Mina gullungar

Sitta och lösa sms-frågor med ekvationer och andra matematiska problem mitt i natten på jobbet gör en trött :P Sov till 12 idag. Då tyckte katterna att det var dags för mig att vakna. Jobbar endast mellan 16.30 och 21 idag. Efter det väntar skojsiga saker. Älskling kommer hem ikväll som sagt och imorgon ska jag till Nyköping och umgås med min Kajsa :D


Härlig bild från Kajsas arkiv (sommar 2009) :)


Nu är väl våren äntligen här

Åh vilket härligt väder ute! Hade tänkt gå till gymet innan jobbet men tog en promenad i solen istället :) Känns som det är viktigt att få lite ljus på sig nu efter en så lång vinter. Skinnjackan invigdes för i år också.

Ser ni vad fint världens bästa Kajsa har gjort med min blogg? :D Vad hon kan!


Bild från Barcelona får representera att våren är här :)


Spöktimmen

Sitter på jobbet nu och två timmar framöver. Fördelen med att jobba sent är att det är så lugnt här. Inget tjo och tjim runt omkring och man hinner andas mellan samtalen. Bara jag och en kille till i rummet jag sitter i.

Var hos Helén innan jobbet och fick mat :) Och så tjejsnack som vanligt. Tack för det!

Hoppas ni sover gott och drömmer vackra drömmar.

Måndag...igen

Har varit hos Sofia och lämnat igen nyckeln. På vägen hem gick jag och Sofia in på Netto och handlade. Aldrig tänkt på att jag har en Netto så nära. Inte så stort utbud men bra mycket billigare än "min" ICA i stan. Tyvärr ligger inte Netto på vägen till eller från nåt därför blir det väl oftats ICA.

Börjar jobba 21.45 idag. Idiottid, men är å andra sidan ett kort pass, till 02:00.

Den här veckan kommer min älskling hem :D Tror det blir imorgon eller onsdag och han ska stanna i två veckor!


Söndag

Har inte tränat på över två veckor så idag blir det gymet! Sen ska jag nog ha en spa-dag med bad, peeling, ansiktsmask osv. Inte dumt alls :)


Favorit just nu


Kattvakt

Nu har Sofias katter fått mat, vatten, rent i lådan och massa gos! Och jag fick after eight, snälla katter ;) Fick dessutom en skön promenad iklädd vårjacka :D







Löningshelg

Har varit på stan precis och bland annat förminskat min klocka som jag fick i födelsedagspresent :) Var inne på hm också och köpte två par tights. Och en sväng på systemet för lite rödvin och på ica får middagsshopping. Den här lördagkvällen blir det fläskfile med champinjoner och creme fraiche och egen klyftpotatis till det.

Ska snart bege mig till Sofia och titta till dom små katterna.

Min nya chica klocka :)


2-årsdag

Fick jobba över 40 minuter för jag satt fast i ett textsamtal men NU har jag äntligen tagit helg :)

Glömde den här lilla pluttens födelsedag igår
Men hon fick extra god mat idag istället

Lillan 2 år


Normal helgkänsla

Vad skönt med fredagkväll och en helt ledig helg framför mig utan planer :) Två timmar kvar här på jobbet sen ska jag gå och handla nån god middag innan jag går hem och slänger mig i soffan.

Trevlig helg!


Mini-me

Fick några foton i mailen av världens bästa mamma och pappa


Jag och min snygga pappa


Jag och lillebror påsken 91, 92 kanske?


Torsdageftermiddag

Jobb till 21.30 idag. På förmiddagen hann jag tvätta. Jag mötte även upp Sofia och följde med henne hem och hälsade på kissarna som jag ska gå och ge mat till i helgen :)

Blev en bra avslutning på dagen igår. Jag och "Anna" åt middag på stan, sen köpte vi massa godis och gick på bio. Vi såg den i 3D och det var faktiskt rätt coolt :) Även om jag kände mig lite dum som satt med dubbla glasögon på :P Filmen var väl värd att se!

Har lite ont i halsen idag. Hoppas det inte är förkylning på G. Har en ledig, lugn helg framför mig så har tid att vila.

Skitdag

Ringde arbetsförmedlingen för att höra om rekryteringsprocessen och tydligen är jag i någon sorts mellangrupp. Dom som hade lägst "poäng" på svaren på kortintervjun har blivit meddelade att dom inte har gått vidare i processen. Dom som hade högst poäng har blivit kallade till djupintervju och jag låg tydligen i mitten med mina svar. Det betyder att om dom inte hittar alla de söker efter djupintervjuerna så kan jag bli kallad till intervju. Bara hoppas vidare men inser att chansen är liten nu.

Asförbannad

Hade en sjukt elak (störd, idiotisk, vidrig) kund på förmiddagen. Började med att han frågade på engelska om ett nummer i Danmark och jag svarade på engelska att jag skulle koppla honom till vår utlandsupplysning. Då börjar han helt plötsligt prata svenska och säger "din jävla hora du kan ju inte ens prata engelska" "hora". Då frågade jag om han var helt dum i huvudet och då la han på. Skulle skrivit upp hans nummer och anmält! Nån måtta får det vara. Pratade med Marina om det efteråt och hon är så söt och stöttande :) Kände att jag behövde få ur mig för jag blev lite chockad. Har skakat av mig det nu men svårt att inte ta åt sig.




Mätt i magen

Nu har underbara Helga left the building. Hon var proppmätt efter god middag + kladdkaka med grädde till efterrätt, och jag likaså :) Hon hade med sig födelsedagspresent också, två små choklad-påskägg från Lindahls. Vi har alltid så roligt tillsammans och hon är världens coolaste, trots att hon är 48 år ;)

Imorgon börjar jag jobbet 8.15 så bara ställa om igen för tidig morgon. Efter jobbet ska jag och "Anna" se Alice i Underlandet på bio.

Ska man se den i 3D kanske?




Middagsgäst

Ledig dag idag och jag har städat och varit och handlat. Får nämligen besök ikväll av Helga som ska äta middag här :) Eller kväll och kväll hon kommer redan vid 16 efter jobbet. Vi har kommit fram till att en timmes lunch som vi brukar ta är för kort. Man hinner aldrig med att prata om allt spännande som hänt :) Så ikväll kan vi prata i lugn och ro utan att behöva stressa tillbaka till jobbet.

Ska bjuda på den välbeprövade kycklingwoken som familjen fick när dom var här.

Morgonpigg katt

Polarn har börjat väcka mig tidigt på morgonen. 5.22 imorse för att vara exakt :P Vaknade av att hon stod på min mage. Undrar om det beror på att det är ljust tidigt? Eller så är det bara trotsålder :P Jag lyckades iaf somna om och under den tiden drömde jag massa konstiga saker. Jag vaknade helt svettig på hela kroppen!

Kollade min deklaration precis. Blev inte så mycket som jag hade hoppats men jag fick iaf tillbaka pengar och det ska man ju vara glad för :) Men tänk att jag har betalat 50 000 kronor i skatt under förra året. Det är mycket pengar! 

Sitter här med en kopp kaffe. Jag har aldrig tänkt på att köpa pulverkaffe förut men så smakade jag en så god hos farmor. Brukar inte koka kaffe så ofta till mig själv, känns så onödigt. Så pulverkaffe var ingen dum idé :)



Semesterpengar?

Imorgon kommer visst skattebeskedet. Man kan iaf kolla det på skatteverket.se från imorgon. Kanske kommer i brevlådan då också. Hoppas på att få tillbaka maaaassa pengar :) Förra året fick jag runt 10 000 kr tror jag. Det vore inte helt fel att ha till sommaren! Om man nu skulle råka ha nån semester :P

Tycker jag borde få reda på den här veckan om jag gått vidare i rekryteringen till arbetsförmedlare. Har gått typ en månad sen jag var på intervju och två veckor sen jag fick mail om att alla var intervjuade och att man skulle ha tålamod. Inte min starka sida :P

God morgon

Då var frukosten uppäten! Var trött imorse så sov till 10, vaknade sen av att solen lyste in :) Jobb 13.30-22 är det som gäller idag. Och kl 12 håller jag tummarna för världens bästa Kajsa!


Ute i natten

Jag och Helén hade roligt igår tycker jag :) Vi åt middag hos henne och fixade till oss efter att jag jobbat klart kvart över nio. Tror vi kom iväg ut vid tolv. Då gick vi till trappan men där stod vi inte ut speciellt länge, det kändes nämligen väldigt mycket som ett högstadiedisko :P Så vi gick till gamlingarna på Harrys istället. Var rätt blandade åldrar där iofs men tonåringarna slapp vi :) Vi dansade och hade roligt till jag började längta efter nattmat och sömn ;) Vid 3 var jag hemma och svullade mat från McD och sen somnade jag gott.

Det blev inte speciellt många bilder tagna igår då jag bara hade mobilen med. Det blev dom gamla vanliga bilderna som man sett många gånger förut :P Men här kommer dom:




Outfitbild och den klassiska Camilla-posen


En suddig Helén


Champagnen


Lördag

Vaknade klockan 9 idag och åt stor frukost, diskade och duschade! Innan jobbet hann jag med en shoppingtur :) Köpte en rosa skjorta, randig top och örhängen på hm. Nya ankelboots blev det också på Wedins, skitsnygga!

Jobbar till 21.15 och efter det blir det hem till Helén och så utgång på det. Inte varit ute sen i November så är väl på tiden :) Skönt att jag är ledig imorgon.

Fredagsmys såklart

Hem efter jobbet och lagade tacos.
Nu är jag mätt efter god middag och ett glas vin :)


Bara the love of my life som saknas ♥


Veckan före

Var lite pmsig på förmiddagen innan jobbet. Ringde till och med Kajsa och beklagade mig över det mesta :P Och så regnade det när jag gick hemifrån. Men när jag kom till jobbet var söta Marina där och kunderna var fredagsglada :) Så humöret blev bättre.

Ska jobba till 20.30, sen hem och ha fredagsmys med kissarna :) Igår lekte dom med såpbubblor, det var mycket populärt! Dom blev dock lite förvånade över att bubblorna bara försvann spårlöst. Vill inte jämföra djur med bebisar men Lisa, har du provat blåsa såpbubblor för Moa? :D

@home

Farmor och farfar



Kusinen



I värmlandsskogarna

Oj vad gott jag har sovit i natt och länge :) Eget rum och jätteskön säng. Min kusin hämtade upp mig i Karlstad igår när han körde från Norge så jag slapp ta bussen till Filipstad. När vi kom fram fick vi god mat och vin.

Vi tar det lugnt här, äter, umgås och har det trevligt :) Skönt att vara här en sväng. Blir kanske lite bastubad senare i eftermiddag!

Ensam igen

Klockan 7 imorse var det jobb som gällde. Älskling sov hos mig och skjutsade mig till jobbet. Nu är han tillbaka i Uppsala och jag saknar honom, min plutt!

Ikväll kommer Helen hit för lite myskväll. Samtidigt springer jag till tvättstugan då och då.
Imorgon efter jobbet åker jag till farmor och farfar och ska stanna till torsdag. Min kusin Pål kommer också dit!

25-årsfirandet i bilder

Vackert värdpar


Så fina


Jättesöta muggar fick jag i present


♥♥♥♥♥


kalle är en riktig man, han sydde ihop ett hål
 i sömmen på min nya klänning



I fredags i väntan på la familia



Nilsens



Blivande föräldrarna



Tobbe hade tagit en klunk vin, Jing drack cola...hm


Min älskade och jag


Jag innan restaurangbesök
i klänningen som Kalle räddade



På restaurangen



Melodifestivalen




Tack till alla underbara för ett toppenfirande! ♥


Har världens bästa nära och kära

Här har vi det så mysigt och trevligt! Vi har gått på stan idag, shoppat lite och fikat. Jag gick med mamma och pappa till konstmuseet också :) Igår åt vi god mat och hade det trevligt men alla var ganska trötta så det blev en tidig kväll. Jag sov hos älskling. Fick även min födelsedagspresent av honom. Jag är helt rörd! Vi ska åka till Paris och Disneyland :D Han är galen! Av bröderna och Isabell fick jag en rosa klocka och en orkidé och pengar av mamma och pappa. Perfekt!

Till klockan sex har jag bokat bord på en italiensk restaurang. Efter det blir det chips och godis här hemma framför melodifestivalen :)


Finally friday

Sitter på jobbet och längtar till kvällen. Mamma, pappa, Tobbe, Andreas och Isabell åker tillsammans med bil i eftermiddag :) Älskling kommer också ikväll! Jag jobbar till 17, ska skynda mig hem och fixa mig själv och middag ;)

Bilder från min födelsedag lägger jag upp tillsammans med bilder från helgen sen på söndag kanske. Var så trött igår efter jobbet, somnade direkt jag la mig.

Hoppas ni får en trevlig helg!


Födelsedagsmiddag

Först och främst: Tack för alla gratulationer i bloggen, på sms, på fb och i telefon :)

Jag sitter på jobbet nu och är så trött så trött. Vet inte hur jag ska orka 5 timmar till. Orkar knappt prata :P Blev lite stressigt idag efter läkaren. Trodde jag skulle vara klar snabbt men det tog lite längre tid så jag köpte lunch på McD, skyndade mig hem och åt och gav katterna mat för att sedan gå till jobbet.

Födelsedagen var perfekt! Kalle och Kajsa bjöd på jättegod mat och var gulliga, roliga och trevliga som alltid :) Det dracks champagne och rosévin och jag fick jättesöta muggar i present! Är glad att jag hittade till dom. Var lite lost ett tag när jag kom fram till stationen, visste inte vart bussen skulle gå ifrån. Men det ordnade sig och vägen imorse till tåget var mycket smidig :) Några bilder lägger jag upp ikväll om jag orkar men dom är nog ganska snarlika dom bilder som Kajsa la upp :P


Min dag

25 år - skål! :)



Nu ska jag iväg och ta blodprov. Se så att allt står rätt till nu när jag kommit upp i åldern ;) Nä, måste ta inför läkarbesök imorgon. Efter blir det jobbet till 17.15 och sen tar jag tåget till Nyköping :D


Ledig dag

Idag har Johan varit i stan och bjudit mig på födelsedagsfika :) Han hjälpte mig även att handla inför helgen. Förutom fredagens middag behövde jag köpa till tallrikar ;) Inte ofta jag har mer än två gäster åt gången. Hittade några fina (och billiga) på Chili.

Imorgon smäller det, 25 år, herregud!

Kvinnodagen

Vilket härligt väder det har varit idag, strålande sol! Och lite varmare börjar det bli också :) Våren är efterlängtad. Jobbade till 21 ikväll, känns som det var längesen jag jobbad kväll. Var nära på att få förmedla ett textsamtal på engelska men det var inget svar, jag drog en suck av lättnad hehe

Ligger i sängen nu och ska strax sova. Imorgon är jag ledig, då ska jag fixa med lite handling inför helgen när jag får besök. Köpa en flaska champagne också och ta med när jag åker till Kajsa på onsdag :D ett måste på 25-årsdagen tycker jag. Ska bli mysigt att få fira med min bästis :D




Bara att vänta

Hej!

Vi har nu intervjuat samtliga kandidater som gick vidare till kortintervju till tjänsten "xxxxxxx xxxx"
Vi håller fortfarande på med urvalsarbetet till tjänsten och det kan ta ett par veckors tid. Vi ber dig därför ha tålamod. När urvalsarbetet är klart kommer vi att skicka ett besked via e-post.


Söndagsbestyr

Vaknade tidigt idag med, klockan 8. Jag gick upp men efter frukosten gick jag och la mig och sov några timmar till ;) Har grejet här hemma idag, städat och tvättat, var och handlade också. Har precis ätit chili con carne till middag men den blev lite för stark tyvärr.

Tänkte se music and lyrics som går på tv ikväll, inte sett den. Börjar 12.45 imorgon, så sovmorgon igen :)


Camilla

Dagens namnsdagsbarn är.....
:)


Helg

Lördag och jag vaknade klockan 7 (!). Jag och Polarn låg kvar och myste en halvtimme men sen gick jag upp och duschade och har precis ätit frukost nu. Ska ta tag i ett berg av disk så jag slipper det när jag kommer från jobbet ikväll.

13 minusgrader ute. Egentligen vore det skönt att bara krypa ner under täcket igen och somna om ;)

Slut på vintern snart?

Då var det fredag och solen skiner! Dock är det fortfarande kallt. Men kul för de i södra Sverige som officiellt har vår :P Jobbar till 17.45 ikväll och sen inga planer. Jag ska bara byta om till myskläder, äta nån god middag och se tv :) Jobbar imorgon också men börjar 10.45 så det blir sovmorgon. Söndag däremot är jag ledig :D Välbehövlig ledighet, har varit mycket den här veckan.

Tänker på Kajsa och Kalle som flyttar till Nyköping idag! På onsdag på min födelsedag ska jag dit och hälsa på och bli firad ;)

Trevlig helg! Vad ska ni hitta på?

Klart slut

Då var jag klar med utbildningen i texttelefoni. Det var lite läskigt igår när vi skulle börja ta samtal men det gick bra och nervositeten släppte fort :) Idag gjorde vi sluttest och resten av dan i stort sett fick vi ta samtal. Så imorgon är det bara köra på med "vanliga" samtal, smsfrågor och textsamtal. Lite sovmorgon imorgon också, börjar 9.15

Efter jobbet idag gick jag och tränade med "Anna". Har sjunkit ner i soffan nu, får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.

En pojke ♥


Bebisen kan inte bli annat än söt med dessa föräldrar :)


Blå himmel och strålande sol

Dag två på utbildningen idag. I eftermiddag ska vi få köra riktiga samtal, lite scary! Men kul också :)
Efter jobbet blir det middag hos Helén. Hennes loverboy Henke är visst där också ;)

Nu är det snart dags för lunch!

Bra tv-kväll efter lång dag

Idag har min hjärna minsann fått jobba under dag ett av textutbildningen. Det är inte svårt men mycket att hålla reda på. Oftast är det en döv eller hörselskadad som skriver på sin texttelefon men ibland vill dom tala själva men få svaret på text och så finns det de som hör men inte kan tala själva. Lite krångligt så här i början men det ger sig som allt annat :)

Efter jobbet var jag på gymet. Var jättetrött men tog mig i kragen och var duktig. Fick ju vila hjärnan iaf medan kroppen jobbade :) Nu är jag nyduschad och mätt och ser fram emot säsongsstarten av desperate housewives :D Kanske orkar jag se den nya serien cougar town också.




Effektiv start på veckan

Efter jobbet tog jag spårvagnen till socialkontor Väster. Hade uppföljningsmöte med "Anna" och hennes socialsekreterare. Åker aldrig spårvagn och det är jag glad för; Vilka människor! Konstiga, knäppa och alldeles.. alldeles skumma. Var lite förvirrad när jag gick av, har åkt bil dit tidigare och kände inte riktigt igen mig. Så jag irrade runt bland massa hus som såg likadana ut medan det snöade massa blötsnö i ansiktet. Tur att jag hade god tid på mig, hittade till slut.

Proppmätt nu efter godaste middagen jag gjort på länge! Kycklingwok med paprika, cashewnötter och bambuskott i en sås av lök, olja, sweet chili, soja, buljong och vitlökspuler :)




Imorgon och tre dagar framöver har jag utbildning i texttelefoni på jobbet, 8-16.30. Jag ska lära mig att förmedla samtal mellan hörselskadade och hörande. Jag läser det som den hörselskadade skriver och skriver tillbaka det som den hörande svarar. Blir skönt med lite omväxling.




RSS 2.0