Juletider

Har visst inte bloggat sen i måndags och nu är det redan fredag, jag säger då det ;)

När jag kom hem idag gick jag ner i förrådet och hämtade lådan med julsaker. Sen städade jag hela lägenheten och några ljusstakar sattes fram. Har inte så mycket så blir nog att köpa till nån julstjärna till fönstret imorgon ;) nån fin duk också kanske och några julblommor.

Nu har jag tagit en dusch och sitter framför tvn med en kopp glögg :D


Måndag igen

Helgen har varit jättebra! I lördags var jag hemma hos Malin, det var vi två och en annan tjej som åt middag, drack drinkar och sen avslutade kvällen på Harrys ;) Var väl hemma sisodär halv fem så var en lyckad kväll kan man säga.
 
Vill önska Kajsa och Kalle en underbar bröllopsresa :D

Bra avslut på jobbveckan och början på helgen

Ikväll har Jenny varit här. Vi har ätit tacos, druckit lite vin, tittat på tv och pratat massor. Äkta fredagsmys :P

Underbart med helg och sovmorgon imorgon!

Fick en så fin spegel av Jenny till hallen ❤ Den får hängas upp imorgon.


Efter ett antal timmar


Onsdag

Veckan bara springer förbi som vanligt. I söndags var vi och såg allra sista delen av twilight! Den var braaa :) Och igår efter jobbet blev det Ikea i Linköping där det inhandlades byrå, lampor och lite annat smått och gott :) vi var också och köpte en klädställning av en tjej på blocket. Den är från Ikea och jag hade ändå tänkt köpa den, ser helt ny ut men betalade halva priset mot vad den kostar ny :) när man köper mkt nytt är det alltid kul att kunna spara in på något!

Som sagt, veckorna springer iväg och snart är det helg igen. På lördag ska jag hem till min kollega och vän Malin som jag numera bor i stort sett granne med :) Middag och utgång är planen.

 

Nya hallmöbeln och galen katt ; )

 

 


Härlig helg

Igår hade vi mysfredag, jag och min älskling ♥ Vi tog en kvällspromenad (säkert 40 minuter promenad tur och retur) och köpte chips och läsk och la oss i sängen och tittade på film innan vi somnade.
 
Idag har det blivit lite shopping till lägenheten. Jag och Almir åkte med hans mamma först till en second hand butik som hon ville till och sen en cool möbelbutik som hette importören. Där köpte jag toaborste och papperskorg till toaletten i rostfritt stål, ett rosa durkslag och ett vinställ :D betalade nog bara strax över 200 kr för allt. Sen blev det bolaget också för att köpa nåt att ha i vinstället ;) Köpte årets glögg också som jag ska prova nu framför Så mycket bättre. Almir gick precis till sin kusin.
 
Hade tänkt jobba i helgen men då jag dragits med en förkylning hela veckan samt haft sjukt mycket att göra på jobbet så hoppade jag det, vilket var ett bra val tycker jag ;)
 
 
 

Mitt i veckan

50 shades of Grey är så fängslande att jag längtar på dagarna efter att få komma hem, lägga mig i sängen och läsa vidare ;) Dock sprang jag inte hem direkt efter jobbet idag utan var på middag hos Helén :) Jag fick vara försökskanin för Heléns exprimenterande i köket, och maten fick tummen upp :)
 
Annars är det lite förkylt här som vanligt och mycket på jobbet. Förutom mängder av ärenden informerar jag den här veckan i de fyra teamen vi har om självbetjäningen, från mötet jag var på i Stockholm för nån månad sen. Körde i två team (bland annat mitt eget) i tisdags och de andra två blir det imorgon. Dessutom ska jag sitta med de nyanställda imorgon och gå igenom ett visst (lite knepigare) ärendeslag. Men självklart är det kul också att göra lite av varje :) Bra inför kommande lönesamtal också tänker jag ;)
 
Och Almir har kommit igång med jobb igen. Han har inte jobbat på ett tag nu för han blev trött på att endast vikariera som lärare så han har försökt få ett fast jobb, och sökt både som lärare och elektriker, som han också är utbildad till men det har varit kenepigt. Så häromdagen såg han inget annat alternativ än att skriva in sig på vikariebanken igen och idag blev han inkallad att jobba ♥

Dejt ♥

Då var det söndag igen då. Jag och Almir ska strax ner på stan då jag ska hämta två böcker jag beställt, glömde ändra adress på cdon så dom kom till gamla stället. Det är iaf dom här böckerna 50 shades... som alla pratar om. Det är en triologi och de två första finns på svenska så dom har jag beställt. Ska visst vara lite erotiska böcker :P Tydligen mycket populära.
 
Igår var Jenny här en stund och på kvällen var jag och Almir ute och åt på Indra :) Där även Sofia och Andreas var samtidigt :) Jättegod mat var det och mysigt. Almir beställde dock en väldigt stark rätt, till och med för stark för honom ;) Jag smakade lite och kan säga att jag aldrig hade klarat hela portionen.
 
Jag tog en supergod drink innan maten.
Blood diamonds; söt OCH syrlig, mums.
 
 
Jag åt Butter chicken, mycket gott!
 
Almirs fina dejt ;)

Torsdag

Ikväll kom Helen på besök och åt middag, kollade in lägenheten och så knåpade vi ihop en jobbansökan.

Imorgon har vi utbildning på jobbet hela dagen i samtalsmetodik och sen är det heeelg :D Jag och Almir har planer på att gå ut och äta då vi och säljarna av lägenheten fick varsitt presentkort på en indisk restaurang av mäklaren :) Ska greja lite i lägenheten också, packa upp det sista. Och såklart sova länge länge ;)


Badrummet


Almirs födelsedag

Idag har det firats med god tårta och bowling med Almirs familj och släktingar, så kul :) Och Igår kväll var jag hos Helén, vi åt thaimat, kollade på film och hade tjejsnack.
 
Imorgon ska jag tillbaka till verkligheten efter en veckas "semester" ;)
 
Glad 32-åring ♥
 
 
Bowling!
 
 

Fler bilder

Härligt stort fönsterbräde i vardagsrummet och fina lampor som jag fick av Jenny när hon var här och fikade häromdagen. Och kläderna är på plats, dock lite provisoriskt, får se vad jag ska göra där inne sen :)

Igår var vi hemma hos Almirs kusiner då en annan kusin från Tyskland och hans fru är på besök, trevligt var det :)

 

 


Bild

Ok jag börjar med bild på köket för där har jag packat upp allt ;) Så kommer bilder vartefter!

 

 


RSS 2.0