Lördag i Åkersberga

Snygg pojkvän redo för finmiddag


Stilig pappa och lillebror redo för middag med mig och Kajsa


Kvällens sötaste


Kvällens godaste


Kvällens glasögonorm


Kvällens radarpar


Kajsa bytte frisyr flera gånger under kvällen


Kajsa undrade hur man gjorde ledsen min, så jag visade


Jag och Kajsa

Vi hade såklart jättemysigt igår! Vi gjorde Sangria som blev jättegod, åt fisksoppa med pappa och Tobbe, kollade på Robinson, åt choklad och chips, skvallrade och fotade :) (återkommer med bilder).

Väntar på Jing nu som är på ingång. Blir pizza till lunch här sen men först en promenad med mamma. Fick tag på en sista-minutenbiljett med X2000 hem :) 18.21 går den.

Har varit en perfekt helg och jag har hunnit träffa nästan alla viktiga :)

Förlåt

Kajsa ger mig dåligt samvete för att jag inte bloggat så känner mig manad att uppdatera lite ;)

Åkte tåg till Sthlm i torsdags, inga förseningar för mitt tåg, däremot för många andra tåg. Mötte Jing på station, vi åkte till Hagsätra där han bor nu och lagade middag och myste hela kvällen :)

Igår skulle Jing åkt till skolan men han "tog ledigt" ;) Vi åkte och träffade Sefaat hemma hos henne i Skanstull! Vi fikade och satt och pratade hela eftermiddagen :) Jättetrevligt! Sen åkte vi ut till mamma och pappa. God middag fick vi med vitt vin till.  

Ikväll åker Jing till skolan för sittning och jag får besök av världens bästa Kajsa :D Det blir jag, hon och pappa hemma. Mamma ska nämligen också ut på galej ikväll. Jag och kajsa ska visst dricka Sangria!

God morgon

Drömde i natt att jag var tillsammans med "Jorge" i Snabba cash som även spelar Mischa i nya tider.


Vi har honom till vänster på båda bilderna :)


Fett ska bli muskler

Träningen gick bra :) Har lagt upp ett pass nu tillsammans med instruktören som jag ska köra varje gång, typ 2-3 ggr i veckan. Sa att mitt mål var att komma i form och att det inte skulle skada att bli av med lite fett :P

Har ätit nu och bokat biljett till imorgon. Åker 15.30. Då är jag framme i Stockholm ungefär samtidigt som Jing. Längtar massor :D

Ska lägga mig i badet nu.


Lång dag

Oj vad det snöar! Många, stora flingor som snöar ner fort.

Jobbar till 12.45 idag. Därefter ska vi till Louis De Geer med jobbet och ha "uppstartsdag" till 17. Vi har blivit indelade i team bland annat och lite nya rutiner och arbetssätt ska gås igenom. Sen har jag en date i gymet med en instruktör :P Köpte lite nya träningskläder igår. Bra byxor har jag men överdelar är det tunt om. Köpte ett träningslinne och en ny sport-bh :) En som täcker hela brösten till skillnad från min gamla :P

Måste boka tågbiljett till imorgon också. Jing, Kajsa, familjen - here i come :D

Vinteraktivitet

Usch vad kallt det är ute igen! Inne på fiket var det dock varmt och mysigt :)


Semla och varm choklad- gott men oj så mättande!


Semmeldags

Träningsvärk idag. Framför allt i skinkorna :P Varit på jobbet mellan 7 och 12.30.  Senare ska jag träffa Christian för en fika. Jag är sugen på semla!

Tvätta ikväll. Åker ju till Sthlm på torsdag så vill kunna välja och vraka bland kläderna! Måste ju vara fin för Kajsa ;)

Back to the djungle

Afrodans var roligt :) Roliga rörelser och bra fart! Tyckte jag hängde med riktigt bra också. Lite förvånad över det, inte tränat på över ett år. Men räknar med att ha ganska ont i kroppen imorgon!

Vi var också barfota :)


Nu kollar jag på guldbaggen!


Måndag igen

Ledig dag idag med. Har precis betalat räkningar och ska strax ta tag i städningen. Ikväll blir det nog träning. Såg ett pass som verkar riktigt kul; Afro Power Dance :) 18.30 är det.

Då var man igång

Blev inte världens hårdträning idag då jag måste lära mig maskinerna ordentligt men stod en del på trampmaskin och testade lite annat. Jag köpte kort och "Anna" visade mig dom hon har tränat på. På onsdag 17.30 har jag träff med en instruktör som ska visa mig maskinerna och hjälpa mig lägga upp min träning :) Förutom all styrketräning finns det gruppträning också; dans, body pump, core osv. Blir nog bra det här :)

Bion

Jag tyckte filmen var riktigt, riktigt bra! Spännande och mycket bra skådespelare. Har dock inte läst boken så kanske hade haft nåt att klaga på då :)



Om en timme ska jag möta upp "Anna" på gymet, Nordic club. Är lite nervös, var så längesen jag tränade. Samtidigt ska det bli jättehärligt och roligt att komma igång. Wish me luck!


Money makes the world go around

På jobbet nu, börjar om fem minuter. Efter jobbet blir det bio "snabba cash" :)

Så lättad idag. Hade inte fått min lönespec men gick in på mitt konto och klickade på kommande händelser. Där fick jag se hur mycket lön jag får på måndag. Och jag blev glatt överraskad :D I och med att jag bytt från en anställningsform till timanställning så trodde jag att jag bara skulle få några tusen (bonusen). 5000 max tänkte jag och hade varit nöjd med det. Men får nästan en hel månadslön :D behöver därför inte röra mina sparpengar. Underbart!

Hoppas ni har en härlig lördag.

Helg

En halva av denna köpte jag idag för att mysa till det
denna fredagkväll :)Tillsammans med god middag
och sen godis blir det riktigt fredagsmys


Present

Igår fick jag ett paket från Norge. Det var från min farmors syster, Else, som hade stickat grå benvärmare till mig :) Sitter med dom på nu, sköna!

Är glad för jag slipper mitt nattpass söndag till måndag. Blev tillfrågad att jobba en annan dag istället. Är ju inte så högt tryck då direkt så antar att det var därför. Så jobbar bara imorgon och sen ledig två dar. Sen jobb två dar till och sen åker jag till Stockholm på torsdag :D Längtar ihjäl mig efter Jing nu. Blir även kul att träffa familjen och självklart världens bästa Kajsa som också befinner sig där :D

Trevlig helg!

Kvällssällskap

Christian har varit här ikväll. Vi har druckit te och pratat :) Mycket trevligt! Innan var han med mig och pantade typ 1-års ranson av burkar och pet-flaskor :P 120 kr blev det! Inte dåligt. Jag har slängt flaskor och papper idag också. Skönt att rensa lite! Även sökt en del jobb.

Imorgon är det jobb 7-12.30! Alltså dags att sova snart.

Saknar Jing.

Långsökt

Måste berätta om ett samtal på jobbet igår. Var en kvinna som ringde och ville ha numret till Björn Rock, en secondhandaffär i Stockholm tydligen. Jag sökte i vårt register, jag googlade, sökte bara på björn+secondhand och Rock+secondhand. Och kunden tyckte att "men ska det vara så svårt". Drottninggatan trodde hon att den skulle ligga på så till slut sökte jag bara secondhand i Stockholm och hittar BEYOND RETRO på drottninggatan! Och det var visst den hon menade haha Ibland är det ett riktigt detektivjobb det där.

Vaknade klockan 10 idag av att en man från hyresbostäder ringde på för att fixa ugnen. Var tur att han väckte mig för jag var mitt uppe i en hemsk mardröm. Rörig dröm, vet knappt vad den handlade om men vaknade med en obehaglig känsla. Han fixade iaf ugnen på 5 minuter :) Så nu kan jag baka! Eh..som om jag skulle baka? haha ;)




Toppendag

Haft en trevlig eftermiddag på stan med Christian! När jag slutade jobbet 11.45 gick vi och åt lunch på Waynes. Efter det kollade vi i affärer och jag fick se världens rea på Monki - 75% på massor. Så det blev två tröjor för 125 kr totalt. En blå med dragkedja och så paljetter på axlarna, supercool! Och en lila typ farfarströja :)

Var på claes ohlson och köpte propp också. Ugnen funkar inte så de på hyresbostäder trodde att proppen hade gått. Konstigt nog funkar spisen men så kunde det vara tydligen. Bytte propp men det hjälpte inte. Alltså fel på ugnen. Tänk vilken tur att jag bott själv ett tag så jag lär mig saker och inte behöver förlita mig på en karl :D På Claes ohlson inhandlades en tesil också. Nu ska jag dricka massa gott löste :)

17.15 är det dags för jobb igen i tre timmar. Sen ledigt imorgon!

Eh..hello

Jag är ganska duktig på engelska tycker jag själv. Men hade nyss ett långt samtal med en engelsman och är helt svettig nu :P Han var i Sverige och försökte ringa från sin mobil (brittiskt abonnemang) till USA. På något sätt fick han inte till det fast han gjorde så som jag också skulle föreslagit. Borde väl gå att slå landsnummer och sen numret som vanligt? (Ingen nolla först så inget att ta bort.) Han brukar ringa till USA när han är i England och det funkar när han slår så sa han. Skumt. Han fick iaf lite mer självförtroende sa han innan vi la på eftersom jag tyckte att det borde funkat så som han gjorde :)


Tisdagen

Här hemma söks det jobb och tvättas idag. Senare blir det en promenad med Helén och lite middag hos henne innan jag ska till jobbet. Tog på mig ett extrapass, men bara 3 timmar så känns ok :)

Camilla+Jing= 6 månader idag :)


Ny bloggdesign

Min duktiga kompis Kajsa har fixat till min blogg lite. Visst är den fin? :)
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!

Alltid nära

Med denna på mig är han hos mig ändå :)


45 minuter

Att gå med stavar är inte dumt alls. Man får automatiskt in ett bra flow och snabb fart :) Dessutom känner man att man rör på hela kroppen. Att det ska vara så svårt att ta sig ut fast man vet att det är så skönt och man mår så bra när man väl gör det :)

Nästa vecka när lönen kommer ska jag köpa gymkort och börja träna tillsammans med "Anna". Hon har redan köpt kort och tränat en vecka men jag blev förkyld och har väntat. Plockat fram mina 2-kilos lila hantlar också här hemma :D Lyfter lite med dom när jag känner för det. Taggad nu att ta hand om mig själv bättre!

Nu ska det sitta fint med kyckling till middag!

Ny vecka

Jobbade 7-11 på förmiddagen. Har precis ätit lite lunch och eftermiddagen ska ägnas åt att kolla jobb och gå ut och gå med stavar :) Fick gåstavarna igår; min valda julklapp från jobbet. Nya ipoden ska med också såklart :) Synd att vädret är så trist bara.


Faktiskt

Lite hann jag fota på festen i fredags innan jag blev "trött" ;) För fler bilder kolla in Marinas blogg
 

Födelsedagsbarnet


Christians vapendragare Alex

 
Jag och pojkarna ovan startade festen


Jobbarkompis Dani pratar med älskling


Stefan och ett gulligt hippiepar :)


Jobbarkompis, Emil


Lovebirds

Klart det löste sig för oss ;) Det blev en perfekt kväll igår. Vi åt middag, skrattade och myste :) Vi sov hos Jing för han behövde komma hem med bilen. Har umgåtts hela dagen fram till nu då han snart ska åka tåget tillbaka till Stockholm. Saknar honom redan.

Fick min julklapp också som älskling har varit på jakt efter hur länge som helst! Den rosa var tydligen inte lätt att få tag på ;)



Nya Ipod shuffle. Mindre än lillfingret är den, och röststyrd :)
La in massa låtar igår från Itunes på Jings dator.
Tack min älskade! 


Synd

Kvällen var rolig och trevlig fram till den blev ett fiasko. Jag drack för mycket och mådde dåligt, Jing skjutsade argt hem mig och åkte hem till sig. Jag vet att han bryr sig om mig så himla mycket men han har en egenskap som jag har svårt för och det är att han bli så arg när jag gör ett misstag och ska lära mig en läxa, typ. Han blev besviken att han hade åkt hit och så "beter" jag mig sådär sa han. Jag förstår honom men klart jag inte heller ville att kvällen skulle bli så.  

Hoppas bara att han inte åker tillbaka till Stockholm idag som han säger utan låter mig gottgöra honom med middag och myskväll idag!

Dags att bege sig till jobbet.

Redo


Håret plattat, klänning (svart med puffärmar) och nylonisar på 
och nästan ett partysmile :)


Födelsedagsfest

Födelsedagspresenten är inköpt, likaså vin till kvällen. Jag och Marina möttes upp på stan och fixade. Båda våra pojkvänner har bestämt sig för att följa med ikväll :) Ska bli kul att träffa Krille och jag är jätteglad över att Jing kommer hem.

För övrigt har jag städat här, diskat och ätit lunch. Nu är det dags att ta en dusch och platta håret.

 


Trevlig torsdag

Jag och Christian hade trevligt idag. Först lunch på stan och sen gick vi runt i affärer :) Imorgon fyller han år minsann, då blir det fest! Jag och Marina ska gå tillsammans.

Fick också ett glädjande sms från älskling att han kommer hem imorgon :D


24 år imorgon :)


Sms från Jing imorse

"Fan bara mongon, återkommer med uppdatering" haha vilken snabb analys av klasskompisarna. Härligt att han passar in ;) Näää jag hoppas att någon bevisar honom motsatsen :)

Dags för frukost nu. I eftermiddag ska jag träffa Christian en stund.

Förkylningen håller i sig. Dumma.

Den dagen den sorgen är här

Jobbar idag, 7-12.45. Är fortfarande lite förkyld men det börjar bli bättre. Jag och Jing spenderade hela dagen igår i sängen :) Han hämtade mig klockan 6 på morgonen och så åkte vi hem till honom och sov, var vakna en stund och sen somnade om igen. På kvällen åkte vi hem till mig och gjorde god middag! Imorse kom han hem till mig och skjutsade mig till jobbet. Plutten!

Annars är det en ledsam dag idag, Jing flyttar :( Han ska bo i Stockholm hos sin farbror till att börja med. Skolan startar imorgon. Är självklart glad för hans skull men min egoistiska sida vill ju ha honom hos mig jämt ;) Tvivlar inte ett dugg på att det kommer hålla eller så, är bara rädd att jag kommer sakna honom så det gör ont. Hoppas att jag vänjer mig ganska fort. Ska försöka vara positiv :)


Lyckligt lottad

Tur att jag har dessa underbara
som finns för mig när jag är sjuk





Jing kom förbi med mat förut och myste med mig. Han är bäst! 
Jag ska snart sova. Ont i halsen och kroppen men ingen feber, hoppas jag slipper det.


Sjuk

Resan till farmor och farfar fick ställas in. Känns så himla tråkigt! Hade verkligen sett fram emot att träffa dom då det var längesen. Kände mig för matt för att åka och vill inte smitta dom heller.

Så fort jag är frisk bokas ny resa


Lördag

Lite jobb idag, 12-16. Halvvägs nu alltså.

Jag och Jing hade en så mysig kväll igår. Vi köpte El maco på McD och efter det kröp vi upp i soffan med täcke och tittade på Wall-E, åt godis och myste :) Sen innan vi somnade låg vi och pratade länge.

Vaknade upp lite krasslig imorse. Ont i halsen och snuvig. Hoppas det inte bli värre för imorgon åker jag ju till värmland :)

Lunchdejt

Har varit och ätit lunch med Helga nu. Kerstin, min gamla chef följde också med! Tråkigt att de behövde gå tillbaka till jobbet. Vi hade nog kunnat sitta hela dagen och pratat :)

Ska kolla jobb nu och senare kanske det blir en stund i butiken med my love.

Mysdag

Efter jobbet blev det lunch med Christian och en sväng till myrorna. Christian letade jacka men hittade ingen. Vi skiljdes åt och jag gick till Jing. Stod med honom i butiken en stund och sen hem och ut med Tibbe :) Efter det somnade jag! Nu är vi hemma hos mig och har ätit god pastasås till middag! Läggdags snart tror jag.

Imorgon ska jag träffa Helga!

Sömnig

Somnade inte förrän 2 i natt och sen upp klockan 6. Vilken tur att jag bara jobbar knappt 4 timmar idag. Hem och sova middag sen tror jag bestämt ;) Vid två ska jag hem till Jing. Vi ska gå promenad med Tibbe som älskar snö :)

På söndag åker jag och hälsar på farmor och farfar. Var längesen jag var där så passar på nu när jag inte jobbar så mycket! Ledig sön-tis nämligen. Jing pratade om att åka och hämta mig med bilen om han har tid så han får träffa dom en stund :) Får se om det blir så, han börjar ju skolan nästa vecka och har inget boende än, så lite att fixa med.

En tur till Åkersberga snart vore också kul då Kajsa ska vara där i en månad! ge henne en paus från familjen kanske ;)

Lite jobb ikväll

Kallt ute! Men klarblå himmel och sol :) Det piggar alltid upp! Om en stund ska jag till butiken. Igår tog jag hand om kunder heeelt själv :) Efter det blir det film hemma hos Christian. Klockan 19.15-22.15 är det jobb som gäller. Skönt med kort pass men samtidigt ligger tanken på ekonomin och gnager i bakhuvudet. Nåja, är glad att jag har lyckats spara relativt mycket pengar under hösten. Även om det känns surt att kanske behöva ta av dom.

Sökte tre jobb igår. Ett i Linköping och två i Stockholm. Finns hur mycket jobb som helst inom "mitt område" i Stockholm. Längtar ju faktiskt inte tillbaka dit men kanske hamnar där ändå :P

Changes

Jing har kommit in på apotekarprogrammet i Uppsala och har nu bestämt sig för att ge det en chans. Eftersom jag ändå har 3 månaders uppsägningstid på min lägenhet så har vi bestämt att jag inte flyttar med honom förrän efter sommaren om han då bestämmer sig för att han vill fortsätta utbildningen. Känns dumt att flytta med innan han känner att det är där han kommer att stanna.

Det kommer bli jobbigt att inte träffa honom när jag vill. Jag har liksom blivit bortskämd med att vara med honom varje dag. Samtidigt känns det som en bra prövning innan vi flyttar ihop. Då vet vi att vi står ut med varandra både nära och på avstånd :)

För mig innebär det att jag kommer söka jobb i Östergötland, Uppsala och Stockholm.

Säger som Kajsa; spola fram tiden ett par år vore najs ;)


Middag

Det satt fint :)




Lillan chillade i garderoben i väntan på maten ;)


Söndag

Njuter av att vara ledig men har en känsla av att jag inte kommer njuta så länge till :P Timanställning som gäller nu och i januari är det inte alls mycket jobb. Ska lägga mycket energi på att söka nytt.

Gjorde lite nytta igår iaf när jag lärde mig kassan i familjen Chengs butik. Det var kul! Jag har ju faktiskt aldrig jobbat i butik förut. Kändes bra att inte bara stå där som ett fån ;)

Ska en sväng på stan idag, mycket mer än så är inte planerat.

Bio med älskling ikväll

Helt magisk film vilken alla som kan borde se på bio :)


Aftonen

Min nyårsafton var lugn, mysig och trevlig, vilket var precis vad jag var upplagd för! Helén bjöd på underbart god mat, ugnsgratinerad hummer, oxfile med potatisgratäng och cheesecake :) Ett par drinkar, lite vin och champagne blev det också. Blev totalt uppassad, tack! :)

Fina tjejer 


Söta barn


Glatt humör


God mat


God dryck


Snälla Heléns mamma gav mig julklapp :)

 
Skål


Av med smink
& kläder och hopp i säng
för mig kl 2 :)


Årets bästa

2009
Behöver väl knappt skriva att Jing är det bästa som hänt mig i år, och någonsin
Sefaat gifte sig
Jag fick reda på att Isabell och bror ska ha bebis 
Lisa och Christofer fick sin söta Moa
Barcelonaresan
Träffat nya, roliga människor



2010
Jag fyller 25
Förhoppningsvis flyttar jag och Jing ihop
Resa till Kina?

Jag blir faster
Jag hittar ett nytt jobb



 

 


RSS 2.0