Yoga

Ikväll efter jobbet tänkte jag gå och prova gravidyoga :) Förhoppningsvis väldigt skönt och kanske nyttigt att ha med sig inför förlossningen som inte är alltför långt borta nu. 50 dagar kvar till BF ;) Ska bli kul att prova iaf.
 
Förra veckan var jag på ultraljud för att se så bebis växer som han ska och det gör han verkligen, låg till och med lite över "normal"kurvan :) Känns skönt.
 
6 veckor kvar att jobba nu och jag har nog fortfarande inte förstått det :P Onsdag nästa vecka kanske jag måste åka på en jobbgrej till Stockholm. Jag och min chef pratade tidigare om att det vore bra att hitta en ersättare efter mig till den arbetsgrupp jag är med i, som kan åka redan på den träffen som är nu, men så kom hon in idag och frågade om jag kunde åka i fall man inte hittar någon med så kort varsel. Så får se, skulle helst vilja slippa ;) Klart jag kan säga nej, men det gjorde jag inte :P Får besked på fredag.
 
 
Bild från igår, v 32+4. Börjar känna mig stor nu!
(ja, jag bor i dom där byxorna och ja bh:n åker av så fort jag kommer hem ;))
 
 
 

Snart helg

En liten bloggpaus på arbetstid är väl ok? ;) Rätt lugnt på jobbet och jag har fått mycket gjort idag så jag känner att det är ok :) Kl 16 ska jag gå härifrån för då är det dags för bokcirkeln. Det har varit en paus från träffar under sommaren men istället har vi läst två böcker till den här gången; Felicia försvann och Gustavs grabb (som jag valde).  Den första tyckte jag inte om men däremot den andra, får se vad mina kollegor tyckte :)
 
Annars rullar veckorna på. Jag jobbar och orkar inte så mycket mer än så. Försöker vila så mycket som möjligt så jag orkar jobba de 7 veckor jag nu har kvar. Till och med sista oktober är planen :) Kommer att ske en hel del spännande förändringar på jobbet framöver som hade varit kul att ta del av men såklart kommer det inte slå den största förändringen i mitt liv som sker om ett par månader :) Men det kommer kännas bra konstigt att inte gå till jobbet på drygt ett år :) Jag har tagit tjänstledigt till januari 2015. Tycker det är svårt att veta i förväg hur länge man ska/vill vara hemma, hur jag och Almir ska dela upp det och hur mycket föräldrapenning man ska ta ut osv Det är en helt ny värld :D
 
Idag går vi in i vecka 32 och på tisdag är det dags för besök hos barnmorskan igen. Det blir även ett extra ultraljud då, ett tillväxt-ultraljud eftersom jag har Crohns sjukdom. Känns både roligt och lite nervöst.
 
I helgen som var var Almirs syster på besök så vi har umgåtts lite med henne och även varit och myst med Almirs brorson som snart hunnit bli 3 veckor :) Bio var vi på också, jag och Almir, och såg en skräckis: the conjuring, som vi båda gillade! Inget planerat ännu för denna helg, förutom massor av sömn :D
 
 

Vecka 31


Söndag

Första jobbveckan efter semestern är avklarad och även helgen är snart slut. Som tur är har det varit ganska lugnt på jobbet denna vecka, så fick lite mjukstart.

I helgen har Almirs pappa varit på besök. Då han har fyra av sina fem barn här så kom han till oss först idag. Framförallt var han här för att hälsa på sitt första barnbarn och även jag och Almir har varit och hälsat på lille nyfödda Eldin :) Jag har även hunnit med en trevlig fredagkväll hemma hos Helen :)

Hämtat ut beställd vagn har vi gjort också så nu står den här hemma och väntar. Nu har vi som sagt vagn, skötbord, babyskydd och även spjälsäng, som Almirs storebror köpte till oss i present :) De större inköpen är därmed klara.


RSS 2.0