Full fart

Två timmar kvar till jobb och jag vill bara gå och lägga mig och sova hela natten :P Blev en blöt kväll igår. Efter att jag och Christian ätit middag hos Helén och han bestämt vad han ville köpa för möbler gick jag och Helén till black lion. Där kunde vi sitta ute hela kvällen, dom hade jättevarma värmelampor. En bekant till mig dök upp och han beställde in drinkar till oss. Tycker sådär om att ta emot drinkar men han satt med oss hela kvällen och när han beställde åt sig så beställde han till oss också :) Blev ett antal cosmos. Var riktigt trevligt! Vid tolv gick vi alla hem åt varsitt håll.

Jag sov ganska länge men var tvungen att ta mig upp för jag skulle träffa "Anna". Vi åt pizza, shoppade skor och satt vid strömmen. Hon skulle köpa ett par skor på Stadium som hon hade spanat in och jag fick syn på ett par rosa converse som jag blev kär i och köpte :)
Vid 14.30 slutade Christian jobbet så då kom hans pappa plus fru med släp innehållande Christians saker från Karlskoga. Vi åkte till hans nya lägenhet och bar upp upp tillsammans med Christians kompis Alex, sen vidare till Helén och hämtade soffan och lite annat för att sen åka till mig och hämta det som han hade här. Efter det stannade jag kvar här. Ska äta lite, ta en dusch och sen iväg. Undrar om jag hinner en powernapp.



                    


Torsdag

Vaknade med en helt mördbultad kropp. Ont i nacken och ner i axlarna och ryggen. Jätteskumt! Måste utfört massa karatemoves i sömnen eller nåt :P Vet inte hur länge jag har sagt att jag vill gå till nån och få massage men inte blivit av.

I eftermiddag ska jag och Christian hem till Helén. Han ska titta på hennes soffa och lite annat som han kanske kan köpa. Middag med lite vin blir det också :)

Och så var det det där med träningen. Blä, blir nog inte av.

Rock'n roll

Jag och Christian har haft en jättetrevlig kväll, vi har övat gitarr och sjungit till Christians gitarrspelande :) Nu kan jag några ackord till. Men fatta vad svårt det är att smidigt byta från ett ackord till ett annat haha blir en lång paus när jag ska tänka och placera fingrarna rätt. Ont i händerna får jag också. Men ska öva och pappa har sagt att jag kan få (eller låna kanske han menade) hans gamla gitarr. Efter allt musicerande blev vi i alla fall hungriga och lagad köttfärssås.

Pratade med älskling förut och han kommer hit på lördag :) Han måste hämta sitt pass för han åker till London på måndag för att kolla in en inredningsmässa där.

Zip it

Hade mina nya örhängen på idag, blixtlåsen. Visade dom för en kollega och sa att Marina hade likadana. Han undrade om man kunde använda dom till att dra igen våra munnar med också haha





Legat på latsidan

Jobb imorgon men ledig torsdag igen. Och då har jag bestämt att jag ska gå och träna! Har inte varit där på så länge. Lite kan jag skylla på en förkylning jag hade men till största del är det lathet och noll motivation :P "Anna" har inte heller tränat så man kan säga att vi har varit rätt dåliga på att peppa varandra. Vi har fikat och gått på bio istället ;)

Men nu jäklar :)

Solig, ledig dag

Både jag och Christian sov till halv elva idag. Vi åt frukost framför tvn och sen gick vi på stan och shoppade och åt lunch på uteservering :) Jag köpte nya kuddar till soffan, örhängen och bytte ett par shorts som jag köpte i Nyköping mot en t-shirt och en kjol! Vi vilade oss en stund på en bänk vid strömmen och sen gick Christian till jobbet.

Jag tittade på dammsugare också, såg en på claes ohlson som verkade hyffsad. Ska inte städa förrän Christian har flyttat så köpte den inte idag.

Nya kuddarna och t-shirten



Örhängen i form av blixtlås, rosor och handklovar.  
Härmade Marina med blixtlåsen, var hon som
tipsade om 29 kr styck på Ur&penn :)



Och så en Christian vid strömmen :)




Shutter island var by the way jättebra. Jag gillade den starkt :)


Filmkväll

Sitter och tittar på Hollywoodfruarna medan jag väntar på Christian. Vi ska se Shutter island ikväll :)


Tillbaka till verkligheten

Kände mig inte jättepigg och fräsch när jag vaknade imorse men solen skiner, alltid nåt :) Började 6:45 imorse och jobbar till 15.15 och imorgon är jag ledig :D Då ska jag på jakt efter en ny dammsugare. Min suger inte, den suger alltså :P Och jag har åtgärdat allt jag kan komma på men den vill inte göra sitt jobb.

Gjorde ett repetitionstest på jobbet precis. Alla rätt :D OCH jag gjorde det på 15 minuter, hade 30 på mig. Därför kan jag chilla lite nu. Tror jag.

Jag har förresten ett projekt på g. Jag ska lära mig spela gitarr :) Christian lärde mig ackorden d/a7 igår, allt som behövdes för låten hang down your head tom dooley! Kanske kan tjyvöva ikväll när Christian jobbar ;)


En helg som blir svår att toppa

Var underbart att spendera ett dygn med Jing. Han lagade jättegod middag åt mig, tände ljus och satte på mysmusik :) Hela fredagkvällen ägnades åt mys. Igår gick vi på stan och åt lunch (italiensk buffé) och tittade runt lite. Vid 16 tog jag tåget mot Nyköping.

Domkyrkan i motljus- underbart väder!



Jag åkte samma tåg som sötnosarna Petter och Carmen
Vi fick god middag när vi kom fram




När alla anlänt blev det tipspromenad
med frågor om alla partydeltagare!
Som jag vann :D


Jag sa "smile!" och grabbarna intog pose



Inget riktigt party utan closeup på dessa



Världens snyggaste värdinna och min bästa kompis
 ♥



Petter, en riktig ladie's man





"Mina vänner-boken" Var kul att fylla i tyckte pojkarna



En nöjd och glad värd



Ungefär här var det nog dags att bege sig ut i kändistäta Nyköping






På klubb Tellus var han, Petter the rapper :)
Jag och Kajsa lyckades sakta men säkert ta oss längst fram


Men han ville ju aldrig stå still :P



Och Petter fick träffa sin idol Fadde innan vi gick till rockbaren :)


Packad och klar

Nu är jag redo för morgondagen! Jag har duschat, packat och diskat. Halv fyra går tåget till Uppsala imorgon eftermiddag så hinner hem emellan och ge katterna mat. Både Helén och Sofia erbjöd sig att titta till katterna på lördag, så gulligt! Har lättare att hinna träffa Helén innan jag åker så hon får äran ;)

Dags att sova snart så jag är pigg och glad klockan 4.30 imorgon ;)


Ser mycket fram emot fest
 hos de nyinflyttade nyköpingsborna på lördag :)



Redan jobbat i 6 timmar

Hade svårt att somna igår då jag hade varit ledig. Somnade inte förrän 12 och så ringde klockan 5, mitt i natten ju. Men snart är jobbdagen slut och det är skönt :) Teammöte om fem minuter och sen jobb till 14.30.
Imorgon börjar jag 5.30 haha galet! Får sova på tågresan till Uppsala imorgon eftermiddag. Ska bli så härligt att få träffa älskling!






Ordning och reda pengar på fredag

Här har det städats massor idag. Jag har dammsugit, torkat av, skurat golven och tvättat fönstrena :) Christian gick precis till jobbet och slutar 22 ikväll. Jag går väl och lägger mig ungefär då, börjar klockan 6 imorgon. Christian har förresten fått lägenhet som han flyttar in i första maj :) Så drygt en vecka till bor han här. Men det funkar jättebra, han är så lätt att ha att göra med och vi har jättekul :)

Fick lönespec. idag och guldbonus från hm på 200 kronor. Ingen dålig post :D Nu ska jag bege mig till Helén en stund.


Dinner served

Dom är nöjda med mig på jobbet så fick reda på idag att mitt vikariat förlängs till sista oktober :) Är så himla trött. La mig inte förrän tolv igår, väntade på Roast som började senare pga hockeyn. Därför känns det extra skönt att Christian just nu lagar middag åt mig :D Det blir hamburgare med klyftpotatis.

Kväll

Middagen är avklarad och jag har tagit en dusch och landat i soffan. Christian är hos en kompis. Jag sitter och kollar lite jobb och ser på tv samtidigt.

Har gjort lite planer för helgen. Åker till Uppsala efter jobbet på fredag (slutar tidigt) och sen lördag eftermiddag åker jag därifrån till Nyköping och Kajsa och Kalles inflyttningsfest :) Hade hoppats att jag kunde utnyttja Christian som kattvakt men han är också ledig i helgen och åker till sin kompis i Trosa för att bättra på sin tatuering. Katterna får helt enkelt klara sig själva fredag eftermiddag till söndag.

Börjar 8 imorgon men onsdag är jag äntligen ledig!



19 april

Grattis på födelsedagen, lilla farfar ♥




Och dagen till ära har jag och Jing vår 9-månadersdag :)


Pensionat Camilla

Nu har jag min inneboende Christian här. Han håller på och packar upp och grejer och katterna är mycket nyfikna, kryper ner i flyttlådan och luktar på saker. Till och med Lillan är framme och är tuff. Hon väljer verkligen ut sina människor :)

Var trött imorse så blir nog att gå och lägga mig tidigt. Jobb 10-18 imorgon. Christian jobbar 9-17 :P


Spontaniteten flödar

Efter jobbet mötte jag upp Helén på Harrys. Jag började med en cola men sen slog jag till på en heeel öl ;) Vi hade roligt men jag var tvungen att tänka på refrängen (vuxenpoäng), börjar jobba kl 09.15 imorgon.

Ett trevligt avslut på lördagkvällen


Jobbhelg

Har varit och jobbat 10-14. Ska tillbaka kl 18 och jobba till 22. Sitter i soffan nu och är proppmätt. Borde städa lite här men orkar inte än :P Får ju en inneboende imorgon. Christian är tillbaka i Norrköping och på Eniro så han ska bo hos mig till han hittar lägenhet. Han börjar på Eniro på måndag igen.

Girls night

Fick inte bara besök av Kajsa igår, utan vi bjöd in Helén och Sofia också, så blev en riktig tjejkväll :) Men först gick jag och Kajsa på stan och handlade lite dricka till kvällen och middag på ett wokställe. Vartefter dök dom andra upp och vi satt ute på balkongen en bra stund och hade det mycket trevligt! Sista timmarna satt vi dock inne framför tvn. Jag och Kajsa började känna oss trötta och dom andra fattade hinten och gick hem ;) Klockan var då 23 och vi somnade direkt.

På förmiddagen hade jag tvättid och jag och Kajsa satt och slappade i soffan mellan springet till tvättstugan. Innan det var dags för Kajsa att åka hem till Nyköping tog vi en sväng på stan igen. Lite underklädesshopping blev det :)


Tog inte en enda bild igår så tar en från arkivet.
 Förra gången Kajsa intog min balkong var för ett år sen :)


Recension

För er som undrade så var chokladen ok :) Men håller med Petter att det hade räckt med bara passionsfrukt.

Imorgon är det jobb 7-12. Får se om jag somnar ikväll med tanke på att jag tog en liten tupplur i tre timmar förut ;) Imorgon eftermiddag får jag besök av min Kajsa :D Sova över ska hon göra också så vi får massa tid att umgås!

Sitter och dregglar över den här snyggingen
i Grey's anatomy.
Hur snygg får man vara? ;)


Var ju bara tvungen att prova


Svårt att hitta bild på den dock så bjuder på två reklam i ett :)


Glada nyheter

Gå upp klockan 5 på morgonen, vad är det för trams? :P Jaja, upp kom jag i alla fall och iväg till jobbet. Slutar 14.30, vilket iofs är väldigt skönt :)

Positiv information på jobbet; vi uppnådde kvartalsbonus på 4 kronor per arbetad timme under första kvartalet :) Skönt med lite extra pengar. Och jag kommer få två veckor semester i sommar! Var osäker på hur det låg till med det. Ska få önska veckor.  Är dessutom ledig första veckan i juni då jag är timanställd och har blockat mig. Så tre veckor kommer jag vara ledig vilket är perfekt. 1 juni åker jag och älskling till Paris :) Vi ska bo på ett hotell mitt i stan, nära triumfbågen, längtar!


Fina lägenheten


Ingång till Andreas och Isabells lägenhet


Vardagsrum och kök, samt balkong 1 och 2 :)


Sovrum och balkong 3


Bebispojkens kläder :)


Home sweet home

Nu är jag hemma och det är jätteskönt! Alltid härligt att komma hem efter några dagar iväg tycker jag :) Har packat upp, varit och handlat och ätit lite lunch. Ska bara ta det lugnt nu innan jobbet. Resan gick bra!  Åkte X2000 och det går ju så fort, 1 timme och 10 minuter mellan Stockholm och Norrköping.

Såg på mitt schema att jag börjar klockan 6 imorgon så tur att jag gick upp tidigt imorse, så jag är trött ikväll.

Solen skiner i Norrköping idag


Måndag tror jag

Så mys att ha fått träffa Jing lite grann. Pussa honom, krama honom och prata med honom :) Stilla abstinensen lite. Han hade dock en tid att passa idag så han åkte tillbaka till Uppsala på förmiddagen.

Var ju även hos Andreas och Isabell igår i Viggbyholm, i deras supersnygga lägenhet med 3 balkonger! Där bjöds det på grillat :)

Imorgon bär det av hemåt. Ska jobba mellan 15-19 så åker imorgon bitti, 10.20 går tåget. Ikväll kommer pappa hem från farmor och farfar och jag ska träffa Sefaat och ta en promenad med henne. Hon är nämligen i Åkersberga ikväll.

Aprilväder

Solen skiner minsann idag, härligt! Jag och mamma har varit ute och gått, köpte lite fikabröd och åt när vi kom hem :) Jag har pratat med älskling nu och han kommer hit ikväll och stannar över natten. Åh vad jag längtar efter honom!


Host och nys

Min förkylning ger inte med sig. Känns inte ett dugg bättre än för en vecka sen drygt då jag blev förkyld. Men har det mysigt ändå. Mamma och jag åt pasta på en italiensk restaurang igår, sen gick vi lite på stan och så bio. Maten var god, filmen var bra men det var så himla kallt ute så speciellt mycket strosande blev det inte.

Jing pratar om att komma hit idag. Om inte han hinner så vill han att jag ska åka till honom i Uppsala men det kan jag inte. Ikväll ska vi nämligen till Andreas och Isabell och hälsa på i deras nya lyxiga lägenhet :) Önskar att jag hade en pojkvän som kunde planera liiiite bättre, men man kan inte få allt ;) Han är ändå världens bästa!

Göra stan

Var är den utlovade solen? Grått, grått, grått så långt ögat når. Jag och mamma ska åka in till stan idag, gå i affärer, äta lunch och gå på bio. Flickan från ovan planerar vi att se. Får se om Tobbe dyker upp och gör oss sällskap. Älskling gör högskoleprovet idag, håller tummarna att det går bra för honom.

Dags att göra sig i ordning då.


Påfrestande för psyket

Efter mycket om och men lyckades jag ta mig till Åkersberga igår. Tågresan gick väldigt smidigt men framme hos spärrvakten fick jag veta att tunnelbanans röda linje inte gick från centralen och att jag skulle åka ersättningsbuss. Mer information är så fick ingen så jag och många andra med mig stod som fån och väntade på nån buss som vi trodde skulle gå därifrån vi stod. Efter en halvtimme kom en buss som alla rusade på. Busschauffören visst dock inte var han skulle åka men enligt info gick t-banan som den skulle från stadion så han bestämde sig för att åka dit. Pga bygge så fick han ta en annan väg än vanligt så vi hamnade i köer. På vägen bestämde han sig för att köra ända till tekniska så jag åkte med dit. Efter nästan två timmar var jag framme vid Danderyds sjukhus där mamma väntade med bilen.

Idag är jag ensam hemma då mamma och pappa jobbar. Pappa åker till farmor och farfar ikväll så det blir fredagsmys för mig och mamma :)

Min onsdag

Helt slut nu. Kände mig på bättringsvägen igår men efter att ha gjort saker hela dan så märker jag att jag inte är  frisk. Träffade "Anna" vid 12, vi åt frukost på espresso house. Smörgås med kyckling och bacon, färskpressad apelsinjuice och en latté blev det för mig :) Efter det köpte vi varsin ryggsäck och gick en stund på stan. Var hemma en sväng innan jag mötte Marina utanför jobbet. Vi promenerade, satt vid strömmen och tittade på änder och pratade massor :) Fick tyvärr ställa in dejten med Helén ikväll då jag inte känner att jag orkar ge mig ut mer idag. Trist.

Den här ska jag packa i ikväll


Morgondagens planer

Har inte gjort mycket alls idag. Bara slappat och varit ledig :) Imorgon blir det däremot lite flängande. Ska fika med "Anna", gå en promenad med Marina och sen middag hos Helén och barnen på kvällen. Packa måste jag göra också, jag och katterna åker till mamma och pappa på torsdag :) Polarn har redan invigt båda burarna! Får väl se hur det går sen när hon ska in ofrivilligt. Måste köpa en ryggsäck imorgon och packa i. Blir svårt att bära en bur i varje hand annars. Pappi sa att jag skulle köpa en så skulle han betala ♥

Back to school

Jag och Helga har pratat om att läsa socialrätt på distans till hösten. Jag tror det kan vara bra för mig att komplettera min utbildning med lite juridik och Helga vill fräscha upp sina kunskaper lite :) Så nu har jag sökt socialrätt 15 HP på Blekinge tekniska högskola. Kursen är helt internetbaserad.

Det jag gillar bäst

Har varit och shoppat åt katterna! Deras stora transportbur gick ju sönder för ett tag sen och dom har fått låna Tibbes men nu har jag varit och köpt varsin liten åt dom :) Tror det blir smidigare och lättare att bära en i varje hand. Varsin ny matskål fick dom också och gräs att tugga på. På köpet fick vi med en påse lyxig torrfoder :) Superbra service var det på djuraffären, en långhårig kille med tatueringar som var så hjälpsam och trevlig.

Eftersom katterna fick nya saker så fick jag också det ;) Köpte jeans för första gången på väldigt länge, ett par från hm och en grå tunika därifrån också. Handlade man för över 400 kr fick man ett presentkort där på 100 kr. 

Nytt till mig och nytt till katterna


Tjuvkikar in i framtiden

Ja, ungefär så här kan mina och Jings framtida barn komma att se ut ;)
Här kan du matcha en bild på dig med en på din älskling för att få fram er avkomma!


Åka bort?

Sista jobbdagen innan en veckas ledighet :) Ska bli väldigt skönt! Har funderat lite på att åka till Åkersberga och Uppsala. Jing börjar nämligen skolan imorgon, han trodde det var nästa tisdag men icke. Har en lite virrig pojkvän. Tur att han har en flickvän som är så stabil ;)
Kanske om man skulle åka till Åkersberga på torsdag och sen vara lördag kväll till måndag i Uppsala. Jing ska nämligen göra högskoleprovet på lördag så är ju lite roligare kanske att hälsa på när han är ledig. Inte sett lägenheten än ju :) Tänker att jag ska ta med katterna också eftersom det blir så många dar. Så kan dom vara kvar i Åkersbega när jag åker till Uppsala. Får fundera lite helt enkelt. Måste känna mig frisk också.

Sov hos älskling i natt. Mitt i natten blev han pigg så han gick upp och kollade på film. Jag och Tibbe låg kvar i sängen och sov som små grisar. Jing var nere och tittade till oss ibland och hämtade vatten åt mig, vet inte om jag låg och hostade kanske för har inget minne av att jag bad om vatten :)


Söndagkväll

Klarade av mitt jobbpass men kände mig ganska matt efter, tror jag sov tre timmar när jag kom hem. Tog tag i lite saker när jag vaknade iaf, såsom disk och dammtussar :)

Snart kommer älskling och hämtar mig, vi ska vara hemma hos honom ikväll och mysa. Får lite sovmorgon imorgon, börjar inte förrän 10.

Kämpar på

Tror att jag hade (har) lite feber idag. Hann som tur var till apoteket efter jobbet trots att jag fick jobba över (textsamtal). Köpte halstabletter och Ipren. Efter min påskmiddag bestående av prinskorv, köttbullar, ägg, rödbetssallad och påskmust sov jag en stund. Sen kom Jing hit och tog hand om mig i några timmar. Eller vi lekte mest, är ju det vi brukar göra :P

Ska sova nu och klockan är ställd på underbara 4.45. Jobbar 6-13. Måste hålla ut för det är näst sista dagen innan jag har en vecka ledigt :) Tjänar ju bra med pengar nu i påsk!



Påsken 2009 firades med mamma och pappa i Värmland.
Saknade min familj idag som åt påsklunch tillsammans utan mig


Glad påsk

Vaknade 5.45 imorse och hade jätteont i halsen. Eftersom jag börjar jobba 7.30 så gick jag upp och satte mig framför tvn och drack te med honung. Är på jobbet nu. Plockade ur diskmaskinen här, dagens goda gärning ;) Hämtade en till kopp te med honung och nu ska jag sätta igång och jobba. Hoppas rösten pallar!

Puss på er och glad påsk :)

Lång och mysig fredag

Vilken underbar dag jag har haft med min älskade. Vi har bara myst, myst och myst :) Men nu ha vi slitit oss från varandra för jag ska upp tidigt och jobba imorgon så måste försöka somna tidigt. Hur det nu ska gå?

Sov hos Jing i natt. Han kom och hämtade mig på stationen när jag kom med tåget från Nyköping. Hade en supermysig dag med Kajsa och Kalle. Jag och Kajsa gick på stan, shoppade och fikade! Efter det promenerade vi hem till Kalle. Vädret var skit på morgonen men solen tittade minsann fram sen så vi satt ute på balkongen som sagt och drack champagne och njöt :) Innan jag åkte hem fick jag god middag; vegetariska burgare och klyftpotatis! Hoppas på många soliga dagar på den balkongen :)

Nu blir det påskmust och chips med dipp framför Talang :)

Invigning

Känner mig lite lullig ;) Beror nog på att jag suttit med Kajsa och Kalle på deras balkong och druckit bubbel i solen! Underbart! Nu ska vi snart äta middag här.

RSS 2.0