Shoppat

Köpte puder idag för 400 spänn ;) Men det är så himla bra och har faktiskt räckt i över ett år så det är verkligen värt det. Fick ju pengar till de också i födelsedagspresent. Blev lite klädshopping också, ett par mörkblå chinos, en ljusblå klänning, en vit kortärmad kofta och svarta tajts :D Allt på gina. Tycker dom har riktigt fina kläder jämt men kvaliteten kan ju diskuteras. Men spelar inte så stor roll eftersom jag gillar att shoppa ofta!

I don't care if monday's blue

Tyckte det kändes imorse att man dragit fram klockan. Jag var halvdöd. Började väl vakna till vid 10 efter fikat ungefär. Och nu skiner solen och det är alltid härligt!

Pratade med en sån rolig gubbe på SCB också precis innan lunch. Jag har skickat in statistik dit och sen fått svara på några frågor om vissa personer där det varit oklarheter. Det fanns fortfarande vissa oklarheter som togs på telefon :P Ingen av oss blev mycket klokare men han sa "vi sätter en 4.a där" osv. Lögn, förbannad lögn och statistik ett passande uttryck. Nu ska jag bara försöka hitta ett personnummer som jag inte hittade tidigare i vårt system. Personen kanske har bytt personnummer? Jag får leka detektiv helt enkelt.

Söndag

Vad skönt att åka bil hem! Varit hemma i två timmar, hunnit packa upp och tagit ett bad. Blev mac donalds på vägen hem också :) Så snällt att jag fick åka med min arbetskamrat och hennes man, måste köpa en liten present till dom. Och tack till Helén som som vanligt har tagit hand om mina ögonstenar.

Haft en härlig helg som vanligt i Göteborg. Restaurangbesök och mys.


Fredag

Oj så roligt jag hade igår! Roligast var när vi körde så ska det låta. Vårt lag vann, mycket tack vara mig ;) Jag var grym på intron! Choklad var priset. Sen hölls det lite tal, vi åt god plockmat och drack sangria och vin. Nackdelen med att jobba med lite äldre människor är att alla går hem när jag tycker festen precis har börjat. Var hemma vid 22. Men det känns skönt idag att det inte blev så sent och mer att dricka.

Kort dag idag, snart bär det av mot Göteborg!

Jobbfest

Ikväll är det fest! En kvinna här som ska gå i pension, då har man avtackning. Vi ska vara i en lokal en bit härifrån, dricka vin och äta tapas. Det blir också musik och tävlingar och lite sånt enligt rykten. kl 17.30 drar det igång med välkomstdrink och mingel. Jag har med en klänning i väskan som jag ska byta om till sen. Lite parfym och smink också så är jag redo :)

Känns nästan som att helgen börjar ikväll för imorgon jobbar jag bara till lunch och sen bär det av till Göteborg. Jag ska åka bil med en kollega och hennes man.

All eyes on me

Min presentation idag på nämnden gick så bra. Jag är ofta nervös innan jag ska prata inför många människor men när jag väl står där tycker jag att det är rätt kul :) 45 stycken var där idag, politikerna plus alla chefer. Sen bjöds vi på god lunch, buffé men kyckling, lax, potatisgratäng, sallad m.m.

Har städat ikväll och betalat alla räkningar. Ovanligt få räkningar hade jag den här månaden. Alla kom förra månaden :P

Filmen igår var bra! Trevlig att äta ute och gå på bio sådär mitt i veckan.


Biokväll ikväll

Kallt ute idag! Jag som trodde våren var på väg.

Nämnd imorgon och jag ska redovisa den statistiska årsrapporten för 2008. Så jag håller på att fila på en powerpointpresentation. Tror den är klar nu. Känns skönt att det bara är 10 minuter avsatt för den. Då ingår ju diskussion och frågor också.

Ikväll lutar det åt att jag och Helén ska på bio och se en shopaholics bekännelser :) Kanske äta nåt innan också.

Men först lunch, måste gå och köpa nåt.

Dagen efter

Nu börjar jag bli människa igen efter gårdagen. Har tagit ett bad och beställt pizza ;)

Var ute med Helén igår på Harrys. Vi dansade massor och hade en mycket rolig kväll. Det började med middag hemma hos henne, lite vin, några drinkar och så ska det låta :) Inte haft lika kul idag dock. Illamående och huvudvärk, sovit mest hela dagen. Så onödigt :P

Kl 20 ska jag titta på Robinson, min gamla klasskamrat från låg- och mellanstadiet är ju tydligen med, Erik Rydberg.

Stolt

Idag kom första numret av personaltidningen för i år och min artikel var med :) Mitt-uppslag och framsidebild.



Trevlig helg!

Uppe med tuppen trots allt

Hade glömt ställa klockan igår så det kunde gått illa imorse. Men jag vaknade som tur är kl 7.02 så det var lugnt.

Fick tips av några kollegor idag om att dom söker sommarvikarier på socialkontorets avdelning ekonomiskt bistånd, en trappa upp :) Och jag känner hon som har hand om rekryteringen så jag hörde av mig till henne och hon bad mig skicka mitt CV. Kanske kan bli nåt. Ett semestervikariat ger mig åtminstone lite mer tid att hitta nåt fast.

Lunch nu.

Myskväll


Ordning och reda

Direkt när jag kom hem satte jag igång med en storstädning. Eftersom det är ljust nu när jag kommer hem på kvällarna syns ju allt damm och katthår. Men nu är det så fint här! Sängkläder har jag bytt också. Tror jag ska röja lite här i helgen, har lite flyttkartonger och grejer som borde ner i förrådet. Och nu när vi har ett soprum med källsortering kan jag bli av med papper och kartonger som jag lagt på hög också.

Precis ätit middag, blev lövbiff och ris idag. Ska strax ta ett bad innan jag sjunker ner i soffan för att se grey's :)

Solig onsdag

Hela förmiddagen har jag varit på workshop, jobbat med dom sidor jag är ansvarig för på nya hemsidan. Blev en härlig promenad i solen tillbaka till jobbet, lagom till lunch. På coop utbröt förvirring, inga vanliga kassor, allting scannas in. Typ som på Ikea. Åt iaf en väldigt god sallad till lunch med räkor, ägg och majs :)

Vårkänslor

Strålande sol ute och rätt så varmt :) Underbart! Kunde jag inte tro imorse när det regnade. Jag behöver inte tända lamporna det första jag gör när jag kommer hem.



Tillbaka i Norrköping

Var hemma före 12 idag. Mormor och morfar har en bit att åka så dom ville komma iväg tidigt. Jag råkade däcka några timmar när jag kom hem ;)

Helgen var iaf superbra. Mormor och morfar hämtade upp mig i fredags efter lunch. När vi kom till Stockholm stannade vi på kyrkogården och satte några blommor vid gravarna (mormor och morfars föräldrar bland andra), mitt bland all snö :) På kvällen blev det god middag med mamma och pappa.

Lördagen åkte vi till Tobbe i Mälarhöjden och åt lunch. Sen vidare till Andreas och Isabell i Täby och fikade. På kvällen firades min födelsedag av allihop. Jag fick perfekta presenter. Massor av pengar, smycken, plånbok, linneservetter och en gigantisk tekopp! Vi åt en jättegod middag och sen tittade vi lite på melodifestivalen.

Nu blir det mat och film!

Gossip

Köttbullar och spaghetti blev det till lunch. Inte fått ont i magen än.

Varje torsdag brukar en liten grupp (inklusive jag) ha möte på eftermiddagen, ett sorts uppföljningsmöte. Och jag hade längtat efter det idag för känner mig så rastlös och har bara massa småsaker att fixa med på jobbet. Inget tidskrävande att gå upp i så dagen går fortare. Så är mötet inställt idag. Kan ju alltid gå in till världens bästa kollega och skvallra lite ;) men kanske inte heeela eftermiddagen. Även om vi för tillfället har ett stående skvallerämne :P

Imorgon jobbar jag bara fram till lunch. Sen hämtar min mormor och morfar upp mig med bil och vi åker till Åkersberga :D Can't wait.

Onsdag

Åt en yoghurt till lunch. Är inne i en period då jag får ont i magen efter jag har ätit så provade med nåt lättsmällt. Har en till här inne på mitt rum om jag blir hungrig sen :) Soppa kan nog vara bra också.

Jag blev rejält uppvaktad av Helén igår. Inte nog med att hon hade med sig bakelser till oss, jag fick massor av presenter också :) Hon hade lagt märke till vad jag saknade i min lägenhet. Så jag fick följande: muggar, glas, kryddor, mått, vinöppnare, potatisskalare och vetemjöl och socker :D Har jag glömt nåt tro? Var iaf perfekta presenter, mitt i prick. Tack!



Happy birthday to me

Ja, då var den här igen, min födelsedag. Den 24.e! Helén kommer på fika ikväll. Annars ser jag fram emot att åka till Åkersberga på fredag och fira med familjen :)

Jaha ja. Usama bin Ladin fyller visst år idag också haha

Idiot

Har tvättid ikväll. När jag skulle gå och flytta tvätten till torktummlaren så är det någon som kör sina kläder där i båda tummlare. En som inte har bokat tid uppenbarligen. Hade mer än gärna stäng av och tagit ut dom kläderna men är rädd att personen skulle hämnas och sno mina kläder eller nåt haha En arg lapp kanske skulle vara på sin plats? :P Jaja, man kan faktiskt bli galen för mindre.


Söndagkväll och jag saknar min bästa kompis.

Söndag

Daniel har åkt nu. Känns tomt här. Katterna verkade trivas med honom här men när han skulle åka idag hade nån av dom kissat ner hans kavaj, kanske tyckte det räckte med besök ;)

Efter bion igår (bra film men konstigt slut) gick vi hem och såg slutet av melodifestivalen och drack lite öl och vin. Efter det mötte vi upp Helén, som varit och sett melodifestivalen live. Det blev några timmar på Harrys. Lite dricka och en del dansande :) En rolig kväll hade vi!




Lunch på Butlers
        



mmm... gott var det


KISSekatterna

Camillas dag

Daniel bjöd mig på lunch idag eftersom jag har namnsdag :)  Jag åt plankstek och Daniel tog filé oskar, väldigt gott. Vi har traskat runt lite på stan i melodifestivalyran. Har tittat på film med, tropa de elite som vi hyrde. Ligger och slappar i soffan nu innan bion som börjar 18.45, the wrestler ska vi se. Nej, Daniel valde inte film det gjorde faktiskt jag :) Hört att den ska vara bra.

God morgon lördag

Kvällen igår var jättebra. God middag hos Helén först. Sen balett, det var en upplevelse, vacker musik och extremt duktiga dansare.  Största missödet var när jag stod i kö till garderoben och en kvinna fastnar i min fransklänning :P Vi stod säkert där i fem minuter och tragglade.

Efter baletten gick jag till Harrys där min Daniel satt och drack en öl :) Jag tog ett glas vatten, hade redan druckit ett par glas vin. Vi gick hem ganska direkt och somnade fort.

Idag blir det en sväng på stan och sen bio lite senare. Män som hatar kvinnor kanske?

Uppdatering: Namnsdag har jag idag också ;)


Fredag

Mår bättre idag. Tror jag. Är hemma från jobbet i fall jag har nåt som smittar. Men det kan mycket väl vara min tarmsjukdom som spökar eller nåt jag ätit kanske. Har iaf inte spytt idag, men mår lite illa. Ska försöka äta lite och ofta idag så kanske det ska gå :)

Ikväll ska jag nämligen till Helén på middag (visst sa vi så?) och sen ska vi titta på balett :) Ska bli kul faktiskt, något jag inte gjort förut. Och sen kommer min älskling :D Vi har inte planerat så mycket för helgen men en bio blir det nog imorgon.

Behöver verkligen städa här idag. Ska försöka orka göra det. Kanske kan vara bra att fokusera på nåt annat.

Vill vara frisk imorgon


Wake me up when 2009 ends

2009 är verkligen inte mitt år. Det började med influensa och jag låg halvdöd i två veckor, lyckades hålla mig frisk i tre veckor ungefär och sen kom en kraftig förkylning med feber. Vad gick jag hem med från jobbet idag då? Jo nån mag-kräkhistoria :(

Hade ont i magen i natt men det kändes ok imorse så jag gick till jobbet. Var väldigt illamående när jag kom till jobbet och det gick inte över. Jag var tvungen att spy. Hörde hur nån gick in på toan brevid när jag var i gång haha illa. Kändes ok efter att jag hade spytt men så började jag känna mig illamående igen efter ett tag så bestämde mig för att gå hem. Mycket för att inte smitta dom andra också. En kollega frågade vilken toa jag hade spytt på så hon kanske för det vidare till dom andra så dom undviker den :P

Gick i alla fall hem och spydde två gånger och sen somande jag och sov i typ 5 timmar.

Influensa, förkylning och magsjuk är det som har gått på jobbet. No shit, jag har råkat ut för alltihop.

Lilla julafton

Hämtade ut ett stort paket från hm efter jobbet :D Det innehöll den rosa jeanskjolen, rosa munkjacka, rosa t-shirt med stort lila tryck, vit kofta, svart-grårandig topp, en bh och ett vitt linne. Tror inte ens det gick på 1000 kronor. Allt passade perfekt men jeanskjolen var lite längre än jag hade trott, gick nästan ner till knäna. Får se hur den känns när jag provar några överdelar till.

Hade beställt skor också från brandos.se En bra nätshop med massor av skor och väskor. Blev så nöjd med dom jag beställde, ett par svarta ankelboots med dragkedja och spännen. Behövde verkligen nya skor, då både mina stövlar och ankelboots är trasiga och slitna. Känns inte riktigt dags för ballerina och tygskor än. Snöade faktiskt här idag. Massor med härlig blötsnö :P

Måndag såklart

När jag kom till jobbet imorse kunde jag inte logga in på min dator, "this account has been expired". Fattade ingenting först men sen kom jag på att jag från början bara skulle jobba här till sista februari, därför är mitt konto låst nu. Jag ringde till IT-avdelningen och dom ville ha ett mail från min chef om hur länge jag ska jobba så dom kan låsa upp. Hon har mailat ,men det har fortfarande inte hänt nåt. Kryssade i en ruta där det stod "workstation only" så jag kom in på datorn och mailen men kan inte komma in i mina dokument eller nåt av programmen jag jobbar i. Typiskt när det är månadsskifte och cheferna väntar på siffror :P

Försöker komma på om det när någon arbetsuppgift jag kan göra.  

Låttips

Johan tipsade mig om den här låten, R Kelly sjunger med Beyonce i If I where a boy. Ett försvar till alla boys ;)  Älskar låten och den var faktiskt riktigt bra i den här versionen också.




1 mars

En lugn och supermysig helg har vi haft. I fredags när jag kom fram sken solen i Göteborg och folk hade börjat klä av sig :P Mötte Daniel och vi åkte och hämtade Jonathan på dagis och gick och tog en fika. På kvällen gjorde vi egna hamburgare och tittade på bedtime stories.

Lördag och Daniel var i väg på domarkurs. Jag och Jonathan åkte med Daniels mamma till Jysk. Äntligen har Daniel en ordentlig bäddmadrass :P Efter det tog vi en fika och sen gick  jag och Jonathan hemåt. Han verkade trött när vi var i affären (la sig på golvet) så jag hoppades att han skulle somna när vi kom hem. Men icke! Kanske mest var jag som behövde en nap ;) Tror jag slumrade till en stund ändå men Jonathan lekte och pratade med mig hela tiden så jag hörde att han var i närheten och vad han höll på med. Ingen nap på dan ledde till att han somnade innan sju på kvällen så jag och Daniel myste ensamma framför melodifestivalen.

En lunch på stan hann vi med idag innan jag åkte hem. På fredag kommer Daniel till mig. Han vågar väl inte annat ;) Dock får han roa sig själv nån timme när han kommer till stan för jag ska se Svansjön med Helen och hennes mamma med man på fredagkväll :)

Men först kanske man ska koncentrera sig på att en ny jobbvecka väntar.

RSS 2.0