Onsdag

När man varit borta två dagar från kontoret känns veckan så kort. Första dagen på kontoret den här veckan och det är redan onsdag :)

På fredag åker jag till Daniel. Nu har det gått fyra veckor igen sen vi träffades. Så går det när man måste hålla sig till att träffas på helgerna :P Ofta har man ju andra saker för sig på helgerna också som man inte hinner i veckorna. Tänker gå efter lunch på fredag. Var inne på att ta hela dagen ledigt men så såg jag att jag hade ett möte 10-12, ett möte som jag ska hålla i dessutom så inte tal om att hoppa över det.

Nu ska jag alldeles strax gå upp till folket i socialnämnden och redovisa ett ärenden. Ett ärende som återkommer varje kvartal, så har lärt mig vid det här laget vad dom frågar om.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Fy vad han sjunker i mina ögon än en gång.

2009-02-25 @ 11:14:09
URL: http://spiceupyourlife.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Med det enda gemensamt att vi gillar dig :) Hoppas du får det bra i Göteborg i helgen och att han inser nån gång att han också måste resa lite när man har distansförhållande.

2009-02-25 @ 11:26:02
URL: http://spiceupyourlife.blogg.se/
Postat av: Helén

Bäst att passa på att åka denna helg eftersom du e upptagen nästa =)

2009-02-25 @ 12:34:21
URL: http://jagochnissarna.blogg.se/
Postat av: Lisa

Haha okej, jag fattar ingenting ;) Trodde hon hade fått passa hans son en gång och inte fått tack eller nåt för det, vad jag hört. Men jag har bara hört Kajs o Kalles version, och den innehöll tex att han ignorerat de rätt bra på liseberg o så och det är ju inte bra beteende... Men jag kanske bara förvärrar saker nu genom att skriva här eftersom din pojkvän läser detta, så ta bort om du vill...

2009-02-25 @ 13:49:44
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: Lisa

Okej, jag hoppar ur den här diskussion nu, har inget i den att göra då jag inte ens har träffat människan. (Men jo, Kalle höll med Kaj om han sist de var här, så det är deras historier jag går efter). Självklart är det viktigaste att du älskar honom och att han behandlar dig bra! Och det vet du ju bäst själv :)

2009-02-25 @ 14:00:02
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: Helén

jo jag blev lite kär i dom =)

Ska nog ha dom när vi ska till De Geerhallen

2009-02-25 @ 15:04:42
URL: http://jagochnissarna.blogg.se/
Postat av: Carro

tycker det är väldigt tråkigt att alla klankar ner på din pojkvän. som jag berättade när jag va hos dig så vet jag att det inte direkt va nån som tyckte om Björn i början. det va väl inte alla som sa det rätt ut men det märktes. nu vet jag ingen som inte tycker om honom! eller ja, ingen som tycker illa om honom iaf ;) han har ju inte heller åkt hit speciellt ofta av olika anledningar, men blir man en sämre pojkvän för det? hoppas du inte tar åt dig alltför mycket och att om du skulle bestämma dig för att det inte funkar så är det för att du känner så å inte för att nån annan gör det!

2009-02-25 @ 19:39:41
URL: http://jisses.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jaha är det klankar ner som jag gör?! Det var väl inte riktigt det jag tänkte göra, och det tycker jag själv inte jag gör heller. Men uppfattar du, Camilla, det som det så är jag ledsen för det!

2009-02-25 @ 20:48:15
URL: http://lillaisbiten.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag har inte klankat ner på Björn!! Jag tyckte bara det var lite tråkigt att hitta gammal använd snus bakom soffan efter en stillsam parmiddag, haha :)



(OBS: Kalle hade snusuppehåll under den tiden. Nu är han dock fast igen, den jäkeln)

2009-02-26 @ 07:17:34
Postat av: Milla

Oj vad ni verkar ta åt er och känna att ni måste förklara er. Carro skrev inte att nån hade klankat ner på Björn vad jag kan se. Hon skrev att hon känt att ingen verkade tycka om honom från början. Hon har inte ens nämnt några namn.

2009-02-26 @ 08:24:11
URL: http://principessans.blogg.se/
Postat av: KAJSA

Haha lite kul måste man väl få ha... :)





Gud, klart man får klanka ner på vilka pojkvänner som helst förresten. Bara för att de är tillsammans med ens underbara kompisar så är inte de också automatiskt underbara.

2009-02-26 @ 10:20:33
Postat av: Milla

Klart man får klanka ner hur mycket man vill men till vilken nytta? Vad ger det, förutom egen tillfredställelse? Det är ju inte så att man gör sin "underbara" kompis glad direkt.



Och jag är inte 13 år direkt och tillsammans med en kille som slår mig. Tycker jag borde vara vuxen nog att göra mina egna val och veta vad jag blir glad av. För det är väl ändå huvudsaken hoppas jag? Bara för att nån annan blir ledsen och gör slut för att ens pojkvän inte kan komma och hälsa på lika ofta så betyder det inte att alla reagerar på samma sätt.

2009-02-26 @ 10:34:03
URL: http://principessans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0