Stockholm

På lunchen var jag och köpte ny mobilladdare eftersom Lillan har tuggat sönder min :P Köpte några nya böcker också så jag har nåt att läsa på resan bl.a. Slutar om en kvart och då ska jag hem en stund och sen till Helén och lämna nyckel och hämta kameran. Sen bär det av!

Fredag

Det löste sig med Daniel. En gång är ingen gång. Om han gör slut men inte menar det så kan jag ta det, en gång! Ger  (nästan) alltid folk en andra chans och tänker fortsätta med det.

Fick världens migränattack igår. Huvudvärk och spydde. Och så var jag ledsen. Mina ögon är helt svullna idag. Hoppas ingen ser ;)

Ser iaf fram emot helgen med familj och släktingar! Åker 15.30 idag. Vi får gå kl 14 från jobbet.

Dumpad


Snart så

Nu pågår chefsträffen. Snart blir jag inkallad för att berätta om hemlöshetsundersökningen. Yaykez!


Kväll

Har varit och köpt hårfärg (present från katterna hehe) till Helén som ska användas ikväll. En flaska vitt vin blev det också till middagen. Sen köpte jag mousse, sminkrengöring och två par tights!

Kanske dags att bege mig till Helén nu.

Onsdag

Det var trevligt igår med middagsällskap. Får sällskap till middagen ikväll igen, ska till Helen :) Undrar vad vi ska äta för gott idag.

Panik inför helgen när jag åker till Åkersberga, jag har ingen kattvakt!

Slutar snart

Kolsvart ute nu! Snart får jag gå hem :) Ska äta middag med min granne, Ludde. Lovade att bjuda för att han var kattvakt för några veckor sen. Blir tacos!

I morse när jag kom till jobbet blev jag haffade direkt att den högsta chefen (socialchefen) som ville att jag skulle redovisa hemlöshetsundersökningen på chefsträffen på torsdag. Scary. Får väl förbereda mig lite imorgon då.

Jane Austen

Oh vilken underbar film! Den handlar om några kvinnor och en man som startar en bokklubb där dom läser Jane Austen. Låter kanske inte jättekul men den handlar mycket om dessa människor och deras relationer och relationer  älskar man ju ;)

Jag har förresten inte läst nånting av Jane Austen, bara sett stolthet och fördom och förnuft och känsla på film. Läser inget just nu, ska man kanske ge sig på nån av hennes böcker? Tror dom skulle passa mig :)

Måndagkväll

Skulle ätit middag med Ludde ikväll men har sån huvudvärk så jag sköt upp det till imorgon. Då blir det tacos kl 19 :)
 
Nu ska jag titta på The Jane Austen book club. Fick den av Helga på jobbet.

Bilderna

Blev mobilbilder på pojkarna i helgen.



Stooor "bimbo-blondieboll" eller vad den hette :P


Jag fick en halsduk i present. Jag genomskådar försöket till omvändning ;)


Nyklippt man


God filé Oskar


Och så burger king :)

Så var helgen slut

Helgen var underbar. Jag svävar på moln :) Bästa helgen hittills med Daniel! Och Jonathan såklart. I lördags gick vi på stan i det underbara vädret. Solen sken och mycket folk var ute. Vi var i nordstan och gick och var inne på en chokladbod och köpter chokladbollar :) Sen shoppade vi lite småsaker och så var vi inne i saluhallen. På kvällen blev det film och lite dricka (när Jonathan hade somnat). Daniels rumskompis passade Jonathan en stund när jag och Daniel gick en stund till kvarterskrogen. På vägen hem var det storm och ösregn! Var skönt att krypa ner i sängen efter det och mysa ;)

Igår blev det en lugn förmiddag innan vi åkte in till stan och åt lunch. Sen var det dags för mig att ta bussen hem. Allt var perfekt utom att jag inte hann träffa Kajsa :( Men vi ses nog snart ändå.

Bilder läggs upp ikväll, såklart!

Fredagsfika

Det är något speciellt med fikat på fredagar. Alla är trötta fast glada så det blir mycket trams och skratt :) Och mycket onyttigheter. Idag hade Goce köpte en stor godispåse som han ställde fram på fikabordet. Stämningen är på topp för alldeles snart är det helg :D



Fredag såklart

Var hemma nu på lunchen och gav katterna mat, gjorde matsäck till resan och fixade lite :) Om 2,5 timme är det helg för mig! Känns verkligen välbehövligt efter den här jobbiga veckan på jobbet. Har varit mycket.

Längtar efter att tillbringa helgen med Daniel!

Mina favoriter i Göteborg






Övertid

Satt kvar på jobbet till 17.45 och höll på att skapa ett formulär i word där man ska kunna kryssa i och anmäla sig direkt via mail. Och jag fick till det. Maten står och puttrar nu och jag är superhungrig!

Imorgon blir det gbg efter jobbet!


Energi



Skinande rent i min lilla bostad nu :) Hade fullt upp på jobbet idag så när jag ändå var på g tog jag tag i städning och disk. Imorgon blir det tvätten. Känner mig väldigt tillfreds ;)  Dags att laga middag nu tror jag.

Onsdag

Jag överlevde socialnämnden. En kort presentation av den viktigaste statistiken för kvartalet och sen några (ofarliga) frågor från politikerna. Då är det en hel månad till nästa gång då jag har två ärenden, hemlöshetsundersökningen och ej verkställda beslut.

Snart blir det lunchträff med Helén.

Hej, tjo och klackarna i taket


Beyonce

If I were a boy - Bra låt, bra video!

Lite lat idag

Men det var himla gott faktiskt :) En god blandning i påse med zip. Kanske ska prova fler!


Tisdag igen

Ja, dessa tisdagar. Inga bra dagar :P Det är kolsvart ute, det regnar och när jag kommer till jobbet har min blomma vält och massa jord har runnit ut för att jag glömt stänga fönstret. Dessutom möten hela dagen. Och det jäkla borrandet här utanför driver mig till vansinne!!

Så, det var allt. Ha en trevlig tisdag ;)

Nyklippt

Titta bara på håret. Ser rätt trött ut ;)


Måndag - yey

Lång dag idag. Den känns lång iaf. Mycket att göra. Ska sitta kvar till 17.30 och sen gå direkt till frisören. Ska bli så skönt att bli av med massa hår :P

Vad ska jag ta tag i nu för kul? SCB.s kontrolllistor kanske :P Dom ska in på fredag.

Söndag

Äntligen tog jag mig ur sägen och gick och handlade. Blev  köttbullar till middan och lite godis. Såklart ;) Ska försöka städa och diska sen också men det får vänta liiite till.


Lördagkväll














The x-factor

Vilken idiot han är. Nu är det krig. Och jag tar ingen hänsyn längre, min bloggadress ska publiceras i alla kommentarer jag gör :P

Kvällen med Helen var superkul. Först hemma hos henne och sen på Palace :) Mer om det (och bilder) kommer efter att jag har sovit en stund. Gonatt.

18 oktober 2008

Min pojkvän





Hänt på stan

Ja, jag vet att man inte ska gå på bolaget efter kl 14 på en lördag men du blev det så. Världens kö!! Och sen gick den kassan jag stod i (såklart) sönder. Man får kämpa för sin alkohol helt enkelt.

En man gick fram till mig på stan och frågade om han fick säga någonting. Jag stannade till och han sa:

-Vad känner du när jag säger att Jesus finns och att han älskar dig.
- Eh...jag känner att jag vill gå vidare.

- Vad tråkigt då

Jag gick vidare och hämtade ut mina stövlar som jag beställt. Ett par bruna i ridstövelstil. Blev mkt nöjd!

Ikväll ska jag äta middag tillsammans med Helén. Fram till dess blir det film! Har lånat några av Daniel <3

Underbara lördag

Det var underbart i morse när jag vaknade kl 6.45 och trodde jag skulle jobba men sen kom på att det var lördag :D Skönt att somna om.

Solen skiner idag. Jag har några ärenden på stan som jag ska ta tag i om en stund. Men varför stressa? :)

The holiday

Jag älskar den här filmen. Sista klippet som börjar på 6.25 är min favoritscen. Girlpower!! :D


Och så gårdagen

Jag och Helén åt middag tilsammans igår. Självklart var kameran med då också :)

Tänk vad glad Helén blev över mitt besök


Själv var jag lite trött


Men lite vin piggade upp


Lite musikunderhållning igår också


Av trubaduren Stoffe

125-årskalas på jobbet

Gud vilken rolig kväll jag har haft. Vinprovning, god mat, sång och gitarr, underhållning och mycket skratt :)












Dagens födelsedagsbarn


Grattis söta Daniel på 32-årsdagen!!




(Nu ska jag byta om och sen kila iväg på jobbfest)

Onsdag 15 oktober

Vaknade kl 6 i morse och gav katterna mat. Sen lyckades jag somna om en halvtimme innan jag skulle upp. Det var inte så lyckat för när klockan ringde var det omöjligt att ta sig upp. Jag snoozade i typ en timme så fick flexa lite ;)

Ikväll ska jag till Helén och äta middag. Vår obligatoriska veckodejt :) Imorgon ska jag till Eskilstuna på möte hela dagen tillsammans med två från IT-enheten. Tåget går 7.47 imorgon bitti. Sen kl 18 imorgonkväll ska jag vara på kontoret för då blir det mat och dryck för att fira två kollegor som fyllt år. Kan nog bli kul.

Zalong nivå

Nu har jag äntligen bokat klipptid. På måndag 17.45 blev det. Det är dags för en uppfräschning känner jag.

Så här snygg blev jag efter att ha klippt mig för ett år sen ;)
Längesen jag plattade håret.



Tisdag - onödig dag

Mina ögon är röda av alla siffror och diagram. Ska ha möte snart med min chef och en som jobbar på bostadssamordningen. Vi ska diskutera hemlöshetsundersökningen som jag har jobbat med.

Gillar inte tisdagar. Det är en konstig mellandag. På måndagar är man för trött och för borta för att reflektera över den nya arbetsveckan. Eller så är man pigg och utvilad efter helgen och redo att jobba :) Onsdag känns det som att helgen närmar sig, på torsdag ser man ljuset i tunneln och fredag är den underbara dagen före helg. Men tisdag? Vad ska man göra med tisdagar.

Min tisdagkväll ska gå åt till att tvätta.

Humor

haha Martin Betnér körde bland annat stand up för 5-åringar. Gud så kul. Snart ska han stand-upa för MUF.

Göteborg ons-fre


God middag fick jag hos Kajsa och Kalle på onsdagen




Självklart måste jag göra min pose på minst en bild ;)























Dom andra dagarna tillbringades med Daniel och Jonathan

Vi var och fikade


Jonathan åt glass


Det tog på krafterna

Jag och Jonathan tittade på Daniel som dömde fotboll

 



















Trogen supporter


Men varför bli domare när man kan bli fotbollsproffs?

 En välförtjänt öl efter matchen

Morgonmys i soffan hann vi med på söndagen

Lilla julafton

Var och hämtade ut paket idag efter jobbet. Tre stycken :D Min nya dvd-spelare från Philips, kläder från hm: En svart kjol, en grå kofta och två väskor, en liten och en lite större att ha till jobbet exempelvis. I sista paketet var det två filmer -Knocked up och The holiday. The holiday kan jag se hur många ggr somn helst utan att tröttna så jag tyckte jag skulle ha den. Så mysig.

Fick byta sängkläder när jag kom hem. Har sovit i kattkiss i natt tydligen :P Tyckte jag kände en skum lukt när jag gick och la mig igår men såg inte fläckarna förrän jag var hemma på lunchen i dag. Så kan det gå.

Nu blir det köttbullar och pasta till middag. Sen kanske jag ska se en av filmerna.

Globetrotter

Jag har aldrig känt mig så hemma i Norrköping som ikväll. Herregud. Missade bussen från Göteborg i och med att jag fick ta ersättningsbuss istället för spårvagn och sen tog en spårvagn som gick en omväg. Det blev istället tåg hem. Skönt? Nej. Billigt? Nej? 5 timmar och tre olika tåg. Först upp i landet till Hallsberg, sen ner till Mjölby och så upp till Norrköping. Inte lätt att vara Stockholmare (norrköpingsbo) i Göteborg. Underbart att vara hemma nu hos världens mysigaste katter :) Tror dock att dom blivit väl omhändertagna.

Helgen var bra. Lite mys, lite fotboll, lite fika, lite fettomat och mer mys :) Mys både med Kajsa och Kalle och Daniel och Jonathan. Bilder läggs upp imorgon. Nu ska jag sova.

Onsdag

Idag mår jag lite bättre. Ska snart äta frukost och sen packa. Åker tåg 12.33 till Göteborg. Underbart att åka tåg istället för buss. Fick tag i en billig sista minutenbiljett. Ska ha myskväll med min Kajsa innan jag åker till Daniel :) När Daniel jobbar tors-fre ska jag beta av hans stora filmsamling :)

En ängel

Ludde ska passa katterna när jag är borta. Känns tryggt och bra i och med att han har en egen liten Stigge och bor en halvmeter ifrån mig :) Sovit några timmar och precis tagit den andra dosen penicillin för dagen. Nu får jag inte äta på en timme. Blir lite mackor lagom till Ugly betty då :)

             


Ludde till vänster

God morgon

Jag sover och sover men ingen förbättring. Rätt sliten fortfarande. Så tråkigt att bara ligga hemma i sängen. Funderar på att åka till Gbg lite tidigare. Kan lika gärna ligga där och vara sjuk tänker jag :) Åker imorgon om Ludde (min granne) kan vara kattvakt. Knackade precis på där men han var inte hemma, bara en halvnaken tjej där hehe Men hon skulle be Ludde komma förbi mig när han kommer från skolan. Han skulle iaf vara hemma i stan under helgen.

Lite frukost kanske.

Hej då bacillerna

Var på läkarbesök och fick antibiotika. Det är troligtvis en inflammation i bihålorna (sa den unga snygga läkaren) :P

Handlade lite mat på vägen hem och köpte en film samtidigt; Marie Antoinette, inte sett den så tänkte jag skulle sysselsätta mig med det. Får titta på datorn (som jag nu har fixat) för har ingen dvd-spelare. Beställde dock en igår :D


Status oförändrad

Gick inte att gå till jobbet idag, helt utslagen känner jag mig. Precis ringt vårdcentralen och de ska ringa upp om 20 min. Hoppas jag får en tid idag. Känner mig rätt säker på att det är bihåleinflammation, eftersom det inte blir ett dugg bättre heller så känns det inte som att det kan vara en vanlig förkylning. Känns skit att vara hemma och förlora massa pengar, Min andra karensdag den här månaden. Behöver verkligen pengar nu när jag ska flytta och måste köpa lite saker.

Tagit ledigt på fredag för jag ska till gbg. Vill så gärna vara frisk då.

Söndagkväll

Sov i några timmar. Vaknade svettig av att Daniel ringde. Han skulle på bio. Jag vill också gå på bio, var längesen. Det är så mysigt. Istället gick jag och köpte snus, två kexchoklad, två tablettaskar att ha til Gossip girl sen :)


NU

Jag har tvättat klart och diskat. Nu sitter jag med en kopp kaffe och tittar på Ugly betty.  

Sjuk söndag

Tvättar idag. Det är det enda som står på schemat. Men det räcker, mer hade jag inte klarat av :P Tror jag har feber.  Inte nog med förkylning, mens också ha ha

Någon som kan komma och ta hand om mig? Katterna är inte alltför duktiga. Pussas gör dom  iofs :) Blir läkaren imorgon, måste få penicillin.


Lördag

Lite kul det där stjärnor på is.

Gick bra idag hos Johan. Vi var först och åt på Sibylla sen gick igenom vem som ska ha vad av alla saker i lägenheten.

Ringde sjukrådgivning idag och hon sa att det kunde vara bihåleinflammation men att det inte behövde vara det. Man kan känna ett tryck av att vara så täppt. Hon rekommenderade nässpray, ipren och att sova med huvudet högt till att börja med. Får väl se om det går över av sig själv. Annars blir det ett läkarbesök nästa vecka.

Så vackert

Kan du titta på det här klippet utan att gråta? Inte jag. Jag blir så rörd och alldeles varm inombords :)





 

Penicillin nästa

Jag tror jag har fått bihåleinflammation. Vaknade i natt och kände mg helt öm i kinderna, ont i huvudet och jättetäppt. Typiskt. Blir sjukhuset på måndag då om jag kommer underfund med vilket sjukhus jag tillhör och vem min husläkare är. Lite frukost till nyhetmorgon snart!

Mina tankar idag går till Daniel som är jättebakis och ska iväg och döma fotboll ;)

Besök

Nu har Ludde (grannen) gått. Han gosade lite med katterna och vi satt och pratade en stund. Trevligt med lite sällskap. Snart är det middagsdags. Lövbiff, pommes och beasås :D Cola till det. Lite fredagkväll-i-Åkersberga-back in the days över det. Saknar min familj! En månad till jag åker dit nästa gång.

Helg

Gud så skönt att komma hem och ha en hel helg framför sig! Varit jättemycket på jobbet den här veckan, extra jobbigt när jag är sjuk också. Skönt att inte åka buss i fem timmar ikväll ;) Men jag hade gärna spenderat helgen i Gbg om det gick att knäppa med fingrarna och sen vara framme :)

Min granne kommer tydligen hit snart. Jag mötte honom när jag kom hem och visade att jag hade katterna. Han skulle gå och möta en kompis och sen skulle han komma tillbaka. Don't know why haha Jag bjöd inte in honom.

Äntligen fredag

Igår kväll åt jag middag hos Helén. En god köttfärssås med morötter och champinjoner i med pasta till. Och rött vin. Göran var också där och Jessica en stund. Vid 23 gick jag hem och sov.

Ikväll ska jag ligga i sängen och titta på idol och äta massa godis! Tycka lite synd om mig själv som är så förkyld fortfarande ;) Och ladda för lördagens bodelning :P

Möte kl 13 om årets hemlöshetsundersökning i Norrköping. I've got the information ;)

Torsdag redan

Precis haft genomgång med en kvinna här av ett nytt elektroniskt system som vi ska använda istället för pappersblanketter när vi rapporterar in beslut som inte verkställts inom 3 månader till länsstyrelsen. Jag hoppas att hon fattade. Jag hade gjort en (enligt mig) väldigt enkel och pedagogisk beskrivning med skärmdumpar och text steg för steg :P "Bara" tre personer till att ha genomgång med.

Ikväll ska jag till Helén och äta middag. Önskade dock att jag kände mig friskare. Men det kanske Helén (och lite vin) fixar :)

Pervers katt

Lillan sökte precis på sex på google. Men hon är trots allt bara en katt så hon "skrev" in siffran 6 haha Blev inte fullt så många träffar då ;)

Sådan matte sådan katt? hehe

Tv-kväll

I uppdrag granskning ikväll pratar dom bl.a. om behandligshemmet narkonon och en från socialnämnden i norrköping ska vara med. Programmet spelades in i våras och jag plockade fram uppgifter åt politikerna om de klienter som socialkontoret i Norrköping haft placerade på behandlingshemmet. Därför ska jag titta på det kl 20 ikväll :)

Och säsongsstart av Grey's anatomy ikväll. Tänker jag inte heller missa :)

Borde laga lite middag men är inte hungrig.

RSS 2.0