Fantastic friday

Jag hade en väldigt trevlig kväll med Helén igår. Jag lagade middag, ett nytt recept, kanske inte supergott men soltorkade tomater och fetaost i och det älskar jag :) Helén hade med sig vitt vin och efterrätt. Jag fick också en fin gul ros :D Den största överraskningen var dock ändå Heléns långa hår!

Hann med mycket  annat igår kväll också. Jag tvättade, diskade, plattade håret och så lite småplock. Packa fick jag göra imorse. Men nu är jag redo för Göteborg :D Bara fyra timmar till jag ska åka (med tåg) och jag längtar.

Fick ett förlåt-sms igår som verkligen värmde! Tror att det kändes lite oväntat, därför blev jag så glad. Jag själv funkar så att jag kan bli så himla arg och verkligen hetsa upp mig men långsint tror jag aldrig att jag har varit i hela mitt liv. Har man inte tid med heller? :P

Trevlig helg!

Efter regn kommer solsken?

Tyckte att jag hade nog med problem. Men att en olycka sällan kommer ensam heter det väl av en anledning.  

Helén, jag tror vi ska satsa på vin ikväll trots allt haha

Stand by your man

Blev lite shopping igår, kände mig väldigt nöjd och glad men det raserades rätt bra när jag kom hem. Resten av kvällen var jag inte lika glad.

Men idag har jag iaf på mig mina nya jeansleggings (ljusblå) och en svart lite längre topp som jag köpte :) Blev också ett till par tights med dragkedja längst ner, en svart bh och en mascara.

Önskar att det var fredag idag för jag vill åka :)

Är det löning så är det



Snart dags att gå från jobbet. Från jobbet mot shopping :D Jeansleggings och underkläder ska prioriteras. Men man vet ju aldrig vad man mer kan hitta. Juste, behöver en ny mascara också. Får bli på hm för där har jag en check på 50 kr.

Onsdag

När man varit borta två dagar från kontoret känns veckan så kort. Första dagen på kontoret den här veckan och det är redan onsdag :)

På fredag åker jag till Daniel. Nu har det gått fyra veckor igen sen vi träffades. Så går det när man måste hålla sig till att träffas på helgerna :P Ofta har man ju andra saker för sig på helgerna också som man inte hinner i veckorna. Tänker gå efter lunch på fredag. Var inne på att ta hela dagen ledigt men så såg jag att jag hade ett möte 10-12, ett möte som jag ska hålla i dessutom så inte tal om att hoppa över det.

Nu ska jag alldeles strax gå upp till folket i socialnämnden och redovisa ett ärenden. Ett ärende som återkommer varje kvartal, så har lärt mig vid det här laget vad dom frågar om.

Tisdagen

What a long day! Gick upp halv sex imorse och kom hem för en timme sen. Dagen var ganska intressant men jag kände mig lite malplacerad bland alla chefer, arbetsledare osv för det var dom flesta. Jag hade tagit fram statistik som vi skulle gå igenom och jämföra med dom andra kommunerna (Linköping, Jönköping, Örebro, Eskilstuna och Västerås) som var där, var väl främst därför jag var där men statistiken hann vi inte ens gå igenom :P Nåja, nya erfarenheter är alltid bra.

Imorgon kommer lönen. Som jag har längtat :D


Mörk och skakig morgon hehe

Helgen är slut

Nu börjar nip/tuck snart och sen blir det sängen. Imorgon och på tisdag är det kontorsfri tid för mig hela dagarna. Planeringsdag men en grupp jag är med i imorgon och möte i Jönköping på tisdag. Gratis lunch och fika båda dagar, perfekt ;)

Gott natt.

Städryck

Full fart på mig idag. Började med att jag skulle städa badrummet eftersom det samlas så mycket kattsand på golvet. När jag väl hade börjat fortsatte jag med att städa resten av lägenheten och så bytte jag sängkläder. Jag har tittat igenom alla räkningar för nästa månad också och räknat ut totalsumman. Inte lika tillfredställande ;) Nu ska jag bara ta disken och gå och handla lite middag så kan jag slappa resten av kvällen.

Jo, det blev ju lite internetshopping ändå. Blev en annan vårig kjol (bland annat) som minsann dyker upp i början av mars :)


Vårfint

Blev så kär i den här kjolen som jag såg på hm.com. Så levereras den inte förrän i slutet av maj. Vill ju ha den mycket tidigare än så, så fort vårsolen tittar fram tack :)

Vad är det egentligen med söndagar och internetshopping?

Du

I don't care what they say i'm in love with you <3




Hur står jag ut?

En dialekt man helt enkelt får stå ut med att höra när man bor i östergötland - men det kunde varit värre. Jag kunde ha pratat så här haha

Han vill faktiskt inte ha dig

Oh, boken dumpa honom (he's just not that into you i orginaltitel) har filmatiserats. Jennifer Aniston och Scarlett Johansson bland annat är med. Den måste jag bara se när den kommer hit :)


Äntligen fredag

Blev lite skumma drömmar i natt också, även om min Kajsa skickade ett så gulligt sms innan jag skulle sova och skrev att jag inte skulle drömma några mardrömmar :) Var dock inte lika obehagligt den här gången men vaknade vid 12 och låg vaken en stund.

Detta ledde till att det blev lite sovmorgon imorse. Sov til 7.45. Önskade att det var lördag för jag var såå trött!

Ikväll blir det inga två glas vin inte. Inte ens ett. För då somnar jag nog före 20 :P



Ska jag våga somna ikväll?

Är rädd för att gå och lägga mig sen för i natt drömde jag världens hemskaste mardröm. Var inte så mkt det jag drömde snarare att det kändes så himla verkligt. Bland annat nån som hoppade på mig och jag kunde fysiskt känna det. Inte varit med om nåt sånt tidigare. Vaknade vid kl 1 och ville inte somna om. Men till slut gjorde jag det, fortsatte drömma massor men inget obehagligt.


Torsdag

Fick motion och frisk luft imorse. Gick hemifrån till ett möte som började kl 8.30, 20 minuters promenad och sen tillbaka till jobbet, 30 minuter :) Så borde man nästan ha det varje dag! Under mötet satte brandlarmet igång, det var dags för brandövning. Vilken action ;)

Snart lunch. Blir kantarellsoppa och smörgås idag.

Sms vs samtal

Var på ett möte på eftermiddagen som slutade 15.30. Efter det gick jag hem :) Ska ju vara borta i tolv timmar på tisdag när jag åker till Jönköping (6.35 går tåget!!) så tyckte jag förtjänade det. Skulle till apoteket och hämta ut järntabletter men så hittade jag inte mitt leg. Så det blev inga järntabletter idag. Kom på sen att det ligger i min "partyväska" sen helgen :P Är ju 23 på Harrys så då behövdes det. Hade behövts för mig om det var 18 också iofs :P Visar ju faktiskt när jag köper snus ibland. Vet ni vad det betyder? Jag ser ut som 17.

Avslutar med en sms-konversation mellan mig och min sötnos:

Daniel - You are lovely my friend. You're spinning through my head all day.
Jag - Gulligt. Men FRIEND? :P
Daniel - ?
Daniel - Har vi bråkat eller drömmer du?
Jag - Nej. Skojade bara. Var inget.
Daniel - Eh hänger inte med.
Jag - Menade att jag väl är din flickvän, inte vän :P

Ibland är det kanske bättre att prata än att smsa ;)

När kommer våren?

Himla kallt ute idag. Jag la mig i badet så fort jag kom hem :) Har precis ätit middag och nu kollar jag på unga mödrar.

Ja mer intressant än så tror jag inte att det blir just nu.

Uppdatering: Jo jag sa ju se såld på hus på tv4 plus kl.21 där min kollegas son är med ikväll. Samma kollega som åker till Mexico på torsdag!! Så nu blir det inte mer.

Lördagkvällen


Hm, varsin flaska vin. Ser inte så bra ut ;) men kul!


Helén är på g


Carro också :)



Eftermiddag

Jag var och besökte spädbarnsverksamheten idag men inga små bebisar syntes till :( Antar att dom bokade in mig på en tid när dom inte hade grupper. Men nu har jag fått lite info så ska bara fixa ihop en artikel. Men det får bli imorgon. Idag ägnar jag mig åt statistik som ska in inför ett möte i Jönköping. Japp, jag ska tydligen till Jönköping nästa tisdag. Får se vem jag får med mig härifrån. Linköping skickar tydligen sex stycken så två representanter från Norrköping borde vi väl kunna ordna :)

Måndag

Trött. Ska sitta fint med lite kaffe och en macka nu.

mmm

Sitter och dreglar till den här snyggingen på Gossip girl .


Solig söndag

Nu har Carro lämnat mig för en skoldag i Linköping. Det var en toppenkväll igår. God mat, gott vin, partystämning, melodifestivalen och massa skvaller såklart :) Sen blev det Harrys där det blev en del dansande, nån drink och roliga människor.

Dagens stora projekt är disken ;)

Outfiten

Vit trekvartsärmad top och kort svart kjol



Tadaa, urringad i ryggen ;)


Och så här fokuserad ser man ut när man inte har nån
helkroppsspegel hemma att använda till sånt här :P

Partylördag

Hade velat vara liiite piggare idag. Men men.... nu får det vara slut på den här sjukdomsbloggen! Ska möta Helen om en stund på stan, handla lite mat och dricka till ikväll. Sen ska jag hem och städa (oj vad det behövs!) och därefter prova kläder. Som vanligt: What to wear? Klänning, kjol, tajt, slappt, bart, påklätt, highheels eller ej? :P

Min prinsessa

Ta med din flaska vin och kom hit! Om det är nåt kvar ;)


Allmänbildning

Tack, pappa för DN som kom idag och 3 månader framöver :)

Fredagkväll

Gott med ordentlig mat, köttfärssås (krossade tomater med chilismak i) och spaghetti :) Inte orkat laga nån mat på några dagar.

Mår mycket bättre idag så hoppas det håller i sig. Dock varit ordentligt irriterad på allt och ingenting :P Helt enkelt less på att vara sjuk antar jag. Men börjar så smått se fram emot morgondagen och känner hopp om att jag kommer orka ha kul!

Välkommen till Norrköping, Carro :)

Hej

Fick en kompis i tvättstugan.

Tvätt-torsdag

Fler än jag som har tvättstugan idag verkar det som (Helen, kajsa, Lisa) :) Det är när jag är sjuk jag saknar att ha en sambo. Endast då ;) Svårt att få tvättid här så ville inte skjuta upp det heller.

Varit och handlat lite cola också bl.a. Var så sugen på det. Blev lite annat också; isglassar, hallon till  mina smoothiesar :)

Torsdag

Feber imorse så blev inget jobb. Sov till kl 13. Mår bättre nu så hoppas att vila idag och imorgon gör mig frisk. Har ju planer för lördag ju :) Tjejkväll med Carro och Helén. Middag och utgång är tanken.

Kväll

Jag är nybadad och sängen är renbädad, så skönt så. Ska se top model och sen sova.

Förkylt

Lyckades släpa mig ur sängen imorse med täppt näsa, ont i halsen, huvudvärk och rosiga kinder. Hade dock ingen feber så gick till jobbet. Dom tyckte här att jag skulle varit hemma men mår hyffsat nu så känns bättre att vara här. Har ju inget fysiskt krävande yrke direkt :P Dessutom är jag trött på att förlora massa pengar på att vara sjuk. En karensdag är liksom 700 kr i rena pengar. Så nu vet ni vad jag tjänar om ni är duktiga på matematik ;)

Semla på jobbet


Tisdag

På måndag ska jag få leka journalist :) Jag ska skriva en artikel i personaltidningen om en spädbarnsverksamhet inom socialkontoret. Så ska dit och ställa lite frågor. Varit där en gång tidigare med en fotograf och fotat bebisar och mammor. Har jag tur får jag träffa massa pluttisar igen.

För övrigt börjar jag känna mig sjuk igen. Hosta, huvudvärk och ont i halsen. Skit.

Jobb

Förvirringen bara växer. Blev uppringd om ett jobb jag sökt, via manpower. Dom tyckte att jag verkade passa för tjänsten men dom vill gärna ha någon typ...igår. Är liknande arbetsuppgifter som jag har här men vet inte vilken bransch det är :P Det står inte i annonsen. Tänkte inte på att fråga heller för kom inte riktigt ihåg nåt om jobbet, bara titeln på det, "kvalitetassistent". Var tvungen att läsa på efter ;)

Har bara skrivit på kontrakt här till sista februari så av dom snälla människor jag har runt omkring mig som jag fått råd av tycker dom flesta att jag bör tänka på mig själv och vad som är bäst för mig. Tänk om jag inte tar det och sen står utan jobb den sista april? Å andra sidan vet jag att jag skulle sätta dom här i knipa. Och det känns inte bra heller.

Ska iaf ta upp frågan med min chef.

Framtidstankar

Igår flög många tankar runt i mitt huvud. Inte långt kvar på mitt vikariat här, vad ska jag göra sen? Vad VILL jag göra? Haft lite funderingar kring att plugga till behandlingsassistent (finns på distans, 1 år). Men det är nog ett väldigt krävande yrke med dåligt betalat dessutom. Antagligen skulle jag få sämre betalt än jag har nu. Och orkar man med folk som man försöker hjälpa men som inte tar till sig det. Å andra sidan tänk vad härligt med dom man lyckas hjälpa :D Men orkar jag ens plugga igen? Det är tufft att jobba heltid (och jag har ändå bara gjort det ett år) men när man kommer hem på kvällarna så är jobbet klart. En stor fördel. OCH man tjänar pengar :)

Sen älskar jag ju att skriva också. Jobbet som informatör har varit jätteroligt. Kanske ska jag hålla på med något sånt? :) Fast det är ju inte bara att välja och vraka heller. Någon måste ju vilja anställa mig.

Även om det känns spännande så skulle det vara skönt att vara fem år och bara behöva välja mellan sandlådan och gungan ;)

Mia och Klara

Suttit och skrattat i en halvtimme åt Mia och Klara. Riktigt rolig humorserie.


God natt

Nyss hemkommen från Helén. Vi tittade på melodifestivalen, film och åt pizza, godis och drack lite rödvin. Sen rundade vi av med vår klassiska sorbetdrink innan jag kände att jag längtade efter sängen :)

Ska se om jag får med dom pigga goskatterna in till sängen nu.

Min absoluta favoritscen

Första scenen fram till 1.30, jag ryser
Den andra är iofs inte heller så tokig ;)







It's a hairthing

När jag plattar håret inser jag att jag har väldigt långt hår :) Ser ju aldrig det när det är lockigt. Och jag borstar aldrig håret när jag har tvättat det för då blir det inga fina lockar, bara stort och yvigt. Så ser det inte då heller. Önskar att jag orkade platta håret oftare (tar nån timme att göra och så förberedelser; tvätta dan innan, borsta ut det och inga hårprodukter i) för det är kul med förändring då och då.


Lördag!

Sov till kl 11 idag. Och behövde inte ens stressa upp ur sängen utan kunde ligga kvar och vakna till, så himla skönt :D Precis fått i mig frukost, en hallonsmoothie, två rostade mackor och en kopp te.

Plan för dagen är att platta håret ;) Inte mycket mer än så ska jag göra innan det är kväll och jag ska till Helén.

Fredag

Nu börjar det dra ihop sig till helg. Ikväll blir det en lugn och skön kväll framför tvn med nån god mat och godis :) Ska bli skönt med en helg hemma efter två helgers resande. Ska sova ut ordentligt imorgon. På kvällen sen ska jag till Helén, vi ska äta middag och dricka vin (lördagsvin Daniel, inte torsdagsvin ;)) och så ska hon få sin födelsedagspresent såklart.

Avslutar med en dialog ur min och Daniels msn-konversation:

Milla säger: Jag har på mig min diamantring idag, när får jag den andra att ha på vänster hand? ;)
Danne säger: Du kan få en spark i röven om du vill hehe

Undrar vem det är som behöver en spark i röven ;)

Det är ingen vanlig dag...

Precis ätit lunch med dagens födelsedagsbarn :) Det blev foccaccia på skafferiet. Jag fick med mig kakor också som hon gjort, att bjuda arbetskamraterna på. Så gulligt så.


Grattis på 31-årsdagen


Svar på allt

Har ju självklart varit tvungen att testa 118 100 som säger sig ha svar på allt. Jag skickade frågan:
-När börjar jag jobba imorgon?
 och fick svaret :
-Du börjar jobba exakt det klockslag som din arbetsgivare meddelat dig att du förväntas vara på plats

Jag och Daniel fjantade oss lite i helgen och frågade hur man har sex. Vi fick en väldigt detaljerad beskrivning :P Ja vad gör man inte i brist på annat?


Jag gör också den här

Vad heter ni? Camilla och Daniel
Hur träffades ni? På nätet
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Nej

Har ni barn? Inte tillsammans


Har båda körkort? Daniel har men inte jag
Isåfall, vem kör bäst? Han..hoppas jag
Kommer du ihåg er första kyss? Japp
Vem sa "Jag älskar dig" först? Daniel. Men han var full så sa sen att han inte menade det :P
Vem är äldst? Han
Vilka stjärntecken är ni? Jag är fisk och Daniel våg
Vem fyller först på året? Jag
Vem är längst? Daniel



Vem sjunger bäst? Jag ;)
Håller ni i handen på stan?  Inte speciellt ofta
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej..eller alltså klart vi kände varandra innan vi bestämde oss för att vi var ett par
Blev du kär i första ögonkastet? Nja..inte kär men intresserad
Har ni någon speciell låt? Nej
Har ni några "fri kort"? Inte som jag vet om iaf ;)
Har ni varit utomlands tillammans? Nej men kryssning till Finland är på g
Vilket är ert bästa minne? Eftersom vi inte har så många tillsammans så är alla bra.. än så länge ;)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ses aldrig på vardagarna :P



Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Ja och gör fortfarande
Blir du lätt svartsjuk? Ganska lätt
Brukar ni bråka? Ibland.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Den gosiga magen och fotbollsvaderna ;)
Brukar nån av er prata i sömnen? Nej, inte vad jag vet

Tisdag

Snart dags att gå hem...och tvätta. Faktiskt en jobbig sysselsättning. Dagen har varit stressig, mycket att göra hela tiden. Men dom sista 20 minutrarna nu tänker jag inte göra många knop ;) Ska titta om det finns nåt roligt jobb att söka.

Barn överallt

Tittade på familjen annorlunda igår. Blev helt slut bara av att titta på alla barn. Det kändes som ett dagis.


Överraskad

Innan jag skriver om helgen måste jag berätta om överraskningen jag fick när jag kom hem :D Gulliga Helén hade varit i farten. Hon hade satt upp gardinstång i sovrummet, köpt lampa till hallen och hängt upp, satt klisterduk på fönstret i vardagsrummet så man inte kan se in men ljus kommer in :) Sen hade hon köpt verktygslåda, en blomma OCH diskat! Hur glad blir man inte för såna överraskningar? Tack snälla!

Helgen var också super. Lördag var det barnkalas, Daniels systerson Johan fyllde tre. Resten av helgen var det bara mys med god mat och tv-tittande.

Ny månad = dags att plocka fram siffror.

RSS 2.0