Tillbaka till huvudstaden

Imorgon ska jag till Stockholm igen, men i jobb den här gången och bara över dagen. Mitt tåg går 7:15 och vi ska visst hålla till på Sheraton :)


Ledig måndag efter Stockholmshelg

Så glad att jag tog ledigt idag med tanke på att vi kom hem vid 2-tiden i natt :) Kunde sova ut ordentligt och inte gjort mycket mer än tagit en promenad med Almir på eftermiddagen.
 
Hade det så bra i Stockholm! Åkte dit för att gå på Pinks konsert som var igår och passade då såklart på att spendera resten av helgen med familjen :) Blev hämtad av Andreas, Isabell och Henry vid centralen i fredags och vi åkte sen till mamma och pappa där vi gjorde egen pizza till middag och hade myskväll :)
 
I lördags var det strålande sol så jag, mamma och pappa tog båten till Nybrokajen, åt lunch på en italiensk restaraung, mjukglass i Kungsträdgården och strosade runt. Igår skulle jag, mamma, Isabell och Henry åka ut till Djurgården och titta på veteranbilar men när jag och mamma mötte upp Isabell och Henry i stan så började det regna så vi åkte istället allihopa hem till pappa som hade lagat god lunch. Andreas dök upp också efter en dag och kväll med gamla kompisar på landet.
 
På kvällen sen mötte jag upp min kollega Malin och hennes vänner för att gå på konserten i Globen. Pink bjöd på en häftig show och vi var alla mycket nöjda :) Vid tolv i natt åkte vi bil tillbaka till Norrköping.
 
 
Gullungen ♥
 
Mys med farmor
 
Lek med "Faffa Böön" :)
 
I väntan på båten Emelie :)
 
 
 
Powernap ;)
 
Mycket bra platser på konserten!

Gäster

Har varit en trevlig helg med familj och vänner på besök igår :) Vi var typ 10-12 stycken här hemma igår kväll. Almirs familj; bröder och kusiner med respektive, Almirs mamma och en vän till Almir med sambo och deras lille son. Vi bjöd på tacos, dricka och snacks. Vi tjejer kollade sen på ESC och grabbarna spelade poker i vanlig ordning ;)

Har varit en jättetuff vecka på jobbet, somnade kl 19 i fredags och sov till 9 dagen därpå :P Kommande vecka bör bli lugnare.


Efterjobbetdejt

Efter jobbet idag träffade jag Christian på stan. Mat och lite shopping, mycket trevligt :)


Familj och vänner

Sen jag skrev sist har Fanny och Tobbe varit här på besök. De var här onsdag-torsdag för både jag och Tobbe jobbade i fredags. Det blev med andra ord en snabbvisit men en mycket trevlig sådan :) Onsdagkväll var vi ute och åt grekiskt och gick sen till en pub - Black Lion. Torsdag blev det shopping och lunch på Taco bar.
 
Helgen har också hunnit komma och gå, nästan. Igår tillbringande jag dagen och kvällen med Helén. Jag köpte med lunch som vi åt hemma hos Helén och sen blev jag kvar på myskväll med massa prat och film :)
 
Idag har det grillats hemma hos Almir. Hann träffa Almirs syster också som varit på besök sen i torsdags. En trevlig och solig dag har det varit som jag och Almir avslutade här hemma med smulpaj :)
 
Vare sig jag vill eller inte måste jag nu skriva lite på en rapport i jobbet. Lite körigt just nu med alla projekt och grupper jag är med i på jobbet, utöver mina vanliga arbetsuppgifter. Men samtidigt kul såklart :)
 
 
Fanny och lillebror ♥
 
 
Mycket god grekisk mat
 
 
Kvällens blåbärspaj
 
 
Och Polarn, bara för att hon är så söt ;)
 
 
 
 
 

En liten miss

Vad rolig jag är då, Den store Gatsby har visst inte premiär förrän NÄSTA fredag :P Det var när vi kom till bion som vi insåg misstaget. Men vi var ju inställda på att gå på bio så vi såg Olympus has fallen istället. Den var bra och godiset var gott så var en lyckad kväll ändå ;)

Solen skiner idag men det kan inte hjälpas för idag måste det verkligen städas här hemma ;)


Ikväll blir det bio


1 maj

Vilken härlig dag! Ledighet, underbart väder och grillpremiär :)
 
Så gott!
 
Många som ville ha mat ;)
 
 
 
Vi hann gå och titta på några motorcyklar i kortegen också
 

RSS 2.0