London-Norrköping

Helgen i London var super! Jag kom dit sent natten till lördag, åkte en station för långt eftersom det var så mörkt och jag inte såg nåt men det var bara att gå tillbaka en bit :P Sefaat mötte mig och vi gick hem till henne och åt lite :)

På lördagen var vi på Portobello market i Notting Hill. Jag hittade bland annat en begagnad rosa kuvertväska för 5 pund :) Den hade jag när vi gick ut på kvällen. Efter den stora marknaden gick vi till en pub och åt hamburgare (såklart) och drack öl. Därefter betade vi av tuben, Picadelly circus, big ben, slottet och London eye :) Klockan var mkt när vi var klara med allt så vi skyndade oss hem och bytte om för en natt på stan. Vi blev haffade av en inkastare som frågade om vi ville till ett ställe och dansa och så fick vi gå före alla i kön och betala halva priset ;)  Skön musik på stället men jobbiga killar. Men vi hade kul och dansade massor!

Igår hann vi med lunch i Regent park innan jag tog flyget tillbaka. Vädret har varit bra, endast några droppar regn på natten när vi skulle hem från klubben.

Vi har tagit bilder som kommer så fort Sefaat har skickat de till mig ;)

Kommentarer
Postat av: matilda

God morgon, vad ska du göra i dag?

2008-08-18 @ 10:22:35
URL: http://dresslikeme.blogg.se/
Postat av: Sanna

2008-08-18 @ 10:22:41
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: Sanna

Gomorron :)

Ha en bra dag!

2008-08-18 @ 10:22:45
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: Denise

vill du ha gratis bloggdesign av mig?? Just nu kan du även vinna en ny header!! Kolla in på min blogg för mer info. Skulle vara kul att hjälpa till.

/Denise

2008-08-18 @ 10:26:38
URL: http://finastt.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Vad bra att du har haft det bra i London :) Ska bli kul med bilder! :)

2008-08-18 @ 16:48:00
URL: http://spiceupyourlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0