Jag är naken!

Christian sov hos mig i natt för han slutade sent igår och åkte till sin tjej i Trosa imorse. Jag gick upp på morgonen i endast trosor och in i garderoben så hör jag christian komma gående och jag skriker "jag är naken Christian!!" haha En läskig start på dagen :P Efter jobbet igår kväll kom Christian hem till mig med mat från Mcdonalds, så gulligt :D

Jobbar till 17 idag och morgondagen är ledig. Klockan 13 har jag bokat klipptid, vilket inte är en dag för tidigt.

Kvällens dilemma



Morsdag

Var uppe och såg eurovision (tyckte rätt låt vann) igår så minst lika trött idag när jag skulle upp. Tog en ganska lång tupplur igår i och för sig. Blir nog en idag med ;) Slutar 16.

Grattis till min mamma och alla andra mammor idag :)

God morgon

Det var ingen lätt match att ta sig upp imorse. Inte gått upp tidigt på länge då jag varit ledig samt jobbat många kvällar. Somnade vid 1 och kom upp vid halv 7. Ingen skönhetssömn här inte ;) Regnar och blåser gör det också. Känns ganska bra att inte solen skiner då jag jobbar hela dagen ;)

Ha en fin dag!

Tjejkvällen

Nu har lilla Kajsa lämnat Norrköping efter mycket trevliga dagar! Filmen var självklart bra, sex and the city är ju alltid sex and the city liksom :) Shoppat har vi gjort också, både igår och idag. Jag köpte tre par skor på skopunkten, en kofta, nagellack, ögonskugga och en väska!

Rosévin och jordgubbar på balkongen innan bion

 

På väg till Harrys för middag

 

Hungrig Kajsa och Helén visar shoppingfynd

 

Christian drack cosmos med oss på Black lion efter filmen

 

 

Sen vidare till Babyl

 

Heléns amerikan Thomas var också med

 

Världens lugnaste efterfest med vår nyfunne vän Alfon

 

Jag visar vad jag lärt mig - inte mycket

 

Christian rycker in och räddar mig



Städat inför finbesöket

Rent och fint här hemma nu och snart ska jag gå till jobbet. Bara 4-timmars pass idag och så ledig imorgon och fredag :D Känns mycket bra.

Imorgon får jag träffa min bästis igen ♥


Teknikens under

Strul på jobbet med sms-tjänsten ikväll och jag hade ansvar. Alla har ansvar då och då vilket innebär bl.a. att man anmäler teknikfel och har koll på telefonerna (sjukanmälan osv). SMSen hade strulat under dagen men fungerade ett tag och sen funkade det helt plötsligt inte igen, inga frågor kom in. Så jag ringde och anmälde felet och några timmar senare kom alla frågor in som hade stått på kö. Var typ 400 stycken i kö. Som tur var skulle jag gå hem då ;)

Kanske dags att försöka sova nu.


Snabbshopping

Hittade en hel del fint på stan trots ont om tid :) Blev två klänningar på Monki, samma modell men olika färger. En svart och en blå-vitrandig. Köpte också en ljus jeansjacka på Gina och leopardtights på Åhléns. Om det blir shopping på stan med Kajsa på torsdag eller fredag så ska jag titta på skor. Behöver några par ballerina.

Ska bli så kul på torsdag med bio och utgång. Marina följer med ut och Christian kanske också gör oss sällskap innan och/eller efter bion :)

Lön idag

Vaknade visst närmare klockan 13 idag. Men somnade inte förrän 3 i natt tror jag så skit samma :P Regnet öser ner här. Hade tänkt mig shopping idag så tycker regnet kan sluta för en stund när jag går till galleriorna :) Börjar jobba 16.30 så blir en snabbis på stan. 

Måndag

Om en stund är det off to work. Jobbar till 22.45 tror jag. På onsdag åker mamma och pappa till Sardinien :D Skönt för dom!

Jing kommer vara mycket utomlands i sommar sa han igår och han har planer på att flytta utomlands också så vårt förhållande är inte så stabilt just nu. Tror vi är på väg att inse att hur mycket vi än älskar varandra så är inte tajmingen rätt. Jag är väldigt anpassningsbar men till en viss gräns och han måste få göra det han känner är viktigt och prova olika saker. Vi kommer att umgås och if it's meant to be så blir det så i framtiden :) Jag är såklart ledsen men tar det ganska bra då jag vet att vi älskar varandra mycket.

Paket från hm

Detta låg i :)

 


 



Underbarn

Jag blir så grymt imponerad varje gång jag lyssnar på
den här enormt duktiga killen






Lördagen

En bra lördag har det varit. Jag och "Anna" började hemma hos mig med lite mys på balkongen, god dricka och chips :) Sen blev det middag på Texas Longhorn som sagt. Jättegod mat och vin för mig. Vi satt ute och det var riktigt skönt. Efter det köpte vi glass och hyrde film som vi precis tittat på hemma hos mig. Nu har hon gått hem och jag halvtittar på Sleepless in Seattle.

Jag blev proppmätt!


Ut och äta

Idag ska jag träffa "Anna". Vi ska gå på stan och sen äta middag på Texas longhorn. Förhoppningsvis kan vi sitta ute :)  Är 20 grader idag så bara det inte kommer regn så. Ett glas vin ska jag unna mig också!

Första och enda jobbdagen denna vecka

En fredagkväll på jobbet, slutar 21.45. Inget besök av Jing i helgen men om två veckor har han lov så i sommar kommer vi kunna ses en hel del :) Mycket mer än så har jag inte att skriva så önskar er en trevlig helg!

I don't think we're in Kansas anymore

Är lite gladare nu ;) Satt en stund ute på balkongen och hade katterna med mig där ute. Lillan åt en insekt, Im so proud! Har diskat också och tvättat håret, redo för jobb imorgon. Men ju längre man är ledig desto tyngre känns det faktiskt att jobba igen :P Men är ju bara en dag, sen ledig helg.

Jag, Kajsa och Helén har planerat in tjejkväll om en vecka. Blir middag, premiär av Sex and the city 2 på bio och så utgång :D 5 juni hade vi tänkt först men nu är Kajsa ledig så vi kan ta det på premiärdagen. Om nån mer vill med så säg till :)


Ingen bra dag

Imorgon ska jag ha mens. Det märks på mitt humör. Vill inte att det ska vara sol ute, vill inte känna press på att jag måste gå ut i den "underbara solen" och passa på när den är framme. Och inga sommarkläder har jag och likbleka ben. Jag vill faktiskt gärna ha sommar men inte just idag :P Måste boka klipptid också för mitt hår ser inte bra ut. Tur att det är lön på tisdag så man kan shoppa lite klänningar och kjolar och få ordning på håret :)

Igår var åtminstone en toppendag! Jag mötte upp Helén och barnen på stan och vi gick hem till dom och fixade fikakorg och tog med till parken :) varm ute men det regnade lite och åskade. Tur att det fanns tak att sitta under för mig och Helén. Vi drack kaffe och åt gigantiska bullar. Sen hade Helén tvättstugan så vi gick hem och fixade med det. Sen blev det en eftermiddagsdrink, mousserande vin :) God middag senare; soppa och nybakta frallor och rödvin. Lite tv-tittande på kvällen och sen provade jag spela Wii för första gången :) Svårt!

I parken


Lite slappande efter full fart i parken


Onsdag

Sakta men säkert vänder jag på dygnet ;) Somnade 2 i natt och vaknade 10. Drömde skumma drömmar som vanligt. Drömde att Polarn var sjuk, hon hade nåt som hette annoying disease haha Jag försökte googla på det i drömmen men fick inte till stavningen. Varmt idag med men mulet och regn i luften.

Ska umgås med Helén och barnen idag. Dom små är lediga på grund av studiedag. En tur till parken tror jag det blir och så mysmiddag ikväll. Bäst att ta med paraplyet ut för säkerhets skull tror jag. Nu hörde jag åska också.

En av nissarna på
Halvars förra sommaren :)


Varmt

Var skönt att röra på sig! Tagit en promenad idag också men då kom regnet. Väldigt kvavt ute, 20 grader och fuktigt. Men härligt att värmen är här! Snart är det dags att ta tag i städningen och disken så kan jag känna mig ganska nöjd sen med vad jag uträttat idag :)


Kors i taket

Tro det eller ej men nu blir det gymet för mig :)


Min dag

Lugn, skön och solig ledig dag har det varit idag. Jag har tvättat, promenerat, handlat, suttit ute på balkongen och även tagit en tupplur :) En underbar kväll ute också. En drink på balkongen med min Kajsa hade inte varit fel nu :)

Syttende mai

Gratulerer med dagen säger jag till alla norrmän idag :)




Sådär ja

Äntligen långledig :D Känns som jag behöver det. Har inte semester förrän augusti sen, två veckor. Börjar min ledighet imorgon med att tvätta och städa. Så har jag det gjort :P Älskling planerar att komma hit i helgen och mysa med mig. Jag saknar honom! Ska hitta på nåt med "Anna" också i veckan. Kanske vill Helén ses också :)


Var kallt när jag gick hem ikväll
NU vill jag ha sommar


Snart ledig

Skulle varit ledig idag men tog Thereses pass (12.45-21.15) då hon behövde vara ledig. Hade varit skönt att vara hemma idag men nästa vecka har jag massa ledigt :) Enligt schema samt semesterdagar. Jobbar bara fredag nästa vecka! Kanske blir en tur till Uppsala annars inget direkt planerat. Jag hoppas på fint väder iaf. Om inte kan jag ju alltid vara inne och öva gitarr :)

Filmkväll

Snart dags för mig att sova. Har suttit och tittat på film på SVT2, timmarna. Sett den förut men inte så koncentrerat tror jag. Mycket bra film! Har svullat chips och dipp också :)

Pratade precis med älskling och det var så härligt att höra hans röst. Han lät avslappand och uppvilad, vilket gör mig glad ♥

Nicole Kidman till höger med fejknäsa,
nästan oigenkännlig tycker jag


Artist javisst

Det var så himla roligt igår! Först middag hos Helén med Thomas och Jenny. God kycklingrätt och så rödvin till det. Till efterrätt fixade Thomas en god champagnedrink :) Efter det kom fler. Stoffe bland annat som höll i karaoken och trubadurkvällen på Cromwell och så några vänner till honom. Vid 23 begav vi oss till Cromwell, en mysig pub. Där var det mycket folk som sjöng och dansade :) Jag, Helén och Jenny sjöng karaoke - what a feeling! :D Jag tog en tequilashot innan och sen var jag en stjärna ;)

Vid 1.30 började jag bli lite trött så gick hem före dom andra. Jobbar ju idag 10.45-19.15. Försov mig lite men hann i tid, typ :P Ska bli skönt med en lugn kväll sen framför tvn.

Hoppas ni njuter av det underbara soliga vädret idag! För det kan inte jag göra :(


Fredag

Idag är det jobb till 19.15. Efter det ska jag hem till Helén på middag. Lite rödvin har jag köpt med :) Sen ska vi till Cromwell på trubadur/karaokekväll!

Innedag

Den här lediga dagen har jag spenderat hos Christian. Han har fått det riktigt mysigt i nya lägenheten nu :) Vi fikade, spelade yatzy, kollade tv och så visade Christian mig hur jag man stämmer gitarren med stämapparat, fick låna med den hem också så jag kan stämma min. Gick inte så bra igår utan apparat ;)

Christian ledsen när han
förlorade första omgången yatzy


Men sen vann den jäveln
två omgångar i rad :P


I think Im gonna start a band

Nu har jag äntligen varit på musikbörsen och köpt min gitarr :) Den allra billigaste dom hade. Imorgon ska jag träffa Christian och få lite böcker med låtar och övningar. Blev en fika på stan med Helén idag också. Latté och cheesecake för mig mmm :)

Igår kom Johan hit. Var trevligt att umgås lite.


Min gitarr


Inte direkt 18 längre

Igår kväll var jag ute och åt med en vän. Vi skulle ses vi 20 så tänkte att jag skulle stanna till 22 ungefär. Sen kom Helen och Thomas dit så var inte hemma förrän halv 1. Somnade nån timme senare och sen upp klockan 6. Det var jätteljust ute och solen sken så trodde jag hade försovit mig :P Jag kom dock i tid till jobbet men känner mig ganska trött nu. Tur att jag är ledig imorgon ;)

Det var iaf en mycket trevlig kväll! Jag åt god kyckling och drack rödvin :)

Söndagkväll

Såg Shutter Island ikväll för andra gången. Tycker det är en film man bör se två gånger! Många detaljer att titta efter när man vet slutet. Dock verkar det råda delade tolkningar om slutet men jag har min :) Tycker filmen är superbra och blir lite sugen på att läsa boken.

Börjar jobba 7.15 imorgon så blir väl till att försöka sova snart.


Imorgon fyller den här lilla stjärnan hela 5 år :)


Tvära kast

Idag är jag nog världens lyckligaste. Knasigt att det kan vända så fort :) Blev glatt överraskad igår när älskling kom hit. Vi pratade verkligen och han öppnade upp sig. Han sa att han är så lyckligt lottad som har mig och att han känner att det är orättvist mot mig att jag måste ställa upp så mycket. Jag svarade att det är upp till mig att bestämma om jag vill ställa upp och att jag hoppas och tror att han skulle ställa upp för mig i kriser.

Efter allt prat så hade vi så roligt och mysigt som bara vi kan :D Han sov över här och åkte precis. Parisresan kommer nog få skjutas upp men det var jag beredd på och accepterar. Är bara så glad att han pratade med mig och kunde vara "svag och ledsen" som han uttryckte det.

Mi amore





Update

Fredagkväll och dagen idag tillbringades i Nyköping och det har varit så himla trevligt.  Vid 20 var jag framme hos Kajsa och Kalle och fick god middag i form av grillspett, potatissallad, tsatsiki och så rödvin till det. Sen blev det choklad, chips och mousserande :) Massa musik spelades som vi dansade och sjöng högt till fram till midnatt :D Kalle avvek några gånger, kanske föll inte låtarna eller sången honom i smaken ;)

Lite tungt i huvudet imorse men jag och Kajsa hade planerat en dag på stan. Det regnade men vi gav oss ut och lunchade, shoppade och fikade! 15.45 tog jag tåget hemåt. Hemma tog jag tag i disken och bokad tvättid. En av katterna hade tydligen tyckt det var en bra idé att riva ur kläder i min garderob och kissa på. Inga av mina favoritkläder drabbades som tur var ;) Sen tog jag ett bad och lagade middag. Känner mig lite trött så blir nog en tidig kväll.


En helt vanlig fredagkväll :)





Lättad

Har äntligen fått prata med Jing och fått förklarat saker och vi har pratat ut.

Jag blev irriterad innan han åkte för vi skulle ses och han somnade. Så jag skickade ett lite argt sms. Nämligen inte första gången det händer. Och jag har verkligen varit förstående tidigare. Det gjorde att han blev arg och tyckte att jag var oförstående och enligt honom ville han inte ta en diskussion med mig när han skulle iväg på viktiga saker i London. Han hade tänkt att han skulle komma till mig innan jobbet och skjutsa mig dit. Varför sa han inte det? Han sa bara "jag kommer snart". Och jag visste inte ens hur viktigt det var i London för han berättar inte sånt. Han har en jättejobbig period nu men skola, företag, nära bekanta som blivit sjuka och andra plikter. NU vet jag hur det ligger till men önskar att han kunde prata med mig om det så jag kan vara mer förstående. Jag älskar honom över allt annat och är beredd att stötta honom i det han gör, även om det innebär att mycket blir på hans villkor. Just nu känner jag så iaf att jag finns för honom no matter what. Förhoppningsvis har han en lättare period snart.

I vått och torrt, i med -och motgångar osv Måste heta så av en anledning :)

Good girl

Såg ett citat idag som jag stal :) Tyckte det var träffande.

"Goda kvinnor tycker alltid att det är deras fel när någon annan är elak.
Dåliga kvinnor tar aldrig på sig skulden för någonting"


Ni är bäst

Tack alla underbara, söta vänner för så fina ord :)


1-årskris?

Sitter på jobbet och det känns tungt men skönt att ha nåt annat att tänka på. Jag och Jing har haft det lite struligt, vi bråkade och han åkte till London utan att vi hann prata igenom det. Och hans mobil funkar inte där borta så jag känner mig lite smått desperat och hysterisk. Önskar att jag kunde stänga av min hjärna några dagar. Han kommer hem på fredag och det känns som en evighet till dess. När han är irriterad vill han inte prata alls på ett tag och jag är totala motsatsen. I mitt huvud har jag säkert förstorat upp det här massor och gjort det till mycket värre än vad det är. Hoppas jag.

Jag sover dåligt, äter dåligt och mår illa. Har en tendens att kräkas när jag är ledsen :P Så knäppt. Hur gör man för att stänga av ett tag?

Rent och fint hemma

Vilken fröjd att städa med den nya dammsugaren :) Den är lätt att dra, låter inte så högt och suger upp allt i sin närhet haha Inte konstigt att katterna höll sig undan. 700 kronor kostade den på Claes Ohlson.




Ändrade planer

Planen idag var att besöka Kajsa i Nyköping men jag somnade så sent och sov dåligt i natt så jag föreslog lördag istället :) Jag är nämligen ledig hela helgen så kan sova över då också. Hoppas på fint väder så vi kan grilla! Det vore myyyys.

Istället ska jag gå och köpa den där dammsugaren idag och storstäda! Passa på när jag är ledig.



Så gulligt

Present från Christian för att han fick bo här :)



Lyx

Kom precis hem från att ha njutit av solen och en kaffe vid strömmen :) Underbart väder! Älskling hämtade mig från jobbet i natt och sov med mig. Vilken lyx att få vakna upp med den man älskar allra mest. Han åkte sen hem en sväng till mamma och syster och då passade jag som sagt på att njuta lite av solen. Ska iväg och jobba om ett par timmar. Ett kort pass ikväll till 22.45. Jing ska flyga till London från Skavsta imorgon så han stannar ett dygn till.


1 maj

Taxi, taxi, taxi, taxi, spärra kort, taxi, taxi, taxi, taxi, spärra kort, taxi, taxi, taxi! Ungefär så såg min jobbnatt ut :) Fiktivt exempel:

- vill ha taxi
- var någonstans?
-
skolgatan
- i vilken stad?
-
skicka en taxi nu
- det här är nummerupplysningen jag måste veta vilken stad du är i för att koppla dig till ett taxibolag
-
koppla bara

Typ så höll det på till jag slutade 3.15 :)

Om några timmar kommer älskling hit! ♥

RSS 2.0