Shoppat i helgen

Nytt soffbord och nya skor, bland annat :) 
Kämpigt

De senaste två veckorna ungefär har eftermiddagarna på jobbet varit en kamp, så trött nu. Ångrar lite att jag bestämde mig för att jobba heltid nästan in i det sista (går in i vecka 39 när jag slutar) :P Är nog inga problem att ändra det iofs men nu när det bara är 8 arbetsdagar kvar så tänker jag hålla ut. Jag vilar så mycket som möjligt efter jobbet och går och lägger mig tidigt på kvällen.
 
I helgen har jag också kunnat vila ordentligt.Fredagkväll var vi på middag hos Almirs kusin och hans fru, tillsammans med övriga familjen, men lördag-söndag har jag mest legat och läst, tittat på tv, sovit middag, promenerat osv Och igår kväll monterade Almir spjälsängen så nu är den på plats i vårt sovrum :) Ska boka in en tvättid snart också och tvätta bebis alla kläder och lakan. Packa den där förlossningsväskan kanske man ska göra också? Man vet ju aldrig när han känner sig redo att titta ut :)  

Familjen <3

I helgen har vi varit i Stockholm och hunnit träffa hela familjen. Fredag-lördag var vi hos Henry och hans föräldrar :) och vi fick så mycket fina bebissaker med oss därifrån, både kläder och andra praktiska saker. Vi kom till mamma och pappa igår eftermiddag och dit kom lillebror och Fanny också och åt med oss. Vid lunch idag åkte vi hemåt igen och det var nog sista besöket innan bebis kommit :) Idag är det endast en månad kvar till BF! 


Finaste brorson och storebror :) 

Fin present från gullig kollega <3

NÅT rosa ska han väl få ha :) RSS 2.0