Mysiga dagar

Man vet att man har träffat nån speciell när man har umgåtts i bara några dagar och det känns som man känt varandra hur länge som helst :) Vi trivs väldigt bra tillsammans och jag känner mig väldigt bekväm med honom efter bara så kort tid.

Jobbade till 12 idag och efter det gick jag och Richard och åt thai-mat. Imorgon är jag ledig :D På kvällen blir det en liten gathering hos Madde. Och så spelar visst Stoffe på Highlander.


Livet känns rätt bra för tillfället :)


Spontaniteten flödar

Dejten blev lite tidigarelagd ;) Igår kväll kom han hem till mig och åt korvgryta haha Och jag hade myskläder på mig. En äkta dejt med Camilla (kopia av min och Jings första dejt) men så blir det när man gör det så spontant :P Dejten imorgon blir dock av ändå :) En riktigt trevlig, rolig och snäll kille.

Nu ska jag se film; The Joneses.

Det går bra nu

Kort jobbpass idag också, 13.30-18.30 så snart får jag gå hem. Vi har en kampanj på jobbet som innebär att vi förutom hotell ska erbjuda oss att boka bord och frisörtid åt kunderna. Den som bokar flest hotellrum vinner en hotellfrukost, den som bokar flest bord på restaurang vinner en middag för två och den som bokar flest frisörtider vinner ett frisörbesök :) Boka frisör är det dock inte många som gjort då det inte är så många frisörer som har en sådan tjänst. Men när det gäller bordsbokning så ligger jag just nu på delad första plats (i mitt team) med Malek :D En gratis middag vore inte dumt!

Nu ska jag jobba vidare och förhoppningsvis boka fler bord ;)


Kanske nån som får joina mig
på en romantisk middag ;)


Beslut

Har nästan bestämt mig för att inte gå kvar på kursen, efter massa funderande och prat med Helga. Ska dock sova på saken.

Jag hade lättare att motivera mig till att plugga när jag var ute efter en examen men det är inte lika lätt när det mest är för att det är kul och intressant. Tror att kursen kan vara till en viss nytta, om jag vill jobba som socialsekreterare (vilket jag inte ens vet om jag vill). Men misstänker ändå att de med socionomexamen går före mig där och väldigt många utbildar sig till socionomer. Idén var Helgas från början och hon undrade om jag kunde tänka mig att plugga med henne, vilket nog hade varit roligare och lättare. Men nu kom ju inte hon in. Det känns helt enkelt som att det är lite för mycket jobb för (i och med att jag jobbar samtidigt) en relativt liten vinst, om man säger så :) Känns som ett bra beslut förutom att jag inte tycker om att inte fullfölja saker.

Ska som sagt sova på saken men känner mig rätt säker.

Ny vecka - nya utmaningar

Oj, vad jag ångrade idag att jag sagt ja till att jobba extra :P Visserligen bara 14.15-19.15 men det var segt att ta sig iväg. Dessutom låg det ute ledigheter idag 16 till typ 20. Undrar då varför dom frågade om jag kunde jobba extra? Dålig beräkning.

På torsdag ska vi på kursen i socialrätt ha skrivit klart rättsfallsreferatet, byta med någon i gruppen och göra en "kamratgranskning". Och jag har inte ens börjat skriva på den, hittar inte motivationen. Den ska i och för sig bara vara max 2 A4 men jag har verkligen svårigheter att ta tag i det. Sen ska kamratgranskningen, tillsammans med referatet och två uppgifter till vara inne fredag nästa vecka. Har sån lust att hoppa av men jag är så envis och vill inte vara en quitter :P

Roligare nyheter är att jag troligtvis ska på en liten dejt nu i veckan ;)

Teater

Precis hemkommen från Lilla teatern efter att ha sett Trollkarlen från Oz. Helens Caroline var med i föreställningen och hon var så duktig :) Alla var jätteduktiga!

Gårdagen blev mycket lyckad, jag hade så kul :D Vi blev hela 12 stycken hos Helen och vi spelade lite spel och hade trevligt. Sen gick några av oss till Trappan och svängde våra lurviga :P Kul var det att träffa massa nytt folk.
Madde hade som vanligt kameran med sig och när hon skickat några bilder till mig så dyker dom självklart upp här :)  

Partykväll

Vilken jobbkväll det var! Märktes att det var löning och att folk "firade" lite extra ;) Ikväll är det min tur att festa till det! Vid 17 ska jag hem till Madde och äta tacos med henne och två av hennes killkompisar. Därefter beger vi oss till Helen för spelkväll :) Skulle även dyka upp ytterligare någa bekanta till Madde. Sedan är det Trappan som gäller. Karateklubben som dom kallar sig anordnar och Hästpojken skulle visst spela.

Dags att bege sig till bolaget och trängas.

Reklammusik

Har ni också fastat för låten i senaste Lindex-reklamen? I am not a robot heter den och framförs av Marina and the diamonds.  Har precis lyssnat på fler låtar och många är riktigt bra. Lite the sounds-stil tycker jag.



Slut som artist

Helt slut är jag! Den där inspelningen tog på krafterna kan jag säga :) Vi höll på i tre timmar och filmade olika scener. Vissa där vi pratade rakt in i kameran, andra där vi stod kring ett fikabord samt utomhusscener där vi "gick till jobbet". Det var svårare än jag trodde. Så fort man har kameran på sig så spänner man sig. Så kände jag i alla fall. Tror det är därför jag blev så trött efter också för att jag var lite spänd hela tiden plus att man gjorde något helt nytt man inte är van vid. Men på det stora hela fick vi nog till det till slut :) Tur att det var korta scener så man slapp memorera massa text. Vi fick iofs improvisera ganska mycket bara vi fick med det  som skulle lyftas fram. Killen jag filmades tillsammans med var jättetrevlig och vi hade kul :) Inte sett honom alls förut då jag sitter på våning 1 och han på våning 4. Dessutom har han bara jobbat sen i somras. Vi var nog även ungefär lika duktiga/dåliga på att agera hehe

En jobbkväll kvar och sen är det äntligen helg och då väntar utgång :D Ser fram emot det massor. Klippa mig ska jag göra imorgon också innan jobbet!



Efter nyår kommer filmen troligtvis


Here goes nothing

Om några timmar är det dags för min filmdebut! Önska mig lycka till :D

Lets go crazy


Ibland får man ta sig i kragen

Känt mig seg och orkeslös men istället för att lägga mig och sova i flera timmar så cyklade jag 30 minuter framför 16 and pregnant på MTV :) Vilket gjorde mig pigg och hungrig så har precis ätit middag; fiskgratäng och morötter. Pluggat lite idag men blir mer efter jag sett idol!

Nytt igen

Jag har ju varit på jakt ett tag efter en svart transparent skjorta och såg här om dagen en på Monki som såg fin ut. Dock kostar den 400 kr men jag tänkte idag att om jag provar den och den är snygg så köper jag den ;) Men den såg inte alls ut som jag tänkt mig så det blev inget köp. MEN inne på hm hade dom minsann fått in den svarta (som jag bloggat om som kostar 99 kronor) igen så den blev det istället :D Provade den blå också som jag beställt och den var faktiskt ännu finare. Så jag sparade alltså 300 och den var dessutom snyggare än den på Monki. Köpte även svarta strumpbyxor och ett till nagellack på Lindex.


Bohemian Brown


Mer information

Igår kväll/natt kom jag igång bra med pluggandet och började läsa och fundera kring dom obligatoriska uppgifterna. Räknar med att kunna skriva en hel del idag.

Angående filmningen (som äger rum torsdag 13-16 för mig) så kommer filmen med 90% säkerhet att finnas tillgänglig för allmänheten fick jag reda på idag :) En tjej och en kille kommer vi vara vid varje inspelningstillfälle. Filmen kommer att likna exemplet nedan men roligare tydligen. Fått order om att öva på gapskratt :P


2 månader idag

Charmtroll :)


Moviestar

haha jag blev tillfrågade på jobbet om jag vill vara med i en informationsfilm som ska ligga på vår hemsida (tror jag) externt och internt. Vet inte så mycket mer än att dom ska spela in på torsdag och/eller fredag. Tre tjejer och tre killar ska filmas en och en. Mitt namn hade dykt upp på ledningmötet och jag är väldigt nyfiken på hur dom tänkte där :P Jag ska ja! Kul att göra nåt nytt och annorlunda tänkte jag :) Även om jag tycker att det känns pirrigt. Återkommer med mer info när jag har någon :)

Dagen efter

Helgens sömnbrist gör sig verkligen påmind idag. Var helt död när klockan ringde i morse. Underbart att jag är ledig imorgon! Finns ledigheter ute idag så hoppas även på att få resten av dagen idag ledigt . Dock sträckte sig ledigheten till 15.15 och jag slutar 16 så tror inte att jag kommer att få det. Bara att kämpa på.

Självklart besviken över gårdagens valresultat. Inte för att jag tror att SD kommer ha speciellt mycket att säga till om men det är verkligen trist att se att så många tycker att det är ett vettigt parti. Jag blir orolig för framtidens utveckling. Lågutbildad man 20-30 år är den typiska SD-väljaren så vi kanske bör begränsa deras existens i svenska samhället istället ;) Skämt å sido.

Valdag

I natt sov jag åtminstone tre timmar :P Jobbade 6.15-13 och efter det gick jag till stadsbiblioteket och röstade. Just nu är det tvättid här och inte så mycket mer än så.

Blev utskälld av en arg skånsk gubbe idag på jobbet. Jag hörde verkligen inte vad han sa och han bokstaverade och jag fattade inte om han bokstaverade förnamn eller efternamn och han skrek "men ska det vara så jävla svårt, du har väl det här som sommarjobb förstår jag" och jag försökte be honom att ta det lite lugnt och förklara för att det kan vara svårt ibland att höra vad någon säger och speciellt med olika dialekter (grötigaste skånskan!!). Han tyckte att jag skulle lära mig att prata svenska. Nu är det ju i och för sig så att det är hans jobb att prata ordentlig svenska och mitt jobb att försöka höra vad han säger ;) Förstår mig inte på folk som ringer och säger vad/vem dom söker det snabbaste dom kan och tror att det ska gå fortare då.

Jag överlevde

Dagen gick faktiskt riktigt fort! Precis hemkommen efter en sväng på stan. Köpte lite vin och middag till kvällen. Köpte ett nytt nagellack också. Farmor skickade pengar för hon gillar inte mitt turkosa som jag haft på några partybilder så hon tyckte jag skulle köpa ett nytt ;) Det blev ett grått! Misstänker att hon kanske tycker att det är ännu värre :P Men nu är det höst så då behövs lite andra färger än pastell. Frågade också om en svart transparent skjorta på hm, den som jag beställt på hm.com fast i blått. Hade tänkt beställa den svarta också (bara 99 kr kostar dom) men det var tyvärr längre leveranstid på den så det blev bara den blå. Den var tydligen helt slut i butiken också, i alla färger.


Kan tänka mig alla färger
men blev bara Smokey
Grey idag :)



Mörkt ute

Börja jobba klockan 6 på en lördag är hårt. Mörkt ute är det också. Sist jag hade en sån här tidig morgon så var det ljust ute när jag gick till jobbet. För övrigt så har jag sovit cirka 2,5 timme i natt. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag sov nästan hela dagen igår :P Känns som jag har sovit bort min förkylning faktiskt men det kommer bli en tung dag idag.

Christian ringde mig nu på morgonen när jag precis hade vaknat. Han hade jobbat natt och skulle sova. Han berättade om roliga samtal från natten och jag skrattade åt allt och blev rätt pigg, tack för det :D Mitt första samtal på morgonen var med en kund som tyckte att jag skulle skaffa barn "skit i att plugga och allt det där, du kommer bli en så bra mamma, det hör jag på din röst". Misstänker att några efterfest-folk fortfarande är igång ;)



Christian, Helen, Alex och nu min tur

Du heter:  Camilla
Smeknamn: Milla, Millis, Milla D, Cami
Beroende av: Snus, vänner och familj
Vem behöver du mest just nu: Behöver ingen just nu
Vad tror folk om dig? Att jag är snäll
Stämmer det? Det tycker jag
Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår och mitt goda hjärta
Hur imponerar man på dig? Med humor, intelligens och kreativitet
Brukar du skratta för dig själv? Ja, ofta!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Lite privat men okej då "Vinkade till din loverboy idag som såg lagom generad ut. Hur är det med din förkylning? Kram"
Var bor du? I Norrköping
Trivs du där:
Verkligen
Äger du några converse: Ja, ett par rosa
Brukar du bli för full: Nej det tycker jag inte
Vad har du för mobiloperatör: Tele2
Är du allergisk emot något: Nej
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv: Skaffa nytt jobb
Hur svarar du i mobilen: Hallå, heeej eller ja
Vem ringde du senast? Christian  
Antal timmar sömn inatt: 13 :P
Sov du ensam: Nej, med Poli och Lilli :)
Brukar du komma i tid:  Japp
När mår du bra:  När jag är med människor jag tycker om
När blev du fotad senast:  I lördags av Madde
Hur känner du dig nu: Lite småsjuk, trött, lat
Vanligaste färg på dina kläder: Svart och rosa
Tycker du om fötter: Har inget emot fötter :P
Vad saknar du: Min familj, vissa vänner
Hade du en bra kväll igår: Jobbade och det var väl okej
Favoritdryck på morgonen: Te
Rakar du benen: Ja men vissa perioder oftare ;)
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag är trött och har möjlighet
Är du blyg? Nej
Sysslar du med någon idrott: Icke
Vill du hellre ha mail än brev: Ett brev vore ju lite originellt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: Ja, utanför ett mcdonalds i centrala sthlm en lördagnatt
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex med en tjej ;)
Är du nöjd med ditt liv: På det stora hela, ja
Är du bortskämd: Vissa skulle nog kalla mig det
Vad gör du i morgon: Lunchar med Helga och pluggar
Vad är det värsta du vet? Intolerans
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? I snitt 1000 kr kanske
Vad behöver du just nu? Motivation
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Obama
Vad längtar du till? Till jag får barn :)
Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut
Vad använder du för shampoo? Ett från min frisersalong just nu
Vad är det finaste du fått? En resa till Paris som inte blev av haha
En speciell dag du minns: Första gången jag pratade med Jing
Hur gammal är du: 25 och ett halvt år :)
Tycker du om någon just nu: Jag tycker om många!
Om fem månader: Är jag förhoppningsvis tillbaka på mitt gamla jobb och dejtar en trevlig man;)
Du samlar på: Kläder uppenbarligen :P
Gröna eller röda äppeln: Gillar båda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Det varierar; Christian, mamma eller pappa
Gillar du golf: Minigolf är kul :)
Vilken tid gick du upp idag: 13
Har du sovit i din egna säng inatt: Yes
Har du strumpor på dig nu: Ja, roooosa :)
Vad ska du göra ikväll: Plugga eller gå och lägga mig,  inte riktigt bestämt
Är det okej att gråta: O ja
När grät du senast: Kommer faktiskt inte ihåg det
Laddar du ner musik och film från Internet: Nej
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en lägenhet
Bär du glasögon eller linser: Glasögon ibland
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Varierar beroende på om jag jobbar eller inte
Har du piercing: Hål i öronen :)
Vill du gifta dig:  Absolut
Vill du ha barn:  Självklart
Solar du ofta: Nej
Är du bra på att laga mat: Jag kan läsa recept och följa dom ;)
Gillar du att dansa: Japp
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Ganska vig får jag nog säga
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller cola
Vilken är din favoritglass: Magnum
Tror du på ett liv efter döden: Vill gärna tro på det men nej
Tycker du om sushi: Sådär
Vad äter du helst när du ser på film: Godis!
Bor dina föräldrar tillsammans: Japp, imponerande ;)
Har du tandläkarskräck: Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morgon
Vilken ögonfärg har du: Blåa
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja det har hänt
Biter du på naglarna: Ibland
Röker du:  Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Sporadiskt
Senaste låt du hörde: Oj, det minns jag inte
Vad gör du på helgerna: Sover, jobbar, umgås, går ut

Nätshopping

Tröja och klänning




Transparent skjorta





Jacka och treggings


Torsdag

I natt sov jag 13 timmar och det är mycket till och med för att vara jag :) Troligtvis har jag en infektion i kroppen. Halsen gör ont och jag känner mig tung i huvudet. Pluggat har jag inte gjort än men med tanke på hur länge jag sov borde jag kunna sitta hela kvällen (med undantag från 20-22 då det är idol och utfrågningen) :) Ska bara laga middag och äta först.

Tycker det är kul att mormor kommenterade mitt inlägg om valet :) Jag har inte hört en enda anledning från någon anhängare av de röd-gröna till varför jag ska rösta röd-grönt men nu fick jag i alla fall åsikter från en person.

Krasslig

Vaknade med riktigt ont i halsen idag och huvudvärk. Haft småont i halsen i några veckor och nu verkar en riktig förkylning vara på gång. Säkert för att jag körde ett träningspass på cykeln i natt :P Cyklade 30 minuter = 9 km. Är glad att jag jobbar kort pass idag (17-22) och sen ledig torsdag och fredag.

Fick en check på 50 kr från hm idag så kanske blir lite tröstshopping innan jobbet ;) Ett nytt nagellack eller så.



Apropå föregående inlägg så gillar jag Centerpartiets reklamfilm


Vad tycker jag egentligen?

Då ska vi se vad jag har att framföra om det stundande valet :) Jag kommer att rösta på alliansen, blått, höger och allt vad dom kallas. Det lutar åt att Centern får min röst. Jag gillar de röd-grönas värderingar och ser mig själv som humanist men tror att många av deras förslag till åtgärder snarare stjälper än hjälper.

Självklart ska det finnas ekonomisk ersättning åt de människor som är helt eller delvis inkapabla till att arbeta, inget snack om saken. Dock känner jag att bidragssystemet utnyttjas och/eller att folk helt enkelt blir för bekväma. "Vill du ha ett jobb så får du ett jobb" som farfar brukar säga :) Även om det ser annorlunda ut i samhället nu än förr så finns det jobb, man måste bara vara beredd på att ta ett "skitjobb" och inte förvänta sig att ha drömjobbet under alla cirka 40 år man arbetar. Jag tror att vilket jobb som helst är bättre för självförtroendet än att inte ha något jobb alls. Man kommer ut och får träffa folk, man tjänar egna pengar och förhoppningsvis gör man viss nytta. Ekonomiskt bistånd bör vara en tillfällig lösning enligt mig och till för människor som verkligen behöver det. Inte för människor som går och väntar på drömjobbet. Dock är inte arbetsmarknaden det enda viktiga området i samhället men det påverkar folks mående, vilket i sin tur påverkar hälso-sjukvården, utbildning och så vidare. Det är väl också inom det området jag känner att de olika blocken skiljer sig åt mest. Skattesänkningarna ser jag som en del i att det ska löna sig att jobba. Man ska inte känna att man lika gärna kan gå hemma och få ersättning för att ersättningen är nästintill lika stor som lönen. Skattepengar behövs och om fler människor arbetar så betalar fler skatt och det jämnar ut sig. Detta är också något som pensionärer tjänar på .

Den bilden jag har fått är också att många äldre röstar på ett parti (eller ett block) av gammal vana utan att se till hur samhället ser ut idag. På 70-talet fanns det anledningar till att vänstern växte sig starka, anledningar som kanske inte kan ses i dagens samhälle. Dessutom var skillnaden mellan högern och vänstern mycket större än den är idag.


Min syn på Sverigedemokraterna vågar jag knappt skriva om då jag är rädd att inlägget kommer att bli dubbelt så långt :P Ni har säkert tröttnat redan? Tycker bara det är larv att ett parti ser invandringen som det största problemet i Sverige och lägger all sin energi på att driva EN fråga. Integrationspolitiken bör istället innehålla förslag på hur invandrare lättare ska kunna bli en del av det svenska samhället samt minska fördomarna hos människor. Som det ser ut nu så drabbas alltför många av att vissa inte sköter sig. Ett parti som SD skapar bara en ännu större känsla av ett "vi" och "dom", för personer som vill ha något att skylla på.

Kanske var det någon som orkade läsa allt :D Tyckte det var kul att dela med mig av mina tankar och själv få tänka till ordentligt om vad jag verkligen tycker och var jag står :)

Lyxigt

I natt fick jag skjuts hem av Malek då vi slutade samtidigt och idag ringde han och frågade om jag ville ha skjuts till jobbet då vi även började samtidigt idag :) Jag kan behöva dom där promenaderna men å andra sidan tackar man inte nej till skjuts när man får chansen ;)

Jobb till 21.45 ikväll. Har läst lite tankar om söndagens val i mina vänners bloggar och även jag kommer att skriva ett inlägg ikväll om mina tankar och åsikter. Dont'miss it ;)

Lite sällskap

Jag älskar allt som Filip och Fredrik gör, dom är enligt mig humor personifierade :) Självklart följer jag deras nya serie (tack och lov för webb-tv). Om ni inte sett, se!



Jobbkväll

Sitter på jobbet nu och har rast. Jag och Malek tog en sväng till kiosken precis och köpte chips haha Får bli ett pass på cykeln när jag slutar sen kl 1 ;)

Har lyckats plugga lite idag, håller på att läsa i kapp i kurslitteraturen som jag har fått nu. På torsdag och fredag är jag ledig så då ska jag börja skriva lite på dom obligatoriska uppgifterna tänkte jag.

Sov gott!

Just gonna dance all night

Igår var en riktig toppenkväll! Jag och Christian hade så trevligt som jag aldrig tror att vi haft tidigare. Vi tittade på film, pratade massor, sjöng och hade det mysigt helt enkelt!

Vid 22 gick Christian hem och då väntade utgång för mig och Madde. Vi dansade natten lång på Harrys :) Och kameran hade hon med sig!


Shake it




Mycket folk, mycket dans - svettigt!




Några gubbar ville visst posa med oss (och sno vår drink)





Tack för en trevlig kväll :)


Lördagsmys

Nu är Christian här och står och skalar potatis :) Vi ska äta, se på film och dricka vin!

Fick min cykel idag och har kört ett träningspass! Cyklade 20 min = 6 km och 250 brända kalorier :) Tänkte köra en halvtimme först men märkte att det är låååång tid när man sitter och cyklar haha


Dags att ta tag i det där

Härligt med fredag och en ledig helg som väntar. Jag, Christian och Marina har planerat att bowla imorgon kväll men nu är stackars Marina sjuk så vet inte om det blir av. I så fall hittar jag och Christian på nåt annat, kollar på nån film eller så.

Nytt är också att jag har köpt en träningscykel (i stort sett oanvänd) på blocket :D 600 kronor vill han ha för den och så får han 100 kronor extra för att köra hem den till mig! Så imorgon nån gång mellan 12 och 15 dyker han upp. Jag blev nämligen inspirerad av Isabell som hade köpt en. Känner att jag behöver komma igång på nåt sätt och eftersom jag har svårigheter att ta mig iväg och träna så ska jag prova denna lösning :) Kanske får mersmak och kan kombinera hemmacyklandet med annan träning sedan.

Trevlig helg!

Uppdatering: Fick reda på på team-mötet idag på jobbet att det startar en friskvårdskampanj nästa vecka. Väldigt lägligt tycker jag  :)

Vissa saker måste man helt enkelt göra

Idag är det dags för jobb igen som sagt. Förmiddagen har jag ägnat åt att tvätta och plugga. Har läst ett rättsfall som jag ska skriva referat på bland annat. En ganska effektiv förmiddag med andra ord. Nu ska jag hämta tvätten, slänga i mig lite mat och bege mig till jobbet.

Höstskor


Beställde precis dessa skor från brandos.se :)


Back in Peking

Klockan 6 gick jag upp i morse och så åkte jag buss in till stan med pappa som skulle till jobbet. Jag hade ganska gott om tid när jag kom fram till t-centralen så jag köpte frukost (macka och latte) och satte mig och tittade på alla morgonpendlare som rusade förbi :) Sov sen nästan hela tågresan.

Var hemma vid 10.30, gosade med katterna och åt lite lunch innan jag tog spårvagnen till mötet. Efter mötet gick jag och "Anna" och fikade och sen kollade vi film hemma hos mig. Imorgon är det jobb igen, 13.30-22.

Vänner ♥

Nyss hemkommen efter middag med Sefaat. Så mysigt att träffa henne och vi har alltid så kul, får massa positiv energi :D Synd bara att tiden går så fort när vi ses och att det blir så sällan. Vi var och åt indisk mat i Åkersberga centrum efter att Sefaat varit och klippt sig här :) Fick se bilder också på henne och hennes mans nya lägenhet som dom flyttar in i i November, superfin och bra läge i centrala Stockholm!

Imorgon 8.14 går mitt tåg tillbaka till Norrköping. Jag är ledig imorgon också men ska på uppföljningsmöte av kontaktpersonsuppdraget (lååångt ord) kl 13 så måste hem. Längtar såklart efter mina små grisar också :) Tror dock att dom har haft det bra tack vare Christian.


Från arkivet

Denna gång bjuder jag på dessa bilder från arkivet.
Passande nog är det Andreas som liten baby :)


Hos familjen

Nu är jag hos mamma och pappa. Vi har ätit god middag och tittat på tv. De har gått och lagt sig nu då dom jobbar och jag ska återigen försöka ha en pluggdag imorgon  ;)

Hade det mycket mysigt i Täby hos storebror, Isabell och lille Henry. Även Frida och Tobbe kom förbi igår och åt middag med oss, grillat, mmm! När dom åkt hem gick vi andra en promenad och sen såg vi på film, åt godis och bara myste. Henry blir bara sötare och sötare den lilla grisen!

Jag följde med Isabell och Henry till Täby centrum idag. Isabell skulle shoppa och jag tog med glädje på mig att köra vagnen :)


Älskade sötnos



Mys med mamma



Och mys med Frida - många tjejer omkring sig :)




Frida, Tobbe och lilla busen Bruno :)



Morgonstretching





Förkyld

Idag ska jag åka och hälsa på Andreas, Isabell och lille Henry :) Var lite orolig att resan inte skulle bli av då jag är förkyld och inte vill riskera att smitta Henry men enligt Andreas är dom lite småförkylda allihop där hemma så var okey sa han. Är nämligen ledig nu sön-ons så jag sover över hos Henry och company till imorgon och imorgon kväll åker jag till mamma och pappa och stannar till onsdag morgon. Ska träffa Sefaat också tisdagkväll, ska bli riktigt skoj det med :D

Lite frukost blir det nu och sen packa och göra mig i ordning. 13 går tåget!


Misstänker att han har växt
en del, den lilla grisen ♥


Lördag

Jobb idag 9-17.30. Tycker tiden går fruktansvärt sakta. Solen skiner dessutom och så är man fast här inne. Längtar efter att komma hem och ta på mig mina nya mysbyxor och krypa upp i soffan :)

Solig sensommardag

Idag har det varit underbart väder så jag mötte upp Christian på stan och vi njöt av solen :) Jag shoppade lite också, ett par nya mysbyxor bland annat på Cubus! Är ju faktiskt ordentlig höst snart.

Dammsuga, platta håret och plugga lite är planerna för resten av eftermiddagen.


Myspys


En helt vanlig torsdag

Jobb är det som upptar större delen av min tid idag, 8.15-17. Tog på mig en övertidstimme då det ger bra med pengar ;) Dubbelt betalt för den timmen tror jag. Efter jobbet ska jag möta "Anna", vi ska på bio och se Grown ups. Imorgon är det åter ledigt och då är det städning och plugg som gäller.

Lunchträff

Var och lunchade med Helga idag och följde även med upp till kontoret och hälsade på mina gamla kollegor :) Mycket trevligt. Sitter nu och försöker få full koll på min kurs, har inte fått mina böcker än men finns några inspelade föreläsningar som jag tänkte att jag kunde kika på. Distanskurs kräver verkligen disciplin! Första obligatoriska övningen ska in 8/10 och den är ganska stor.

Bildbevis


Brunt igen!


RSS 2.0