Best ever

Vilken sjukt bra film! Tror det är den bästa filmen jag någonsin sett :) Se den!

Idag är jag ledig och det känns så skönt. Jag sov länge då jag jobbar natt imorgon och hade lite sömn att ta igen. Annars tvättar jag idag och ska gå på stan och köpa födelsedagspresent till lillebror och "välkommen-till- världen-present" till min brorson Henry :) Hittar säkert något till mig själv också ;)


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Nä, det var inte så mycket räkningar här heller. Men vi går ju igenom månadens kvitton och bankutdrag så att det ska bli rättvist så det tar ju ett tag. Jobbigt nu när vi tjänar så olika också (gör en procentuell uträkningar, så att vi har samma förutsättningar när allt är betalt - winsituation för mig :P)

2010-07-27 @ 21:04:17
URL: http://kajsworld.wordpress.com/
Postat av: Kajsa

Jag fick brev från Folksam nu också att eftersom jag fyller 25 försvinner min olycksfallförsäkring... Ehm, vad har du för någon? :) Vad är bäst? Har jämfört lite på internet, men förstår inte så mycket :D Måste nog ringa pappsen, dom brukar ha koll på såna saker. Om inte du har något bra tips, du brukar ha koll på det mesta :D

2010-07-27 @ 21:05:21
URL: http://kajsworld.wordpress.com/
Postat av: Kajsa

Jag köpte mörkblått, jeansblue hette det, sån widebrush :) och så ett genomskinligt silverglittrigt som jag kanske ska ha över, kan inte bestämma mig :Dläckert med gult! :)

2010-07-27 @ 21:41:21
URL: http://kajsworld.wordpress.com/
Postat av: Kajsa

"Årsförfallodagen närmast efter din 25-årsdag upphör din barn-och ungdomsförsäkring i Folksam. Det försäkringsskydd som du haft under din uppväxt finns då inte kvar." Det lät lite läskigt. :D

2010-07-27 @ 22:07:54
URL: http://kajsworld.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0