde rum i Uppsala. Det serverades persisk mat, både persisk och kurdisk dans dansades och så var det en kurdisk typ cermoni (tror jag). Sefaat var så vacker! Blev lite rörd när jag såg henne :)

Melli, en kompis som jag lite tappat kontakten med var där också med sin syster och sin dotter. Jättekul att ses! Fick även skjuts hem av dom.

Bilder kommer självklart att läggas ut inom en snar framtid :) Nu blir det lite slappande. 15.45 åker jag tåget tillbaka till Norrköping.

Hittat klänning

Har jobbat 9-13. Ska tillbaka sen kl 16.45 och jobba till 21. Har äntligen shoppat klänning till bröllopet :) Hittade en på rea på Monki. Är supernöjd med den! Nu blir det lunch.

Den ser blå ut men den är väldigt lila

Notis

En så söt tant som ringde och sa att jag hade räddat hela hennes dag genom att vara så trevlig :) Hon tyckte verkligen att jag passade för mitt jobb. Sånt får man extra energi av!

Dagens

Köpte en svart långklänning på rea för ett tag sen, tänkte inviga den idag :)



Dags att gå till jobbet!

Skitgris

Vattnet är avstängt! Har inte sett nån lapp om att det skulle vara det men ringde till hyresbostäder och tydligen har dom satt upp lappar förra veckan. Nån som har slitit ner kanske. Till klockan 14 kommer det vara avstängt. Jag som ska gå på stan och shoppa klänning, måste ju ta en dusch innan! Bara hoppas att vattnet sätts igång lite tidigare. Klockan 14 kommer solen till min balkong så hade planerat att sitta där då ju :)


RSS 2.0