Ny vecka

Tvättar denna måndagkväll men hann med ett träningspass (19-20) under tiden maskinerna gick :) Ska snart gå och hämta tvätten och sen ta en lång och skön dusch.

Var så trött imorse, lyckades inte vara på jobbet förrän strax före 9 ;) Detta trots en oförskämt lugn helg! Imorgon har visst Helén bjudit in mig efter jobbet :)

Helg

Idag har varit en typisk söndag bestående av slappande, tv-tittande och pizzaätande ;) Jag var hemma själv igår, satt i mysbyxorna och kollade på film hela kvällen, var riktigt skönt faktiskt. Almir var ute med några kompisar men kom i vanlig ordning hem till mig framåt småtimmarna och kröp ner i sängen :) Idag har vi varit hemma hos honom hela dagen.

Igår åkte jag, Almir, Mirela, deras kusin som är på besök och mamman till IKEA i Linköping. Köpte faktiskt bara några fejk-växter till mitt kontor. Måste få det lite mysigt där, nånting på väggarna också så småningom :)


Min arbetsplats :)


Underbara fredag

Så skönt med fredagkväll! Njuter lite extra då jag dessutom har varit duktig och tränat efter jobbet :) Använde min friskvårdstimme så kunde gå från jobbet redan 15.30. Har börjat komma in lite grann i jobbet och handläggningen nu men blir så frustrerad av att inte kunna allt på en gång :P Fattar såklart att det inte går, då det är massor att lära sig och väldigt mycket att tänka på, men får ändå den känslan.

Två träningspass den här veckan plus att jag har börjat till och från jobbet, tar knappt 20 minuter enkel väg. Mitt månadskort gick ut i onsdags och det känns onödigt att köpa nytt när jag jobbar i stan. Har även varit utan snus i två veckor, det är skittråkigt men den känslan lär väl också försvinna förr eller senare :P Tänker iaf inte på snus heeela tiden längre. Nu ska jag inte skryta mer utan önskar er en trevlig helg ;) Själv ska jag ta ett bad och sen bege mig till Almir

Mitt träningskort är visst giltigt till 21 februari :)

Vill man chocka sin otränade kropp ordentligt så kör man Medel Puls-pass:P



ordning och reda - pengar ...imorgon!

Åh vad det är skönt med en nystädad lägenhet :) Bara sjunka ner i soffan med en kopp te och njuta. Imorgon är det dags att börja träna igen! Började så bra i höstas då jag tränade i en månad ungefär men sen blev jag sjuk, sjuk och sjuk igen och motivationen försvann och latheten uppenbarade sig. Ett plus nu är att jag har mycket mer fritid i och med nya jobbet :) Kommer hinna träna utan att behöva prioritera bort saker. Imorgon kommer lönen så då blir det alltså nytt träningskort på friskis :)


Nu kör vi!
Pepp med scen från Glee som jag börjat titta på nu
(som så många andra) och fastnat för :)



Vilken söndag!

Jag har haft den roligaste dagen på länge :) Har nämligen varit på badhuset här i stan för första gången. Det var jätteroligt, kommer inte ihåg sist jag var och badade i en simhall faktiskt. Jag var med Almir, hans mamma och tjejkusin som är här på besök från Montenegro. Vi  åkte rutschkana, åkte runt i tunnlar med strömt vatten, badade i bubbelpool, klättrade på klättervägg, satt i ångbastu osv :) Centralbadet här i Norrköping är riktigt bra, roligt äventyrsbad, relaxavdelning, motionssim. De har också så man kan simma ut i en bassäng som ligger utomhus. Massa fika hade vi med oss också. Bra uppladdning för ny jobbvecka!


Onsdag

Veckorna går i rasande fart som vanligt och på jobbet rullar det på. Jag trivs jättebra och imorgon ska jag äntligen få sitta med en handläggare som gör det som jag ska göra sen :) Har mest bekantat mig med systemet och läst på i alla styrande dokument fram till nu. Har också haft hand om förprocessen till handläggningen kan man säga för att få lite förståelse så ska bli kul att ta egna ärenden snart :)

Klarat sex dagar utan snus också och det blir (såklart) lättare för varje dag som går, inte ens tagit några nikotinfria idag. Däremot kört lite med toapapper under läppen haha Kan det bli mer löjligt? Men jag antar att alla knep är bra knep utom dom dåliga eller hur man nu brukar säga :P Det blir nog bra det här men ska inte sticka under stolen med att det skulle vara sååå härligt med en snus just nu ;)

I natt drömde jag att jag och Helén träffade Steven Spielberg och Harry Potter haha

Över 3 dygn utan snus

Helgen har bjudit på lite av varje, men framförallt ett konstigt humör hos mig :P Jag har påverkats väldigt av att inte få nikotin och varit minst sagt labil. Jag har varit arg, ledsen, irriterad och borde egentligen ha legat i sängen under täcket hela helgen haha Men igår hade Christian födelsedagsfest och det ville jag såklart inte missa :) Det var kul också att träffa Marina, Hanna m.fl. som jag inte träffat på länge.


Helen och Alex sitter och småpratar :)

 

Jakob, Sam och Elias - grabbar jag känner från Eniro :)

 

Jag och nyblivna 26-åringen

 

Jag posar lite med Hanna också..

 


...och med Helén ;)

 

Det var en jättetrevlig fest med cirka 15-20 (?) gäster :) Marina skulle jobba sin första kväll på Cromwell så några av oss gick dit efter :) Jag mötte upp Almir där också.



Utmaningar

Så himla skönt att komma hem tidigare på eftermiddagarna och dessutom till viss del kunna styra över sina arbetstider :) Måndag och tisdag var jag på jobbet kl 8, igår 8.15 och idag 7.50 t.ex. Känner mig fortfarande positiv inför nya jobbet men är såklart mycket att sätta sig in i; verksamheten, arbetsuppgifterna, rutinerna, datasystemen osv. Inte orkat göra alltför mycket på kvällarna men igår körde jag lite bil iaf :)

Mitt upp i allt nya har jag bestämt mig för att sluta snusa också (för andra gången i mitt liv). Har tre snus kvar i min dosa och sen är det slut på det roliga :P

Den här gången kommer jag dock köra med hjälpmedel:
Nikotin - och tobaksfritt snus


Det här kommer att bli skitbra

Trött men mycket positiv efter första dagen på jobbet!

  • Har ett eget stort kontor med två fönster

  • En stationär dator OCH en bärbar ;)

  • Arbetstiderna är normalt 8-16:30 (eller 16.27 för att vara exakt :P) men vi har flexibla arbetstider så kan börja när jag vill mellan 6 och 9 och därigenom anpassa när jag slutar.

  • 20 minuter rast på förmiddagen och detsamma på eftermiddagen. 30 min lunch ingår i arbetstiden men vill man ta längre, om man ska ut och äta till exempel, så går det bra men då måste man stämpla ut.

  • 28 dagar semester

  • En friskvårdstimme i veckan plus 75% betalt träningskort (upp till 2000 kr)

Jag tror med andra ord att jag kommer att trivas mycket bra ;) Många äldre kvinnor på den avdelningen jag har börjat på men alla verkar mycket trevliga och snälla. Tror att jag kommer att trivas mycket bra med arbetsuppgifterna också, inleder med cirka fyra veckors introduktion.

Trettonhelgen

Snart slut på den långa helgen och imorgon smäller det :) Första dagen på nya jobbet börjar klockan 8.00 och jag är förväntansfull. Har haft härliga lediga dagar med en pubkväll i Helén och Mojjes sällskap i fredags, bio med Jenny och Mirela igår och massa mys med Almir. Och idag köpte Almir ett par mysbyxor till mig som jag ville ha ;) Har nämligen ett par blå från Cubus och så fick jag syn på samma modell i rosa (!). Övningskört tre dagar i rad också, idag från Almir till Willys och sen hem. Ha körkort innan sommaren vore nice :)


Turturduvorna ;)

 

 



hej då fina kollegor

I onsdags var det sista dagen på jobbet. Jag bjöd på tårta; en stor rosa prinsesstårta och en lite mindre Schwarzwald :) Kommer sakna mina kollegor men tror att jag kommer att hålla kontakten med flera av dom.

Igår och idag har jag varit ledig :D Underbart med fyra dagar ledigt, speciellt då jag börjar nya jobbet på måndag. Igår blev det en fika på stan med Helén och kvällen spenderades med Almir och hans familj där vi firade hans mamma som fyllde år :) Jag färgade hennes hår innan dom andra kom och hon blev jättenöjd. Hon hade slingor i men ville färga den mörka/gråa utväxten. Almirs äldre bror var med också hela kvällen via Skype :D

Idag har jag övningskört och det gick riktigt bra. Hemma nu för att städa lägenheten och ikväll blir det en sväng till Highlander med Helén och hennes karl ;)

Mycket uppskattad avskedspresent
från före detta kollegorna ;)


Måndagar behöver inte vara tråkiga

Efter jobbet stannade jag kvar i Linköping och gick på bio med Sandra och såg New Year's Eve. Det var en mysig feel good film :)




Välkommen 2012

Vi blev inte riktigt så många som det var tänkt igår hemma hos Almirs kusin. Vi som var där och åt var jag, Almir och Medin (lillebror) och så Dzevad (kusin) och hans tjej, Alina. Medin stannade dock inte så länge då han skulle iväg på en fest. Men vi hade jättetrevligt :) och innan tolvslaget gick vi hem till Almirs mamma och Mirela och skålade in det nya året med dom. Efter det blev det dansande på Harrys :)

Almir och Dzevad

 

Kvällens värdinna

 

 

Middag

 

Vår första nyårsafton tillsammans :)

 

Alina med två stiliga karlar :)

 


Almir ringer in det nya året ;)

 

Dags för champagne?

 

Mirela blir fin!

 

 


Kyligt ute vid 12-slaget

 

 

Almirs söta mamma :)

 

 


Det nya året dansas in :)

 

Dansandet fortsatte på Harrys

 

 

 

 


RSS 2.0