Övertidsjobb

Nu knapprar jag på min nya dator :D Funkar ju bra än så länge ;)
 
Idag jobbade jag 6.37 till 12.36 :P Japp 5.59 annars dras en halvtimmes lunch automatiskt så det har alla på jobbet koll på ;) Åkte bil med snälla Malin både till och från jobbet, tror jag skrivit förut att vi bor bara ett stenkast ifrån varandra. 
 
Väl hemma lagade jag till lunch, tittade på tv och sen somnade jag skönt i ett par timmar ;) Får se vad kvällen har att erbjuda!

Nytt

Idag har det shoppats både mat, vin&bubbel till nyår, ryarmatta till vardagsrummet och ny bärbar dator :D Hade med mig Almir, hans mamma och syster som smakråd och när vi shoppat klart följde Mirela med oss hem och åt middag och kikade på lägenheten som hon inte hade sett. En lyckad dag med andra ord ;)
 
Mattan är från EM och var nedsatt från 3 000 kr till 1 500 kr :D

Julen

Idag vid 11.30 var jag hemma i Norrköping igen efter mysiga dagar med familjen. Sov natten till julafton hos Andreas, Isabell och Henry och på julaftonskvällen åkte jag med mamma och pappa hem. På juldagen kom Henry och hans föräldrar och hälsade på och åt kalkonmiddag med oss :) "Ja tyck om dig Filla" värmde mitt hjärta ;)
 
Igår jobbade mamma så jag tog med pappa på en shoppingtur ;) Jag hittade mest saker till Almir men några tröjor fyndade jag till mig själv också, Tobias och Fanny kom och fikade på eftermiddagen och sen på kvällen gick jag, mamma och pappa ut och åt och sen på bio och såg Mammas pojkar, Helt ok, smårolig film :) Blivit mycket bio på sistone, i lördags innan jag åkte såg jag och Almir Berättelsen om Pi då vi inte fick platser till Hobbit, så lär bli bio inom en snar framtid igen. Berättelsen om Pi var superbra!
 
Som sagt hemma hos Almir igen som också kom hem idag från sin pappa i Skåne, så självklart har vi haft myskväll ikväll :)
 
 
Eftermiddagspromenad i mammas och pappas nya hoods ;)
 

Julafton 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God jul alla mina fina ❤


Underbart

Så skönt med julledigt! Imorgon förmiddag åker jag till Stockholm, hem till Andreas, Isabell och Henry där julafton ska firas :) Sen åker jag med mamma och pappa hem på julaftonskväll och stannar några dagar.
 
Julklappar har jag redan hunnit få och delat ut :) Var hemma på tacos-middag hos Helén i torsdags och då bytte vi även julklappar och igår gav jag och Almir till varandra ♥
 
Ikväll blir det troligtvis The Hobbit på bio om det finns platser kvar!
 
 
Sex stycken av dom här fina glasen fick jag av Almir.
Vi köpte såna till mamma och pappa i inflyttningspresent
och då nämnde jag att jag länge tänkt köpa såna till mig själv ;)

Almir fick ett brunt skärp av mig av märket Tiger of Sweden.
Och en Unicef-julklapp,
 
 
 
Och en kaffemaskin av Helén :D Så bra julklapp!
Fick även tre fina rosa vispskålar och rosa mått

Världens finaste julkort kom idag


En vecka till julafton

Hela denna vecka känns som en nedräkning till julledigt och mys med familjen :) Jag är ledig i mellandagarna, förutom lördag 29.e då jag ska in och jobba lite övertid (sjukt bra betalt). Ska bli så skönt!
 
Helgen har varit lugn och pysslig. Igår gjordes det julgodis hela eftermiddagen hemma hos Helén :)
 
Jag gjorde pepparkakorna.
Dom här till Almirs familj
(för pilligt att skriva hela namnen;))
 
 
 
Och så klart en bock till min bock :P
Börjar bli tradition
 
 
Mums
 
 
Kolaklubbor som sen doppades i choklad :D
 
 
Dom här goda med choklad
och kokos
hade Helén gjort innan :)
 
 
Duktiga kocken :)

Iskallt

Idag har det varit sjukt kallt, -20 grader i morse. Som tur är åker jag bil med Almir på mornarna då han jobbar på en skola nu som ligger åt samma håll. Men idag räckte det att bara vara ute några minuter så var man stelfrusen.

Snart helg igen :D Kanske blir bio då, Hobbit måste vi ju se! Och på söndag blir det julbak hemma hos Helen enligt tradition :)


Stockholm

Precis hemkommen från födelsedgsfirande hos Almir, storebror Emil som blir 34 år idag. Massa kaffe och tårta har slunkit ned ;)
 
Helgen var såklart väldigt mysigt :D För er som inte vet så bor mamma och pappa numera i en jättefin lägenhet i Stockholm, Nackagatan som ligger mittemot Hammarby Sjöstad kan man säga. Superbra läge och mysigt område. Kan säga att jag inte saknar att ta mig ut till Åkersberga ;)
 
Jag kom fram vid 19.30 i fredags, tåget var i tid på minuten!! Då åt vi lite räkor, kex och ost då jag hade varit på julbord med jobbet innan jag åkte. I lördags blev det promenerande på stan och fika och på kvällen kom resten av familjen för att fira pappas 55-årsdag ♥ Så härligt att träffa alla! Igår hann vi med en långpromenad och pizza på kvarterskrogen innan jag åkte hem.
 
Stockholm från sin bästa sida :)
 
Bara ett stenkast från mammas och pappas lägenhet
 
Fika på Espresso House i Skrapan
 
 
Laga mat är kul ;)
 
 
Stilig kille ♥
 
 
Tobbe och Fanny :)
 
Bus
 
Henry och "Filla" ;)
 
 

Nöjd

Tack till Almir och hans bror Emil som hjälpte mig få hem soffan och in i lägenheten ❤


Nedräkning

Imorse var det på med varmaste jackan, mössa, halsduk och vantar. Riktigt kyligt ute idag.

Fick samtal om att min soffa äntligen kommit så imorgon ska vi åka och hämta den :D tyvärr inte hemleverans.

Annars längtar jag mest till helgen då jag åker till familjen i Stockholm <3 Inte träffat dom på 3 månader, katastrof! Pappa som fyller 55 ska firas. Innan jag åker på fredag är det julbord med jobbet också.


1 december

 

 


RSS 2.0