Nån som vill komma på middag?


Hur tänkte han när han beställde familjepizza till oss två? Och hur tänkte jag som lät honom hållas? :P 
Mätta blev vi i alla fall och pizza finns det kvar!





Slutsnusat

Har inte nämnt snus i bloggen på ett tag. Har faktiskt inte snusat på över två veckor nu :D Och det har gått förvånansvärt lätt.  Allt som krävdes var en Jing hehe Hur klyschigt och amerikansk film det än låter så får han mig att vilja vara en bättre människa.


Nu blir det bio


Det är ingen vanlig dag


För det är Kajsas 24-års-dag :D

 Grattis gumman!



Fredag

Diskat klart efter middagen precis. Jag lagade potatisgratäng till middag med tunna, benfria kotletter till :) Var supergott! Har landat i soffan nu framför kristallen.

Idag ringde dom från socialkontorets familjehemsenhet. På tisdag ska jag på intervju för att bli kontaktperson. Spännande!

Börjar jobba kl 7.30 imorgon, vilket gör det lite svårt att njuta av fredagkvällen. Dock sms hela dagen imorgon, alltid nåt!

Walk the dog

Efter jobbet kom Jing till mig, vi körde till Himmelstalund och gick promenad med Tibbe på fälten :) Jätteskönt och mysigt att vara ute! Kände mig lite som en turist i Norrköping då jag pinsamt nog inte varit så långt utanför innerstan.

Träffade Helen sen. Var ett bra tag sen vi sågs, för att vara oss :) Trevligt att catcha up lite.

Jag och Tibbe fick åka Pimpwaggon

Bedtime

En lyckad shoppingtur idag. Kom hem med en tunika och ett diadem från Monki, en t-shirt, ett linne, en kjol, ett par tights och trosor från hm :) 10% på hm för club-medlemmar. På vägen hem blev jag stoppad av UngNT - dom ställde "dagens fråga" och fotade mig så gissar på att jag är med  i NT snart.

Sköt upp dejten med Helen till imorgon. Kände mig lite trött! Ska gå och lägga mig nu,börjar tidigt imorgon!

Ledig

Nu har jag tvättat, varit med lunch till Jing, ätit lunch med Helga och betalat räkningar :) 

Varit med lunch till Jing låter toffligt men han vaknade så sent imorse så han glömde ta med sig den goda köttfärssåsen jag hade gjort så han messade snällt och frågade om jag kunde komma förbi med matlåda innan min lunch med Helga :) Jättekul som vanligt att träffa Helga!

Nu blir det en sväng på stan eftersom alla räkningar är betalda :D



Can't take my eyes of you

Min underbara ligger och sover så sött och jag kan inte låta bli att springa in i sovrummet och titta och pussa på honom då och då :)

Jing slutade före mig idag så han gick hem till mig och pluggade och var här när jag kom hem. Jag handlade mat på vägen som jag skulle laga till mig för Jing hade redan ätit rester från igår, men det det blev massa mys istället och sen somnade han haha Så jag har precis diskat, lagat middag, ätit och duschat. Nu får han vakna tycker jag :P

Imorgon är jag ledig! Tvätta, lunch med Helga, lite shopping och kanske en date med Helén står på schemat :)

Vikariat

Blev precis erbjuden ett vikariat här till sista december istället för timanställning. Betyder att jag får garanterad arbetstid (heltid) och månadslön :) 10 stycken ville dom ha tydligen. Känns tryggt att slippa timanställning.  

Och imorgon kommer lönen :D Jag får ut 4000 mer än på förra jobbet, vilket känns underbart!

Film och myskväll

Nu har jag diskat undan det stora berget av disk, plockat undan lite i lägenheten och tänt ljus och gjort det mysigt :) Sötnosen ringde nyss också, han kommer hit och äter middag med mig när han slutar jobbet, om en halvtimme. Blir sen middag men jag har sovit halva dan idag och så börjar jag dessutom 12.45 imorgon så kommer nog inte somna på ett tag.

Batman begins på tv nu! Tycker den är grymt bra. Och så är jag svag för Christian Bale ;)


Söndag

Kvällen igår blev lite misslyckad. Jag betedde mig larvigt och tjejigt så efter en timme på förfest hos en tjej på jobbet gick vi hem och sov. Men jag är förlåten och ska försöka att inte göra om det :P

Nu ska jag kolla vidare på Biggest loser och dricka cola ;)

 

Lördagkväll

Middag och fest med jobbet ikväll på Hugo. Jing kommer hit sen så går vi dit tillsammans. Om jag känner att jag vill gå vill säga, känt mig lite ur form men nu har jag iaf bytt om och öppnat en flaska vin så får väl se var kvällen slutar :)

Lägger upp min outfit som jag på bästa sätt försökt fota utan helkropps-spegel och fotograf till hands. Kör jeansvästen igen, gillar den starkt!




Standard posen - mitt signum ;)

Härliga dagar

Uppdatering om gårdagen är på sin plats tycker jag. Marina kom hit och Jing stannade med oss hela kvällen. Vi drack vin och även lite öl som Jing i smyg hade lagt i min kyl :) Riktigt trevligt hade vi. Så trevligt att vi knappt ville lämna lägenheten. Men en lite tur på stan blev det bland karuseller och musik. Vi köpte lite godis och sen hem och sov :)

Jag var dålig på att ta bilder men ett par på söta Marina och Jing blev det iaf



Trötta var vi imorse, vi började vid 8 både jag och Jing. Vi lyckades ha både rast och lunch samtidigt. På första rasten gick vi till McD och åt frukost och till lunch blev det kebab ;) På vägen hem gick vi genom marknaden och köpte munkar med choklad på. mmm. Mycket nyttig dag! Sov några timmar nu på kvällen, det blev vi pigga av och har dansat massa här hemma. Helt nyktra :P Nu har Jing cyklat hem och jag ska snart krypa ner i sängen.

Trevlig helg!

Lite party snart

När jag kom hem från jobbet hade Jing lagat god middag till. Pasta med lax, pesto, körsbärstomater och basilika :) Supergott! En liten powernap efter det, eller ja powernap för mig, Jing sover fortfarande. Jag har fixat mig och sitter nu och väntar på Marina. Har varnat Jing att hon är på ingång men han bara mumlade nåt och somnade om.

Jag kör vitt linne, jeansväst, svart kjol och stora ringar i öronen :)

Stillat ett behov

Hämtade ut paket från hm idag :D En svart t-shirt,  en svart blus, jeansväst,  en svart, tajt kjol i bomull och en grå stickad kofta! Känner press på att lägga upp bilder men det får vänta lite, orkar inte nu :P

Augustifesten har dragit igång här i stan. Imorgon ska jag och Marina från jobbet gå ut. Blir nog lite middag hemma hos mig först och sen ut och göra stan osäker ;) Och på lördag är det visst jobbfest.

19.e

Igår fick jag skriva på kontrakt för vidare anställning. Kommer jobba som timanställd! Kollar dagligen andra jobb men känns skönt att ha någonting under tiden, trivs väldigt bra här, även om det inte är ett ställe jag vill fastna på.

Precis när jag var på väg att lägga mig igår kom J förbi med sin hund, Tibbe :) Båda somnade hos mig (vi stängde dörren till sovrummet så inte katterna skulle klösa lillvovven) men klockan tre i natt åkte dom hem, Tibbe tyckte inte det var jättekul att vara instängd.



Gladast blev jag över att älskling verkligen bad om ursäkt för att han hade betett sig dumt. Han ringde här för en stund sen också. Idag är det exakt en månad sen vi hade vår första dejt :D Känns som vi känt varandra mycket längre, samtidigt som den här månaden har gått väldigt fort.

Känslor

Det senaste dygnet har varit som en hemsk dröm. Jag och J har haft vårt första riktiga bråk. Tänker inte gå in på vad det handlade om men jag har gråtit floder. Dock kom han med glass till mig nu ikväll och vi pratade länge, tror vi har rett ut allt. Inte alltid lätt att gå in i ett nytt förhållande, för man har alltid ett visst bagage med sig och ibland hinner det förflutna ikapp en.


Nästa gång kissar jag ner din tvätt

Full rulle här idag. Jag har tvättat och storstädat ! Sitter med en kopp kaffe nu och njuter av att det är rent och fint runt omkring mig :)

Blev irriterad idag när jag gick till tvättstugan och skulle flytta tvätten till torktumlaren. Min tumlare var upptagen! Man har liksom två maskiner, en tumlare och ett torkskåp var när man har tvättid. Varför finns det alltid folk som inte respekterar reglerna? Var inte första gången det hände heller. Sist vågade jag inte göra något för var rädd för hämnd :P Men idag tog jag  faktiskt ut kläderna och la in mina :) Dom var torra redan så ingen skada skedd men jobbigt att behöva plocka med andras kläder.

Älskling var här för en timme sen, han hade matrast så han kom hit och åt rester från vår middag igår :)

Blir väl något i den här stilen nästa gång någon bråkar med mig i tvättstugan :P

En vanlig dag på jobbet

Vem har sagt att män inte kan göra flera saker samtidigt? :)



Mitt nya tangentbord :)



Eh..ja


Jätteroligt att bli fotad hela tiden ;)


Snyggaste telefonisten


Lite Ben and Jerry's på kvällskvisten :)

Barnsligast i stan

Om folk skulle höra och se mig och Jing när vi är igång skulle dom tro att vi var utveckligsstörda. Alternativt 5 år :P Extremt barnsliga kan vi vara och idag har det varit crazy. Har suttit brevid varandra på jobbet och retats och boxats! Jag har tagit massa bilder på Jing också. Lägger upp dom sen ;)

Nyss var vi ensamma i fikarummet. Jing slängde upp mig över sina axlar och in kom en arbetskamrat. Han undrade hur det gick!


Fighting the addiction

Dag tre utan snus. Känns lättare och lättare men fortfarande väldigt ovant! Och tråkigt :P Drömde i natt att jag tog en snus, fick jättedåligt samvete i drömmen så jag ska nog hålla mig ifrån det. Får roa mig med kaffe i stället på jobbet.'



Vad gör ni denna söndag? Kajsa, skriv inte nu att du precis lagt in en snus ;)

Hemma

Mätt och nersjunken i soffan :) Imorgon börjar jag 10.45 så får sova ut. Sen ledig på måndag!  Nu sitter jag mest och längtar efter Jing som slutar jobbet nu och med andra ord snart är här. 

Fick en bunt blåsta frågor idag:
Hur går melodin till "Maj på Malö" - Ja, det är ju superlätt att beskriva en melodi med ord :P Sökte efter ackord men hittade inget.
Kan båda kvinnliga enäggstvillingar få barn - Eh?
Sex i Smålandsstenar - Jag svarade att det inte skiljde sig från sex på andra orter

Jobblördag

Snart inte snusat på två dygn. Sitter på sms hela dagen idag, känns skönt. Laddat upp med choklad och cola :P Jobbar till 20.30, tog på mig en övertidstimme, får dubbelt betalt då :)

Drack ganska mycket vin igår så känner mig lite seg!  Blir en kopp kaffe nu.

Försök två

Efter Jings låga (men effektiva) försök så har jag nu inte snusat på ett dygn. "Vill du inte leva ett långt liv med mig"? "Vill du dö i förtid och lämna mig ensam"? "ta en snus om du blir lycklig av det....lyckligare än av att leva länge med mig" Lömsk är han ;)

Sitter på jobbet med godis på skrivbordet och toapapper under läppen haha Fick tips av Azra och det har faktiskt en viss lugnande effekt, känns lite som snus.  Känner mig som ett mongo dock men whatever works.  Vill han att jag ska vara tjock och sur så visst :P


Ska jobba till 22. Jing kommer och möter mig så går vi hem och lagar mat.  Vitt vin ska jag unna mig också, har en flaska i väskan :)


Hej kompis

Nattligt besök! Polarn var väldigt nyfiken men visade ändå med rest ragg och morr att det var bäst för Tibbe att hålla sig på avstånd ;)


Men Tibbe ville leka


Det ville inte Lillan som gömde sig och kikade lite försiktigt på den konstiga varelsen


<3

Skitproblem

Jag har fått ett nytt tangetbord på jobbet. Väldigt behagligt är det :)

Hade nyss en kund som ringde och först var arg och sen började hon gråta! Hon hade fått nummer  av oss till rörmokare men ingen hon hade ringt var seriös och det sprutade tydligen bajs överallt! Jag försökte hjälpa henne, hon slutade gråta och verkade ganska lugn när vi la på men jag tyckte så synd om henne!  Jag kunde känna paniken.

Om två timmar slutar jag. Då ska jag gå till Helen med mat :) Blir McD.

Glass i stora lass

Sov länge idag, som vanligt när man är ledig. Somnade ganska sent. Klockan tolv i natt fick Jing för sig att åka till McD och köpa glass till oss :) Vi åt glass, jag gick och la mig och han satte sig och pluggade. Han ska nämligen göra högskoleprovet för tredje gången och den här gången ska han satsa ordentligt tydligen. Vid ett vaknade jag till och blev pigg och satte mig vid datorn medan han pluggade. Stackaren började klockan 8 imorse och jag låg kvar till 11 och sov som en gris ;)





Ska gå och klippa mig om en timme!  Äntligen.

Krya på dig


Sömntutor

Jing och jag slutade samtidigt idag så vi gick hem och lagade middag efter jobbet. Sen däckade vi och sov till 22. Det tar på krafterna att vara ute och resa :P Han åkte hem sen för han är ledig imorgon. Själv jobbar jag 8.45-17 men på onsdag har jag min lediga dag. Då blir det klippning! Mitt hår är katastrof.



God natt!

Göteborg

Vilken underbar helg! Kajsa och Kalle har varit världens bästa värdar :) Vi har blivit riktigt bortskämda. Tre-rätters middag igår med bubbel, vin, cider och öl till!  Kajsa och Kalle mötte oss på stationen, vi gick tillsammans och åt lunch. Ett litet stopp på systemet också innan vi åkte hemåt. En mycket trevlig, rolig och mysig kväll hade vi. Kul att Jing och mina söta vänner kom så bra överens.

Blev buss hem. Vi har ätit lite middag och jag har packat upp. Jing har åkt hem nu men vi börjar ju samtidigt imorgon så kanske bra med en paus från varandra. En liiiten paus bara :)


Snor bilder från Kajsa för det var Jing som stod för fotandet och jag har inte lagt in dom bilderna än. För er som läser hennes blogg och min blir det lite upprepning :)


 

Jag dödade honom inte..faktiskt



Fredag

Jag fick nattsällskap :D Så mysigt. Bara tråkigt att behöva gå upp imorse när han låg kvar och sov så sött.

Imorgon den här tiden sitter vi på tåget. Kajsa och Kalle möter upp oss och så blir det en tur på stan. Hörde om en kille som springer mellan Stockholm och Göteborg i protest mot Sj:s höga priser. Bra tycker jag! Fattar inte logiken i att det mest miljövänliga alternativet ska vara dyrast. Det går liksom att flyga billigare. 600 spänn var betalar jag och Jing för en enkelresa till Göteborg. Ofta man planerar en resa 3 månader i förväg, vilket man nästan måste göra för att få ett bra pris. 

Njut av solen åt mig! 

Svacka

Varit så trött dom senaste dagarna och haft lite magont. Sov en stund på kvällen igår så somnade inte förrän 1.30 sen. Började dock inte förrän 10.15 som tur var. Har ett berg av disk som jag måste ta tag i nu. Eller snart..eller ikväll iaf ;)

Jing och jag har inte synkat våra scheman den här veckan. Jag går från jobbet typ när han kommer. Hoppas dock att han kommer hit i natt efter jobbet och kryper ner i sängen hos mig :) Om inte får jag stå ut till imorgon natt - natten innan vår tripp till Göteborg! Kajsa och Kalle, är ni redo? :)

Onsdagkväll

Just nu pågår ölbrännboll med Eniro-folk. Marina, en trevlig tjej på jobbet som jag gick utbildningen med frågade mig om jag ville gå med henne men kände mig inte riktigt i form för det. Hon och jag ska iaf ta en drink efter jobbet om vi slutar samtidigt nån kväll :) Underbart väder ute ikväll så det blir säkert jättekul för dom.


Trött och seg

Mår lite dåligt idag efter gårdagen. Sitter i telefon och känner att jag vill spy :P Åt precis en macka så känns lite bättre åtminstone.

Middag hos mig igår med Helen. Lövbiff och wokgrönsaker med rödvin till (uää rödvin, känns inte lockande nu). Jing kom förbi också :) Han åt med oss men när det var dags för oss att gå ut så cyklade han hem. Jag och Helen hamnade på Higlander där vi tog ett glas vin och en drink. Vi satt där till dom stängde (tolv) och en stund efter det. Jing kom med bilen sen och skjutsade hem och nattade mig :P

"Bara" sex timmar kvar på jobbet. Hang in there, Camilla.

En bra tisdag för en gång skull

Underbart med en ledig dag! Jing har precis gått, vi hade en låång mysfrukost tillsammans :) Han är nämligen också ledig idag. Bra tajmat. Sen har vi ju båda helgen ledigt som ska spenderas i gbg.

Städning och tvättning blir det idag. Och ikväll kommer Helen hit, vi ska äta middag och se allsång. Sen blir det  en drink på stan med Helens kusin som fyller år och hennes kompisar.

Kvällens romantiska


Vad får jag se när jag kommer hem från jobbet om inte en liten lovenote  :)



Ny vecka

Somnade 6.30 imorse och kunde sova ända till 14. Hade dock världens huvudvärk när jag vaknade. Tror inte min kropp gillar att jag helt plötsligt är vaken på nätterna. Känns bättre i huvudet nu men blir nog en sväng till apoteket innan jobbet. Börjar 17 och jobbar bara till 22. Känns lagom. Imorgon är jag ledig :) Ska bli skönt!

Inte långt kvar till Göteborgsresan nu! Härligt :)



Sista natten för nu

Normalt att nästan försova sig när man börjar 22.15 haha Jing kom hem till mig vid 16 och stannade till 20. Vi åt lite, såg på tv och myste  Sen gick jag och la mig på sängen och somnade. Vaknade upp vid 22. Ingen panik att hinna till jobbet men hade tänkt gå till konsum och ladda upp med godis, snus och cola :P Hittade en kiosk som hade öppet men var stressad så det blev inget bra. Glömde colan :( Kanske kan gå till mcdonalds sen och köpa.

Sitter med sms nu. Skönt för det är ganska dött på telefon! Föredrar att ha nåt att göra.

God morgon och god natt

Bara en halvtimme kvar nu på mitt pass. Har faktiskt varit ganska mycket att göra fram till nu. Oj vad man känner att man aldrig mer vill dricka alkohol när man pratar med alla sluddrande fyllon ;) Fast det lär jag ha glömt till imorgon.

Jag snart


Lördag

Solen skiner här idag! Jag och Helen har precis varit på stan och fikat och njutit av vädret.

Jing ska tydligen komma hit och laga middag åt mig ikväll innan jag ska iväg och jobba. Blir förvånad om han dyker upp för han började nämligen jobba kl 6 imorse ;)  Med tanke på att han följde mig hem i natt så borde han vara väldigt trött.

Funderar på om jag ska ta en liten powernap så jag orkar hålla mig vaken till halv fem imorgon bitti.

Snart får jag sova

Drygt en timme kvar på jobbet. Har varit ganska lugnt, många vill ha nummer till taxi, spärr av kort och restauranger.  Låter som vilken fredagkväll som helst ;) Jing kommer hit när jag slutar och följer mig hem. Längtar!

RSS 2.0